@Fitnessastrid

God morgen fine dere! Har dere hatt en fin start på uken så langt? Jeg titter innom for å fortelle dere om min nye instagram profil! Som noen av dere kanskje har fått med seg er jeg opptatt av trening, kosthold og livsstil. Jeg trener selv så ofte som jeg kan, helst en gang om dagen. Mat og kosthold er også noe jeg synes er morsom og trives godt med. Jeg har derfor bestemt meg for å lage en egen bruker på instagram som har fått navnet "fitnessastrid". Planen er å legge ut litt bilder av mat med oppskrifter, kanskje komme med noen tips, legge ut movierende bilder og et par filmer av noen øvelser innimellom. Jeg har hatt profilen et par dager nå og synes dette har vært veldig gøy så langt! Hvis du har lyst til å følge meg, blir jeg veldig glad for det. Mye av det som blir lagt ut på instagram, kommer nok på bloggen etterhvert også. Jeg har lyst til å bli flinkere til å oppdatere bloggen, det er jo veldig gøy å blogge selvom det ikke alltid er så lett å finne ut av hva man skal skrive. Personlig synes jeg at de beste blogginnleggene er de hvor bloggeren faktisk er veldig intressert i temaet,  så jeg håper denne profilen kan være med å bidra til litt inspirasjon også. Jeg synes hvertfall det er morsomt å lese litt tips, oppskrifter og se ulike øvelser innimellom, da kan jeg ofte få inspirasjon til å gjøre de ulike tingene selv. Bloggen skal selvføgelig ikke kun handle om trening og livsstil, men jeg håper det kan bli en større del av den enn det har vært tidligere. Jeg håper også jeg får tatt litt mer antrekksbilder til dere etterhvert, det synes hvertfall jeg er veldig gøy. Er det andre ting du gjerne vil at jeg skal skrive om, så legg igjen en kommentar. :-)


Følg med gjerne! Er du intressert i litt andre bilder også, heter jeg astrid1108. Jeg synes alltid det er morsomt å følge andre på instagram, så legg gjerne igjen ditt brukernavn i kommentarfeltet så jeg kan ta en titt. Ha en strålende dag alle fine!

Hashtags: #Helse #livsstil #trening #fitness #instagram #hverdagen #astridjoahnsen #sosialemedier

Kommenter innlegget

5 kommentarer

T I N A V A R P E N

27.01.2016 kl.11:13

spennende, tror profilen blir en suksess :)

Therese Bråthen <3

27.01.2016 kl.13:42

Så spennende, nå følger jeg begge profilene dine :) Jeg heter @frkbraathen91 på Instagram :D
Kjempe inspirerende!

Emelie Karlsson

27.01.2016 kl.23:59

Fin instagramprofil, hadde jeg vært mer inn i det så hadde jeg fulgt deg!
Den brukeren tror jeg blir å slå an! Selv heter jeg @elise.andreassen og har akkurat samme tema :)

Skriv en ny kommentar

Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits