Åpningen av Spikersuppa

Jeg elsker at desember er rett rundt hjørnet. Tenk at vi kan åpne første luke i adventskalenderen allerede i morgen! Selv har jeg faktisk laget flere adventskalendere i år, både til foreldre og besteforeldre! Kjempe koselig å ha noe å pusle med, mens man venter på desember synes jeg. I helgen var jeg på åpningen av spikersuppa, som var et show som virkelig ga julestemning. Alle lysene, all pynten og stemningen gjorde at julestemningen virkelig kom snikende. Skøytebanen ble åpnet med show fra flinke skøyteløpere i alle aldere. Vi fikk se oppvisninger som var inspirert av frost, high school musical, achy breaky heart og litt mer moderne dans på isen. Det var veldig fascinerende og alle var så flinke! Selv har jeg aldri vært noe spesielt god på skøyter, men dette showet gjorde at jeg virkelig fikk lyst til å ta på skøytene igjen. Planen er å ta et par turer på isen i år, det er så utrolig lenge siden sist!  Når spikersuppa offesielt var åpen, tok det ikke lang tid før store og små, både med og uten skøyter var ute på isen.  Julemarkedet har også åpnet, så nå er det fult av masse koselige boder bortover hele veien. Jeg skal nok helt klart ta en nærmere titt innom disse i løpet av desember. Var du på åpningen av spikersuppa? Står du mye på skøyter? Ha en fin dag videre!
Hashtags: #jul #spikersuppa #stemning #hverdag #julioslo #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

3 kommentarer

Bergensergenser

30.11.2015 kl.14:09

Så kos! og kan tenke meg at julestemningen kom da ja :-D

er så gøy å stå på skøyter, og har selv tatt et halvtårs kurs i det. Er ikke kjempe god nå av den grunn, men er bedre og kan litt mer enn basic ting ^^

Veronica S

06.12.2015 kl.19:42

Var ikke på åpningen der nei!

Elsker å stå på skøyter <3

Stine Anette

08.12.2015 kl.23:07

Ååå, dette er noe jeg virkelig ønsker å oppleve en gang i mitt liv!

Dette må gi så mye julestemning.

Å jeg savner veldig å stå på skøyter, husker vi hadde skøyte dager på kveldstid på barneskolen sammen med klassa. Noe som var så urolig koselig.

Jeg tenkte senest i går at jeg har tenkt å få med meg kjæresten min til å stå på skøyter i år, for det er så koselig, gøy, pluss at man er i fysisk aktivitet :)

Skriv en ny kommentar

Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits