Takk for alt 2015

Så var 2015 over, for et bra år det har vært! Året har vært fult av oppturer, noen nedturer men ikke minst mange gode minner. Jeg velger å ta med meg erfaringene og minnene inn i 2016, så får man bare håpe at det nye året blir like fint. Jeg ble sittende å reflektere over hva som har skjedd i 2015 og jeg vil gjerne dele noen av minnene mine med dere. I starten av 2015 var jeg fortsatt student i Lillehammer, for en fin studietid det var! Så mange fine og herlige mennesker som jeg virkelig må si at jeg savner. Fra Lillehammer tenker jeg spesielt tilbake på alt det sosiale, blant annet når det var "UKA" hvor vi var på  standupshow på Nikkers, vinsmaking i brennerikjelleren og studentøkonomikurs på studenten. Det var en uke full av program og ting man kunne delta på og ikke minst var det veldig morsomt! 

Et annet godt minne fra Lillehammer er vinterballet med go gjengen min. Vi var på vinterball på selveste Hunderfossen i trollsalen. Før middagen fikk vi omvisning i iskatedralen, som var en kirke av is hvor man faktisk kan gifte seg. Det må jo være litt kult eller hva? Det var også fult av fine isfigurer der, samt en isbar. Før vi gikk inn for å spise god mat, så vi fyrverkeri komponert etter Grigs musikk. Hele kvelden var super fin og ikke minst veldig koselig. Vi koste oss masse og møtte nye mennesker. Det er jo i tilegg alltid stas å gå på ball! Jeg kan blant annet ellers se tilbake på koselig øyeblikk som grilling i parken, filmkvelder, spillekvelder og kinoturer, når vi ikke satt med nesa i boka. 17 mai og xrusse fest ble også feiret i Lillehammer. Jeg syntes 17 mai var litt annerledes i 2015 siden jeg alltid er i Oslo men vi hadde en fin og koselig feiring sammen med medstudene våre. Det var nesten litt trist når vi kom til mai og var ferdig med bachlor graden. Lillehammer ga meg mye og jeg er utrolig glad for studietiden jeg hadde der og ikke minst alle menneskene jeg har møtt. Det var også morsomt å møte de sveitiske studentene vi hadde på besøk en uke under faget "Western legal culture".
Et stort og viktig minne som jeg også må dra frem er at jeg fullførte Bachlorgraden min i Juss ved HiL i 2015. 3 år som har vært harde, tøffe, fine, morsomme, intressante og lærerike. 3 år jeg ikke ville vært for uten. Det var både deilig og trist å reise fra Lillehammer, om jeg kunne skulle jeg gjerne ha skrevet mastergraden min der også.  Jeg vil spesielt takke go gjengen og alle jentene mine som var med på å gjøre tiden uforglemmelig. Flinke og inspirerende lærere fortjener også en stor takk. Vi klarte det og vi fullførte, det ble feiret ordentlig. Jeg ble senere privatist på folkehøyskolen i Bergen på 4 avdeling. Veldig spennende, gleder meg til å se hva 2016 bringer her.
2015 bydde også på litt reising. I februar reiste jeg til Bergen sammen med to av mine favoritter. Det var veldig koselig og ikke minst morsomt, jeg kjeder meg aldri sammen med Madeleine og Henrikke. Bergen er en koselig og sjarmerende by, tiltross for alt regnet. Jeg hadde aldri vært der før, så det var morsomt å se og oppleve noe nytt. Dagene ble blant annet brukt på tur opp til Fløyen og små shopping i gatene. I sommerferien var jeg på jentetur til Rythymnon i Hellas.  Det var en fantastisk uke fylt med mye soling, bading, latter, utflukter, mye god mat og varme.  I Oktober tok jeg turen til Kiel sammen med Charlotte, hvor vi koste oss masse på båten, tittet litt i Kiel og tok litt antrekksbilder til bloggen. Det var en super fin tur.  Jeg avsluttet året med juletur til London sammen med fineste Maina. Vi fikk shoppet en del, gikk litt rundt i gatene,  kjennte på julestemningen og var på tivoli i winter wonderland. Konserter har det også blitt litt av dette året, favoritten var nok Katy Perry konserten. Katy Perry er fantastisk, ikke bare er hun flink til å synge men hun er også fantastisk på scenen. Dette er helt klart en opplevelse jeg ikke glemmer. Jeg var i tilegg så heldig at jeg fikk dratt på findings fesitvalen i 2015, som også var en fantastisk opplevelse. Så mange gode artiser som Jessie J, Gabrielle, Avicii osv. Det var kjempe gøy, så jeg håper jeg får til findings fesitvalen i 2016 også. Ellers har jeg masse gode minner med mine favoritt mennesker fra 2015. Vi har funnet på så utrolig mye gøy sammen som reiser, koselige middager, Tusenfryd, jentekvelder, filmkvelder, bowling, strandturer osv.

 

 

2015 har vært et supert år, så får vi bare håpe at 2016 blir minst like bra. Takk for alt 2015! Har du mange gode minner fra 2015? Klar for et nytt år?

 Hashtags: #Minner #oppsummering #hverdagen #studentlivet #reise #2015

Kommenter innlegget

2 kommentarer

Iselin Renée

03.01.2016 kl.11:17

Så mange fine bilder :)

G U N N N I S

03.01.2016 kl.11:25

Her var mange fine og fantastiske bilder. Det virker også som har hatt et helt fantastisk år, og jeg håper 2016 blir like bra for deg :) GODT NYTTÅR!

Skriv en ny kommentar

Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits