Min treningsuke

God mandag fininger! ♥ Er dere klare for en ny uke? Det er hvertfall jeg! Som vanlig kommer ukens ca treningsplan. Denne gangen har jeg lagt inn en løpetime, hvor man løper intervall på mølle. Det blir jeg ordentlig god og sliten av. Jeg har jo aldri vært en løper, men det er faktisk litt gøy når man først kommer inn i det. Personlig er jeg mer glad i intervalltrening på mølle enn å løpe langt og sammenhengende. Jeg har også fått en større kjærlighet for trening i slynge. Derfor er TRX timene helt supre! Det er utrolig hvor mye av kroppen man kan trene i slyngene, samtidig som man kan gjøre så mange ulike øvelser. Jeg ser derfor veldig frem til onsdagens treningsøkt, siden den er litt annereldes enn jeg pleier. Veldig godt med variasjon (og nye utfordringer)! Ellers består resten av treningsuka av kondisjonstrening i form av step og sykkeltimer, med et godt innslag av styrkeøkter. Jeg tror dette kommer til å bli en veldig god treningsuke.

Mandag: Cardio pulse og styrketrening 

Tirsdag: Sykkel og strength & core

Ondag: Running, TRX og styrketrening

Torsdag: Sykkel og power

Fredag: Step and stregth

Lørdag: Sykkeltime

Søndag: Step and stregth

Resten av uken min er ganske rolig og grei. Jeg kommer nok til å bruke mye tid på studier som normalt, så det blir en ganske ordinær uke. Veldig greit med en rolig uke kjenner jeg, også nærmer vi jo oss desember for hverdag som går. Tenk at det er første søndag i advent allerede på søndag. Wiii, jeg gleder meg masse til jul. 

Hashtags: #helse #livsstil #trening #treningsglede #treningsplan #satselixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

2 kommentarer

Iselin Renée

23.11.2015 kl.11:53

Så flink du er :)

Yazhi.blogg.no

24.11.2015 kl.21:05

Minner en stakkarslig jente på at man må trene.... ;/ x)

Skriv en ny kommentar

Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits