Perfect for fall

God lørdag fine dere! Har dere noen spennende planer for dagen eller helgen? Jeg tenkte å vise dere noen nye antrekksbilder. Jeg er spesielt glad i den store og gode genseren, den er virkelig perfekt nå som kulda har meldt seg. Jeg kunne nok gjemt meg i denne lenge, den er virkelig helt fantastisk. Gode gensere får jeg aldri nok av og det som er så fint med akkurat denne er at jeg kan bruke den både til bukser og skjørt. Med andre ord kan man bruke genseren som "base" og pynte den opp og ned etter eget ønske. Jeg kunne nok brukt kjole eller skjørt hverdag omtrent, så jeg er veldig glad i plagg som kan kombineres. Likevel er det deilig å bruke genseren sammen med en bukse for en litt mer avlsappet look. Her har jeg valgt å ha et grått ullskjørt til, noe som gjør hele antrekket i seg selv litt mer pyntet. Vesten gir antrekket et litt mer unikt preg, samtidig som den er med på å lyse opp antrekket. Jeg synes i tilegg at kontrasten i fargene på vesten og genseren passer veldig fint sammen. Disse to plaggene er helt klart mine favoritter fra Lene Orvik sin siste kolleksjon og kommer til å bli brukt masse fremover. Det er også et fint "lag på lag" antrekk, hvor man kan holde seg god og varm. Hva synes du om dette antrekket? Ønsker dere alle en fantastisk fredag.
Hashtag: #mote #fashion #antrekk #antrekksbilder #studentlivet #hverdag #leneorvik #astridjohansen

Kommenter innlegget

Autumn red-look

Hei fine dere!  Når jeg var i Kiel, fikk jeg tatt noen antrekksbilder med flinke Charlotte. Det er jo en stund siden sist antrekksinnlegg og jeg vet at antrekksbilder er noe flere av dere gjerne vil ha. Selv synes jeg det er veldig gøy å lese blogger med antrekksbilder, fordi da kan man jo få litt inspirasjon i klesveien og kanskje noen tips. Lene Orvik hadde nettopp sluppet sin nyeste kolleksjon i sammarbeid med Bikbok før jeg dro til Kiel, så det kommer sikkert ikke som noe sjokk at antrekkene er fra Lene sin siste kolleksjon. Jeg stor fan av Lene sitt design og synes hun har laget fine kolleksjoner for Bikbok. Denne røde kjolen falt jeg virkelig for, den er enkel men samtidig veldig fin. Jeg må si at jeg synes fargen er helt fantastisk, litt knæsj og veldig frisk. Jeg synes det har lett for å bli mye grått om høsten, så det var virkelig fint å få en sterk farge inn i garderobeskapet. Denne kjolen er allerede en stor favoritt hos meg, både fin til hverdag og litt finere anledninger. Jeg elsker jo strømpebukser og kjoler, så denne er midt i blinken for meg. Den deilige vesten er også fra kolleksjonen og denne kan jo også brukes over det meste. Enten det er gensere, en topp, en kjole eller skjorte, you name it. Det er vel nesten bare fantastien som setter grenser her. Jeg synes også at vesten er lett å kombinere med de fleste antrekk, noe som er positivt når "lag på lag" trenden spesielt er populær denne høsten. Det er deilig med plagg man kan bruke for å style antrekket litt ekstra, det er utrolig hva "små ting" kan gjøre med hele antrekket og helhetsinntrykket. Den sorte hatten synes jeg satt prikken over i'en på en fin høstlook. Hva synes du om dette antrekket?

Kjole & vest - Lene Orvik for Bikbok, sko - Eurosko, hatt og veske - H&M


Hashtags: #mote #fashion #outfit #antrekk #antrekksbilder #hverdag #studentlivet  #leneorvik #astridjohansen

Kommenter innlegget

Black n white

God lørdag fine dere. Har dere noen planer for helgen? Jeg tenkte jeg skulle vise dere dette antrekket som jeg gjerne bruker både til hverdags og jobb. Jeg har lenge vært på jakt etter den "perfekte" skinnbuksen. Jeg er ikke helt i mål, men jeg synes denne buksa fra Lene Orvik kolleksjonen fungerer veldig fint! Skinn kan kombineres på så mange måter, med så mange ulike stoffer/materialer noe jeg synes er veldig kult. Samtidig blir antrekket litt tøffere med skinn, noe jeg liker veldig godt. Her har jeg kombinert skinnbuksen med en litt finere skjorte og hvite streetsko fra Nike. Jeg liker dette antrekket veldig godt, veldig hverdagslig men også fint. Hva synes du om dette antrekket? Liker du å bruke skinn? Har du et favoritt materialet på klær?

Hvit skjorte fra H&M, Sort skinnbukse fra Lene Orvik for Bikbok og hvite streetsko fra Nike.


IKKE GLEM KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE ET GAVEKORT PÅ 700KR HOS CARRIEALONG, LES MER OM DETTE HER!

Hashtags: #antrekk #outfit #mote #fashion #innkjøp  #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Black laces

God kveld fine dere.Har dere hatt en fin dag? Jeg har hatt siste eksamen for sommeren, jippi! Nå driver jeg å pakker ut av min kjære hybel i Lillehammer, det er så mye ting som skal pakkes ned. Egentlig er det veldig rart og litt trist.. men samtidig veldig deilig. Jeg elsker Oslo, så jeg ser veldig frem til å komme tilbake til hovedstaden. Jeg stakk egentlig bare innom for å vise dere dette antrekket. Om jeg får velge, går jeg helst i skjørt og strømpebukse hver dag. Egentlig er jeg veldig glad i å pynte meg generelt og når man først kan, hvorfor ikke benytte anledningen? Jeg elsker hvordan man kan style skjørtantrekkene opp og ned med ulike overdeler og tilbehør. Det finnes jo så mange forskjellig typer skjørt i ulike farger, mønstere, lengder og fassonger! Jeg tror faktisk jeg har de fleste. Looken kan være veldig fin, klassisk, tøff, søt, litt romantisk.. you name it! På bilde har jeg et av mine favorittskjørt, jeg ELSKER blonder (og skinn). Skjørtet i seg selv er ganske søtt, men jeg har valgt å bruke en genser med litt "nagler" på skuldrene for å få en litt tøffere look. Dette er faktisk et klassisk antrekk jeg bruker i hverdagen, foreksempel om jeg skal på jobb eller forelesning. Hva synes du om antrekket? Bruker du mye skjørt?  Liker du å pynte deg?

Genser fra forever21, skjørt fra Entourage og sko fra NikeHashtags: #antrekk #outfit #mote #fashion #innkjøp #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Lady in red

Hei fine dere. Hvordan har dere det? Jeg må bare si det, jeg ELSKER å bruke en sterkfarge til noe som er nøytralt. Jeg måtte selvfølgelig gå til innkjøp av denne røde blezeren fra Vivikes med engang jeg så den, er den ikke fresh? Samtidig passer den perfekt til alle årstider og kan styles med det meste. Her har jeg valgt å bruke den over en sort jumpsuit, men den fungerer like bra til foreksempel en hvit sommerkjole. Når jeg bestemte meg for å gå til innkjøp av en farget blezer, invisterte jeg samtidig i noen lakkrødesko fra Peter kaizer. Neste steg på listen er å kjøpe en rød veske i samme farge som skoene for å gjøre antrekket helt komplett.  Hvor fint er det ikke med en farge som detalj? Det er utrolig hva en farget detalj kan gjøre med hele antrekket. Jeg valgte å kjøpe rødt i første omgang, men jeg er også veldig forelsket i kongeblått. Egentlig kan man jo bruke den fargen man vil, det er bare fantasien som setter grenser. Hva synes du om dette antrekket? Pleier du å bruke en sterk farge til noe som i utgangspuntet er nøytralt?

♥ Jumpsuite - Gina Tricot, Sko - Peter kaizer og blezer - Vivikes 

 

Hashtags: #antrekk #outfit #mote #fashion #innkjøp #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

The classic one

Jeg har alltid vært veldig glad i "klassiske" antrekk, spesielt den maritime looken. Sommeren er som dere sikkert skjønner helt perfekt for meg. Båtlivet, sol, havet, lange sommerkvelder, blått, hvitt, striper, prikker osv er ting jeg elsker. Da jeg fant denne kjolen og blazeren på H&M var jeg helt i himmelen. Jeg synes dette antrekket er pent og sommerlig, så jeg tror det kommer til å bli brukt masse fremover. Etter å ha jobbet flere år med accessories er detaljene viktig for meg, jeg valgte derfor å sette den lille hvite blondesløyfen i håret for å gjøre antrekket litt søtere. Skoene er kjøpt på skoringen for de som skulle lure på det. Hva synes du om dette antrekket? Er du glad i den klassiske looken?Hashtags: #antrekk #outfit #mote #fashion #innkjøp #H&M #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Black & white

God kveld fine dere.Jeg tenkte jeg skulle vise dere et av antrekkene jeg tok bilder av igår sammen med Charlotte. Jeg er ikke kjent for å legge ut masse antrekksbilder, selvom jeg synes det er veldig gøy. Det som er viktig for meg er at de er tatt ordentlig, slik at det ikke blir antrekksbilder som er tatt i speilet. Genser, hatt og skjørt er fra Lene Orvik sin kolleksjon for Bikbok og skoene er fra Nike. Skoene er absolutt en av favorittene i skoskapet, jeg gleder meg masse til å bruke dem fremover. Ulike former for hatter blir jeg bare mer og mer glad i, det synes jeg gir antrekket en siste finish.  Hva synes du?


Hatt, genser og skjørt - Lene Orvik for Bikbok Sko fra Nike.

Hva synes du om antrekket og bildene? Er du glad i "outfit" innlegg?

Hashtags: #outfit #antrekk #mote #fashion #bikbok #leneorvik #leneorvikforbikbok #hverdag #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

A little taste of autumn

God ettermiddag fine dere. Nå er det mandag, ny uke med nye muligheter. Jeg har hatt besøk av Charlotte i helgen, så da måtte jeg benytte muligheten til å ta noen bilder. Charlotte er så flink til å ta bilder og vi hadde mye morro når vi tok dem. Det blir derfor et slags "antrekksinnlegg" for første gang noen sinne på bloggen. Det er noe jeg kan fortsette med innimellom, men jeg kommer nok ikke til å legge ut "dagens antrekk" hverdag. Nå som det er så mange fine farger ute, måtte vi ta noen sikkelig høstbilder. Det gjelder å bruke de fine høstfargene før de forsvinner. Denne uken står lesing mot eksamen og trening på planen, så det skal bli en bra uke. Har dere noen planer for uken? Hva synes du om antrekket og bildene? Vil du ha flere antrekksinnlegg senere? Lag dere en god dag alle sammen og nyt den.Genser fra VILA, sko fra skopunkten, skjørt fra vero moda, skjerf fra vivikes, veske fra mulberry og hatt fra H&M.

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #mote #antrekk #fashion #høst #outfit #bilder #student #hverdag #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits