New year - new nails

På nyttårsaften bestemte jeg meg for å fikse litt på neglene mine hos flinke Beth på Strøgetnegldesign. Jeg har hatt så fine juleinspirerte negler i desember med to super søte nissetipper (en på hver hånd), som nå ble fjernet. Nå som det nye året har startet, kan man vel trygt si at julen er over for denne gang. Det var derfor perfekt å endre litt på neglene. På nyttårsaften skal jo alle skinne og stråle litt ekstra, så denne gangen gikk jeg for negler med hvitt glitter som jeg synes passet kjempe fint. Ikke minst var de super lekre til den sorte blondekjolen jeg valgte å bruke. Det er utrolig hva de små detaljene kan gjøre med helhetsinntrykket eller hva? Jeg synes heller ikke det gjør noe å skinne litt ekstra i hverdagen. Jeg er veldig fornøyd med disse neglene og synes de er kjempe fine. Hva synes du om disse neglene? ♥ Ønsker alle en super lørdag videre!

Hashtags: #negler #negledesign #nails #strøgetnegledesign #hverdagen #studentlivet #nyttårsaften #skjønnhet #velvære #astridjohansen

Kommenter innlegget

Volum vipper

Jeg må vel bare inndrømme det, jeg ELSKER å ha vipper. Ikke bare er det kjempe fint, men det er veldig tidsparende. Det er så deilig å våkne opp og føle seg fresh. Når jeg har på vipper er jeg nesten ferdig sminket, noe som er helt fantastisk. Jeg setter på vipper på samme sted som jeg ordner neglene mine, nemmelig hos strøget negledesign. Salongen ligger i Strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget. Det er super flinke Maylen som jobber med vippene i salongen. Hun er veldig flink, så man føler absolutt at man er i trygge hender under behandlingen.  De tidligere gangene jeg har hatt vipper, har jeg hatt de klassiske vippene. Denne gangen bestemte jeg meg for å prøve volumvippene. Lengden på volum vippene er like lange som når jeg hadde de klassiske, men volumvippene gir mer fylde. Disse vippene er lettere og mer silkemyke, så de er veldig fine å ha på. Jeg er veldig fornøyd med resultat og super fornøyd med de nye vippene mine. Bor du i Oslo og vil teste vippe extensions? Så send en melding til 47683666 og bestill time da vel. Det anbefalles virkelig! Det tar ca 2 timer å sette på et sett vipper og er en veldig behagelig behandling. Har du hatt vippe extensions før? Hva synes du om vippene? 
Hashtags: #skjønnhet #velvære #strøgetnegledesign #vippeextensions #astridjohansen

Kommenter innlegget

Keep it simple

Hei fine dere. Har dere noen planer for dagen?Jeg tenkte jeg skulle vise dere de nye og fine neglene mine. Som alltid har jeg nede hos super flinke Beth, på Strøgetnegldesign. Denne gagen fikk jeg negler som er litt annerledes, enn de jeg har hatt tidligere. Normalt har jeg mye glitter og litt farge på neglene (gjerne rosa), men denne gangen tok jeg noen helt rene og enkle. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og synes at neglene er delikate og pene. Helt nøytrale ble de likevel ikke, fordi jeg fikk pyntet de litt med "diamanter" på to av neglene. Litt pynt skader jo aldri, man skal "skinne" litt i hverdagen også. Det er veldig morsomt å ha litt annerledes negler for engangsskyld,  man kan godt si at forandring fryder. Hvis du er i Oslo og vil ha nye negler, så anbefaler jeg Strøgetnegldesign på det sterkeste. Her jobber flinke, kreative og hyggelige damer, hvor du virkelig føler at du er i gode hender. Salongen ligger veldig sentralt i strøgetpasasjen, en kort gåtur fra jernbanetorget. For timbestilling kan du kontakte Beth på 920 81 118. Hva synes du om disse neglene? Håper alle får en super dag!


Hashtags: #negler #negledesign #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget

Nails - Pretty in pink

Hei fine dere! Nyter dere de deilige dagene i sola? Det er så deilig å fortsatt kjenne sola varme, selvom vi beveger oss sakte men sikkert mot høsten. Det er vel ikke så altfor lenge til man kan hoppe inn i tykkere gensere, så vi får nyte varmen så lenge det varer. Personlig håper jeg ikke det "sure" høstværet kommer før i Oktober, så vi får beholde varmen langt utti september. Vi har jo tross alt ikke hatt den beste sommeren i år, så litt ekstra varme skader ikke.  Alle måneder har hver sin sjarm, så jeg gleder meg faktisk litt til høsten kommer også. Jeg var å fikset neglene mine på torsdag, ble de ikke søte? Beth hadde fått inn nytt rosa glitter og det måtte jo jeg selvføgelig prøve ut. Jeg synes neglene ble super fine og er som alltid veldig fornøyd.   Er du på jakt etter freshe negler er det bare å kontakte strøgetnegldesign, så lager de akkurat hva du vil! Hva synes du om neglene? Hvilken måned er din favoritt? Ha en super kveld videre søte dere!

Hashtags: #nail #negler #negledesign #strøgetnegldesign #skjønnhet #velvære #astridjohansen

Kommenter innlegget

Mor og datter dag


God kveld fine dere. Har dere hatt en fin dag?  Dagene mine går stort sett i jobbing, noe som egentlig er veldig greit. Det er deilig å kunne tjene litt penger i feriene når man er student. Opptjente penger kommer alltid godt med og sommeren er jo veldig lang. Etter jobben i dag dro jeg ned til Strøgetnegledesign sammen med min kjære mor og satte på negler hos super flinke Beth. Jeg synes neglene mine ble veldig pene, rene og delikate. Dette er negler som kan brukes til de fleste antrekk og jeg synes de er litt sommerlige. Jeg er som alltid veldig fornøyd og synes neglene ble super fine. Er du interessert i å få fine negler i sommer? Kontakt gjerne Beth på 92081118 for timebestilling.


Etter negletimen dro mamma og jeg til Olivia på Tjuvholmen å spiste middag. Italiensk mat er virkelig en favoritt, så dette var midt i blinken.  Jeg spiste min favoritt pizza med pepperoni og mamma tok en god pasta rett. Det var utrolig hyggelig å sitte ute og spise. Det var fult med folk og virkelig god stemning i byen.  Nå skal jeg slappe litt av og pakke baggen. Jeg reiser nemelig til Tjøme i morgen, åh som jeg gleder meg! Tjøme er mitt norske sommerparadis, så jeg tror det blir helt fantastisk. Hva synes du om neglene? Hva har du gjort i dag? Har du noen sommerjobb?

Hashtags: #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #negldesign #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Veet spawax

Dette innlegget om veet spavox er skrevet i sammarbeid med buzzador

Hei fine dere. Nyer dere sommersola? Det gjør jeg! Har til og med tatt mitt første ordentlige bad i sjøen i dag. Det er utrolig seint for å være meg, men med all jobbingen har jeg rett og slett ikke hatt tid. Vannet var kjempe deilig og forfriskende i varmen, så det anbefaler jeg alle å gjøre. Selv ELSKER jeg den varme sommersolen. Det er så deilig å legge seg på en madrass på gresset å sole seg eller dra på stranda og kaste seg i vannet. Sikkelig sommer, akkurat som jeg liker det. Nå som sommeren er her, er det deilig med glatte bein. Jeg fikk tilsendt veet spawax for noen dager siden i sammarbeid med buzzador, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om produktet og min erfaring med dette. Jeg hadde store forventinger når jeg åpnet pakken, fordi dette hjemmespaet lovet nemlig salongresultat. Vil du bli en del av buzzadorgjengen? Send buzzador astrid1108 til 1963 å få inloggingsopplysninger tilsendt umiddelbart.


Et pluss var at jeg likte designet på hjemmespaet veldig godt, samtidig som det var veldig lett å bruke.  Etter å koble varmenbeholderen i strøm, legger man ønsket megde med spawax oppi beholderen. Det tar ca 20-30 minutter til voksen løser seg opp og er klar til bruk. Det følger med en bruksanvisning som sier noe om hvor mange "brikker" med spavax man trenger for de ulike områdene man ønsker å vokse som legger, bikinilinjen og armhuler. Jeg valgte å vokse leggene når jeg testet produktet.  Når voksen var varm brukte jeg den hvite "skjeen" og la voksen fra kneet og nedover leggen. Man skal prøve å legge et lag med spavax som er like tykt som et appelsinskall, men helst ekstra trykt på enden man skal dra i. Nå voksen har stivnet, tar man tak i enden og dra oppover mot kneet. (Voksen stivnet på ca 30-60 sekunder fra den ble lagt på leggen.)  I det jeg skulle dra av vokslaget kjente jeg at jeg gruet meg sikkelig, det må vel være selvpinning på høyt nivå? I det jeg dro tenkte jeg at det var helt utrolig at jeg gjorde dette frivillig, smerte terskelen min er nemlig ikke den høyeste. Jeg skal ikke lyve å si at det ikke var ubehagelig, men jeg hadde innbilt meg at det skulle være mye værre. Enkelte områder på leggen var desutten vondere enn andre, men det var absolutt overlevbart. Det er litt som å dra av et plaster, vondt der og da men "smerten" går fort over og er fort glemt.  Fordelen med spavax i forhold til høvel er at det tar lenger tid før håret er tilbake. Selve resultatet var helt okei, på enkelte områder ble alt håret borte mens på andre områder var det fortatt litt "rester" igjen. Personlig tror jeg at jeg ville dratt til en salong og vokset leggene, men det er mest fordi jeg synes det var ubehagelig å dra av voksen selv. Kanskje det er bedre å la noen andre gjøre det, om man er litt pysete? Selve produktet er hvertfall bra og kan anbefales om man vil drive med hjemmevoksing. Jeg kommer helt klart til å bruke hjemmevoksingen fra veet igjen, men jeg må si at jeg fortsatt elsker barberhøvelen min. Jeg må kanskje shave leggene oftere med høvel, men det er hvertfall helt smertefritt. Er du klar for sommerklare bein, et resultat som varer og synes voksing er overlevbart er det absolutt noe å teste ut. Har du prøvd  spawax hjemme eller i salong? Kunne du tenke deg å prøve dette produktet eller har du prøvd det før? 
Hashtags: #Skjønnhet #velvære #veetspawax #buzzador #veet #spavaxbuzze #whatbeautyfeelsliketome #voks #astridjohansen

Kommenter innlegget

Princess nails

Hei fine dere. Har dere det bra? I dag har jeg nesten regnetbort. Regnet ville liksom ikke stoppe, men bare fortsatte å sildre nedover.  Likevel er det jo litt deilig når det regner og naturen har sykt godt av det. Nå har vi hatt mange gode soldager, så man burde kanskje ikke klage? I dag har jeg vært å fikset litt på neglene mine hos super flinke Beth på Strøgetnegldesign. Se så utrolig fine de er! Jeg elsker alt ved dem, lengden, fargen, formen og ikke minst glitteret. Jeg synes jeg har fått meg noen sikkelig prinsessenegler. Som alltid veldig veldig fornøyd med neglene og servicen. Det er så utrolig hyggelig å ta turen ned til Strøgetnegledesign, så det kan jeg anbefale alle og enhver. Om noen der ute skulle være interessert i nye negler, er det bare å sende en melding til Beth på 92081118. Oppgi gjerne at du har hørt om salongen igjennom bloggen. Man kan også legge lekre negler på tærne, det er jo helt perfekt nå som sommeren er her. Dette er noe jeg har tenkt til å gjøre etterhvert, når jeg skal på ferie. Beth kjører et tilbud onsdag 24 og torsdag 25. juni hvor du kan få et sett akrylnegler til 500kr, samt få på føtter til 500kr. Det er jo helt perfekt om du vil bli helt klar for sommeren. Vil du se mer av Beth sitt arbeid kan du ta en titt her! Lag dere en fantastisk dag videre! Hva synes du om neglene? Hvordan negler liker du best?

Kommenter innlegget

Fin til 17.mai

Hei alle fine. ♥ Har dere hatt en bra dag? I dag har jeg egentlig hatt en skikkelig velværedag sammen med verdens beste mamma. Vi startet dagen i frisørstolen, dro videre på negletime hos Beth på strøget negldesign etterfulgt av litt shopping. Det var egentlig veldig deilig å få klippet håret, siden det alltid går litt tid mellom hvergang jeg besøker frisøren. Når jeg først var i salongen benyttet jeg sjansen til å gi håret en god kur, så nå er håret mykt og blankt.  Når det kommer til selve klippen føler jeg at halve håret er borte, selvom det fortsatt er ganske langt. Det viktigste for meg er at jeg fortsatt får det opp i min elskede hestehale. Håret ble klippet litt opp, sånn at det har blitt en frisyre. Litt uvant er det selvføgelig, men jeg er fornøyd. Jeg gikk for noen klassiske negler denne gangen, hvit tipp med glitter. Nå er det snart 17.mai, avsluttning på jussen og litt andre ting som skjer, så da kan det være greit med  pene men nøytrale negler som går til det meste. Da jeg gikk fra salongen var jeg som alltid super fornøyd. Det er så hyggelig å være på strøget negledesign, flinke damer, god atmosfære, hyggelige samtaler og fantastisk service. Ta turen innom salongen om du vil ha negler, det anbefales. Om du ønsker time kan du bestille dette hos Beth på 99291760. Hva synes du om neglene? Når det kommer til shoppingen fikk jeg endelig tak i en skinnjakke! Den skal jeg viser dere i et eget innlegg, super fornøyd! Jeg kjøpte også en hvit jakke og et hvitt skjørt, så nå kan sommeren virkelig komme.  Hva har du gjort i dag? Hva er dine planer for helgen?Hashtags: #skjønnhet #velvære #negler #hår #negldesign #strøgetnegldesign #oslo #bytur  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Vippefin til påsken

God påske fine dere. Har dere noen planer for påskeferien? I dag har jeg fikset vippene mine hos super flinke Maylen, før jeg satt kursen mot hytta for påskeferie i tradisjon tro. Påsken er alltid så koselig med flere familie tradisjoner. Skiturer, solveggen, familiehygge og aktiviteter er stikkord som beskriver påsken godt. Studiet har sørget for nok skolearbeid denne ferien, men sånn får det bare bli. Det har jo sin sjarm å studere mens ovnen knitrer i bakgrunn også. Uheldig som jeg er startet jeg påskeferien som syk, så nå føler jeg virkelig at jeg har brukt opp sykdomskvota mi for en stund. Nå har vi kommet opp på hytta, så nå koser jeg meg med kortspill, solo og familie. Bedre kan det vel nesten ikke bli. Hva synes du om vippene? Hva har du gjort i dag?

Kommenter innlegget

Sparkling nails

God kveld alle fine. Jeg tenkte jeg skulle vise dere de nye neglene mine. Som jeg har skrevet i et tidligere innlegg dro jeg til Oslo på torsdagen, før jeg satt kursen mot Bergen på fredagen. Når jeg var i Oslo, måtte jeg selvfølgelig innom super flinke Beth på Strøgetnegldesign. Mine egne negler var faktisk ekstremt korte denne gangen, siden de blant annet hadde brukket. Jeg gikk derfor for noen ensfargede negler denne gangen, både fordi det er finere og vil se mer naturlig ut når mine egne er så korte. Jeg valgte å teste ut den nye glitter gelen på neglene denne gangen og har ikke angret et sekund. Er det ikke fint? Jeg elsker hvordan neglene glitrer og skinner når jeg beveger på fingrene. Jeg skal på ball i forbindelse med skolen på fredagen, så disse neglene blir nok helt perfekt for denne kvelden hvertfall. Det var supert å ha fine negler igjen, merker jeg har savnet det veldig. Noen vil vel kanskje kalle det for en uvane, men det er en uvane som gir fine negler hvertfall. Hvis du har lyst til å sette på negler, kontakt gjerne Beth på 99291760. Salongen ligger i Strøget pasasjen, ikke langt fra Oslo city. Hva synes du om disse neglene? Har du noen spennende planer for denne uka?

Hashtags: #negler #negledesign #skjønnhet #velvære #glitter #strøgetnegldesign #student #sparkling #astridjohansen

Kommenter innlegget

New year - new nails

Hei alle fine. Beklager dårlig oppdatering på bloggen i starten av året. Jeg har ikke tenkt til å skrive side opp og side ned nå om hvor mye bedre jeg skal bli, fordi det er en for stor klisje i denne blogg verden. Løfter om å bli bedre tror jeg alle bloggere kaster ut av seg innimellom, men det er ikke alltid det stemmer, sant?  For min del går det for det meste i inspirasjon (og tid). Jeg kan selvfølgelig skrive nøyaktig hva jeg har gjort hverdag, men akkurat det tror jeg ikke er så veldig spennende for dere lesere heller. De fleste mennesker har flere rolige dager i løpet av uka og nesten identiske blogginnlegg har aldri vært veldig spennende, eller hva? Selvfølgelig har jeg lyst til å oppdatere hverdag, blogging er tidskrevende men veldig gøy! Så er det noe dere vil lese om eller ha mer av? ROP UT og legg igjen en kommentar.

Starten på januar har vært utrolig kjedelig for min del. Jeg hadde noen fine dager helt i starten av måneden, men etter dette takket formen for seg. Formen har vært små dårlig hele romjulen, men nå ble jeg sengeliggende med influensa og alt som hører til. Jeg har i bunn og grunn vært sengeliggende fra da til nå, noe som har passet kjempe dårlig med eksamen osv. Jeg har trøstet meg med at det går over, selvom det er kjempe slitsomt når det står på. Antibiotikakuren jeg fikk er ferdig i dag, så nå er jeg virkelig klar for å komme tilbake til Lillehammer og studenthverdagen. 

Før jeg ble syk fikk jeg satt på nye negler hos fantastiske Beth. Det var egentlig disse jeg hadde tenkt til å vise dere. Er de ikke søte? Jeg har jo alltid vært veldig glad i negler med den klassiske hvite tippen og disse har en morsom vri. Det er små hull som en slags kant i hver tipp, noe som gjorde de litt annerledes enn de helt hvite. Litt glitter steiner må man jo også ha, så jeg fikk 5 rosa på to fingere. Jeg synes de var veldig søte og er som alltid vedlig fornøyd med resultatet.  Hva synes du om neglene? Har du vært syk i denne perioden?

Hashtags: #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #negldesign #hverdagen #studenthverdag #helse #negler #astridjohansen

Kommenter innlegget

Vippefin i juletiden

God jul fine dere. Håper alle hadde en super julekveld og nyter disse fredelige juledagene med familie, venner og masse kos. Hos meg er det familieselskaper, jobb og lesing mot eksamen som står på planen. Jeg er så heldig å starte skoleåret med en eksamen, så da må det leses litt i juleferien. Julen min har vært veldig fin så langt, jeg koser meg masse hjemme med familie og gode venner. Det er så koselig at alle samles i julen og at man ser familiemedlemmer man kanskje ikke ellers treffer så ofte. I kveld skal jeg blant annet på middag hos min kjære onkel, så det blir veldig koselig.

Nå som vi er inne i en høytid med mye selskaper og ting som skjer, bestemme jeg meg for å sette på vipper igjen. Jeg elsker å ha vippe extensions, det er fint og veldig tidsparende. Det er veldig deilig å våkne opp nesten helt ferdig sminket og føle seg fresh. Jeg satt på vipper hos super flinke Maylen som jobber for pure lash, i salongen strøget negldesign. Salongen ligger i Strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget. Adresse: Storgata 13b, 0155 Oslo. Dette er faktisk akkurat samme sted som jeg fikser neglene mine, så her kan du både bli negle og vippe fin. Maylen er veldig flink og  profesjonell, så man føler seg absolutt trygg i hennes salong. Jeg synes det ble et veldig bra resultat, så jeg er super fornøyd med de nye vippene mine. For de som ikke har satt på vipper før så går dette ut på at  single hår limes på dine egne vipper, altså en og en vippe av gangen. Det blir altså en naturlig forlengelse av de eksisterende vippene. Maylen har et desember tilbud på nytt sett vipper til 950 kr, så send en melding til 47683666 og bestill time nå.  Det anbefalles virkelig! Det tar ca 2 timer å sette på et sett vipper og det er en utrolig behagelig behandling. Har du hatt vippe extensions før? Hva synes du om vippene? Har du hatt en fin jul?

Hashtags: #vipper #vippeextensions #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #purelash #astridjohansen

Kommenter innlegget

White and silver nails

Jeg har hatt en super helg hjemme i Oslo. Helgen var spesielt bra fordi jeg føler jeg har fått gjort så mye forskjellig. Jeg har rukket å jobbe et par timer, vært på julebord, møtt mennesker jeg har savnet, fått fikset neglene mine og hatt litt familietid med kino. Jeg tenkte som alltid å vise dere de fine nye neglene mine. Jeg gikk for klassiske negler med hvit tipp og litt glitter denne gangen. Nå som det nærmer seg desember er det julebordsesong, samt at det er så mye annet som skjer fremover. Det ble sølvglitter på halve tippen, mens resten er hvit. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og synes det ble veldig fint. De er enkle og fine, samtidig som de ble freshet litt opp. .Beth har november tilbud på negler til 500 kroner. Kontakt henne gjerne på nummer  99291760 om du er intressert i time. Oppgi gjerne at du har fått høre om salongen igjennom bloggen. Salongen ligger super sentralt i Oslo i Strøget pasasjen, ikke langt fra Oslo City. Hva synes du om disse neglene?

Hashtags: #negler #skjønnhet #negledesign #velvære #strøgetnegledesign #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

GIRLY NAILS

På lørdag var jeg tilbake på Strøgetnegldesign hos super flinke Beth. Denne gangen gikk jeg for lyse rosa med sølvglitter og glittersteiner. Jeg ELSKER de! Supersøte, veldig delikate og veldig jentete - akkurat som jeg liker dem. Jeg har sett et annet par som ligner litt som jeg vurderer å ta et annen gang, men akkurat nå er jeg stor fornøyd. Min mor var også med på lørdag og fikk lagt noen fine negler med hvit tipp, så nå er begge neglefine og veldig fornøyde.Beth har november tilbud på negler til 500 kroner. Kontakt henne gjerne på nummer  99291760 om du er intressert i time. Oppgi gjerne at du har fått høre om dem igjennom bloggen. Salongen ligger super sentralt i Oslo i Strøget pasasjen, ikke langt fra Oslo City. Hva synes du om disse neglene?

Hashtags: #negler #negledesign #skjønnhet #strøgetnegledesign #skjønnhet #velvære #astridjohansen

Kommenter innlegget

Purple nails

Nå har det vært stille på bloggen en liten stund, men jeg skal prøve å bli flinkere fremover. Det er jo veldig gøy å blogge, så jeg skal sette av litt mer tid til dette. I det siste har jeg hatt litt høstferie hvor jeg blant annet tilbringte litt tid med familien på hytta og hadde noen dager hjemme. Når jeg var hjemme fikk jeg blant annet gått igjennom og sortert litt klær, sett "litt av et par" på riksteateret og vært sammen med fine mennesker. Jeg var også innom min favoritt neglesalongen før jeg dro tilbake til Lillehammer. Fargen lilla har aldri vært helt meg, men jeg synes det er kult med litt forandring og prøve noe nytt. Jeg synes den tofargede lilla fargen passer fint sammen og elsker at det er litt kontrast i neglene. Jeg gleder meg til neste gang jeg skal tilbake, fordi da tror jeg mine egne negler er lange nok til å legge på de uten ekstra tipp. Har du lyst på negler? Ikke nøl med å kontakte Beth på 99291760 eller sjekk ut deres facebook side her. Hva synes du om disse neglene?

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #strøgetnegldesign #negler #skjønnhet #mote #velvære #negldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget

STRØGETNEGLDESIGN

På lørdag var jeg igjen innom min favoritt neglesalong "Strøgetnegldesign". Jeg ble som alltid super fornøyd med resultatet! Super søte og litt glittrende lyserosa negler. Nå har jeg hatt litt forskjellige negler, både glittrende, fargerike og veldig klassiske. Disse synes jeg var super fine, fordi de er så delikate og passer til det meste. Om du er ute etter fine negler laget av super flinke damer midt i Oslo sentrum, anbefaler jeg Strøgetnegldesign på det sterkeste! Du kan være helt tryggt på at du har fått negler du er fornøyd med, når du forlater salongen deres. For negletime, kontakt gjerne Beth for negletime på nr. 99291760 eller sjekk ut deres facebook side her. Hva synes du om disse neglene?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #negler #mote #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #negldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget

Fine bryn på vita exclusive

På fredagen fikk jeg endelig fikset brynene mine. Jeg foretrekker å farge og nappe dem i salong fremfor å sminke dem hverdag. Dette er først og fremst fordi fargningen er permanent og sitter lengere. Fargen sitter som oftest i 3-4 uker, noe som gjør at man får fine bryn lenge. Det er også fint å nappe brynene i salong for å få en fin fassong på dem.  Når jeg er hjemme i Oslo pleier jeg å bruke "Lambertseter hud og fotpleie" (bytter navn til Vita eexclusive) som holder til på Lambertsetersenteret. Her er det flere hyggelige og blide damer som jobber. Hvis man har lyst til å prøve bør man absolutt ringe dem eller booke en time via internettsiden deres her.  Jeg ble veldig fornyød med resultet, nå er de mørke og har en fin form.  Hva synes du? Pleier du å farge brynene dine eller sminker du dem selv?


Hashtags: #skjønnhet #vitaexclusive #napping #bryn #sminke #mote #hverdagen #øyenbryn #astridjohansen

Kommenter innlegget

My new nails

I dag fikk jeg fikset neglene mine hos super flinke Beth på Strøget negldesign. Nå er det veldig lenge siden jeg har fått stelt neglene ordentlig, så det var veldig bra. Neglene mine har ikke vært så fine denne sommeren, når jeg jobbet med blant annet planting osv. Nå har jeg fått fine og pene negler, som jeg er super fornøyd med. Jeg gikk for klassiske negler med hvit tipp denne gangen, dette synes jeg er veldig pent. For å sette "prikken over i"en" fikk jeg en liten "diamant" på hver finger. Så nå er jeg virkelig ferieklar på hendene. Neglene på tærne fikk også lagt på rosa glitter, så nå har jeg fine negler fra topp til tå. Kan trygt anbefalle å ta en tur til Strøget negldesign for fine og freshe negler. Det som er så fantastisk på strøget negldesign er at du kan få akkurat det du vil ha. De er flinke og kreative og får til det meste. For negletime, kontakt gjerne Beth for negletime på nr. 99291760 eller sjekk ut deres facebook side her.

 

Hashtags: #skjønnhet #negler #hverdagen #tips #manikyr #strøgetnegldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget

Vippefin hos strøget negldesign

Rett før jeg dro tilbake til Lillehammer, fikk jeg satt på nye vipper. Denne gangen prøvde jeg å sette på vipper hos super flinke Maylen som jobber for pure lash, i salongen strøget negldesign. Hun holder til i Strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget. Adressener: Storgata 13b, 0155 Oslo. Maylen er veldig flink og veldig profesjonell. Jeg følte virkelig at jeg var i trygge hender og at hun virkelig kunne det hun holder på med.  Det ble også et veldig bra resultat, så jeg er super fornøyd. Vippe extensions går ut på at single hår limes på dine egne vipper, en og en vippe av gangen. Det blir altså en naturlig forlengelse av de eksisterende vippene.Maylen har et åpningstilbud på et sett vipper til 1200kr, men jeg var så heldig å kunne gi leserne mine en mulighet til å få vipper for 950kr. Så om du vil benytte deg av dette tilbudet, så oppgi at du ble tipset om salongen igjennom min blogg. Det er så utrolig deilig å ha lange fine vipper. Det å våkne opp og føle seg fresh, er helt herlig. Det anbefalles virkelig! For timebestilling av vipper, send Maylen en melding på 47683666.  ♥ Hvis du har noen spørsmål angående vippe exstensions, så bare spør. Jeg skal svare så godt jeg kan. Hva synes du om vippe exstensions? Har du prøvd det før?

Hasjtags: #vippeextensions #vipper #purelash #strøgetnegldesign #skjønnhet #velvære #astridjohansen

Kommenter innlegget

Neglefin på strøgetnegldesign

 I går fikk jeg satt på nye negler hos en av Oslo`s beste og koseligste neglesalonger, nemmelig Strøgetnegldesign. Siden det nesten bare er fantasien som setter begrensning på hva man kan lage, tenkte jeg og Beth at vi skulle prøve på noe nytt. Jeg har aldri hatt spisse negler tidligere, men synes de ble veldig kule. Det er alltid morsomt å leke seg med farger, lengder og form. Jeg er veldig fornøyd med mine negler hvertfall.

// disse neglene er sponset.

Strøgetnegldesign holder til i holder til i Strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget. Adressener: Storgata 13b, 0155 Oslo. I neglesalongen er det to super flinke og hyggelige damer som jobber, Beth og Kate. Her er det super god kunde service, så skulle noe gå galt, er det ikke no problem å få rettet opp dette.  De er også flinke og kreative, så det er bare å komme med ønsker til ulike typer negler. Det er heller ingen tvil om at disse damene virkelig brenner for negler. Dette kan man også se på de fine neglene de har laget. Jeg skal legge ved bloggene deres nederst i innlegget, så kan dere ta en titt. Anbefaller også å ta en tur innom deres facebook side.

Salongen har ikke en absolutt fast åpningstid, men det pleier som regel å være fra fra 07-21 på hverdager og 08-18 på lørdager. Dette er noe du avtaler med salongen, når du bestiller time. Min erfaring er at de er super fleksibele å stiller alltid opp når det er behov for det. Det er hvertfall noe jeg setter enorm stor pris på. Det er alltid god stemning og veldig hyggelig å være der. Jeg gleder meg alltid til å dra innom.

Du kan både få satt på negler i ackryl og gele. Prisen på et sett negler ligger på 600kr (650kr med glitter).  Påsetting av neglene tar i underkant av en time og du får et kjempe lekkert resultat. Etter min erfaring sitter neglene i 3-4 uker. Du trenger heller ikke være redd for at de skal dette av når du gjør "vanlige" ting som å foreksempel dusje. Husk at neglene er støpt på, de de sitter som et skudd. Neglene faller altså av, fordi dine egne negler vokser ut. Som dere ser har jeg satt sammen noen av neglene jeg har hatt igjennom tiden. Veldig mange fine, samtidig som de er litt forskjellige. Jeg synes det er super kult og eksprimentere innimellom, men jeg er også veldig glad i de litt mer "klassiske" med hvit tipp.

For negletime, ikke nøl med å sende Beth en melding på nr. 99291760.

Sjekk gjerne ut deres facebook side her. 

  Ta en titt på Kates negleblogg  (trykk her)

Ta en titt på Beths negleblogg (trykk her)

Om du er ute etter fine negler og flinke damer i Oslo område, anbefaler jeg Strøgetnegldesign på det sterkeste!

Hasjtags: #oslo #negler #nails #negledesign #farger #strøgetnegldesign #anbefaling #skjønnhet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Fargesprakende negler

Jeg var på strøgetnegldesign i går og fikk satt på ordentlig vårlige og fine negler. Litt sterke pastellfarger passer perfekt, nå som sola skinner så fint utenfor. Litt annerledes enn jeg pleier å ha, men jeg synes fargene er kjempe fine. Så jeg er veldig fornøyd. Vil du ha like flotte negler som meg, er det bare å sende Beth en melding på 99291760. Anbefaller strøgetnegldesign på det varmeste.

Hva synes du?

Hasjtags: #negler #vår #farger #strøgetnegldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget

Tips til rensing av sminkekostene dine

Hvis du renser og behandler penslene dine godt, vil de holde i mange år. De fleste kvalitetspensler er laget av naturhår og bør derfor behandles slik vanlig hår behandles. Vasker du penslene regelmessig i foreksempel sjampo og balsam vil de holde seg friske og fine lenge. Det finnes ulike typer penselrens, noen på spray og andre i flytende såpeform. Disse produktene er spesiallaget for rengjøring av pensler, uten at de sliter for mye på dem. Jeg fant en penselrens på vita, som jeg tenkte jeg skulle tipse dere om. Det kan være grei å bruke innimellom, selvom jeg vil nok anbefalle å vaske penslene ordentlig med foreksempel baby sjampo innimellom. Det som er fint med denne sprayen er at den renser penselkosten, samtidig som den tørker veldig fort. Det tar altså ikke lang tid før du kan bruke penselen igjen. 

Du fikk altså kjøpt denne fine sprayen på Vita til 90kr.

♥ Spray penselen godt.


♥ Bruk et håndkle eller papir og lag sirkler med penselen, slik at sminken går ut.


♥ Legg penslene til tørk. Pass på å henge dem opp/legg dem slik at fuktigheten ikke renner nedover. Dette kan nemmelig løsne limet, slik at hårene faller av. 


Har du testen denne sprayen før? Hvor ofte renser/vasker du dine sminkekoster?

hasjtags: #sminke #sminketips #rens #sminkespray #sminkekoster #tips #astridjohansen

 

Kommenter innlegget

Vårdag og nye negler

For en fantastisk følelse å våkne opp i dag. Sola som skinner og varmer. Merker jeg blir så glad av å se den. Håper sola blir denne gangen. Jeg leste at vi kun hadde hatt 17 timer sol siden nyttår, det er litt for lite etter min mening. I dag startet jeg dagen på strøgetnegldesign hos super flinke Beth og fikk satt på nye negler. Utrolig hvor fort våre egne negler vokser. Det merker du hvertfall godt når du har satt på negler. Siden våren er rett rundt hjørnet satt vi på litt blomsterpynt på neglene. Så nå er de sikkelig vårlige og fine.

Håper alle får en fantastisk dag. Nyt solen dere som kan. Jeg vil også benytte anledningen til å gratulere alle kvinner med dagen. Hva skal du i dag ?

Kommenter innlegget

Lux lashes - vippe extensions

I dag har jeg prøvd noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, nemlig vippe extensions. Deilig å tenke på at jeg slipper å bruke lang tid med sminke osv. Det å våkne opp og føle seg fresh, er noe jeg virkelig har sett frem til. Vippene ble satt på hos Lux lashes, hvor super flinke Denise jobber. Super hyggelig jente og veldig flink. Jeg følte virkelig at jeg var i gode hender. At resultatet skulle se naturlig ut, var veldig viktig for meg. Tror det er lettere å gå for mer og lengere vipper etterhvert, men likevel vil jeg ikke at folk skal tenke "shit, hun har satt på vipper". Naturlig er som oftest finest etter min mening.

Jeg er veldig fornøy med mitt resultat og skal nok tilbake snart. Hvis dere har lyst til å bestille time er det bare å sende en melding til Denise på 452 51 996. Sjekk gjerne til hjemmesiden hennes også, ved å klikke her. Salongen ligger kjempe sentralt midt i Oslo sentrum, adressen er Karl Johans gate 5. Hva synes du om vippene? :)

Kommenter innlegget

Strøget negldesign

En liten samling av mine tidligere negler

Det er alltid fint å starte dagen med en tur på Strøget Negldesign. I dag tok jeg turen før jeg skulle på jobb. Det er rart hvor mer vel man kan føle seg av sånne små ting. Om jeg har veldig korte negler, synes jeg selv at hendene mine er helt grusomme. Desutten er pene hender et must i butikkjobben, synes jeg. 

Mine nye fine negler

Jeg fikser neglene mine hos strøgetnegldesign hos super flinke Beth. Det er alltid så koselig å komme hit, samtidig som jeg vet at jeg får et kjempe bra resultat. Om du er ute etter nye negler i Oslo området vil jeg absolutt anbefalle deg å dra hit. Beth jobber sammen med datteren Kate. De holder til i strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget.  Adressen dit er: Storgata 13b, 0155 oslo.  Begge er super flinke som virkelig elsker det de driver med. For inspirasjon til negler ville jeg absolutt ta en titt innom deres facebook side. Kate driver også sin egen blogg om negler, så ta gjerne en titt på denne også. (Trykk her)

For negletime, kontakt gjerne Beth på nr. 99291760. Sjekk gjerne ut deres facebook side her.

Kommenter innlegget

Nye bryn - form og farge

I dag har jeg formet og farget brynene mine, som et lite avbrekk i eksamens lesingen. Som dere ser på bilde under var det kanskje på tide? Det er så deilig å få en ordentlig form på dem innimellom, samtidig som jeg slipper å sminke dem. Formingen blir gjort med voks og napping, så det er fort gjort og gjør ikke særlig vondt. Så det er helt topp for min del. Salong jeg testet ut i Lillehammer som heter "din hud velvære". Det var en veldig fin salong med hyggelig ansatte. Jeg synes resultatet ble bra, så skal absolutt tilbake i en senere anledning. Anbefaller alle å besøke denne salongen om du skulle befinne deg i Lillehammer området. Om dette skulle være intressant kan du sjekket ut hjemmesiden deres her. Jeg la ut et før og etterbilde.


Før

Etter

Hva synes du?

Hashtags: #Skjønnhet #form #farging #bryn #øyenbryn #astridjohansen

Kommenter innlegget

Fargelære for dummies - Sminke

Jeg kom over noe som ble kalt fargelære for dummies. Dette synes jeg selv var ganske intressant, så jeg tenkte jeg skulle dele dette med dere. Jeg har hvertfall alltid vært veldig dårlig til å finne min riktige farge. Det blir sagt at sminke handler om motsetninger. Når man legger sminke bør man huske den gyldene regelen om at du skal bruke komplementærfargene dine ved valg av foundation eller øyenskygge. Alle husker vel den fargede sirkelen fra barneskolen? Blått står foreksempel i kontrast med gult. Det er viktig å nøytralisere kontrastene ved å foreksempel bruke en nøytral/varm foundation. 
Visste du at fleste parten av norske jenter har kalde hudtoner, fordi vi mangler noen fargetoner vi finner lengere sør i Europa? Jeg lærte at vi skal kunne se dette på blodårene våre, de fleste nordiske jenter har nemmelig et viss grønnskjær generelt sett. Selvom blodårene på underarmen din kanskje er mer blålilla, er det en grønnefarge som domminerer. Dette betyr at vi har en hudfarge med mye gult i. For å oppnå en fin effekt, trenger vi da en foundation med nøytral til varm farge. Men pass på at fargen ikke er for varm, fordi dette kan gi huden din en grå tone. Har du derimot blodårer som er tydelig mer blå/lilla trenger du en foundation som er mer nøytral til kald. Her må man legge nøytralegultoner for å nøytralisere.

Øyenskygge - hvilken farge?

Komplemtentærfarger brukes ikke bare for å skjule, men også for å fremheve andre farger, spesielt øyenfargen. Ved bruk av komplemntærfarger på øyeskyggene kan du intensivere øyenfargen og få øynene til å stråle.

♥  Blå eller blågrønne øyne, er det rødtoner eller oransje som står i sterkest kontrast. Det betyr ikke at man kun må legge disse fargene, men det kan være lurt å se etter gyldende farger som foreksempel har oransje i seg. Her er det fint å bruke nyanser foreksempel er gyldenbrun, for å oppnå fin effekt. Dette vil gi et varmere og lunere uttrykk, enn hvis du foreksempel hadde gått for sølv og grått som blir mer kaldt. Det kan foreksempel være kult på fest, om man ønsker denne looken. 

♥  Grønne øyne står i kontrast til farger som rødt, rosa og lavendel. Dette er de optimale fargene for å få fremheve grønnfargen i øynene dine. Altså er det lurt å legge øyenskygge som har rødlige toner, som foreksempel lilla eller blått. Har du litt mer brungrønne øyne, blir plomme fargen anbefalt som en hovedbase. 

♥   Brune øyne blir sett på som en "ikke farge" som dermed åpner for mange muligheter. Har du brune øyne, har du altså størst register å spille på. Likevel anbefalles farger i safari og oliven som hovedfarger, fordi disse fargetonene bidrar til et mildere og lysere uttrykk. Ønsker du å intensivere og fremheve øynene anbefalles blågrønne og blålilla fargetoner.

♥ Felles fargen for "alle" fargetoner er beige og brune fargetoner. Disse fargene vil gi en mer nøytral effekt og brukes for å ramme inn øynene eller til små korrigeringer av øyefasongen.

Dette var det jeg lærte om fargelæren innen sminke for "dummies". Jeg har lest litt om fargelæren innen for hår også, altså hvilken hårfarge som visstnok skal kle deg best. Kan gjerne komme med et innlegg om dette senere om det er interessant? Husk at det lov å eksperimentere og bruke de fargene man selv vil. Sminke er kjempe gøy, så det er bare å prøve seg frem.

Lik meg gjerne på facebook. Du finner siden ved å klikke her.

Hasjtags (Kategorier) : #sminke #skjønnhet #farger #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits