Gavekort - den perfekte gaven til en som har alt

 

//Sponset innlegg

Jeg elsker å gi bort gaver, spesielt hvis det er en ting jeg vet at mottakeren virkelig ønsker seg. Gleden i å glede andre er ubeskrivelig. Likevel kan det være veldig vanskelig å finne den "perfekte gaven". Når jeg skal kjøpe gaver kan det innimellom være vanskelig å finne ut akkurat hva.Jeg kan ofte stille meg spørsmålet om hva man gir en person som allerede har "alt"? Spørsmålet kan besvares ganske enkelt, nemlig et gavekort.Det som er så bra med gavekort er at man selv velger et beløp og at mottakeren kan bruke det på hva han/hun vil. Gavekort på en butikk mottakeren liker er alltid en super ide.  Gavekortene har blitt mer tilgjengelig enn tidligere, for nå kan du nemlig bestille dem enkelt på nett. 

Huuray er en side som tilbyr gavekort til alle og enhver. Jeg vil absolutt si at de dekker alle sjangere innenfor gavekort.De tilbyr blant annet gavekort for de motebevisste, musikkelskere, spillinteresserte, interiørbeviste, dyreelskere og sportsinteresserte. Butikkene du kan velge mellom er blant annet miinto, zalando, Itunes, oneplay, cdon.com, siba, coolstuff, klokkegiganten, ipet og room. Ta gjerne en titt her, for å få en fulloversikt over de andre butikkene de selger gavekort for. Nå som gavekortene er så tilgjengelig gir de deg en gylden mulighet til å overraske noen du er glad i. Benytt sjansen nå til å gjøre noen glad. Liker du å få gavekort? Har du kjøpt gavekort på nett tidligere?

Hashtags: #gavekort #gaveide #tips #huuray #astridjohansen

Kommenter innlegget

8 kommentarer

Marthe Sand

05.05.2015 kl.12:50

Aldri kjøpt på nett:) ja liker gavekort, for da kan jeg kjøpe litt hva jeg vil :)

Hilde

05.05.2015 kl.13:33

Så lurt! haha, elsker gavekort!

Thao

05.05.2015 kl.14:59

Gavekort er så praktisk å ha :) Ønsker deg en fin tirsdag.

Line Cecilie Larsen

05.05.2015 kl.15:36

liker gavekort! så kjekt :D

Charlotte J

05.05.2015 kl.16:39

Helt enig i at gavekort er en kjempesmart løsning! Jeg elsker å gi gavekort i gaver til folk som er litt vanskeligere å kjøpe til :) Så takk for tips til det :D

Little Miss Sunshine

05.05.2015 kl.20:31

Jeg synes det er veldig kjekt å få gavekort om vedkommende ikke vet hva jeg ønsker meg og alternativet hadde vært noe jeg egentlig ikke ville ha/trengte. Har gitt det et par ganger også, men da har jeg kjøpt det i butikk :-)
eeelsker å få gavekort :-D
Genialt med gavekort :)

Skriv en ny kommentar

Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits