Ut på tur aldri sur

God søndag flotte dere. Har dere hatt en fin helg? I dag var det jo bare helt nydelig vær i Oslo! Det var virkelig helt fantastisk å kjenne solen varme og det er jo så mildt å fint ute. Jeg fikk virkelig vårfølelsen når vi gikk runden på hvervenbukta, noe som var veldig deilig. Jeg vil gjerne gå en skittur, men samtidig lengter jeg til sol, varme, tørr asfalt og joggesko. Det å faktisk kunne gå ute uten å skli på isen. Det var nesten et must å komme seg ut på søndagstur i dag, nå som været var så fint. Vi var langt ifra alene om å tenke dette, siden det var fult av mennesker på Hvervenbukta. Noen gikk tur, andre jogget mens noen var på sikkelig kosetur med termos og pølser. Det så kjempe koselig ut! Kanskje jeg skal ta med termos og engangsgrill neste gang? Det var hvertfall fantastisk å være ute og kjenne at solen varmet. Hovedsakelig er det lesing som står på planen i dag, så det var deilig å komme seg ut å få litt frisk luft. Jeg elsker også å røre litt på meg og det trenger man virkelig ikke gå på treningssenteret for å gjøre. Jeg tok med kamera, så jeg kunne knipse et par bilder underveis.  Hva har du brukt søndagen på? NYT resten av helgen!   
Hashtags: #tur #hvervenbukta #hverdagen #studentlivet #bilder #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

Takk for alt 2015

Så var 2015 over, for et bra år det har vært! Året har vært fult av oppturer, noen nedturer men ikke minst mange gode minner. Jeg velger å ta med meg erfaringene og minnene inn i 2016, så får man bare håpe at det nye året blir like fint. Jeg ble sittende å reflektere over hva som har skjedd i 2015 og jeg vil gjerne dele noen av minnene mine med dere. I starten av 2015 var jeg fortsatt student i Lillehammer, for en fin studietid det var! Så mange fine og herlige mennesker som jeg virkelig må si at jeg savner. Fra Lillehammer tenker jeg spesielt tilbake på alt det sosiale, blant annet når det var "UKA" hvor vi var på  standupshow på Nikkers, vinsmaking i brennerikjelleren og studentøkonomikurs på studenten. Det var en uke full av program og ting man kunne delta på og ikke minst var det veldig morsomt! 

Et annet godt minne fra Lillehammer er vinterballet med go gjengen min. Vi var på vinterball på selveste Hunderfossen i trollsalen. Før middagen fikk vi omvisning i iskatedralen, som var en kirke av is hvor man faktisk kan gifte seg. Det må jo være litt kult eller hva? Det var også fult av fine isfigurer der, samt en isbar. Før vi gikk inn for å spise god mat, så vi fyrverkeri komponert etter Grigs musikk. Hele kvelden var super fin og ikke minst veldig koselig. Vi koste oss masse og møtte nye mennesker. Det er jo i tilegg alltid stas å gå på ball! Jeg kan blant annet ellers se tilbake på koselig øyeblikk som grilling i parken, filmkvelder, spillekvelder og kinoturer, når vi ikke satt med nesa i boka. 17 mai og xrusse fest ble også feiret i Lillehammer. Jeg syntes 17 mai var litt annerledes i 2015 siden jeg alltid er i Oslo men vi hadde en fin og koselig feiring sammen med medstudene våre. Det var nesten litt trist når vi kom til mai og var ferdig med bachlor graden. Lillehammer ga meg mye og jeg er utrolig glad for studietiden jeg hadde der og ikke minst alle menneskene jeg har møtt. Det var også morsomt å møte de sveitiske studentene vi hadde på besøk en uke under faget "Western legal culture".
Et stort og viktig minne som jeg også må dra frem er at jeg fullførte Bachlorgraden min i Juss ved HiL i 2015. 3 år som har vært harde, tøffe, fine, morsomme, intressante og lærerike. 3 år jeg ikke ville vært for uten. Det var både deilig og trist å reise fra Lillehammer, om jeg kunne skulle jeg gjerne ha skrevet mastergraden min der også.  Jeg vil spesielt takke go gjengen og alle jentene mine som var med på å gjøre tiden uforglemmelig. Flinke og inspirerende lærere fortjener også en stor takk. Vi klarte det og vi fullførte, det ble feiret ordentlig. Jeg ble senere privatist på folkehøyskolen i Bergen på 4 avdeling. Veldig spennende, gleder meg til å se hva 2016 bringer her.
2015 bydde også på litt reising. I februar reiste jeg til Bergen sammen med to av mine favoritter. Det var veldig koselig og ikke minst morsomt, jeg kjeder meg aldri sammen med Madeleine og Henrikke. Bergen er en koselig og sjarmerende by, tiltross for alt regnet. Jeg hadde aldri vært der før, så det var morsomt å se og oppleve noe nytt. Dagene ble blant annet brukt på tur opp til Fløyen og små shopping i gatene. I sommerferien var jeg på jentetur til Rythymnon i Hellas.  Det var en fantastisk uke fylt med mye soling, bading, latter, utflukter, mye god mat og varme.  I Oktober tok jeg turen til Kiel sammen med Charlotte, hvor vi koste oss masse på båten, tittet litt i Kiel og tok litt antrekksbilder til bloggen. Det var en super fin tur.  Jeg avsluttet året med juletur til London sammen med fineste Maina. Vi fikk shoppet en del, gikk litt rundt i gatene,  kjennte på julestemningen og var på tivoli i winter wonderland. Konserter har det også blitt litt av dette året, favoritten var nok Katy Perry konserten. Katy Perry er fantastisk, ikke bare er hun flink til å synge men hun er også fantastisk på scenen. Dette er helt klart en opplevelse jeg ikke glemmer. Jeg var i tilegg så heldig at jeg fikk dratt på findings fesitvalen i 2015, som også var en fantastisk opplevelse. Så mange gode artiser som Jessie J, Gabrielle, Avicii osv. Det var kjempe gøy, så jeg håper jeg får til findings fesitvalen i 2016 også. Ellers har jeg masse gode minner med mine favoritt mennesker fra 2015. Vi har funnet på så utrolig mye gøy sammen som reiser, koselige middager, Tusenfryd, jentekvelder, filmkvelder, bowling, strandturer osv.

 

 

2015 har vært et supert år, så får vi bare håpe at 2016 blir minst like bra. Takk for alt 2015! Har du mange gode minner fra 2015? Klar for et nytt år?

 Hashtags: #Minner #oppsummering #hverdagen #studentlivet #reise #2015

Kommenter innlegget

HAPPY NEW YEAR


Godt nyttår fine lesere! Hadde dere en bra feiring igår? Det er så rart å tenke på at vi har gått inn i et nytt år allerede, hvor ble 2015 av egentlig? Jeg har jobbet litt med et innlegg fylt med masse bilder og minner fra 2015, som jeg håper vil falle i smak. Dette innlegget vil nok komme på søndag. Jeg synes 2015 har vært et bra år, så jeg håper 2016 blir minst like bra. Jeg skal hvertfall nyte hver dag, så godt det går. Det er alltid spennende med et nytt år og jeg gleder meg til å se hva det bringer. Jeg synes hvertfall jeg fikk tatt et ordentlig farvel med 2015 og ønsket det nye året velkommen. Jeg feiret kvelden med flere av mine favoritt mennesker, men det var desverre noen som manglet. For at en kveld skal bli 100% komplett vil jeg jo ha alle der, men det er ikke alltid det går som man ønsker. Uansett var det en koselig kveld med mange fine mennesker, god mat, godt selskap, mye latter, dansing og god stemning. Vi prøvde pakkeleken for første gang og det synes jeg faktisk var veldig morsomt.  Kanskje det er noe vi kan ta med oss til neste nyttårsaften også? Sånn sett (med unntak av de som manglet) kunne jeg ikke bedt om en bedre nyttårsaften. Tusen takk til alle som kom og gjorde den så bra!


Hadde du en fin fering? Hva ser du mest frem til i 2016?


Hashtags: #nyttårsaften #newyear #2015 #2016

Kommenter innlegget

Nyttårsforsetter

For noen er kanskje nyttårsforsetter en stor klisje, noe "alle" setter opp men som de færreste følger opp. De klassiske nyttårsforsetter er at man skal bli et bedre menneske, begynne å trene og spise sunnere. Uansett hvor teit enkelte synes at dette er, synes jeg nyttårsforsetter egentlig er ganske fint. Jeg liker å ha et mål for året som jeg kan fokusere på. Det å faktisk sette opp et slik forsett er jo en bevisst tanke/ ønske om å forbedre noe. Hvert år håper man jo skal bli det perfekte året og ved noen konkrete mål kan man kanskje gjøre en liten forskjell. 2015 har generelt vært et supert år for meg, jeg sitter igjen med gode minner, opplevelser, oppturer og nedturer. Jeg tenkte å komme med et innlegg om mitt 2015 senere, hvor jeg skal fokusere på mine høydepunkter. Når det kommer til nyttårsforsettene tror jeg det er viktig å ikke fokusere på for mange områder, fordi da vil det være lettere å miste fokus. Skal man lykkes må man også prøve å gå 100% inn i det man ønsker, samtidig som det viktig å ikke gi opp. Vi er mennesker og alle feiler engang i blant. Skal man foreksempel holde seg unna sukker, må man ikke gi opp resten av tiden fordi man "datt utpå" en dag. Jeg tror også man må bli flinkere til å rose seg selv, ikke bare fokusere på det negative å trekke seg selv ned. Om man ser på eksempel med sukker, burde man være super fornøyd med alt man har klart før man "datt utpå" og heller hente seg inn igjen. Jeg har tenkt litt på mine nyttårsforsetter/mål for 2016 og har skrevet ned 5 punkter. Dette er noen av tingene jeg virkelig ønsker å fokusere på og skal strekke meg mot i det nye året:

♥ Fortsette trening - I 2015 fant jeg virkelig treningsgleden! Jeg elsker energien, variasjonen, resultatene og gleden det gir. Får jeg ikke trent en dag, kjenner jeg det virkelig på kroppen. Det er ingen tvil om at min kropp trives når den får rørt på seg. Så å fortsette/ vedlikeholde min trening er et viktig nyttårsforsett for meg.

 ♥ Kosthold - Jeg er opptatt av kosthold og synes mat er kjempe godt! Et mål for meg i 2016 er å bli enda flinkere på måltidsrytmen og enda viktigere, bli flinkere til å variere. Det finnes så mye god og forskjellig mat der ute, men jeg har lett for å spise det samme ganske ofte. Nå har jeg fått mange fine kokebøker til jul, samtidig som det finnes så mange flinke mat bloggere der ute som er fulle av inspirasjon. Så fra 2016 skal jeg bli flinkere til å variere, finne inspirasjon og lage ulik mat. Dette tenkte jeg at jeg kunne dele med dere på bloggen også, alle elsker vel gode tips på god mat?

 ♥ Legge meg tidligere på hverdager - Dette er et punkt jeg ikke er så god på (dessverre). Jeg er et ekte nattdyr og elsker å være våken på kveldene. I 2016 skal jeg prøve å legge meg tidligere enn jeg pleier, slik at jeg får et par timer mer søvn. Da vil det forhåpentligvis være lettere å stå opp på morgningen også, slik at man får mer utover dagen. Dette er jo en ekte vinn vinn situasjon.  

 ♥ Bli mer økonomisk - Generelt er jeg ganske flink til å spare, men det er helt klart ting man kan kutte ut på. Ingen har vel skade av å tenke seg to ganger før de drar bankkortet? Personlig tror jeg at man bruker penger på mye "tull" man egentlig ikke trenger. Derfor skal jeg bli strengere med meg selv når det kommer til pengebruken og hva jeg prioriterer.

 ♥ Utnytte studietiden bedre - Som student er det mye pensum skal gjennomgås, samtidig som oppgaver skal skrives og ting skal pugges og forstås. Det er mye som skal gjennomgås og det er fort gjort å sitte med enkelte ting for lenge. Jeg vil derfor bruke 2016 til å bli flinkere til å fokusere enda mer på studiene og fordele tiden min enda bedre. Det å lage en leseplan hver uke med ting som bør gjøres og gjennomgås tror jeg er en super ide. Det å kunne hake av at ting er gjort må være en fantastisk følelse, samtidig som man har mer kontroll. Jeg vet jo allerede at månedene frem til april kommer til å bli fulle av skole og lesing frem mot eksamen, så nå er det bare å "brette opp ermene". Det kommer til å bli veldig spennende og jeg ser frem til å lære nye ting!

 2016, im ready for you! Har du noen nyttårsforsetter? Hva synes du egentlig om slike forsetter? Ønsker dere en super feiring i kveld og GODT NYTTÅR!

Hashtags #nyttårsaften #nyttårsforsetter #mål #kosthold #helse #trening #studentlivet

Kommenter innlegget

Åpningen av Spikersuppa

Jeg elsker at desember er rett rundt hjørnet. Tenk at vi kan åpne første luke i adventskalenderen allerede i morgen! Selv har jeg faktisk laget flere adventskalendere i år, både til foreldre og besteforeldre! Kjempe koselig å ha noe å pusle med, mens man venter på desember synes jeg. I helgen var jeg på åpningen av spikersuppa, som var et show som virkelig ga julestemning. Alle lysene, all pynten og stemningen gjorde at julestemningen virkelig kom snikende. Skøytebanen ble åpnet med show fra flinke skøyteløpere i alle aldere. Vi fikk se oppvisninger som var inspirert av frost, high school musical, achy breaky heart og litt mer moderne dans på isen. Det var veldig fascinerende og alle var så flinke! Selv har jeg aldri vært noe spesielt god på skøyter, men dette showet gjorde at jeg virkelig fikk lyst til å ta på skøytene igjen. Planen er å ta et par turer på isen i år, det er så utrolig lenge siden sist!  Når spikersuppa offesielt var åpen, tok det ikke lang tid før store og små, både med og uten skøyter var ute på isen.  Julemarkedet har også åpnet, så nå er det fult av masse koselige boder bortover hele veien. Jeg skal nok helt klart ta en nærmere titt innom disse i løpet av desember. Var du på åpningen av spikersuppa? Står du mye på skøyter? Ha en fin dag videre!
Hashtags: #jul #spikersuppa #stemning #hverdag #julioslo #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

FRIDAY

Så var fredagen her igjen, uken går så sykt fort! Er det noen av dere som har noen kule helgeplaner? Helgen min består for det meste av jobbing, siden det er butikkjobbing lørdag og varetelling på søndag. Likevel synes jeg at det er helt greit, det er godt å kunne tjene litt penger også. Det er også veldig morsomt å jobbe på CMYK nå, vi har jo fått inn så mye fint. Jeg kjøpte meg verdens deiligste pysj igår, den skal jeg vise dere litt senere. Det er absolutt et julegavetips fra meg. På lørdagkveld skal jeg desutten feire bursdagen til fineste Malene, så det blir kjempe koselig og ikke minst veldig gøy. Så jeg ser virkelig frem til denne helgen, jeg tror den blir super bra. Nå skal jeg en tur på trening etterfulgt av masse lesing. Selvom helgen er rett rundt hjørnet er det nok av pensum som skal leses. Det er veldig deilig å få trent litt først da, jeg føler jeg får så mye ekstra engergi av akkurat det.  Litt senere på dagen er jeg så heldig at jeg skal ned til super flinke Beth på strøgetnegldesign for å sette på negler. Hvordan de blir tenkte å vise dere i et senere innlegg, så det er bare å følge med. Hvilke planer for helgen har du? LAG DERE EN GOD DAG FININGER!


Hashtags: #helg #hverdag #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Christmas countdown


God morgen alle fine! Nå er det faktisk ikke lenge igjen til jul, det er bare 3 uker igjen til 1.desember! Det kan hende det fortsatt er litt tidlig for noen å tenke på julen, men jeg gleder meg sånn. Spesielt til stemningen, jeg håper vi får en skikkelig hvit og magisk jul i år. Det vil også bli så bra å finne frem adventstjernene, sette på en god julefilm eller lene seg tilbake med årets adventskalender. Julen kommer tidligere og tidligere for hvert år som går etter min mening, julebrusen var jo foreksempel i butikken allerede fra oktober sammen med pepperkakene. Det er litt tidlig etter min mening, det er hvertfall ikke lov før 1.desember. Selv er jeg i gang med planlegging og innkjøping av årets julegaver.  Listene har begynt å ta form og det er utrolig deilig å kunne krysse av alt som allerede er gjort! Jeg pleier aldri å være så tidlig ute, men det er jo litt deilig også da. Noen gaver må nok spares til selve "julestria" begynner, siden den også har sin sjarm.  Noen andre som gleder seg til desember? ♥

Kommenter innlegget

Farsdag

God kveld fine dere. Har dere hatt en fin søndag? Dagen min har virkelig gått i ett siden jeg sto opp, så jeg har ikke rukket å skrive så mye på bloggen i dag.  Jeg kommer nok sterkere tilbake til uken, men det er jo bedre sent enn aldri uansett eller hva? I dag har jeg gått en fin tur i skogen med min kjære hund og ikke minst feiret farsdagen. Jeg mener jo (i likhet med alle andre) at jeg har verdens beste pappa. Det finnes ikke en snillere, flinkere eller mer omtenksom person i denne verden enn akkurat min pappa. Han setter alle andre foran seg selv, samtidig som det ikke finnes et problem han ikke kan løse. Trenger noen hjelp, så stiller han alltid opp. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skulle gjort uten min kjære gode og snille far. Når jeg studerte i Lillehammer og trengte gode råd om stort og smått, var løsningene bare en telefonsamtale unna. Jeg tror jeg aldri har følt meg så handy som da jeg bodde alene i Lillehammer og måtte ordne diverse ting selv. Etter gode råd fra min kjære pappa var det rett ut i butikken for å kjøpe diverse ting, som skulle løse det aktuelle problemmet. Dere kan jo tenke dere hvor stolt jeg var, når jeg kunne ringe tilbake å si at jeg hadde fikset det.  Jeg unner virkelig alle å ha en pappa som min, jeg setter hvertfall utrolig stor pris på deg. Jeg kunne virkelig ikke fått en bedre far. 


Farsdagen ble feiret sammen med min fine mormor og morfar. Vi spiste god mat og selvfølgelig farsdagskake. Farsdagen har blitt en hyggelig familietradisjon, det er så fint at familien kan være sammen og feire to generasjoner. Jeg tror det er viktig å sette litt ekstra "stas" på hverandre enkelte dager, som morsdag og farsdag. Det er ingen tvil om at vi virkelig fikk feiret to flotte karer, som helt klart er mine favoritter. Jeg synes det var en veldig fin og koselig feiring. Hva har du gjort i dag? Har du hatt en fin farsdagsfeiring? Pleier dere å feire farsdag?Hashtags: #hverdag #familie #farsdag #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Its friday

God fredag fine dere! Tenk at fredagen allerede er her og helgen er rett rundt hjørnet. Denne uka har gått så altfor fort, men det er vel bare et tegn på at vi har det bra? Nå skal jeg snart dra til Elixia for dagens treningsøkt, det blir veldig bra. En 60 minutters spinningtime står på planen etterfulgt av en time med yoga. Jeg må indrømme at yoga ikke frister så veldig akkurat nå, men jeg har så godt av det. Man må jo gi det noen sjanser uansett tenker jeg, før man eventuelt gir det opp/ser etter en annen løsning. Øvelse gjør mester og man blir jo faktisk mykere med tiden. Kanskje mestringsfølelsen også blir større etterhvert? Etter trening skal jeg hjem og fortsette med lesingen min frem til jeg skal se på Mary Poppins på folketeateret sammen med min kjære mor og Celine. Det tror jeg blir kjempe hyggelig, en sikkelig jentekveld. Jeg elsker jo alt av teater og show, så det blir nok midt i blinken. Forestillingen har fått veldig gode omtaler, så det gleder jeg meg sikkelig til. Det blir en veldig fin start på helgen, som ellers stort sett består i jobbing og litt nedpakking av rommet mitt. Jeg skal nemlig flytte ned i kjellerleiligheten, så det er nok av ting som skal fikses i forbindelse med det. Det blir kjempe spennende, gleder meg veldig til det. Når jeg har kommet meg litt til rette der nede, kommer det nok litt interiør innlegg på bloggen. Jeg synes jo interiør og sånt er super gøy, så det blir morsomt å vise dere hvordan jeg får det der nede etterhvert. Ønsker dere en super fredag videre alle sammen. Hvilke planer har du for helgen?


Hashtags: #helg #hverdag #studentlivet #teater #marypoppins  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Hello October

Hei fine dere. Tenk at vi alt har kommet inn i Oktober, det synes jeg er helt utrolig. Tiden går så altfor fort, det er jo nesten litt skummelt. Nå kan vi vel si at høsten virkelig står for tur? Jeg skal i løpet av de neste dagene ta ned de tykke genserne fra loftet og pakke bort mesteparten av sommertøyet. Det regner jeg med at jeg ikke trenger på en stund. Så får jeg en skikkelig oversikt over høstgarderoben samtidig. Noe jeg liker spesielt godt med starten av høsten, er at det er så fint med alle fargene rundt oss. I går kveld var det også en helt magisk himmel man virkelig kunne drømme seg bort i. Min oktober ser egentlig ganske rolig ut, noe som igrunn er veldig deilig. Det blir mye skole på meg i form av forelesninger, oppgaver og lesing. Ellers har jeg tenkt å komme meg på masse trening. Nå har jeg endelig kommet meg godt i gang i gamle rutiner og det er bare KJEMPE DEILIG. Jeg synes trening er ganske morsomt, samtidig som følelsen man sitter igjen med etter en god økt er helt ubeskrivelig. Noe annet som er utrolig gøy med trening er at forbedringene kommer fort. Jeg merker for eksempel at jeg blir sterkere, sånn at jeg kan løfte mer og at kondisjonen blir bedre for hver sykkeltime.I tillegg får jeg besøk fra Bergen av min herlige Margrete, så det blir kjempe koselig. Nå har jeg ikke sett henne siden jeg var i Lillehammer i slutten av mai, så det blir veldig bra. Så skal jeg faktisk en tur til Kiel med min kjære Charlotte, så det blir også helt knall. Oktober kommer nok også til å by på filmer og TV serier under teppe med te koppen i hånden, lange turer, lesestund med en god bok og masse moro med gode venner. Hva mer kan man egentlig ønske seg? Jeg har hørt så mye om serien "Orange is the new black", så i løpet av Oktober tenkte jeg å starte å se den. Jeg er normalt ikke en lesehest utenfor studie, men i sommer kom jeg meg igjennom en helt fantastisk bok som heter "Et helt halvt år" skrevet av Jojo Moyes. Det var en utrolig fin historie som virkelig fanget meg og som jeg ble glad i. Oppfølgeren som heter "Etter deg" ble lanser i slutten av september, så nå har jeg virkelig en bok å kose meg med i høstmørket.  Jeg har lest starten av boken og gleder meg masse til å lese videre. Ønsker dere alle en helt super Oktober! Har du noen planer for Oktober? Har du noen tips til en god film eller TV serie?

 
Hashtags: #oktober #hverdag #student #trening #astridjohansen

Kommenter innlegget

A rainy day

God morgen alle fine. Har dere en fin dag så langt? Jeg har nettopp kommet meg opp, laget frokost og sitter med tekoppen i hånda mens jeg venter på at dagens forelesning skal begynne. Ute er det småregn og vind, så jeg pakket meg godt inn i en stor genser. Jeg er så glad for at jeg kan sitte inne når været på det er verste. Nå er vel høsten virkelig påvei er den ikke? Jeg ser frem til å vise dere litt plagg i høstgarderoben etterhvert. Høsten er en av mine favoritt årstider i forhold til klær.  Det er så mange måter å style de ulike antrekkene på, samtidig som det er masse ulike stoff/materialer man kan jobbe med som strikk og skinn. Butikkene bungner av nyheter, spennende kleskolleksjoner er i vente og det er jo veldig gøy å oppgradere klesgarderoben. Jeg har tro på at dette blir en bra høst på så mange måter. Jeg ser frem til kvelder under teppe med en film/god bok og tekoppen i hånda.  Planen for resten av dagen min er å lese pensum og komme meg en tur på trening. Gårsdagens styrketrening kjennes godt på kroppen, men det er bare deilig! Jeg tenkte jeg skulle dele treningsprogrammene mine med dere etterhvert, både planen for uken og også enkelte øvelser jeg gjør. Det pleier det hvertfall å være interesse for. Er det noe annet dere kunne tenke dere å lese om, så legg gjerne igjen en kommentar. Hva er deres planer for dagen? Lag dere en super dag alle sammen. 

Jeg slenger med et bilde som ble tatt for rundt en uke siden, denne kjolen er allerede en av mine favoritter. Jeg synes det er fint å kombinere den med et belte i livet som dere ser på bilde. Ser virkelig frem til å bruke denne fremover med cardigans og tykk strømpebukse.

Hashtags: #antrekk #høst #hverdag #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Tilbake til hverdagen

Er det en ting jeg virkelig elsker, så er det ferie. Late dager, sol, friheten til å gjøre hva man vil, reise og bare kose meg. Likevel så verdsetter jeg hverdag og rutiner veldig høyt. I morgen starter studiene for fult igjen. Første forelesning i sivilprosess på UiO står for tur, noe som blir utrolig spennende. Jeg kjenner jeg gru gleder meg til å sette beina inn på UiO for første gang, for å høre på hva foreleseren har å si. Bare det at jeg starter på 4 året på jusstudiet synes jeg er helt utrolig, hvor har tiden egentlig blitt av? Egentlig kjenner jeg på at det blir veldig deilig å komme tilbake til ?hverdagen?. Det å studere kan være litt slitsomt, men også veldig veldig gøy. Man lærer så mye nytt, ting man ikke ante. Jeg er utrolig spent på dette studieåret og tror det kommer å bli en utfordring, intressant og veldig spennende. Det er ingen tvil om at det byr på mye jobbing og slit, men jeg ser virkelig frem til å komme i gang.

Noe annet jeg virkelig ser frem til å finne tilbake til er treningsvaner og kosthold. Jeg elsker å trene, det er så gøy og gir så mye energi. Som student trenger man jo all den ekstra energien man kan få, noe jeg virkelig føler at treningen gir meg. I sommer har både kosthold og trening sklidd litt ut, mye jobb og sene kvelder har gjort det vanskelig å opprettholde. Dette er noe jeg irriterer meg litt over hver sommer, men det er veldig fint at det bare er noen enkle grep som skal til for å komme tilbake i ?riktig spor?. Jeg tenkte jeg skulle fokusere litt mer på trening og kosthold på bloggen fremover, siden det er en stor interesse hos meg og fordi det er så mange av dere som sender meg mail og spør om ulike ting. Jeg må si jeg føler meg beæret over at flere av dere ser på meg som et slags ?forbilde?, det er veldig gøy. Er det noe annet du vil se mer av på bloggen fremover er det bare å komme med forslag, enten på mail eller i kommentarfeltet. Håper dere alle har hatt en super sommerferie og at dere har kost dere masse. Har du fått ladet opp batteriene og er klar for å komme tilbake i hverdagen?

Hashtags: #hverdag #studentlivet #studnet #juss #UIO #astridjohansen #trening

Kommenter innlegget

Signalen

God kveld fine dere. I går hadde jeg en utrolig koselig kveld sammen med den fine gjengen fra Nordstrand kirkegård. Vi tok båten ut til Nesodden å spiste middag på Signalen. Jeg har hørt mye bra om Signalen tidligere, men jeg har aldri kommet meg ut dit før nå. Det var et utrolig koselig sted med god mat, god service og veldig fin beliggenhet. Hvis man sitter ute har man full utsikt over vannet og båtene som putrer forbi. Jeg kan tenke meg at det er helt perfekt å på Signalen en sen sommerkveld mens solen går ned. Det er også en veldig fin båttur fra Akerbrygge over til Nesodden, det er jo ikke hverdag man reiser med båt.  Signalen er kjent for sin super gode fiskesuppe, jeg fikk smake på suppa og den var virkelig veldig god. Selv prøvde jeg ut en "signalburger" som også falt i smak. Når vi satt der måtte vi også ta en dessert. Jeg valgte sjokoladefondanten og kan med hånden på hjerte si at det var en av de beste sjokoladefondantente jeg har smakt.. mmmm, anbefales!


På båten påvei tilbake til Akerbrygge ble det bråbestemt at vi skulle ta turen innom Oslo bowling før vi satt kursen hjem. Det var veldig veldig morro, i tillegg hadde de disco tema den kvelden så det var god stemning med lys og musikk. Bowling er jo kjempe gøy, synd man ikke gjør det oftere. Selv er jeg ikke veldig god og det er desverre lenge mellom hvergang jeg besøker bowlinghallen. Det er faktisk noe jeg vil gjøre oftere, så det skal jeg virkelig vurdere. Alt i alt var det en utrolig koselig og vellykket kveld. Det har virkelig vært koselig å bli kjent med denne gjengen, håper vi får til å møtes mer i fremtiden. Hittil har vi en plan om å dra til Liseberg en dag, det blir nok veldig koselig.Hva synes du om bowling? Har du spist på Signalen tidligere?
Hashtags: #hverdagen #bowling #signalen #tips #astridjohansen

Kommenter innlegget

HELLO JUNE

Hei alle fine. Har dere det bra? Tenk at vi ENDELIG har kommet inn i juni, en sikkelig sommer måned. For øyeblikket synes jeg ikke det er så veldig sommerlig enda. Det er ikke blitt super varmt, men vi får håpe solen og varmen kommer snart. Jeg startet å jobbe på sommerjobben min igår, så det var egentlig veldig greit. Deilig å komme i gang igjen, selvom det kan være litt hardt å stå opp tidlig i starten. Jeg jobber som noen av dere kanskje husker på en kirkegård hvor dagene stort sett går i planting av blomster, luking, klipping av gress med klipper, kantklipping, vanning og litt sånne oppgaver. Jeg må si det er utrolig deilig å jobbe ute, selvom det ikke er like gøy når det regner. Jobben er jo også litt fysisk, så man får rørt mye på seg. Noe jeg ser på som et stort pluss, i forhold til å sitte rolig hele dagen. Det virker også som en utrolig bra gjeng som er der i år, så jeg har troen på at dette skal bli helt supert. Om du er ute etter en fin og litt aktiv sommerjobb, så vil jeg absolutt anbefale deg å søke på en gravlund i nærheten av deg. I dag har det stort sett regnet i Oslo, men jeg synes igrunn det gikk veldig fint til tross for at jeg var klissvåt på slutten av dagen.  Denne Juni måneden er det stort sett jobbing som står på planen for min del. Et mål for måneden er i tilegg å komme ordentlig i gang med trening igjen, det er noe jeg har savnet sikkelig i eksamens tiden. Selvom jeg fikk trent en del mot slutten i Lillehammer ble det mye mindre trening enn jeg pleier, så det ser jeg virkelig frem til å starte med igjen. Har du noen planer for denne juni måneden? Hva skal du? Har du noen planer for sommerferien enda? Håper alle har hatt en super dag.

 Hashtags: #June #juni #sommerferie #jobb #hverdagen #sommerjobb #tips #astridjohansen

Kommenter innlegget

Gratulerer med dagen!

Gratulerer så mye med dagen fine dere. Håper alle har hatt en fantastisk dag og nyter kvelden til det fulle, tiltross for at været ikke har vært helt med oss. 17.mai er tiden for god mat, is og brus! Jeg har feiret dagen sammen med mine gode studievenner i Lillehammer. Jeg må si det var utrolig rart å være i Lillehammer på 17.mai, fordi det har jeg aldri har vært før. Min 17.mai pleier normalt å feires i Oslo sammen med godevenner, bytur for å se på toget og familielunsj osv. Det å feire 17.mai i Lillehammer var jo litt annereldes, men det har virkelig sin sjarm og var kjempe koselig! Vi har hjemmeeksamen akkurat nå, så det ble ikke veldig sent for meg i dag. Det var veldig deilig å hoppe ut av pentøyet og inn i kosedressen, det har virkelig vært en lang dag. Jeg sto for champangnefrokosten, noe jeg synes ble veldig vellykket. Vi fikk et fint bord fylt med masse god og fristende mat, ingen gikk sultene for å si det sånn. Jeg er jo som dere kanskje allerede vet veldig glad i  interiør og detaljer, så jeg hadde pyntet det som kunne pyntes med flagg og bånd. Etter en hyggelig frokost var vi på 17.mai samling med studie på toppen bar. Dette er Lillehammer sin "skybar" og har helt klart Lillehammers beste utsikt. Det var veldig hyggelig å sitte her sammen med fine mennesker og se utover det litt regnfulle Lillehammer. Når det kommer til tog fikk vi med oss litt korpsmusikk og russetoget som gikk igjennom Lillehammer, ellers har vi sett litt på toget fra Oslo igjennom NRK. Resten av kvelden brukte vi på prat, latter, kaker og mer mat. Det er vel lov på 17.mai, hehe! Hvordan har du feiret din 17.mai? Har du hatt en fin dag?

Hashtags: #interiør #17mai #nasjonaldagen #studentlivet #student #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

Dagen er din

God kveld alle fine. Har dere hatt en bra dag? Dagen min har faktisk gått i ett fra jeg sto opp til nå.  Jeg møtte min super skjønne Charlotte på dagen, som hjalp meg med å ta noen antrekksbilder til bloggen tross for det dårlige været. Jeg gleder meg masse til å vise dere resultatet litt senere. Det er på tide å gjøre litt endringer å designet igjen også, så det er bare å følge med fremover. Hvis noen har noen ønsker eller tips til et bedre design, er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg blir alltid glad for tilbakemeldinger! Etter noen timer med knipsing av bilder, endte vi opp på Olivia Akerbrygge for å spise lunsj. Det var veldig godt og veldig hyggelig! Som nevnt tidligere tar jeg gjerne turen til Olivia for å spise lunsj/middag om jeg har muligheten. Det går fort litt tid mellom de gangene jeg får sett Charlotte, så det var super hyggelig å kune tilbringe dagen sammen med henne. 
Etter byturen og fotograferingen var det klart for telenordag på Tusenfryd sammen med Charlotte, Celine og min kjære mor. Tusenfryd var alltid en park jeg forgudet da jeg var mindre, så jeg har tilbringt mye tid der både som gjest og ansatt. Det er alltid morsomt å ta et par turer på Tusenfryd i løpet av en sesong, men jeg merker at jeg ikke har det samme behovet for tivoli lenger. På grunn av regnet var det faktisk ikke så mange som tok turen til parken, noe som gjorde at det var korte køer. Vi fikk kjørt alt vi ville i løpet av de timene vi var der, så jeg var i grunn veldig fornøyd. Jeg merker derimot at jeg har blitt mer pysete og tåler mindre enn tidligere, men det er vel kanskje bare sånn det er? Charlotte måtte overvinne flere "frykter" i løpet av dagen, men det gikk veldig fint.  Jeg synes det er helt topp at Telenor leier parken for sine ansatte hvert år og tilbyr familie og venner en frydefull kveld.  ♥ Har du tenkt deg på Tusenfryd i år? Hvordan har dagen din vært?
Hashtags: #blogg #bilder #hverdag #studentlivet #student #tusenfryd  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Sunny day in Lillehammer

God kveld fine dere. Nå har jeg kommet meg tilbake til Lillehammer og det har egentlig vært ganske deilig. Det er noe med det å komme tilbake til hverdagen, selvom det har vært helt fantastisk å være i Oslo. Jeg gleder meg allerede til jeg skal tilbake. I dag strålte solen og det var en god temperatur i Lillehammer, så det måtte utnyttes til det fulle. Vi var en gjeng som bestemte oss for å dra å grille i søndre park, som ligger i Lillehammer sentrum. Etter en lesedag er det alltid fint med litt avkobling, så dette var helt perfekt. Sol, engangsgrill, pølser, pledd og latter er noen ord som kan beskrive kvelden. Det var en veldig koselig kveld, så jeg håper virkelig vi får til flere grillstunder før vi slutter til sommeren. Jeg grillet sammen med Brussel gjengen min, så jeg er så glad for at jeg valgte å dra på tur. Studieturen resulterte i en super fin tur og mange gode vennskap. Det er litt rart å tenke på at grillkvelden i dag ikke hadde blitt noe av, om jeg ikke dro på den turen.  Har dere hatt en fin dag? Hva har dere gjort? 
Hashtags: #sommer #studentlivet #hverdagen #lillehammer #grilling #astridjohansen

Kommenter innlegget

My days in Oslo

Hei fine dere . Er det ikke rart hvor fort ting kan endre seg? Plutselig kan en situasjon bli helt annereldes enn den var i utgangspunktet og tankene om tiden fremover kan fort bli endret. Dette er ting jeg har fundert litt på i helgen. Jeg reiste fra Lillehammer til Oslo onsdag kveld og må si jeg har hatt noen fantastiske dager hjemme i min kjære by. Det var vært en helg som har bydd på latter, minner, GODE VENNER, litt shopping, familie og ikke minst veldig bra vær. Søndagen og mandagen var jo bare helt fantastisk når det kommer til sol og varme! Jeg merker jeg blir litt ekstra glad og fornøyd når sola titter frem.

Torsdagen ble en litt spesiell dag for meg. Jeg kom jeg meg avgårde på førlanseringen av Lene Orvik sin nye kleskoleksjon for Bikbok sammen med Maina. Den forrige gangen Lene Orvik lanserte en kleskoleksjon  i sammarbeid med Bikbok var jeg helt forelsket, men sto desverre ikke klar. Klærne fra kolleksjonen ble utsolgt kjempe fort og dette resulterte i at jeg måtte ringe 38 forskjellige bikbok butikker for å få tak i et helt fantastisk skinnskjørt. Jeg kan med hånden på hjerte si at det var verdt å ringe så mange butikker for å få tak i det. Jeg synes Lene Orvik er utrolig dyktig og designer mye fint! Så når jeg hørte at hun skulle designe en ny kolleksjon ble jeg veldig glad og bestemte meg for at jeg skulle være klar denne gangen.  Det å være med på en slik før lansering er helt spesielt. Det ble en lang kø utenfor butikken mens vi ventet på at dørene skulle åpnes. Inne i butikken ble vi ønsket velkommen av en smilende Lene Orvik før båndet ble klippet over. Sekundet båndet var delt stormet alle frem og kastet seg over plaggene som hang på vegger og stativ.  Alt var vel borte i løp av et par minutter og køene utenfor prøverommene var i gang. Det ble fylt på litt klær etterhvert, så det var heldigvis håp for de som ikke kom ordentlig til også.  Selv fikk jeg handlet litt av hvert og var veldig fornøyd. Jeg vurderte å legge ut innkjøpene mine i et eget innlegg om det skulle være ønskelig? En ting man kan si for sikkert er at det var ville tilstander. Personlig hadde jeg aldri forestilt meg no ligende, det var akkurat som du ser på film. Jeg trodde førlanseringen skulle være litt roligere, men det var absolutt en kul opplevelse. Det var fler som var ute etter å få med seg noen "godbiter" hjem, det var hvertfall helt tydelig. Jeg har lånt noen bilder fra Lene Orvik sin blogg, jeg tenkte nemmelig ikke over å ta bilder selv under shoppingen. Fredagen startet med ordentlig velværebehandling hos Strøget negldesign. Noen ganger må det vel være lov å skjemme bort seg selv? Jeg fikk fylt på de fine vippene mine hos super flinke Maylen og Beth sørget for at jeg fikk kjempe fine negler. Denne gangen gikk jeg for rosa diskre negler, men som likevel glittrer og skinner. Jeg er alltid så fornøyd når jeg besøker strøget negldesign enten for negler eller vipper, så jeg anbefaller deg virkelig å ta turen. Hvis du vil ha vippe extension og få et bra resultat som varer er det bare å kontakte Maylen på 47683666 og Beth for negler på 99291760. Si gjerne ifra om at dere har hørt om dem igjennom bloggen. Salongen ligger i Strøget pasasjen, ikke langt fra Oslo city. På kvelden var jeg på kino med Mathilde og så filmen "Get hard". Denne filmen likte jeg kjempe godt og den var veldig morsom. Det er lenge siden jeg har ledd så mye av en film, så den kan trygt anbefales. Filmen handler i korte trekk om hvordan hovedpersonen skal kunne forbrede seg for å overleve i fengselet.  Absolutt verdt å se. Lørdagen min besto av litt shopping med min kjære mor og bytur med gode venner.  Jeg føler det så lenge siden jeg har fått vært ordentlig sammen med venner og familie, så det var veldig hyggelig. Siste året i Lillehammer har vært krevende, så det har vært begrenset hvor mye jeg faktisk har vært hjemme i Oslo. På søndagen slappet jeg stort sett av og koste meg i sola. Det var deilig å kunne ligge på veranden i short uten å faktisk fryse. Jeg fikk også møtt min gode vennine Charlotte et par timer på kvelden. Det var veldig hyggelig, vi ses nemmelig altfor sjeldent.

 

Mandag kveld dro jeg tilbake til Lillehammer, men selve dagen var jo bare helt fantastisk! For en varm og god sommerdag. Jeg benyttet selvfølgelig anledningen til å ta på sommerkjole og lette sko. Jeg tilbringte store deler av dagen på akerbrygge sammen med jentene. Vi spiste pizza på Olivia, en av mine absolutt favoritt restauranter. Dagen kunne nesten ikke blitt tilbringt bedre enn på akerbrygge i den fine solen. Årets første utepils ble drukket og vi avsluttet med softis på brygga. Dagen var rett og slett helt magisk.  Hva har du gjort de siste dagene? Har du fått nyte sommer og sol?#hverdagen #studnetlivet #sol #sommer #oslo #akerbrygge #skjønnhet #velvære #negldesign #vippeexstenston #strøgetnegldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget

A real woman

God søndag fine dere.♥  Har dere hatt en fin helg? Min helg har stort sett bestått av lesing mot eksamen. Formen min er ikke helt med meg heller, typisk ikke sant?  Jeg som trodde jeg var ferdig med sykdom etter januar, men så feil kan man altså ta. Søndagen er likevel en dag jeg liker veldig godt! En dag man kan sove lenge, nyte en sen frokost og kanskje bruke litt tid på seg selv. Søndager er også en super mulighet for å gå seg en tur, ta seg en sikkelig treningsøkt eller gjøre ting du ikke har rukket tidligere i uken som foreksempel en klesvask? Søndager pleier jo stort sett å være rolige, så hvorfor ikke bare nyte den for det den er verdt? For min del venter boka i menneskerettigheter, det gjelder å utnytte den siste tiden før eksamen nå merker jeg. I dag er det jo faktisk 8.mars og kvinnedagen, så gratulerer til alle flotte jenter/damer der ute. Jeg synes det er viktig og flott at vi har en dag hvor vi kan rette fokuset mot saker som omhandler kvinner. Visste du foreksempel at "kvinner bare eier én prosent av verdens eiendom og mottar ti prosent av verdens lønnsinntekter. 70 prosent av verdens mest fattige er kvinner." Sakene som kommer frem i lyset omfatter ulike temaer som foreksempel abortkampen, tvangsgiftemål eller et voldsomt kroppspress. Enkelte ting berører kanskje ikke oss i Norge i en stor grad, men det er likevel viktig å kjempe for kvinner i andre deler av verden. Sette ned foten, for å vise at alt faktisk ikke er greit. Sammen er vi sterkere og sammen kan vi gjøre en forskjell. Håper du får en super søndag videre og husk at du er nydelig akkurat som du er! Hva er dine planer for denne søndagen? Har du tenkt til å markere kvinnedagen?Hashtags: #kvinnedagen #studentlivet #hverdagen #syk #eksamen #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

Hello march

Hei alle fine. Mars er allerede i gang, er det bare jeg som synes at februar raste forbi? Februar var en veldig fin måned som skapte mange gode minner, så jeg håper mars blir minst like bra. Mars betyr et skritt nærmere våren og det er en fantastisk følelse eller hva? Jeg gleder meg masse til våren og ikke minst til sommeren. Solen som titter frem og varmer, snøen som smelter, vinterskoene blir byttet ut med lette joggesko og blomstene som titter frem. Min mars blir nok for det meste fylt med skole. Jeg skal blant annet ha to eksamner, som vil krever mye lesing. Vi skal også starte med et nytt fag, som jeg tror kan bli veldig spennende. Det heter "western legal culture & comparative history and theory of legal methods" og skal som dere kanskje forsto foregå på engelsk. Dette kan bli veldig spennende fordi det er utrolig lenge siden jeg har hatt ordentlig engelsk. Trening blir nok også en del av mars måneden, jeg elsker å kunne trene ved siden av forelesninger og lesing. Det finnes ikke et bedre avbrekk etter min mening. Måneden skal også fylles med sosiale og morsomme stunder som blant annet Katy perry konsert i telenor arena. Det gleder jeg meg masse til! Det blir så deilig å få en Oslo helg sammen med fine folk. Erik og kriss skal spille i Lillehammer kommende uke, så vi er en gjeng som har tenkt oss dit. Det kan jo ikke bli noe annet en god stemning! Ellers starter jo påskeferien i slutten av måneden, så det blir nok bra. Har du noen planer for mars?

Hashtags: #mars #hallomars #studentlivet #student #hverdagen #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

MIN "UKA"

Denne uken har arrangsementet UKA gått av stabelen i Lillehammer. Det vil si en uke som er fylt med mye fart, spenning og morro (i tilegg til lesing og forelesninger). Jeg kunne desverre bare delta på UKA fra mandag - onsdag, siden jeg tok en tur hjem til kjære Oslo på torsdag. Selvom jeg bare fikk vært med 3 dager, har jeg likevel rukket å få med meg litt av hvert.  På mandagen fikk Ane og jeg studentråd om økonomi av Magne Gundersen fra luksusfellen på TV3. Han kom med eksempler, tips og trisk. Det var igrunn veldig interessant og ikke minst morsomt. Det var mange små ting som kom opp, som man kanskje ikke tenker veldig mye over. Jeg var veldig fornøyd med at jeg allerede gjør noen av disse tipsene hans, når det blant annet kommer til handling av mat. Ellers var han veldig opptatt av at vi burde sette opp et budsjett, noe man blant annet kan gjøre på denne siden her.  Etter luksusfellen fikk vi pizza fra peppes, noe som alltid gjør studenter glade.


Tirsdagen var det tid for standup show etter en dag med lesing. Dette var en kveld man virkelig fikk trent lattermusklene, vi satt å lo fra start til slutt. Vidar Hodnekvam og Olav Svarstad sto for underholdningen og er virkelig to morsomme karer. Jeg er kjempe glad for at vi dro, standup slår aldri feil! Etter standup showet tok jeg og Ane en liten tur på toppen bar, der vi fikk nyte usikten over Lillehammer og skravle litt. Det var en veldig morsom og koselig kveld.

Onsdagen var det blant annet tid for vinsmaking! Det var faktisk en utrolig morsom opplevelse som jeg aldri har vært med på tidligere. Vi fikk smake på 4 forskjellig typer rødvin og lærte masse om akkurat disse. Vi hørte også litt om lagring av vin, hvordan type vin vi burde ha til ulik mat og fikk litt tips om hvordan vi kan finne en vin vi liker. Kursholderen var en glad bergenser som virkelig visste hva han snakket om. Det hørtes også ut som han hadde drukket litt vin i løpet av livet sitt, når han fortalte at han smakte på 2000-3000 forskjellige viner i løpet av et år. Personlig vet jeg veldig lite om vin og ender som oftest opp med hvitvin fra riesling. Min favoritt rødvin fra kvelden ble nok Masi, men de andre var også gode til ulike sammenhenger.Har du vært med på UKA eller vinsmaking før? Hva synes du om standup? Har du gjort no spennende så langt denne uka?

Hashtags: #UKA #UKAILILLEHAMMER #studentlivet #hverdagen #student #lillehammer #vin #vinsmaking #økonomi #luksusfellen #standup #astridjohansen

Kommenter innlegget

Movie night - Fifty shades of grey

God kveld alle fine. I kveld har jeg vært ute å spist middag med fine mennesker og vært på kino å sett fifty shades of grey. Vi spiste middag på Dinner 68 som er en kinesisk restaurant i Lillehammer. Absolutt verdt å ta turen innom om man vil ha litt kinamat. Anbefaler å ringe i forveien for å bestille bord (om dere er mange) fordi det er ganske fult der. Vi hadde flaks som fikk bord uten reservasjon denne gangen. Et koselig sted med en meny for alle og en hver. Fifty shades of grey har vært veldig omdiskutert i det siste. Dere har kanskje fått med dere all blesten rundt filmen? Alle demonstrasjoner og oppfordring til å boikotte filmen.  Vel, det er vel nesten umulig å ikke ha lagt merke til. Etter all kritikken og omtalen fikk jeg nesten mer lyst til å se filmen enn jeg hadde i utgangspunktet. Jeg ble sittende å spørre meg selv om hvorfor? Hvorfor skal jeg ikke se den? Hvor forferdelig kan en slik film egentlig være? Nå har ikke jeg fått lest bøkene selv, men utifra hva jeg har hørt av andre er de verken voldelige eller kvinneundertrykkene.


Etter selv å ha sett filmen må jeg si at filmen har fått en ufortjent omtale og et ufortjent rykte. Demonsstrante roper ut om at vi absolutt ikke må se den. Argumentene deres er at filmen spiller på voldelige parforhold, at filmen er undertrykkende, at kvinner har opplevd lignende sitvasjoner og at disse gale mannene blir fremstilt som en helter i en slik film. Fifty Shades of Grey er en film som spiller på BDSM. Søker man opp hva BDSM er, får man opp at det er et samspill mellom to parter, en gjensidig respekt og en stor tillit. Stikkord er altså samtykke, det er kanskje en litt annen sexform enn de fleste av oss er vant til men det blir verken sett på som undertrykkende, tvang eller voldelig.  Det er tydelig i filmen at den kvinnelige hovedrollen gir sitt samtykke og at hun verken blir tvunget eller presset til noe.. så hvorfor si at filmen omhandler voldelige parforhold?

At man kan si at en sånn type film kan være med å sette lys på voldelige parforhold kan jeg til en viss grad å forstå. Det kan være enkelte situasjoner noen mennesker kan ha opplevd som foreksempel å bli forfulgt... det er selvfølgelig ikke bra, men å stemple en film for dette blir litt for drøyt i mine øyne. Voldelige parforhold er noe man burde få opp og frem i lyset men å si at filmen støtter og utspiller undertrykkelse og vold blir helt feil. Jeg likte filmen veldig godt! Det er en litt annerledes kjærlighetshistorie enn den vi er vant til, men den er absolutt verdt å se.  Jeg elsker Ellie Gouldings sang track til filmen, så den måtte jeg bare legge med! Har du tenkt til å se fifty shades of grey eller har du sett den? Hva synes du?

Hashtags: #fifyshadesofgrey #studentlivet #hverdagen #kino #diskusjon #omtale #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

STUDY SUNDAY

For en fin søndag. Jeg startet dagen med en spinningtime på Elixia. Det er så deilig å starte dagen med en ordentlig treningsøkt! Det gir så mye energi og jeg føler jeg får mer ut av dagen. Etter trening fulgte flere timer med lesing og te koppen. Eksamen nærmer seg med raske skritt og det er mye som skal læres før den tid, derfor var det veldig greit å få brukt litt av søndagen til akkurat dette. En annen ting jeg pleier å gjøre på søndager er å planlegge kommende uke. Jeg pleier å sette opp en treningsplan med ulike økter, samt planlegge middager.  Personlig synes jeg det er veldig greit å ha en plan, det er ikke alltid ting går som planlagt men det er i hvertfall et utgangspunkt. Noe som er veldig greit med å planlegge middagene er at du samtidig får laget en handleliste, som gjør at du slipper å gå i butikken hverdag. Jeg synes hvertfall det er behagelig å ha "alt" i hus og bare gå innom butikken hvis jeg har gått tom for noen varer. På denne måten får jeg gjort meste parten av handlingen på en dag, som også gjør det mer økonomisk. Jeg har hvertfall en tendens til å ta med meg litt ekstra her og der om jeg går i butikken ofte. Håper alle nyter resten av søndagen. Hva har du gjort i dag? Pleier du å lage en form for trening eller kostholdsplan?Hashtags: #planleggning #hverdagen #student #studentlivet #helse #trening #kosthold  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Hello february

Da var januar allerede forbi og vi kan ønske februar velkommen. Det er rart å tenke på at vi allerede er ferdig med en måned av 2015, tiden går kjempe fort! For min del var ikke starten av året helt optimalt siden jeg ble syk, men jeg satser på at februar blir mye bedre. Det en del som skjer i februar, vi har jo blant annet morsdag (8.feb), valentines day (14.feb), fastelaven (15 feb), jeg har en eksamen denne måneden, UKA blir arrangert i Lillehammer så det er mye sosialt som skjer (16-22.feb) og jeg skal til Bergen! Hittil høres denne måneden helt super ut for min del! Det blir mye lesing, trening og ting som skjer. Jeg gleder meg masse til å dra til Bergen sammen med Madeleine for å besøke Henrikke. Bergen er en by jeg aldri har vært i, så det blir kjempe spennende. Har du noen planer for februar?

Hashtags: #februar #studentlivet #lillehammer #studere #hverdagen #reise #astridjohansen

Kommenter innlegget

Tilbake til hverdagen

God kveld fine dere.♥ Nå er det en uke siden jeg kom tilbake til Lillehammer etter nyttår. Siden jeg var syk i starten av januar ble jeg desverre hengende litt etter, men nå er jeg tilbake på fult! Det er så deilig å få hverdagen tilbake og komme i rutiner igjen. Studiet er i gang for fult og det samme er treningen. Jeg har savnet trening i julen, fordi det har det desverre blitt lite av. Det er så deilig å få på seg treningsskoene og dra på en cardio eller styrketime. Noe jeg elsker med trening er at man kan se resultatene så godt! Du får bedre kondisjon og/eller blir sterkere, bedre motivasjon får man ikke. Når det kommer til studie har vi startet med emne "menneskerettigheter". Det virker så langt som et spennende og ikke minst viktig tema. Alle har jo vært borti menneskerettigheter tidligere i løpet av grunnskolen, men nå går vi litt mer i dybden og ser på tema med jurdiske øyne. Vi har så vidt startet med tema, men jeg tror det kommer til å bli veldig bra. Det var også veldig koselig å komme tilbake å møtte alle de fantastiske medstudentene mine. Det er alltid mye latter og liv med disse menneskene.  Det er selvfølgelig ting man savner hjemmefra som mennesker man er glad i, men jeg må si det er fantastisk å være tilbake. Det er rart og tenke på at jeg er inne i siste semester på 3.avdeling, til sommeren er jeg ferdig i Lillehammer. Tiden har gått utrolig fort, så nå er det bare å brette opp "skjorte ermene" og nyte den siste tiden. Hvordan går det med deg? Hva har du gjort det siste? Liker du rutiner og hverdagen?
Hashtags: #student #studentlivet #hverdag #rutiner #trening #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

2014 - året som gikk

Da var 2014 forbi og vi kan ønske 2015 velkommen. Jeg synes dette året virkelig har flydd avgårde, litt rart hvor fort tiden faktisk kan gå. 2014 var et bra år på mange måter og jeg sitter igjen med mange fine minner. Jeg har vært på reiser som Thailand, Berlin, London og Brussel men også nyt mange fine dager hjemme og på hytta. Noe som er spesielt bra med 2014 er at jeg har møtt så mange nye mennesker og ulike erfaringer. Jeg håper 2015 blir minst like bra, jeg har hvertfall store forventninger.  Nedenfor har jeg laget en liten oppsummering av mitt 2014.

Januar

Jeg var så heldig at jeg avsluttet det gamle året og startet det nye i Cha Am i Thailand. Dette var en fantastisk opplevelse. Jeg reiste med Jonathan og hans familie. Dette var første gangen jeg var uten for Europa og det var veldig spennende å opplevde Asia. Vi har på ulike utflukter (hvor vi blant annet så på gamle slott), var på båttur, så på aper, spiste masse god mat, syklet rund, opplevde litt kultur, hadde masse massage, badet og solte oss masse. Jeg kjørte vannskuter for første gang, helt fantastisk. Vi prøvde også en sånn sofa, gøy men litt skummelt. Når jeg kom hjem var det rett tilbake på skolebenken, men det var ikke et problem etter en så bra ferie.  Et annet stort høydepunkt var 27.jannuar, da jeg endelig fikk lappen.


Februar

Dette var en månede det igrunn skjedde mye. Det var mye skole, med eksamen i pengekravsrett. Det var Valentines day, hvor Jonathan var så snill og tok meg med ut på middag. Vi spiste middag på Operaen. Det var veldig fint og veldig koselig.  Vi var også på parrtur i forbindelse med Valentines med Even og Malene, reisen gikk til Berlin. Dette var også en veldig fin ferie fylt med sightseeing, busskjøring, shopping, god mat og oppleve selve byen. Vi så de klassiske severdighetene som "Brandenburger Tor", "Berlinmuren", "Riksdagen" og "Jødemonumentet". Vi spiste middag høyt over bakken i TV tårnet på Alexanderplatz og vandret rundt i gatene. Jeg har alltid vært veldig glad i Berlin, det er en så fin og koselig by. Våren hadde også kommet til Berlin, noe som var helt herlig.Mars

Endelig kom våren! Solen begynnte å titte frem og skinne. Denne måneden var også fylt med skole. Vi hadde startet med et fag som heter "Arbeidsrett". Veldig spennende og veldig relevant for sitvasjoner man kan støte på i arbeidslivet, enten som arbeidsgiver eller arbeidstaker. Mars var en veldig rolig måned for meg som for det meste var fylt med skole, venner og trening. 

April

I april var det fortsatt fortsatt studier og trening som tok mest plass.I tilegg var det endelig påskeferie!  Jeg hadde en superfin påskeferie på hytta med familien og kjæresten min. Påsken ble feiret i tro tradisjon med påsketurer på fjellet, jakt etter påske eggene og ulike aktiviterer under Atna lekene. Det blir ikke ordentlig påske uten.

 

Mai

Mai var en veldig travel måned hvor det skjedde mye forskjellig. Mai besto blant annet av siste eksamen før sommerferien i erstattningsrett, Jonathan hadde bursdag å fylte 21 år, jeg feiret 17.mai med flotte mennesker og det ble London tur med Maina helt påslutten av måneden. London turen vår var de siste dagene i mai samt starten på juni. Stikkord for turen var shopping, god mat, en fantastisk katy perry konsert og MER SHOPPING. Mathilde og Malene var også i London samtidig med oss, så da fikk vi testet hva Londons uteliv hadde å by på sammen.Juni & Juli
Hele meste parten av juni og hele juli gikk til jobbing, både på Nordstrand kirkegården og litt CMYK. Jeg synes igrunn sommeren raste avgårde. Vi hadde jo en så fantastisk og varm sommer! Jeg var et par turer på stranda, men det var for det meste jobb som var i fokus denne sommeren. Jeg hadde en koselig helg på Tjøme, med sol, bading og båtliv. Jeg var blant annet på "to glass" med Henrikke og nøt sommeren for fullt. Jeg pleier å kalle Tjøme for "Norges ferieparadis" og det mener jeg virkelig. I starten av Juni var jeg som nevnt i London med Maina, hvor vi blant annet så på Katy Perry konsert. Det var helt supert!

August

I August var jeg og Jonathan en uke på Kreta i Platanias området. Det var en super fin tur hvor man virkelig fikk smake på sommerparadise med sol og bading. Jeg hadde bursdag når vi var der nede, så det var en veldig fin måte å feire bursdagen på. Vi var på utflukt til drømmestanden "Elafonissi" som hadde krystallklart vann og perlehvit sand.  Det var også skolestart denen måneden, så da startet jeg på mitt siste år på bachleron i Juss. Spennende  å se hvordan dette blir, vi startet med faget "Forvaltningsrett 2". Åpningen av fadderuka med postgirobygget konsert må nevnes, der tok virkelig jeg og Ane helt av. Fantastisk stemning!September

Nå var skolen virkelig i gang. Det var egentlig utrolig godt å komme tilbake til hverdagen og rutiner. I september fikk jeg besøk av mamma, Celine og Morten i Lillehammer. Det ble shoppingtur på strandtorget og jeg gikk opp hoppbakken to ganger. Etter et par dager i Lillehammer dro vi på hytta. Det var en veldig koselig uke og et godt avbrekk fra lesing.

Oktober

I Oktober var jeg blant annet på etikkkurs i forbindelse med studie, serverte i 60 årsdag, studerte, trente og fikk verdens beste Charlotte på besøk.  Det var en utrolig koselig helg fylt med masse skravling, jentefilmer, shoppingtur, "fotoshoot" og mye mer. Det går så lang tid mellom hvergang vi ser hverandre, så det var kjempe koselig at hun ville komme å besøke meg i Lillehammer.

November

November var en spennende måned hvor mye skjedde. Et av de store hovedpunktene var studieturen med jussforeningen til Brussel. Det var som tidligere nevnt veldig bra både fagelig og sosialt. Vi var mange spennende steder og hørte på flere presentasjoner. Jeg møtte mange koselig mennesker jeg fortsatt har god kontakt med og jeg er bare rett og slett veldig glad for at jeg fikk dratt på turen. Dette var en tur med kun 20 plasser og heldigvis var jeg raskt nok ute. November var videre fylt med julebord. Jeg var både på julebord med jobben min i CMYK og med studie. Det var to veldig koselige og morsomme kvelder. Videre var det feiring av fine Malene som hadde bursdag, litt jobbing, trening og lesing som sto på programmet.

 


Desember

Desember er kanskje den koseligste måned. Jeg elsker adventstiden med julekalender, pynting, lys, baking, gode filmer og sikkelig stemning. Dette er jo virkelig tiden for å tilbringe med familie og dem man er glad i. En annen ting som er deilig med desember er at det snart er juleferie. Desember bydde blant annet på worldcup i Lillehammer med Helin og Ane. Det var en spennende men kald opplevelse. Jusskino måtte jeg selvfølgelig få med meg i år og filmen "Alene hjemme 2" ble vist. Romjulen har blitt fylt med mange koselige familieselskaper og desember har ellers gått til lesing og jobbing.
Hvordan var ditt 2014, sitter du igjen med mange gode minner? Har du noen forventninger til 2015?

Hashtags: #2014 #hverdagen #jul #reise #lillehammer #student #studenthverdag #åretsomgikk #astridjohansen

Kommenter innlegget

Adventstid

God kveld fine dere. Nå har jeg akkurat tent det andre adventslyset, mens jeg sitter å ser på dagens episode av jul på månetoppen. Jeg elsker adventstiden, det er så utrolig koselig. Lys, hygge og stemning er noen av de få ordene som beskriver denne tiden. Jeg blir aldri lei av adventskalenderne som går på TV, selvom jeg sikkert har sett dem 10 ganger før. Jeg synes dagene i adventstiden går så fort, før man vet ordet av det er det plutselig jul. Snart er det tid for å gå til innkjøp av julegavene også. Jeg har så vidt begynnt å planlegge hvilke julegaver som skal kjøpes inn, men det er fortsatt en del som gjenstår. Likevel synes jeg dette er en del av idyllen med julestria. Dagen min har ellers vært veldig bra. Jeg startet dagen nede på Elixia med "cardio step intervall". Dette er en utrolig slitsom, men morsom gruppetime. Timen består både av cardio og styrke intervaller på stepkasse. Det er utrolig gøy å se fremgang og at det går bedre og bedre etterhvert.  Videre har jeg blant annet brukt søndagen på litt vasking, rydding og fikset en del ting. Det har alt i alt vært en god søndag, så nå er jeg mer enn klar for en ny uke. Er du glad i adventstiden? Har du gjort noe gøy i dag?

Hashtags: #hverdagen #studentlivet  #snartjul #adventstid #trening #helse #elixia #lys #detaljer #astridjohansen

Kommenter innlegget

World cup i Lillehammer

Som de fleste kanskje har fått med seg er det world cup i Lillehammer i helgen. Dette fører til at byen kryr av masse mennesker, både turister, fastboende og idrettsutøvere. World cupen varer hele helgen og er et ganske stort arrangement for Lillehammer, så da måtte vi jo selvfølgelig ta turen. Jeg og Ane reiste opp sammen for å heie på de norske utøverne. På Birkerbeinerstadioen møtte vi Helin og hennes lillesøster, så da var det full heing og god stemning. Vi sto rett ved mållinja, så vi fikk virkelig se innspurten på nært hold. Det har vært en veldig morsom, men kald dag. Det er en helt spesiell stemning å faktisk være tilstedet med masse blide heiende mennesker. Sola skinnte også, så vi kunne ikke bedt om bedre vær. Jeg er kjempe glad for at vi tok turen, for det var en veldig bra opplevelse. På dagens program var det blant annet skihopp, kvinner 5 km og menn 10km. Etter arrangementet var det veldig deilig å krype opp i sofaen med teppe, tøfler, en varm drikke, god mat og film. Alt i alt har det vært en super lørdag! Hva har du gjort i dag? Har du sett noe på world cup?

Hashtags: #hverdagen #studentlivet #lillehammer #worldcup #langrenn #vinter #sport #astridjohansen

Kommenter innlegget

Girls night

Dette har vært en fin og veldig innholdsrik helg. Jeg fikk min herlige Charlotte på besøk i Lillehammer og vi har kost oss masse. Stikkord for helgen er film, god mat, jentesnakk, fotoshoot, trening på Elixia, shopping, egen pleie og mye latter. Det går desverre alltid litt tid mellom hvergang vi sees, så det var ikke noe problem å fylle tiden med gode historier og jentesnakk. Vi hadde en treningsøkt på Elixia på lørdagen hvor spinning og styrke sto på programmet etterfulgt av en tur på shoppingsenteret i Lillehammer. Søndagen har vært en sikkelig daffe dag med to gode filmer, egen pleie med ansiktsmaske, frukt og sjokolade og bildetagning. Når det regner og er grått ute, er det alltid deilig å ha en ordentlig innedag. Vi tok også noen bilder på søndagen som kommer i løpet av dagen. Det har alt i alt vært en super helg, så nå er vi virkelig klare for en ny uke. Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort i helgen?

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #studentlivet #student #jentekveld #girlsnight #hverdagen #helg #kos #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

Jussens Karrieredag

Igår var det igjen duket for en av årets største "happnings" på jussen, karriere dagen var her. Dette er en dag fylt med mange stands, ulike firmaer, presetanasjoner og foredrag. Poenget med denne dagen er å vise hvilke muligheter man har, kanskje man kommer på nye aktuelle arbeidsplasser? Selveste justis-og beredskapsmenisteren Anders Anundsen hadde foredrag om ulike muligheter for oss. Dette var en veldig interessant dag og er helt klart veldig greit å få med seg. Jeg synes det er flott at jussforeningen jobber så hardt hvert år, så vi får ha denne dagen. Det ligger helt klart mye arbeid bak! Etter at vi var ferdig på skolen var jeg og Ane en tur nede på shoppingsenteret i Lillehammer og tittet litt. Jeg kjøpte noe nytt på interiør fronten, men det kommer i et eget innlegg enten senere i dag eller i morgen. Når vi var ferdig på senteret dro vi opp til meg å hadde jentekveld! Spill, taco, skravling og vin gjorde at det ble en perfekt avsluttning på kvelden. Det var super koselig Har dere en lignende dag på deres studie? Hva gjorde du igår og har du noen planer for dagen din i dag? 

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #student #juss #jussstudent #lillehammer #hil #studentlivet #astridjohansen #hverdagen

Kommenter innlegget

A rainy day

I dag er det en grå og regnfulldag høstdag i Lillehammer. Regnet sildrer nedover rutene, himmelen er gråaktig og bakken er full av vann. Da er det deilig å ha en ordentlig innedag hjemme. Akkurat nå sitter jeg med tekoppen og skoleoppgaven min i forvaltningsrett. Oppgaven har frist i morgen, men jeg er heldigvis snart ferdig med den. Det blir deilig å kunne legge den bak seg og kun kan fokusere på lesingen min. Eksamen i Erstattningsrett kommer på onsdag, så det er mer enn nok å gjøre. Jeg gleder meg veldig til alt er overstått, da skal jeg nemmelig sette meg på toget tilbake til kjære Oslo. Nå blir det godt å komme hjem igjen, siden jeg ikke har vært hjemme siden studiestart. Hvilke planer har du for dagen og uken?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

 

Hashtags: #hverdagen #student #studentlivet #eksamen #juss #HiL #skole #astridjohansen

Kommenter innlegget

En hyggelig overraskelse

Jeg kan ikke tro det, men jeg fikk meg akkurat en super hyggelig overraskelse. JEG SKAL PÅ PHARRELL WILLIAMS KONSERT SØNDAG 14.SEPTEMBER! Jeg satt å hørte litt på NRJ mens jeg spiste lunsj. Innimellom all musikken, reklamerte de for en konkurranse de har akkurat nå som går ut på å vinne biletter til konserten 14.september. Konkurransen går kort ut på at du skal gå inn på NRJ sin app, synge inn litt av sangen "Happy" og sende den inn til studio. Jeg tenkte jeg sikkert ikke vant, men det skader jo ikke å prøve. Man vinner hvertfall ikke om man ikke deltar. Sannelig ringte telefonen litt senere. Jeg tok den litt nølende, siden jeg ikke kjente nummeret og sa "Hallo?". I andre enden satt verdens hyggeligste Thomas fra NRJ som kunne fortelle meg at jeg hadde vunnet biletter til konserten. Så nå sitter jeg her i både glede og smålig sjokk over at jeg faktisk vant! Kjempe gøy er det og en super hyggelig overraskelse. Dette var absolutt et høydepunkt i dagen og ga super motivasjon til å fortsette lesingen mot eksamen om kort tid. Jeg gleder meg hvertfall masse! Bli gjerne med på konserten du også, les mer om dette her!  Skal du på konserten eller har du lyst til å dra?Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #konsert #hverdagen #overraskelse #NRJ #Radio #konkurranse #vinner #pharrellwilliams #lykke #astridjohansen  

Kommenter innlegget

Hello september

Da var vi inne i en ny måned, velkommen september jeg har ventet på deg. ♥ Nå er vi et skritt nærmere en ordentlig høst. Jeg gleder meg faktisk til høsten er her for fult. Elsker å kunne pakke meg inn i cardigans og store skjerf med et par tøffe boots. Tenne masse lys inne, mens regnet, løvet og vinden blåser utenfor vinduet. Missforstå meg rett, jeg elsker sommeren MEN hver årstid har sin sjarm. September er den store bursdags månenden i året for min del, det er så mange fine mennesker som har bursdag akkurat da. Jeg tror at denne måneden blir fylt med eksamenslesing, trening, besøk hjemme i Oslo og koselige stunder i Lillehammer.  Jeg gleder meg til å se hva måneden bringer, satser på at det blir bra. Hvordan ser din september ut?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #september #årstid #Lillehammer #hverdagen #student #studentlivet  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Movie night

God kveld alle fine. ♥ Akkurat nå sitter jeg å nyter en litt sen taco middag mens jeg ser på tv. Dette har igrunn vært en veldig fin lørdag. Jeg startet dagen med en sykkel og styrke økt på Elixia etterfulgt av støvsugning og rydding av hybelen. Det tar jo ikke lang tid og det blir så mye koseligere å være her når det er ryddig og ordentlig. I forbindelse med at det er Birken i Lillehammer denne helgen, hadde Elixia laget et opplegg hvor vi syklet løypa i timen. Dette var veldig morsomt og vi fikk utdelt forskjellige effekter fra Birkebeineren da vi var ferdige. Jeg fikk blant annet en USB brikke, så det var kjempe bra. Jeg merker at hele Lillehammer blir påvirket når det er et slik event, det er en egen stemning og det kryr av mennesker i gatene. Ellers har jeg redigert litt på en film jeg laget i sommer for "juniorlekene" og lest mot eksamen. Kanskje ikke den mest spennende dagen, men jeg føler hvertfall at jeg har fått gjort litt av hvert. I går kveld hadde jeg og Ane en jentekveld. Vi spiste middag på Egon før vi var på kino å så filmen "Let's be cops". Dette var en veldig morsom og bra film som jeg anbefaler dere å se. Filmen handler i kortetrekk om to menn som har skaffet seg politikostyme i forbindelse med en fest, men bestemmer seg fort for å teste ut politiyrket. Jeg og Ane lo masse igjennom hele filmen og det frister absolutt til gjentagelse. En ordentlig feelgood film! Så om du ikke har noe spesielt å gjøre på søndagskvelden, dra å se den. Har du sett denne filmen eller har du tenkt til å se den?


Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #anbefaling #film #tips #hverdagen #trening #student #studentlivet #lillehammer #movie #astridjohasen

Kommenter innlegget

It's FRIDAY

God fredag alle fine. Endelig er det fredag og helgen kan snart starte. For min del er det alltid ekstra lett å stå opp, når jeg vet at fredagen er her. Akkurat nå sitter jeg med frokosten i hånda og hører på P3 Morgen før jeg skal på skolen. Jeg elsker å ha litt god tid på morningen og ikke bare løpe til bussen. Noe jeg virkelig ikke er glad i er nemmelig unødvendig stress. Etter min mening kan store deler av stresset i hverdagen unngås, bare man er flink til å planlegge. Nå skal jeg ta en tur på lesesalen for dagens forelesning. Jeg leser ofte like greit hjemme, men det er jo veldig greit å sitte på skolen også. Vi har forelesningen rundt klokken 12, så da er det supert å lese et par timer før og spise lusj med fine mennesker. Planen min for helgen er ikke de mest spennende, det er stort sett lesing og trening. Det er mulig jeg skal finne på noe spell med en vennine, det blir koselig. Det er viktig å fortsatt være litt sosial i helgene, selvom man er student!  Lag dere en fantastisk god dag! Hva er dine planer for denne helgen?

Hashtags: #fredag #friday #hverdag #student #studentlivet #lillehammer #hil #lese #helg #astridjohansen

Kommenter innlegget

Treningsmotivasjon

God kveld alle fine.Nå skal jeg snart finne sengen etter en lang, men fin dag. Dagen har vært fylt med forelesninger og lesing. I dag hadde vi den første ordentlige forelesning i "forvaltningsrett 2" og mitt intrykk er at dette faget faktisk ikke er så ille. Jeg fryktet faktisk at det skulle være mer tørt enn det har vært så langt. Som nevnt tidligere er jeg mer glad i de "privatrettslige fagene" i jussen hittil. Når jeg kom hjem fra forelesning var klokken nærmere 18:30, så da var å lage middag og slappe av som sto på planen. Jeg så sommerens avsluttningen på min favorittserie "Pretty little liars" som selvfølgelig var litt for spennende. Det er utrolig dumt at jeg må vente helt til jannuar for å se neste episode, men sånn er det bare noen ganger.  I dag kom også treningstøyet jeg bestilte fra getinspired og jeg er så fornøyd. Jeg er spesielt glad i den nye tightsen min fra Röhnich og jeg kan ikke vente med å teste den på trening i morgen. Nytt treningstøy gir meg super motivasjon! Det er så gøy å ta på seg nytt treningstøy i freshe farger. Det har kommet så mye fint og lekkert nå denne høsten, så det er absolutt fristende og fornye seg litt. Jeg kjøpte også en treningsbh og singlett fra Röhnich, som jeg tror blir helt super. Jeg har kjøpt mye treningsklær fra dette merke tidligere og jeg er veldig fornøyd. Getinspired er en super nettbutikk med mye lekkert, rask leveringstid og gratis frakt. Jeg pleier å handle mye av mine treningsklær nettopp her. Hva er din favorittserie? Har du handlet på getinspired før?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #innkjøp #trening #hverdag #treningstøy #studentlivet #student #HiL #Lillehammer #getinspired #röhnich #astridjohansen

Kommenter innlegget

HELLO MONDAY

God morgen kjære lesere. ♥ Da var det mandag morgen og vi inne i en ny uke med nye muligheter. Mine planer denne uken er for det meste trening og lesing. Vi har en del forelesninger, samtidig som jeg skal lese mye på egenhånd. Det går fort mot eksamen, så det gjelder å følge med så godt man kan. Dette blir min andre ordentlige skoleuke, så jeg merker at hverdagen er tilbake. Jeg synes igrunn det er veldig greit, selvom det var veldig behagelig med ferie. I dag har jeg ingen forelesning, så jeg tenkte å starte dagen på Elixia med en sykkeltime, etter fulgt av styrke økt før jeg begynner med dagens lesing. Jeg tror dette blir en veldig bra uke. Håper du får en strålende mandag og en fantastisk uke. Hva skal du i dag? Har du noen planer for uka?

Hashtags: #hverdagen #mandag #monday #student #studentlivet #skole #HiL #Lillehammer #astridjohansen 

Kommenter innlegget

ME TIME

Søndagene er etter min mening en av de beste dagene i uken. Dette er en dag man virkelig kan slappe av og lade batteriene før en ny uke. Da jeg var yngre synes jeg søndager var veldig kjedelige, men jeg har lært å sette mer og mer pris på denne supre fridagen.  Søndagene er perfekt til å lene seg tilbake med en god bok, se en tv serie, gå på kino med gode venner eller gå ut å spise? Mulighetene er mange. Søndagene er også en anledning til å ta igjen alt du skulle ha gjort resten uka. Det er også en gylden mulighet til å planlegge kommende uke med trening, kosthold, nye blogginnlegg eller andre gjøremål. I dag har jeg vasket og støvsuget hybelen min, lest til eksamen og lagt noen små planer for kommende uke. For meg er søndager også den ulitmate dagen for egenpleie. Jeg er speielt glad i å hoppe inn i koseklærne etter en lang dusj med et ukeblad, te, neglelakk og ansiktsmaske. Det gjelder å samle opp det siste av energi før mandagen er tilbake for fult. Hva gjør dere denne søndagen? Er du glad i søndager? Ønsker dere alle en fantastisk kveld! 

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #relax #hverdag #studentlivet #søndag #sunday #kosedag #kos #skjønnhet #magasiner #ansiktsmaske #astridjohansen

Kommenter innlegget

Rise and shine

God morgen alle fine. Jeg elsker å stå opp tidlig på morningen, nettopp fordi man får så mye ut av dagen. Akkurat nå sitter jeg å koser meg med frokost og en kopp te, mens regner sildret utenfor vinduet. Etter frokost skal jeg ned på Elixia for dagens treningsøkt. Nå har jeg ikke vært på trening på en god stund, så det gleder jeg meg masse til. Trening er noe jeg virkelig prioriterer i hverdagen, så det blir deilig å komme ordentlig i gang igjen etter ferien. Dagens treningsplan er en sykkeltime etterfulgt av Elixias styrketime shape. Dette er to av mine favoritttimer, så det er helt perfekt! Lørdagens plan er stort sett å lese og ellers ta livet med ro. Jeg tenkte jeg skulle lage litt taco og se en god film i kveld. Hvis noen har noen tips til film så tar jeg dem imot med stor takk.  Hvilke planer har du denne lørdagen? Er du i gang med trening etter sommerferien?Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #hverdag #trening #helse #elixia #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

BACK TO SCHOOL

Da var hverdagen tilbake for fult! Tirsdag ettermidag var jeg tilbake i Lillehammer. Det er mye som skal ordnes og pakkes ut/settes på plass etter en sommerferie. Mine foreldre var så snille at de hadde kjørt opp et lass av ting mens jeg var i Hellas, likevel klarte jeg i tilegg å få med to fulle bagger, en veske og en pose på toget oppover. Nå er jeg nesten ferdig med å pakke ut alt, men det er noen små ting som gjenstår. Jeg har blant annet bestemt meg for å lage et bedre system i hybelen, så jeg må ned på senteret i Lillehammer å kjøpe meg noen esker. Gode systemer er nødvendige i små student hybler, hvor man gjerne kunne hatt litt ekstra plass. Gode løsninger og se mulighetene er derfor super viktig. Det ble et lite avbrekk fra utpakkingen når Postgirobygget skulle åpne fadderuka. Jeg og Ane dro på konserten og det ble en super kveld. Så mange kjente og nye fjes. Det var en ubeskrivelig stemningen, hvor alle var helt med. Det som er så fint med postgirobygget er at det er så lett å synge med fordi man ofte kjenner sangene. De spilte blant annet klassikere som "tidløs, idyll, en solskinnsdag, lei av å bli lurt, bohemen leve, sommer på joda, luftmadrass og stygge lille trine". Det lille regnet som hadde kommet i løpet av kvelden ble fullstendig oversett, når gutta kom på scenen. Det var virkelig en perfekt start på fadderuka som satte den perfekte stemningen på resten av uka.

Onsdagen var første forelesning i gang. Faget vi skal startet året med heter "Forvaltningsrett 2". Jeg tror faktisk dette kan bli litt intressant, selvom ikke forvaltningsrett 1 var min store favoritt. Innenfor jussen har vi delt opp etter de offentlige og privatrettslige fagene, hittil har jeg vært mest glad i de privatrettslige. Jeg tror hovedgrunnen til dette er at dette er fag og saker man kan kjenne seg igjen i. Du har foreksempel familerett, arverett, arbeidsrett, kontraktsrett og pengekravsrett her. Nå har jeg fått 3 nye bøker til "sammlingen min" og er snart ganske klar til å starte lesingen igjen. Det blir spennende med et nytt år i Lillehammer. Det er helt utrolig at jeg er på siste året på bachelorgraden min, det har gått utrolig fort! Føles som vi begynnte å studere juss ifjor.

Lik gjerne facebook siden min her


Hashtags: #hverdagen #studentlivet #fadderuka #HiL #Lillehammer #postgirobygget #student #jus #juss #astridjohansen

Kommenter innlegget

Skrivesperre

Jeg har jobbet veldig mye i sommer og dagene har stort sett vært veldig like. Dette har resultert i at jeg har hatt en mer eller mindre "ufrivillig" bloggpause eller skrivesperre om du vil. Jeg har vært sliten når jeg kom hjem og har rett og slett ikke hatt inspirasjon eller energi til å komme med noen nye innlegg. Jeg har prøvd å starte nye innlegg flere ganger, men ordene kommer ikke frem. Jeg synes det er viktig at det er en vis grad av variasjon i innleggene, slik at man får litt variasjon og det ikke bare blir "det samme gamle".Jeg føler det er bedre med innlegg man kanskje bruker litt mer tid på, enn at man "spytter ut" 3-4 innlegg om dagen som ikke er helt gjennomført. I morgen er siste dagen på sommerjobben på kirkegården. Det blir litt rart og trist, samtidig som det er kjempe deilig. Endelig skal jeg faktisk få litt ferie jeg også, hehe. Jeg tror det kommer til å bli bedre blogging fremover, når jeg forhåpentligvis har litt mer å skrive om.  En mer variert hverdag gir mer energi og flere blogg ideer, så nå kommer bloggen til å bli mer oppdatert fremover.  Har du tips eller ønsker til innlegg, så mottas de med stor takk.


Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kose meg. Kjenner energi nivået ikke er helt på topp, så ferie i morgen kommer til å bli helt perfekt. Nå er det ikke så lenge til hverdagen er tilbake for fullt heller, det tror jeg faktisk skal bli litt deilig. Jeg skal starte på siste året på bachlor graden min, så det blir spennende. Håper alle får en fin kveld. Hva har du gjort i det siste? Hatt en fin sommer så langt? Hva er dine ferieplaner?

Hasjtags: #hverdagen #sommer #ferie #jobb #skrivesperre #tips #ideer #ønsker #astridjohansen

Kommenter innlegget

NY UKE - NYE MULIGHETER

Good morning sunshines.♥ Da var det en ny uke, med nye muligheter. Det er utrolig deilig at man kan våkne opp med "blanke" ark. Kanskje du hadde noen planer eller gjøremål du ikke har rukket enda? Da gir denne uken deg muligheten til å fortsette eller fullføre disse. Jeg pleier ofte å planlegge uken min og sette meg noen "mål". Det er alltid greit å ha noe å strekke seg litt etter. Det gjelder både i hverdagen og når ferien er her. Denne uken blir fylt med mye jobbing, men jeg skal også prøve å få trent litt. Jeg har ikke fått trent like mye som jeg pleier i det siste og dette er noe jeg virkelig savner. Derfor har jeg blant annet som mål at jeg skal legge inn en liten treningsøkt når jeg har tid denne uka. Jeg har troen på at dette blir en bra uke, men dette er noe man i stor grad kan påvirke selv. Det er viktig å gå inn i uka med en positiv innstilling og ta en dag av gangen. Jeg krysser hvertfall fingrende for bra vær, siden jeg jobber ute store deler av dagen. Ønsker alle en super fin uke. Hva er dine planer for denne uken?

Hasjtags: #hverdagen #trening #motivasjon #hverdagsglede #nyuke #jobb  #astridjohansen

Kommenter innlegget

WORK

Jeg får vel starte innlegget med å si at jeg beklager for dårlig oppdateringer i det siste. Det har vært mye som har foregått, slik at blogging rett og slett ikke har blitt prioritert nok. Tusen takk til alle dere som er inne hverdag og ser etter oppdateringer. Dere er supre! Jeg setter virkelig stor pris på dette. Jeg har bestemt meg for at jeg skal gi blogging litt mer tid i hverdagen fremover.  Blogging er jo veldig morsomt, samtidig som det er spennende å høre deres tanker og meninger.


Nå er det jo endelig sommerferie, noe som er helt supert! Tiden min går for det meste til jobbing. Jeg har fått sommerjobb på kirkegården dette året også. Det er så deilig å kunne være ute hele dagen. Jobben går for det meste ut på å klippe gress, planteblomster, luke, vanne og annet diverse utearbeid. En slik type jobb kan virkelig anbefales om man er ute etter en sommerjobb hvor man slipper å være inne store deler av dagen. En slik jobb gir det muligheten til å nyte sommerværet til det fulle (på godt og vondt).  Noen ganger jobber jeg også i butikkjobben min på CMYK, slik at jeg får litt varjason. Ingen ting er bedre enn å tjene litt penger i sommerferien når man er student? Kan hvertfall tenkte meg at alle pengene kommer godt med når studiene starter igjen for fullt, samtidig som det er bra å få spart litt også.

Hva har du gjort så langt denne sommeren? Har du sommerjobb?

Hasjtags: #sommer #hverdagen #astridjohansen #jobb #sommerferie #sommerjobb

Kommenter innlegget

En tur i sommersolenDa var jeg tilbake i Lillehammer og godt i gang med eksamensforbredelsene. Dagen har gått til en gjesteforelesning, litt lesing og trening. Det er deilig å komme tilbake til hverdagen, selvom det er helt fantastisk å være hjemme. Nå er det faktisk bare 8 dager til jeg setter meg på toget og kjører hjem til sommerferie. Så nå er det virkelig siste innspurt før eksamen. Det er mye som skal leses og læres før den tid, så det er bare å gjøre så godt man kan hele veien. I går hadde jeg en super koselig tur sammen min kjære mor. Vi gikk rundt Hvervenbukta i den nydelig sola. Det var sikkelig sommertemperatur, så det var en kjempe fin tur. Vi var på Hvervenbukta ganske tidlig, så det føltes nesten som vi var alene. Det er kjempe fint å gå tur der, samtidig som det er så koselig med vannet, fuglene og hele stemningen.  Jeg anbefaler virkelig å legge turplanene dit om man vil gå seg en tur og bor i Oslo område. På sommeren er det også helt fantastisk å bade og sole seg her, men da er det selvfølgelig fult med mennesker. Nå skal jeg spise litt kveldsmat og slappe av før det blir en ny lesedag i morgen. Hva har du gjort i dag? Har du et område du liker å gå tur i?Hasjtags: #studentlivet #sommer #hvervenbukta #tur #tips #fint #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min 17.mai

Min 17.mai ble feiret i Oslo sammen med gode venner og familie. Jeg startet dagen i byen, hvor vi gikk i folkemengden og følte på stemningen. Det jeg virkelig elsker med 17.mai er at det er så mange glade mennesker. Det var et folkehav av glade og pyntede mennesker. Masse latter, stemmer, musikk og rop av hurra. Jeg fikk til og med kjøpt meg en is, så det var dagen reddet, hehe! Vi var en gjeng som møttes for å ta et par glass vin i sola, som var veldig koselig. Etter mye latter og prat dro jeg og Jonathan hjem til meg for å spise lunsj med familien. Det var veldig god mat, samtidig som det var fint å se familien igjen. Etter lunsjen var vi nede hos Mathilde for å grille litt, før vi skulle dra opp til meg igjen. Hos Mathilde kom blant annet Charlotte og Alex som jeg ikke hadde sett på kjempe lenge, det var bare helt herlig. På kvelden var jeg sammen med masse herlige mennesker, så alt i alt var dagen helt perfekt. Det var en super 17.mai, gleder meg allerede til neste gang. Gratulerer så mye til alle sammen. Hva gjorde du på 17.mai? Var dagen fin? ♥Jeg fikk spørsmål om hva jeg skulle ha på meg den 17.mai og antrekket ble altså slik: 

Hasjtags: #17mai #nasjonaldagen #hverdagen #hurra #outfit #astridjohansen

Kommenter innlegget

I'm coming home

Etter mye frem og tilbake kom jeg frem til at 17.mai skulle feires i Oslo sammen med mine supre venner. Det er så lenge siden jeg har vært hjemme og sett dem, så det skal bli veldig godt. De to siste ukene kommer jeg til å være i Lillehammer og lese for harde livet, så det blir deilig med et lite avbrekk. Så nå gleder jeg meg masse til å komme hjem å møte gode venner, familie og kjæreste. Nå skal jeg kose meg med jordbær, vann og den ene pensumboka mi, så går nok tiden kjempe fort. I kveld skal jeg møte noen venniner, vi skal en tur på kino å se bad neighbour. Det ser ut som en super morsom film, så det gleder jeg meg til. Videre tenkte jeg at jeg skulle teste ut Elixia på Lambertseter i løpet av uka, det blir bra. Selvom man tar seg "ferie" og drar hjem, så kan man alltids trene. Ha en fantastisk fin dag alle sammen. Hva skal du i dag?

Hasjtags: #hverdagen #togtur #jordbær #hjem #reise #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Relax it's sunday

Wops så var helgen over igjen. Det er utrolig hvor fort helgen kan gå altså, men det tyder vel bare på at vi har det bra? Jeg liker igrunn søndager veldig godt. Det er kanskje ikke den morsomste dagen i uka, men den gir gode muligheter til å slappe av. Ta deg tid til å gjøre det du egentlig skulle ha gjort hele uka. Kanskje det er en treningsøkt? Vaske hus/leilighet? Lese til en prøve? Ha velværedag med deg selv? Møte gode venner? Gå tur i skogen eller kanskje på kino? Søndager trenger absolutt  ikke være kjedelige. Min søndag skal brukes til siste innspurt på oppgaven i erstattningsrett. Fristen er i kveld, så det er bare å brette opp armene og skrive ferdig. Jeg synes det er mye jobb med oppgaven, men samtidig er det ganske spennende. Nå er det virkelig ikke lenge igjen til sommerferien for min del, så det er jo også virkelig en super motivasjon. Jeg har to knallharde uker med lesing og pugging foran meg, før jeg endelig kan ta sommerferie. Ønsker alle en kjempe fin søndag, nyt den! Hva er dine søndagsplaner?

Hasjtags: #studentivet #hverdagen #juss #oppgave #søndag #helg #astridjohansen

Kommenter innlegget

Happy friday

God morgen alle sammen. Nå er det endelig fredag som betyr at det snart er helg! Det er en super deilig følelse for de fleste vil jeg tro? Jeg har ikke fått blogget så mye i det siste, men det skal bedre seg fremover.  Det kommer for det meste av at det er veldig mye å gjøre på skolen, samtidig som ikke formen har vært på topp. Jeg liker å blogge, så det kommer nok mange innlegg fremover. Har du noen ønsker til hva du vil lese om? Legg gjerne igjen en kommentar under med tips og ønsker. Nå har jeg akkurat spist en god frokost, før jeg skal ned på Elixia for en spinning time etterfulgt av en 30 minutters styrketime. Det blir utrolig deilig! Nå er det nemmelig en liten stund siden jeg har fått trent, siden formen ikke har vært på topp. Resten av dagen skal brukes på en oppgave i erstattningsrett. Dette er det nye faget vi har, som er veldig spennende. Når kan man kreve erstattning og hva skal eventuelt til? Det er noen av de få spørsmålene som stilles her. Helgen blir nok generelt preget av skole, siden det snart er eksamen! Ha en fantastisk fredag. Hva er dine planer for dagen/helgen?Hasjtags: #hverdag #trening #elixia #spinning #skole #student #astridjohansen

Kommenter innlegget

HELLO MAY

Vips så var april over for denne gang. Velkommen til mai. Nå begynner virkelig solen å skinne, vi hører fuglene som synger, ser at asfalten blir helt fri for grus og snart er sommeren her. Jeg gleder meg masse til sommeren og sommerferie, satser på en god varm sommer som gir mange gode minner. Mai måned tror jeg blir en veldig bra måned. Det er utrolig mye som skjer, hvertfall på skolefronter. Jeg skal både ha eksamen 27 og 28.mai! Så det blir stressende og mye lesing fremover, men samtidig er det sommerferie når jeg er ferdig. Skal feire at skoleåret er ferdig med Miley Cyrus konsert med jentene, 28 mai. Så det blir nok helt supert. Jeg gleder meg også masse til 17.mai som jeg synes er super koselig. Alle barna som løper rundt, glade mennesker, musikk, is, pølser, gode venner og familie, det kan jo ikke bli annet en bra. Hvordan forventinger har du for mai?

Hasjtags: #hellomai #mai #nymnd #hverdagen #astridjohansen #blogg

Kommenter innlegget

Slutten av påskeferien

Da var påskeferien over for denne gangen. Påskeaften ble feiret på tradisjonelt vis. Fra jeg var liten, har det blitt arrangsert noe som kalles "Atnalekene". Atnalekene består av ulike aktiviteter som blant annet krokkert, botcha, pilkast, sparke ballen i mål, dart, dorullhopp og kaste ball i bøtte. Dette er aktiviteter alle i alle aldere, er med på. Veldig koselig og veldig morsomt. Vi var også veldig heldige og fikk påskeegg i år. Her får vi en rebus med ulike spørsmål som skal svares på for å komme til neste post.  Når hele rebusen er løst har du funnet veien til påskeeggene. På kvelden spiste vi et himmelsk biffmåltid, spilte kort og hadde premie utdeling. Jeg vant et flakslodd og en sportsbh, så det var helt supert.  Påskeaften var like vellykket som alltid. ♥

Første påskedag satt vi oss i bilen og kjørte tilbake til Oslo. Jeg og Jonathan var så heldig å bli invitert på middag hjemme hos foreldrene hans. Vi ble invitert på grillmat, noe som var midt i blinken. Det er jo så utrolig godt og varmt ute, så det var helt perfekt. Hagen deres hadde også blitt super fin. De er så utrolig flinke til å fikse, plante og holde hagen i orden. Det er ingen tvil om at det er mange timers innsats bak en slik hage, men det er virkelig super fint. Det er kjempe vakkert var det å sitte ved fiskedammen, spesielt i den gode sommer solen. Det ble en veldig koselig kveld med god mat, hyggelig selskap og scrabel spill. Det er utrolig hvor mange ord man kan lage ut av noen få bokstaver. Her gjelder det virkelig å ha litt fantasi og se mulighetene.

♥ Hvordan har påsken din vært? Husk at vinneren av giveawayen blir trukket i kveld. Du kan fortsatt melde deg på her!

Hasjtags: #hverdagen #påskeferien #påske #glede #sommerogsol #sommer #atna #astridjohansen

Kommenter innlegget

Skitur i påskesola


I dag har det virkelig vært det perfekte påskeværet. Sol fra skyfri himmel, vindstille og flotte skiløyper innover fjellet. Jeg hadde litt glatte ski, men det må man nesten tåle. Vi gikk påtur innover fjellet og hadde en raste pause med kvikklunsj, kakao, appelsin og matpakke. Mmmm, det er skikkelig påskestemning! Det var som dere sikkert skjønte en nydelig tur. I kveld skal jeg kose meg med bålpanne, god mat, kortspill og godt selskap. Rart at ferien snart er over. I morgen er det selveste påskeaften også bærer det nedover til Oslo på søndag. Det er bare å nyte den siste tiden så lenge man kan. Har du hatt en fin dag i dag? Hva har du gjort? ♥


♥ Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her!

♥ Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #påske #påskevær #stemning #hverdag #ferie #påskeferie #hyttetur #astridjohansen

Kommenter innlegget

Påske på fjellet

 Det blir ikke ordentlig påske uten en tur på hytta. Jeg har vært i på hytta i påsken, så lenge jeg kan huske. Det var et unntak rett før russetiden i 2012, da jeg måtte jobbe med russebussen. Det er så koselig å være på hytta i påsken, vi er alltid en gjeng som reiser opp og har skikkelige påsketradisjoner. I år er jeg så heldig og har med meg Jonathan på hytta. Dagen i dag har vi brukt på fjelltur. Det var kjempe deilig! Det er så fredelig og fint på fjellet, ordentlig feriestemning. Det var også godt med snø, så jeg ser frem til fine skiturer fremover. I dag kommer også resten av gjengen oppover, så da er virkelig påsken i gang. Det blir helt herlig! Jeg skal forresten prøve å oppdatere bloggen jevnlig i løpet av påsken, men vi får se hvordan det går grunnet dårlig internett. Hvor er du i påsken? Har du hatt en fin påske så langt? 

 ♥ Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

♥ Husk giveawayen, meld dere på her(link)

Hasjtags: #påske #hverdag #ferie #fjelltur #påskekos #hyttetur #hytte #familie #astridjohansen


Kommenter innlegget

Ut på tur, aldri sur

Beklager lite blogging de siste dagene, det kommer.  I dag har dagen egentlig gått i ett, men akkurat det synes jeg egentlig er litt deilig. Jeg startet dagen hos Oslo`s beste neglesalong, strøget negledesign! Jeg skal skrive et ordentlig innlegg om dette i morgen, så det er bare å glede seg. Jeg har nemmelig fått super kule negler. Etter dette gikk turen til skogen med Jonathan og min vakre lille hund, Tiril. Vi gikk en runde i skogen før vi satt oss ned på Rustasaga og nøt sola. Jeg elsker å gå tur i skogen. Det er så rolig og fredelig, samtidig som det er super deilig. Det er den perfekte muligheten for Tiril å løpe rundt å snuse på absolutt alt. Samtidig får man virkelig en forandring. Det har også vært en helt fantastisk temperatur i dag, så det var herlig! Når jeg kom hjem, møtte jeg min vennine Silja. Silja hjalp meg med å ta et par bilder til min nye header. Tenkte det var på tid med en liten oppdatering på bloggdesignet, så det kan bli veldig spennende. Gleder meg til å se det ferdig! Hva er dine planer for helgen?

Hasjtags: #tur #hverdag #sol #vår #bloggdesign #strøgetnegldesign #kos #skogen #hund #astridjohansen

Kommenter innlegget

Endelig hjemme

For en fantastisk følelse å endelig komme hjem igjen til Oslo. Eksamen ligger bak meg og påskeferien er endelig her. ♥ Nå kjennes det virkelig ut som alt stresset har lettet fra skuldrene mine og forsvunnet. Akkurat nå har jeg krøpet opp i sofakroken med verden beste go jente. Åh, som jeg har savnet å være hjemme, kjempe koselig. Nå skal jeg bare slappe av, før jeg snart finner sengen. Hva har du gjort i dag?

 Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #hverdagen #avslappning #påskeferie #astridjohansen

Kommenter innlegget

It's monday don't forget to be awesome

Da var det mandag som betyr en ny uke, med nye muligheter. Sånn sett liker jeg egentlig mandagene godt, de gir deg liksom en "ny" sjanse. Vi starter en ny uke med blanke ark, med store muligheter for å oppnå det vi vil. Dette blir en stressende uke for meg frem til onsdag ettermiddag. Etter dette begynner påskeferien, så da skal jeg pakke sammen tingene mine og sette kursen til Oslo igjen. Noen juss bøker skal nok få bli med hjem, da det er to eksamner til på meg i mai. Jeg vet at det er mange som har "siste innspurt" med eksamner,tentamner eller andre utfordringer denne uka, så jeg vil benytte anledningen til å si lykke til, til alle sammen. Dette skal vi klare folkens, før vi vet ordet av det er ferien her. Resten av uka tror jeg blir kjempe bra, gleder meg blant annet til å møte venner, familie og kjæreste igjen. Hvordan ser uken din ut? Hva er planene dine for påskeferien?

Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #hverdag #mandag #vår #snartpåske #snartferie #ferie #astridjohansen

Kommenter innlegget

JEG VIL LESE DIN BLOGG

Jeg trenger stadig nye blogger å lese, derfor vil jeg gjerne lese din blogg. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet, så tar jeg en titt. Legg meg også gjerne til som venn på blogg.no, jeg går ofte igjennom vennene mine sine innlegg. Kanskje du får en ny fast leser?


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtag: #lesedinblogg #lese #blogger #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

Namaste

Da var klokken passert 19 og en ny lesedag er snart over. Arbeidsretten er både et spennende, men vanskelig fag. Jeg blir alltid sittende å lure på hva de kommer til å spørre oss om på eksamen? Alt virker like relevant  i dette faget, så jeg vet virkelig ikke hva jeg burde fokusere mest på. Ikke lenge igjen til eksamen nå, så nå må man virkelig fokusere. Merker at disse eksamensperiodene tar på kreftene. Nå er det jo snart påskeferie og i slutten av mai starter faktisk sommerferien. 2 året på jussen er snart forbi, tiden flyr virkelig fort avgårde.Som nevnt tidligere elsker jeg å starte dagen med en treningsøkt, så i dag tidlig jogget ned på Elixia for en time spinning. Jeg liker spinning veldig godt og det var en veldig god time. Når timen var ferdig møtte jeg min gode vennine Helin, som selvfølelig klarte å overtale meg til å bli med på 90 minutters yoga. Yoga har aldri vært min treningsform, men jeg tenkte at jeg godt kunne prøve. Så i dag har jeg altså tatt ulike solhilsner og hatt kroppen i mange rare stillinger. Super uvant for en person som aldri trener yoga. Likevel, så gikk det egentlig ganske greit. Pusteteknikken kom jeg vel aldri helt inn i, men det kommer med øvelse. Yogainstruktøren synes jeg var flink med tanke på at jeg ikke pleier å trene yoga, så det var jo positivt. Jeg fant vel ut at yoga fortsatt ikke er min type treningsform, men det kan godt hende jeg prøver igjen.Hva har du brukt søndagen din på?

Illustasjonbilde: Jeg hadde desverre ikke med meg kamera.


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #trening #hverdagen #lesing #snarteksamen #eksamen #yoga #juss #spinning #livsstil #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

Morgenstund har gull i munn

God morgen alle sammen.♥ Nå sitter jeg klar i treningsklærne mine og har akkurat spist frokost. Turen går snart ned på elixia for en time Xycling etterfulgt av shape. Dette er absolutt ingen dårlig ide en lørdagsmorgen. Når jeg kommer hjem blir det nok full fokus på lesing resten av dagen. Det er kanskje ikke den morsomste lørdagen i historien, men slik blir det noen ganger. Eksamen nærmer seg med raskeskritt, jeg både gruer og gleder meg til den egentlig. Uansett gjelder det å utnytte tiden så godt man kan. Et annet pluss er at ferien starter etterpå. Forresten, TUSEN TAKK alle sammen, det var morsomt å våkne opp til så høye plasseringer på de ulike blogglistene.Hva skal du i dag? Skal du trene i dag?

 Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #Hverdag #trening #livsstil #xycling #shape #elixia #lese #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min onsdag = trening og lesing

God ettermiddag alle sammen! ♥ Nå har jeg akkurat spist middag, laksetaco mmmm! Så nå skal jeg snart jogge ned på Elixia en tur for en time spinning etterfulgt av styrke&core. Dagens høydepunkt oppi all eksamenslesingen. I dag hadde vi en gjennomgang av hele arbeidsretten, det var ganske nyttig. Det er mye som skal huskes og læres, så det var veldig fint å få en gjennomgang. Kun EN uke til eksamen nå, så det er bare å brette opp skjorte ermene. Jeg synes faget "arbeidsrett" er veldig interessant, samtidig dette er et fag "alle" vil få bruk for. Alle vil nok enten være en arbeidsgiver eller arbeidstaker en eller flere ganger i løpet av livet. Det er foreksempel greit å vite hva en arbeidsgiver har rett til å gjøre eller hva en arbeidsgiver har anledning til å spørre om i et jobbintervju. Hva har dere gjort i dag?Hasjtags: #trening #hverdagen #eksamen #juss #astridjohansen

Kommenter innlegget

HELLO APRIL

Da var vi allerede i april, tenk så fort tiden går. Nå er det snart sommer dere, deilig! Nå som april har ankommet, nærmer påsken seg med raske skritt.Tenk at om litt over 1 uke starter påskeferien. Det blir kjempe deilig! Jeg har stor tro på at april blir en bra måned. Jeg elsker våren, det er så fint at sola og blomstene sakte titter frem. Alle menneskene rundt deg blir liksom ekstra glade av været og en lysere tid. Noe jeg derimot ikke er så veldig glad i når det kommer til 1.april er aprillsnarr. Jeg er generelt ganske lettlurt og godtroende, så jeg føler jeg alltid er et "offer" denne dagen. Jeg går derfor som oftest inn for å ikke tro på noe av det folk sier (hvertfall som virker misstenkelig) hehe. Heldigvis har jeg ikke blitt lurt enda, men nå er jo klokken bare litt over 11. Aprilsnarr kan være ganske morsomt også, om det er noen bra spøker som er ute å går. Ha en super dag og nyt den nye måneden. Har du blitt lurt enda? Har du tro på at april blir en god måned? Har du noen spesielle planer for april?

Hasjtags: #april #påske #aprilsnarr #snartsommer #vår #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

A little me timeSelvom klokken bare er litt over ni, sitter jeg ny dusjet i pysjen og godt tilrette i godstolen. Søndagene er en perfekt dag for egenpleie, selv har jeg akkurat tatt et fotbad og renset huden. Søndagene blir ofte sett på som litt kjedelige, men også så behagelige. Akkurat nå sitter å koser meg med fruktfatet mitt og det nye. Det er så deilig å bare lene seg tilbake og slappe av under teppe, når man trenger noen avbrekk fra eksamens lesingen. Planleggningen av neste ukes trening står også på planen, det kommer nok ut på bloggen i løpet av morgendagen.  Helgen har stort sett vært preget av eksamens lesing, men slik blir det innimellom.  Hva gjør du i kveld og hvordan har din helg vært? ♥ 

Hasjtags: #Blogg #metime #detnye #frukt #fruktfat #suntoggodt #søndag #hverdagen #avslappning #astridjohansen

Kommenter innlegget

This weekend

God morgen alle skjønne mennesker der ute. Beklager for lite oppdateringer på bloggen den siste uka, men det har desverre vært fult opp med både skole og trening. Bloggingen har derfor ikke strukket helt til. Blogging kan i enkelte sitvasjoner være tidskrevende og det kan fort ta lang tid å skrive et innlegg i utgangspunktet. Likevel er jeg tilbake igjen og skal prøve å oppdatere bloggen en gang dagelig. Det kjempe koselig at flere av dere har kontaktet meg i en eller annen form og sagt at jeg må oppdatere. Det setter jeg faktisk utrolig stor pris på. Om det er noe spesielt dere vil lese om, så er det bare å ta skrive det i kommentarfeltet. Alle tips mottas med stor takk.

Solen skinner og det er en nydelig dag. I skrivende stund sitter jeg på toget tilbake til Oslo. Oppgaven vi hadde i arbeidsrett er levert inn, så nå er det bare å vente på tilbakemelding. Neste eksamen kommer fort, allerede 9.april så det er bare å fortsette med lesingen. Dette blir nok min siste helg i Oslo på en stund, under oppkjøret til eksamen må jeg holde meg på Lillehammer. Det uansett utrolig deilig å få et avbrekk med å komme hjem, merker at det er nødvendig noen ganger.  Håper dette blir en fin helg som kan nytes sammen med mennesker jeg er glad i. Jeg har stor tro på at dette kommer til å bli en fin helg. :) 

Jeg har skrevet det før, men sola gjør meg så glad. Det er så fint at våren nærmer seg mer og mer. Jeg ser virkelig frem til sommersesongen starter for fullt. Håper dette blir en fin helg som kan nytes sammen med mennesker jeg er glad i. Jeg har stor tro på at dette kommer til å bli en fin helg. Jeg og Malene har snakket om å ta oss en tur på Elixia når jeg kommer hjem, så da er det bare å hoppe i treningsklærne. Det er alltid deilig med en treningsøkt, det gjør nesten dagen komplett for meg.:) 

Ønsker alle en fantastisk dag. Nyt solen og kos dere masse. Hva er dine planer for dagen?

Hasjtags: #hverdagen #vår #skole #juss #arbeidsrett #helgen #astridjohansen

Kommenter innlegget

VINNEREN AV GIVEAWAY

God kveld alle sammen. Nå sitter jeg på toget påvei tilbake til Lillehammer. Studiene og hverdagen kaller. Dagen i dag har egentlig vært veldig avslappende. Jeg var blant annet på tur med hunden min og Jonathan. Når det er fint vær, skal det jammen meg nytes sikkelig. Ellers har dagen gått i litt rydding, pakking og lesing. Jeg var også invitert på middag hos Jonathan i dag, det var kjempe koselig. Vi spiste noe som heter kjøttfondue. For dere som ikke vet hva dette er, så har man spyd med kjøttbiter som man dypper ned i olje. Slik varmer man kjøttbitene selv, mens man sitter rundt bordet. Det var også veldig godt tilbehør til, som baktpotet og salat. Jeg vil absolutt kategorisere fondue som kosemat. Dette er fordi det er veldig godt, samtidig som tiden det tar skaper mye hygge. At man ikke er ferdig på 1-2-3 er noe jeg synes er veldig bra. Da får man blant annet sittet rundt bordet og snakket litt lenger. Jeg vil hvertfall spise fondue flere ganger.  Vi så litt på MGP før jeg måtte dra til toget. Jeg er egentlig litt skuffet over sangene som er med i år. Nå skal det sies at jeg ikke har hørt alt, men jeg er ikke veldig imponert hitil heller. Kan bli spennende å høre vinnerbidraget tilslutt.

Jeg glemte helt å ta bilder, så måtte låne dette illustrasjonsbilde istedet.

Vinneren av min første giveaway ble Hookvalley! Vinneren er kontaktet per mail. Gratulerer så mye! Trekkningen foregikk ved at alle deltagerne fikk et tilfeldig tall, også sa min kjære kjæreste et tall. Dette var en måte jeg så på som rettferdig. Jeg har sett at det går ann å bruke diverse dataprogram for trekking av vinnere, så det kan jo være et alternativ i en senere anledning.

Ha en fantastisk kveld alle sammen. 

Hasjtags: #vinner #mgp  #giveaway #hverdag #tur #astridjohansen

Kommenter innlegget

My valentine

Dagen min startet med eksamen, har ikke vært så nervøs på lenge. Da var eksamen hvertfall overstått for denne gang, så får vi se hvordan det gikk på resultatet. Jeg har litt blandede følelser, så det blir spennende. I dag var det jo selveste Valentines day. Dagen ble markert sammen med Jonathan på en restaurant som heter Argent Fine Dining. Denne restauranten har lokale inni selveste operaen. Jeg liker operaen veldig godt, den er så fin både inni og utvendig. Det var et veldig fint sted, med god mat og hyggelig atmosfære. Så her koste vi oss masse. Jeg synes også at Jonathan var  veldig fin i sin nye dress. Etter middagen dro vi hjem og bare slappet helt av. Det har vært en veldig lang dag for meg med eksamen, togtur fra Lillehammer også rett i middag. Så nå er deilig å bare slappe av og ta livet med ro. ♥  Hva har du gjort i dag? Hvordan var din valentine?

Hashtags: #middag #valentinesday #kjærlighet #hverdag #love #astridjohansen

Kommenter innlegget

SISTE INNSPURTKun en dag igjen til eksamen, kjenner nervene kommer mer og mer nå. Husker jeg det jeg burde? Kan jeg "alt"? Hva får vi egentlig? er noen av de få spørsmålene som surrer rundt i hodet mitt. Det er 350 sider og hele pensum kan komme, så jeg er virkelig ikke sikker på hva som plutselig dukker opp. Jeg har alltid kjempe stressa før eksamen, men sånn skal det vel kanskje være? Jeg både gruer og gleder meg til i morgen. Det er deilig å få det "overstått", samtidig som jeg alltid vil ha mer tid til å lese. Når jeg prøver å beholde roen, pleier jeg å si til meg selv at "det bare er en eksamen og går det ikke, så går det ikke". Det er aldri værre enn at den må tas opp i en senere annledning, likevel er det veldig kjedelig. Mye bedre å ta en eksamen man blir ordentlig fornøyd med. Det som er deilig med å være ferdig i morgen, er at jeg kan dra hjem til familie, kjæreste og venner. Det blir kjempe deilig. Jeg får desverre ikke blogget så mye i dag, men jeg lover å komme sterkere tilbake igjennom helgen og neste uke. Så det blir bra! Har allerede et par ideer til noen innlegg, så det er bare å følge med. Nå må jeg komme meg tilbake til lesing og pugging. Gjelder å utnytte hver minutt nå. Ønsker alle en fantastisk dag!

 

Pleier du å grue deg til eksamen? Hva gjør du i dag?

Hashtags: #Eksamen #hverdag #studier #astridjohansen

Kommenter innlegget

Lesing med kiwi snacks

God kveld alle sammen. Først vil jeg si tusen takk til alle dere som leser bloggen. Det var kjempe morsomt å se at jeg hadde nådd opp på topplisten under aktiv i dag. ♥ Videre vil jeg gratulere alle de fantastiske mammaene der ute med dagen. Dere er helt fantastiske alle sammen og gjør en super god jobb. Jeg liker at vi har morsdag, mammaene er "super kvinnen" så det er fint at vi setter litt ekstra fokus på dem innimellom. Jeg mener (som alle andre) at jeg har verdens beste mamma. Hun er så snill, god, grei og har alltid gode råd. Selvom vi kanskje ikke alltid er like enige hvergang, så vet jeg alltid at hun er der og støtter meg. Jeg er kjempe glad i deg mammaen min. ♥ 

Det sier seg vel selv at det blir mye lesing under eksamens perioden. Jeg har lest en del, men det er mye som gjenstår. Det gjelder bare å bite tennene sammen og fortsette. Det kommer til å gå kjempe fort frem til fredagen. Jeg laget meg likevel litt lese snacks når jeg holdt på. Det var super godt og så enkelt. Anbefalles virkelig - friskt, sunt og kjempe godt. Nå skal jeg lese videre frem til klokken 20, da begynner nemmelig serien "bloggerne" på TV2 bliss.  Det er morsomt å være med litt "bak" bloggene, ta en titt på det i kveld du også? :) 

Hva har du gjort i dag? Hva er planene for kvelden?

Hasjtags: #sunt #tips #hverdagen #morsdag #astridjohansen

Kommenter innlegget

God fredagGod morgen alle fantastiske lesere.♥  Det er en ny dag med nye muligheter. Det er også fredag, kanskje ukens beste dag? Helgen er rett rundt hjørnet og humører er på topp. Det er rart å tenke på hvor fort denne uken gikk. Tiden bare flyr avsted. Nå sitter jeg med tekoppen i hånda før jeg skal løpe til bussen for dagens forlesning. Vi skal gå igjennom et arbeidskrav vi har skrevet i faget. Jeg fikk A på oppgaven, så det var jo veldig morsomt. Nå er motivasjonen hvertfall på topp for å lese videre. Etter forelesning blir det å fortsette med lesing, nå er det nemmelig bare en uke igjen. Som dere sikkert skjønner skal jeg lese store deler av helgen. Mulig jeg kommer meg en tur ned på Elixia i løpet av helgen. Vi får se hva beinet mitt tillater, krysser fingrene.

Ønsker alle en strålende fredag. Lag dere en god dag. ♥

Hashtags: #Hverdag #fredag #helg #astridjohansen

Kommenter innlegget

They see me rollin

På mandag klarte jeg det endelig. Jeg fikk endelig sertifikatet! Min orginale plan var å ta "lappen" senest oktober det året jeg ble 18. Slik ble det altså ikke, men bedre sent enn aldri. Det er helt utrolig at jeg faktisk er ferdig. Følelsen av å kunne sette seg bak rattet og bare kjøre avgårde. Det gir helt klart en stor frihetsfølelse.

Illustrasjonsbilde

"Reisen" frem til å faktisk ha sertifikatet har vært lang. Det har vært mye øvelseskjøring, trafikkaltgrunnkurs, teoriprøve, glattkjøring, langkjøring osv. Alt har vært veldig lærerikt og jeg skjønner at vi skal igjennom alt sammen. Både de praktiske til de mer teoretiske tingene. Jeg kjørte opp på et sikkelig glatt og ekkelt vinterføre, så jeg var veldig takknemmelig for at vi blant annet hadde vært igjennom glattkjøring.

Nå er det bare å kjøre, kjøre, kjøre og kjøre. Det er vitkig å bygge seg opp mest mulig erfaring. Det er nå jeg faktisk lærer å kjøre bil. Nå må jeg ta alle avgjørelsene mine alene, uten at noen sier no eller bryter inn i en sitvasjon. Jeg synes det er kjempe gøy å kjøre, så det blir en spennende vei og gå fremover. Nå skal jeg nyte lappen og alle fordelene som hører med. Gleder meg allerede til roadtrips. Det blir fantastisk!

#lappen #oppkjøring #besått #astridjohansen

 

Kommenter innlegget

Ny blogg, nye muligheter

Velkommen til min nye blogg. Jeg følte det var på tide og forlate min gamle blogg og starte på nytt. Den vil fortsatt eksistere, men jeg liker å starte med pånytt med "blanke" ark. Jeg opprettet min gamle blogg i slutten av 10ende klasse på ungdomsskolen, så det sier seg jo selv at det ligger mye rart der inne.  Design oppbyggningen på min nye blogg er lik min gamle, så det skal ikke være en stor forskjell for mine gamle lesere. Her blir alle innleggene lagt inn i kategorier, som kommer etterhvert. Så det er bare å holde seg oppdatert og klikke seg litt rundt. Innholdet på bloggen vil stort sett være det samme, et innsyn i hverdagen, trening, innkjøp, tips osv. Håper dere vil like den nye bloggen like godt som den andre. Vi blogges!

Kommenter innlegget
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits