Min treningsuke

God mandag fine dere. Jeg håper dere har hatt en super start på mandagen og at resten uka bare blir bedre og bedre. Nå som det igjen er starten på en ny uke, kommer min  treningsplan for uken. Det er som dere kan se en del cardio i kombinasjon med stykre som står på planen. Det blir en del sykkeløkter denne uken, men det er bare deilig. Spinning er hardt, men samtidig veldig gøy. Det å kunne pushe seg på sykkelen og kjenne at pulsen stiger sånn at man jobber hardt, er en utrolig deilig følelse (spesielt når timen er over). Jeg har et pulsbelte som er direkte knyttet opp til spinningskjermen på Elixia, som gjør det hele litt ekstra motiverende. Da kan jeg virkelig se hvordan og hvor hardt jeg jobber, i tilegg til å få vite hva som skal til for å nå dit jeg ønsker.  Yoga er igjen lagt inn på planen, man må jo utfordre seg selv litt? Jeg tror jeg kommer til å like yoga mer etterhvert, når jeg har deltatt på flere gruppetimer.

Mandag: Fri
Tirsdag: Sykkel og strength and core
Onsdag: Styrketrening
Torsdag:  Sykkel og power
Fredag:  Styrketrening og yoga
Lørdag: Sykkel
Søndag : Cardio step intervall

Jeg ser virkelig frem til denne uken både når det kommer til trening og generelt. Stort sett kommer nok uken til å bestå i lesing og trening i hverdagen, men det er veldig deilig med rutiner! På lørdag skal jeg på standup show med de fine jentene mine på latter, det tror jeg blir veldig bra.  Hvilkene planer har du denne uken? Hva har du tenkt til å trene?

Hashtags: #trening #helse #treningsplan #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

6 kommentarer

Nikita <3

09.11.2015 kl.20:31

Lykke til :D

Kristin Antiveros

09.11.2015 kl.21:00

Åi, trener du virkelig hver eneste dag? Like viktig å hvile også :-) :-) Yoga er superdeilig, må virkelig bli flinkere til å prioritere det jeg også. Takk for påminnelsen :-D Håper uka di blir fin :-)

Charlotte!

09.11.2015 kl.21:25

lykke til =)

Liv Hege Hagfors

09.11.2015 kl.22:31

Så flink du er, masse lykke til :-)

Eline Nordli -

09.11.2015 kl.23:09

Så flink du er! Selv har jeg nok falt ut av treningsrutinen, og starter heller opp igjen etter eksamensperioden.. Men målet er jo å trene året rundt. :-)

Nicole Touch

10.11.2015 kl.00:49

flott blogg, med mye inspirasjon. digger bloggen din! btw, så er du veldig pen. ønsker deg en flott dag videre <3

Skriv en ny kommentar

Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits