Hjemmetrening

Gjesteinnlegg fra Charlotte

Hei Astrid's lesere!

Min fine Astrid spurte om jeg ville bidra med et lite gjesteinnlegg, og det ville jeg jo selvfølgelig!

Jeg vet det finnes mange andre der ute enn bare meg som ikke har råd til å trene på treningsstudio. Jeg trener derfor hjemme, enten om det er på mitt rom, eller om er jeg så flink å beveger meg ut av huset for en joggetur i lysløypa. Men, det finnes dager hvor jeg virkelig ikke orker å gå ut å trene, så da er jeg glad det finnes massevis av treningsvideoer på nett! Jeg er heller ikke flink på å "finne på" øvelser selv for å holde i gang en økt, eller å kalle det en økt i det hele tatt... Så å trene etter videoer er ikke dumt! Det finnes som sagt utallige treningsvideoer ute på nett, så jeg tenkte jeg skulle dele noen med dere, som jeg har god erfaring med selv.

Min favorittvideo er fra treningsguruen Jillian Michaels. "30 day shred". Utfører du øvelsene riktig og ordentlig, så holder den det den lover! Det er 3 forskjellige videoer i 3 forskjellige leveler. De skal gjennomføres i 10 dager per level. Og hvis man går lei av å gjøre de samme øvelsene dag inn og dag ut, så kan du gjøre som meg å ta eventuelt annenhver dag i stedet for variasjon. Hun tar for seg øvelser som går på både kondisjon og styrke, så en "full body workout" med andre ord!

 

 


Her var iallefall level 1 og 2. Level 3 sliter jeg med å finne, da det ser ut som den kanskje ikke ligger på youtube lenger. Men jeg fant en annen link til dere hvor dere kan se videoen! For å komme til level 3, trykk her.

Jeg har også noen favorittvideoer med styrkeøvelser uten manualer. Det er kanskje ikke alle som har råd til dette eller ønsker å bruke penger på det, men fortvil ikke. Det finnes mange gode øvelser hvor man ikke trenger vekter!


Her var et par eksempler som jeg liker veldig godt! Det er ingen unnskyldning å si at man ikke får trent fordi man ikke har råd eller vil prioritere treningsstudio, for det finnes GANSKE mange bra treningsvideoer man kan gå etter! :) 

Bruker du videoer på nettet til trening? Har du noen å anbefale? :) 

- Charlotte J

Kommenter innlegget

8 kommentarer

Cindy

12.11.2015 kl.15:23

smarte tips!

Alexandra Flaa

12.11.2015 kl.20:02

Jeg bruker mer bilder med øvelser, også setter jeg opp repetisjoner selv :)

xoxo

Kristin Antiveros

12.11.2015 kl.20:24

Helt enig med deg, i tillegg er det så masse hjemmetreningsutstyr man får kjøpt billig og kan brukes til flere øvelser. F.eks pullups bar å henge over dørkarmen, fitnessball til trening av mage/rygg/bein, manualer, mini bands osv. Hvis man vil, får man til! :-D Fint innlegg! :-)

kristinerosok

12.11.2015 kl.21:38

Så smart! Med slike videoer er det virkelig ingen unnskyldning for å skippe trening ;)

Nikita <3

12.11.2015 kl.21:41

Herlig :D

Sofie Caroline Nilsen

12.11.2015 kl.22:48

Er så mye man kan gjøre hjemme :D bare å være kreativ!

Norwegian Cupcake

13.11.2015 kl.12:17

Så herlig innlegg! Jeg elsker hjemmetrening :-D

NYT helgen begge to!

Annabell kvarme Sagevik

13.11.2015 kl.15:01

Er så herlig å trene hjemme :D

Skriv en ny kommentar

Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits