Velkommen til astridjohansen.no

Hei fine dere! Jeg vil ønske dere velkommen til min nye blogg : www.astridjohansen.no! Jeg har endelig fått meg en ordentlig hjemmeside og håper dere vil bli med meg over dit. Designet er ikke helt påplass enda, men det kommer etterhvert! Ønsker dere en fin 17.mai, så skrives vi på www.astridjohansen.no

Kommenter innlegget

New in: blomstervase fra kähler

Hei alle fine.♥ Nyter dere fredagskvelden? Det er hvertfall utrolig deilig at det endelig er helg! For min del består denne helgen i lesing. I dag er det akkurat en uke til eksamen, så da er det bare å lese ivei!  Nå som våren er påvei tenkte jeg at det var hyggelig med litt blomster. Jeg har kjøpt meg den rosa stripete vasen fra kähler, som jeg selv synes er veldig enkel og fin! Kähler er et merke som har mye lekkert innen interiørfronten, så det er absolutt verdt å ta en titt. Denne serien har vaser i flere ulike størrelser, så man skal ikke se bort ifra at jeg kan kjøpe flere etterhvert (eventuelt i en annen farge). Tulipaner er en blomst jeg forbinner med vår, så det var perfekt å ha disse hvite tulipanene oppi den nye vasen. Selv er jeg veldig fornøyd og synes blomstene pyntet fint opp. Et friskt pust til hybelen!  Hva synes du? Liker du designet fra kähler?


Hashtags: #Kähler #blomster #tulipaner #studentlivet #interiør #vår #inspirasjon #stil #astridjohansen

Kommenter innlegget

Julestemning i hybelen

Nå som det endelig er desember må man jo pynte litt og gjøre det koselig rundt seg. Selvom jeg ikke skal være i Lillehammer under selve julefeiringen, synes jeg det er koselig å pynte hybelen litt fordet. Nisser, masse lys og adventsstjerne har derfor nå fått plass. Det er så lite som skal til for å få litt julestemning. Jeg synes det har blitt ganske koselig og gir meg absolutt litt julestemning i adventstiden. Jeg har også laget et nytt lysfat. De oransje lysene er byttet ut med hvite og sølv fargede. Detaljene på fatet som var blader er byttet ut med julekuler og sølvkongle. Jeg har nevnt det før, men jeg elsker virkelig hvor lite som skal til for å få en stor forandring når det kommer til lysfatene. Ikke minst hvor dekorative de er. Hva synes du? Har du pyntet litt til jul enda?  


 Hashtags: #interiør #jul #pynt #lys #detaljer #innkjøp #Inspirasjon #lysfat #desember #astridjohansen

Kommenter innlegget

Lysfat - Høst

Det er ikke bare plagg i klesskapet som kan fornyes når høsten er rundt hjørnet. Det har nemmelig kommet så mye lekkre høstvarer på interiørfronten, så jeg klarte ikke la være å endre lysfatet mitt. Det er bare noen små forandringer som skal til for å få en stor forandring. Jeg gikk til innkjøp av litt blader, kongler og gullblomster som jeg erstattet med hjertene, den lille fugelen og diamantene. De hvite lysene og lysestakene ble byttet ut med oransje og brunaktige lys og voilà et helt nytt fat. Jeg synes det ble kjempe fint og veldig stemningsfult. Det er morsomt å kunne endre litt og "leke" seg litt igjennom de ulike årstidene. Jeg gleder meg allerede til vinter og juletider, da blir det nok endret igjen. Jeg gikk også til innkjøp av to fine telysglass med blader på fra kremmerhuset. Så nå har hybelen virkelig fått litt høstpreg. Hva synes du om innkjøpene og lysfatet? Har du kjøpt noe høst interiør?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #innkjøp #lys #interiør #høst #inspirasjon #astridjohansen

Kommenter innlegget

INTERIØR

God søndag alle fine lesere. Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine siste innkjøp på interiør fronten. Interiør er noe jeg er opptatt av og det er alltid morsomt å kunne oppgradere hybelen litt. Det er ofte bare små ting som skal til, for å få en forandring som synes. Jeg har blant annet kjøpt meg et teppe, som jeg tror vil bli super fint i hybelen. Det er lyst og delikat med de kloke ordene "Do more of what makes you happy" som kan være viktig å huske på. Jeg kjøpte også telys holderne med et hjerte og ordene "love" og "wish". Videre er jeg veldig glad i søte rammer jeg kan sett inn bilde av familie og venner, det er så koselig. Denne gangen har jeg handlet i min favoritt nettbutikk som heter Sofiesvilla. Besøk gjerne nettbutikken ved å klikke her.   Hva synes du? Er du glad i interiør? 


Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #interiør #innkjøp #sofesvilla #tips #stæsj #husoghjem #trend #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

LysfatTenkte jeg skulle vise dere mitt siste innkjøp innen interiørfronten. Lysfat er alltid noe jeg har vært veldig svak for. Jeg synes det er kjempe fint og veldig enktelt å lage. Samtidig kan du jo pynte det med akkurat hva du vil. Jeg har valgt å bruke diamanter, hjerter og en liten fugl på lysfatet nå, mens i juletider kan man jo bytte ut dette med glitterkongler osv. Det er veldig dekorativt, samtidig som det gir god stemning. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med dette innkjøpet. Jeg synes interiør er kjempe gøy. Det er så mange ulike stiler og så mye fint. Detaljer har alltid vært viktig for meg, det gjør så mye for helhetsinntrykket. Jeg gleder meg masse til jeg kan innrede min egen leilighet, det blir super gøy. Er du glad i interiør? Hva synes du om lysfatet?
Hasjtags: #interiør #lys #lysfat #tips #fint #innkjøp #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits