De perfekt sommerskoene fra eshoes.no

 

Dette innlegget er skrevet i sammarbeid med eshoes.no

God kveld fine dere. Har dere noen gang hørt om eshoes.no før? Ta en titt på årets sandaler her! Nå som sommeren nærmer seg, er sandaler virkelig et must. Sommersesongen gir absolutt en strålende anledning til å oppgradere skoskapet. Personlig pleier jeg å ha flere par sandaler, både i forskjellig farger og fasonger. Sandaler er nemlig noe jeg bruker mye på en varm sommerdag, et litt casual par til hverdags, et litt finere par på fest & jobb og selvfølgelig de elskede flippfloppene på stranda. Det finnes jo så mange fine og ulike typer å velge imellom, så disse skoene kan brukes til alle anledninger. 

 


Trykk her (for brune laidback london med blomster), her (for Birkenstock), her (for de freshe fra Merell) og her (for de glittrende flotte fra Marenas)

 På eshoes.no har de et godt og bredt utvalg av sko og merker.  Ikke minst fører de sko av ordentlig kvalitet og som er komfortable å ha på. Dette er utrolig viktig, uansett hvordan sko du skal gå til innkjøp av. Siden sommerferien er rett rundt hjørnet er det en gylden mulighet til å oppgradere sko garderoben litt. Eshoes fører blant annet sandaler for Marenas, Nome, Birkenstock og Merrell. Birkenstock sandaler står helt klart på min ønskeliste dette året, de er både fine, tøffe og komfortable samtidig. Merrell sandalene vet jeg er super komfortable av erfaring, jeg har alltid et par fra dem.  Det er mange fristende sandaler på eshoes, men jeg har satt sammen noen av mine favoritter over. Hvilken er din favoritt? Har du hørt om Eshoes.no før? Er årets sandaler kjøpt inn og er dette en skotype du pleier å bruke?


Hashtags: #sko #mote #fashion #eshoes #sandaler #sommer #nettkjøp #sponset #astridjohansen                                  

 

Kommenter innlegget

8 kommentarer

Iselin Renée

25.05.2015 kl.09:49

Så fine sko :)

Veronica S

25.05.2015 kl.09:53

Må innom ser jeg. Trenger i allefall tre nye par sandaler i år..mine gamle er veldig utslitte.

Emilie Toen

25.05.2015 kl.10:37

de har såå mye fine! åh birkenstocks <3

weheartforfashion

25.05.2015 kl.21:03

kjøpte en del sandaler da jeg nylig var i marbella! ;D har aldri hørt om dem nei! men likte veldig godt de første med blomstene :D

RebeccaHasselgard

26.05.2015 kl.21:24

Åå, dødsfine! :)

Charlotte J

27.05.2015 kl.19:50

Nice! :p

Bella(Bitte)-Louise

31.05.2015 kl.13:31

Fine sko :D
Fine sko :)

Skriv en ny kommentar

Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits