Skrivebord

Hei fine dere. Hvordan er starten på uken deres?  Som student er det en ting jeg virkelig setter pris på, nemlig et ordentlig sted jeg kan sitte å jobbe. Å ha en god sitteplass er avgjørende for at man skal kunne få jobbet ordentlig med studier. På altistore.no har de et godt utvalg av ulike skrivebord. Altistore har store og gode skrivebord som studenter virkelig setter stor pris på. Personlig liker jeg å ha stor plass når jeg skal jobbe, siden jeg både bruker MAC, pensumbøker, skrivesaker og notatbøker, samtidig som printeren blir flittig brukt. Med så mye utstyr blir det fort mange ting på en gang, så at skrivebordet er stort er absolutt et must for meg. Som jeg har nevnt i et litt tidligere blogginnlegg skal jeg flytte ned i kjellerleiligheten etterhvert og da er skrivebord høyt oppe på prioriteringslisten når det kommer til innkjøp av møbler. Jeg som er nettstudent bruker jo ekstra mye tid på skolearbeid hjemme, siden jeg også følger mye av forelesningene direkte på nett. Det jeg liker veldig godt på altistore.no er at de har et godt utvalg av skrivebord, både når det kommer til størrelse, farge og fasong. De har foreksempel skrivebord som er beregnet til en person og skrivebord som er laget for fler. Noen vil foreksempel ha et skrivebord som er mer avrundet i kantene for maksimal utnyttelse av rommet, mens andre gjerne vil ha et mer avlangt et. Uansett hvordan skrivebord man ønsker har altistore.no et godt alternativ, jeg vil absolutt anbefale dere å ta en titt innom siden deres. Altistore.no har også kort leveringstid, så man får skrivebordet korttid etter man har bestilt det. Har du et skrivebord? Hvor pleier du å jobbe med skole/studier? Har du hørt om altistore.no før?


Hashtags: #student #studentlivet #hverdag #tips #sponset #altistore #astridjohansenKommenter innlegget

2 kommentarer

Charlotte J

17.11.2015 kl.17:16

Jeg har nylig kjøpt meg en skrivepult på jysk, og er kjempefornøyd! Elsker å ha pult :) Har ikke hørt om nettsiden før nei, men skal sjekke den ut! :)
jeg jobber på skolen, så da gjør jeg ikke noe særlig hjemme:) kasta ut pulten for maaange år siden, haha

Skriv en ny kommentar

Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits