Musikk i hverdagen

// Sponset innlegg

Er det flere enn meg som ofte sliter med at mobilen fort kan gå tom for strøm? Når jeg tenker over hva jeg bruker mobilen til er det ofte i forbindelse med sosiale medier, musikk og fotografering. Musikk er hvert fall en stor del av min hverdag, det er alltid en sang som surrer i bakgrunnen uansett hva jeg gjør. Om jeg blogger, studerer, er på trening, går til bussen eller kjører bil. Nå som de fleste av oss har smarttelefoner har vi ofte med musikken vår over alt, noe som kan tære veldig på batteri kapasiteten. Jeg som hører mye på musikk er derfor veldig glad for at det finnes ulike typer musikkspillere, jeg har faktisk alltid hatt en form for musikkspiller så lenge jeg kan huske. Expert har et bredt og godt utvalg av ulike musikkspillere, både når det kommer til merke, pris,  størrelse og farge. Expert har en egen nettbutikk, slik at du enkelt kan bestille deg en musikkspiller og få den sendt hjem i posten. Se utvalget av ulike musikkspillere ved å klikke her.

Jeg har valgt meg en musikkspiller fra Apple, nemlig  Ipod Shuffle.  Denne Ipoden er helt genial fordi den er så liten og lett, samtidig som den  inneholder min favorittmusikk. En ekstra fordel med Ipod shuffle er at den har en klype på baksiden, noe som gjør at den er super enkel å feste på en bukse eller topp. Dette er uten tvil min bestevenn når jeg skal ut på trening, det er bare å knipse den fast. Det er absolutt å anbefalle å invistere i en musikkspiller enten det er en Ipod Shuffle, Ipod  Nano, Ipod Touch eller en MP3-spiller fra Philips eller Creative.  Min Ipod er hvertfall godt brukt og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den.

Har du en musikkspiller? Er musikk en stor del av din hverdag?

Hashtags: #expert #musikkspiller #ipod #tips #musikk #trening #helse #livsstil #astridjohansen #nettbutikk

Kommenter innlegget

10 kommentarer

Charlotte J

03.05.2015 kl.20:45

Fint innlegg som får frem produktet bra :) jeg er helt.enig! Musikken tærer veldig på batteriet på min mobil også, så min ipod nano er ypperlig å ha med! Likte btw at du har rosa ;d
jeg elsker å høre på musikk, men jeg ikke flink nok til å ta med meg ørepluggene ...

Marthe Dybdahl

03.05.2015 kl.20:55

Hellu! Jeg må innrømme at jeg aldri har vært innom bloggen din før, kjipt for meg for dette er en helt fantastisk blogg med mye inspirasjon, fine bilder og bra innlegg. Du skriver veldig bra og knipser fine bilder. Jeg vil gjerne utfordre deg, tar du utfordringen? Utfordringen er å lage et slik 50 spørsmåls innlegg der du svarer på 50 spørsmå. Jeg har akkurat laget et selv. Det er et innlegg som er kjempe gøy å lage og gøy for leserne dine å lese. Jeg håper du tar utfordringen. Også er jeg vel snart en tur innom bloggen din igjen.

Klem Marthe, holder til på martheeeee.blogg.no

Benedikte Porsanger

03.05.2015 kl.21:39

Har vært å sett litt på bloggen din, og kan jeg bare spørre om en ting? Hvordan i F er det mulig å bli såååå fin? omg.. :( ikke bare litt misunnelig her!

Anyways, ipoden va skikkelig fin :D super genialt med sånne ting man får plass i jakkelomma når man skal ut å jogge! Må kjøpe en sånn selv!

Veronica S

03.05.2015 kl.21:46

Jeg har iPod jeg med over 3000 sanger på;) Kan ikke ha musikk på tlf..for da hadde min tlf vært konstant på lading..

Mamma til ei prinsesse<3

03.05.2015 kl.21:50

Hører for det meste på musikk via pcen :-) Musikken er en viktig del av min hverdag. Ønsker deg en riktig fin kveld videre. Kos deg masse :) Klem fra en mamma til ei lita jente som er under barneværnet. Les på bloggen om kampen for og få henne tilbake :)

Emma Olsen - i USA

03.05.2015 kl.21:53

Bruker iphonen jeg ;)

Ida Johanson

03.05.2015 kl.22:17

Så fint bilde! Utrolig smart å ha noe reserve :)

Iselin

04.05.2015 kl.07:10

Jeg har ikke det nei men, jeg elsker å høre på musikk det er en stor del av hverdagen min :)

Kaisa Elise

04.05.2015 kl.12:02

Hører på musikk daglig ! :)

Skriv en ny kommentar

Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits