@Fitnessastrid

God morgen fine dere! Har dere hatt en fin start på uken så langt? Jeg titter innom for å fortelle dere om min nye instagram profil! Som noen av dere kanskje har fått med seg er jeg opptatt av trening, kosthold og livsstil. Jeg trener selv så ofte som jeg kan, helst en gang om dagen. Mat og kosthold er også noe jeg synes er morsom og trives godt med. Jeg har derfor bestemt meg for å lage en egen bruker på instagram som har fått navnet "fitnessastrid". Planen er å legge ut litt bilder av mat med oppskrifter, kanskje komme med noen tips, legge ut movierende bilder og et par filmer av noen øvelser innimellom. Jeg har hatt profilen et par dager nå og synes dette har vært veldig gøy så langt! Hvis du har lyst til å følge meg, blir jeg veldig glad for det. Mye av det som blir lagt ut på instagram, kommer nok på bloggen etterhvert også. Jeg har lyst til å bli flinkere til å oppdatere bloggen, det er jo veldig gøy å blogge selvom det ikke alltid er så lett å finne ut av hva man skal skrive. Personlig synes jeg at de beste blogginnleggene er de hvor bloggeren faktisk er veldig intressert i temaet,  så jeg håper denne profilen kan være med å bidra til litt inspirasjon også. Jeg synes hvertfall det er morsomt å lese litt tips, oppskrifter og se ulike øvelser innimellom, da kan jeg ofte få inspirasjon til å gjøre de ulike tingene selv. Bloggen skal selvføgelig ikke kun handle om trening og livsstil, men jeg håper det kan bli en større del av den enn det har vært tidligere. Jeg håper også jeg får tatt litt mer antrekksbilder til dere etterhvert, det synes hvertfall jeg er veldig gøy. Er det andre ting du gjerne vil at jeg skal skrive om, så legg igjen en kommentar. :-)


Følg med gjerne! Er du intressert i litt andre bilder også, heter jeg astrid1108. Jeg synes alltid det er morsomt å følge andre på instagram, så legg gjerne igjen ditt brukernavn i kommentarfeltet så jeg kan ta en titt. Ha en strålende dag alle fine!

Hashtags: #Helse #livsstil #trening #fitness #instagram #hverdagen #astridjoahnsen #sosialemedier

Kommenter innlegget

NIKE LUNARGLIDE 6

Når de gamle treningsskoene går i "oppløsning" bør man vel ta et hint eller hva? Jeg har akkurat kjøpt meg nye freshe treningssko fra Nike, etter at jeg måtte innse at mine elskede rosa asics har gjort nytta si. Personlig skulle jeg vel egentlig ønske at jeg kunne teipe de gamle skoene mine sammen igjen, men det er visst ikke sånn ting fungerer desverre. Jeg har vært kjempe glad i de gamle knæsje rosa treningsskoene mine, de har virkelig vært med på litt av en reise i å finne treningsgleden. Ikke minst synes jeg de har holdt lenge og vært super gode. Selvom jeg synes det er litt trist å kaste de gamle treningsskoene, er det jo super gøy med nye tilskudd i treningsgarderoben! Jeg må si at jeg er super fornøyd med det nye innkjøpet mitt fra Nike. Disse skoene er ikke minst fine, men de sitter utrolig godt på foten. Jeg har hittil testet de på løping, saltrening og styrketrening.  Jeg er super fornøyd hitil og vil absolutt anbefale disse skoene fra Nike. Når de gamle skoene likevel måtte erstattes er jeg veldig glad for at jeg fant akkurat disse. Jeg elsker fargekombinasjonen! Nye tilskudd i treningsgarderoben gir  meg også litt ekstra motivasjon på treningsfronten! Hva synes du om disse skoene? Har du hatt sko/plagg du har vært så glad i at du ikke vil kaste? Ha en super kveld alle fine!  


Hashtags: #helse #trening #motivasjon #nike #newin #innkjøp #hverdag #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Treningsuke 2

God mandag fine dere! Her kommer min planlagte treningsuke. Det blir mye styrke og cardio som vanlig, men jeg er veldig glad i å kombinere disse øktene. Cardio step and strength har blitt en av mine nye favoritt gruppetimer, det er kjempe slitsomt men ikke minst veldig gøy. Jeg føler selv jeg begynner å få litt bedre kontroll på stepkassen, når det gjelder de mer "klassiske" trinnene. Det som også er spesielt bra med denne timen er at den er bygget opp på pulstopper og styrkesanger. Det betyr at når man omtrent ikke orker å hoppe over kassen en gang til, så kan man la pulsen synke med litt styrketrening. Det er også en time som går kjempe fort, men som man virkelig kjenner at man har gjennomført. Jeg skal også prøve Elixia sin hjemmetrening denne uken, det tror jeg kan bli bra. Jeg ser hvertfall frem til å teste ut et par av de gruppetimene som ligger ute på nettsiden. AMP er også en ny styrketime på planen som jeg tentke jeg skulle bli med på, så det tror jeg blir super bra. Jeg ser frem til denne uken fylt med trening og morro. Hva skal du trene denne uka?

Mandag: Styrketrening

Tirsdag: Cardio pulse, core og AMP

Onsdag: Running, TRX (Slyngetrening) og Styrke 

Torsdag: Cardio pulse og core (hjemmetrening)

Fredag: Cardio step and strength

Lørdag: Cardio Pulse og Strength & Core

♥Søndag: Cardio step and strength

Hashtags: #trening #livsstil #helse #treningsplan #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

Årets første treningsuke

God tirsdag fin dere! Som de fleste av dere vet, elsker jeg å planlegge treningsukene mine slik at øktene blir gjennomført. Jeg har nå laget en treningsplan og som vanlig er det en god miks av cardio og styrketrening. Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang med trening igjen, siden treningen desverre ikke ble så høyt prioritert i julen. Så nå gleder jeg meg virkelig til å gi jernet på treningssenteret og utfordre meg selv. Det er ingen tvil om at jeg fungerer bedre med trening, både når det kommer til energi, glede og selv følelsen. Det finnes nesten ikke noe bedre enn følelsen etter en ordentlig god treningsøkt. Jeg synes igrunn jeg har vært litt flink til å variere timene denne uken, så det er veldig bra. Det finnes jo så mange treningsformer, så jeg tror det er lurt å utfordre seg selv litt med variasjon innimellom. Jeg vurderer å begynne å svømme igjen, så det skal jeg prøve å legge inn på treningsplanene fremover. Svømming er kjempe gøy, samtidig som det er god trening for hele kroppen. Kanskje jeg får til en svømmeøkt på søndag, vi får se hva uka bringer. Slik ser hvertfall årets første treningsplan ut:

Mandag: Styrketrening 

Tirsdag: Cardio pulse og core

Onsdag: Running og TRX (Slyngetrening) 

Torsdag: Styrketrening

Fredag: Step and strength

Lørdag: Cardio Pulse og Strength & Core

♥Søndag: Treningsfri

Hashtags: #trening #livsstil #helse #treningsplan #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke

God mandag fininger! ♥ Er dere klare for en ny uke? Det er hvertfall jeg! Som vanlig kommer ukens ca treningsplan. Denne gangen har jeg lagt inn en løpetime, hvor man løper intervall på mølle. Det blir jeg ordentlig god og sliten av. Jeg har jo aldri vært en løper, men det er faktisk litt gøy når man først kommer inn i det. Personlig er jeg mer glad i intervalltrening på mølle enn å løpe langt og sammenhengende. Jeg har også fått en større kjærlighet for trening i slynge. Derfor er TRX timene helt supre! Det er utrolig hvor mye av kroppen man kan trene i slyngene, samtidig som man kan gjøre så mange ulike øvelser. Jeg ser derfor veldig frem til onsdagens treningsøkt, siden den er litt annereldes enn jeg pleier. Veldig godt med variasjon (og nye utfordringer)! Ellers består resten av treningsuka av kondisjonstrening i form av step og sykkeltimer, med et godt innslag av styrkeøkter. Jeg tror dette kommer til å bli en veldig god treningsuke.

Mandag: Cardio pulse og styrketrening 

Tirsdag: Sykkel og strength & core

Ondag: Running, TRX og styrketrening

Torsdag: Sykkel og power

Fredag: Step and stregth

Lørdag: Sykkeltime

Søndag: Step and stregth

Resten av uken min er ganske rolig og grei. Jeg kommer nok til å bruke mye tid på studier som normalt, så det blir en ganske ordinær uke. Veldig greit med en rolig uke kjenner jeg, også nærmer vi jo oss desember for hverdag som går. Tenk at det er første søndag i advent allerede på søndag. Wiii, jeg gleder meg masse til jul. 

Hashtags: #helse #livsstil #trening #treningsglede #treningsplan #satselixia #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Ukens treningsplan

God mandag fine dere! Er dere klare for en ny uke? Her kommer min ca treningsplan for denne uken. Det er greit å sette opp en plan på hvilke økter man ønsker å gjennomføre synes jeg. Jeg håper jeg får trent i helgen, men det kommer litt ann på tiden i forhold til jobbing. Ofte kan det bli litt kort tid mellom trening og jobb, så i slike tilfeller må man nesten stå over sentertreningen. Da kan man selvfølgelig heller ta en økt hjemme eller gå ut å løpe istedet (det er jo egentlig bare fantasien som setter grenser).  Det blir jobbing både lørdag og søndag for min del, siden det skal være varetelling på søndagen. Ellers består nok uka i mye lesing og studier som alltid, men det er jo litt av det å være student. Jeg tror dette kommer til å bli en super uke med bursdagfeiringen til fineste Malene. NYT dagen og uken finere dere!

Mandag: Styretrening 

Tirsdag: Sykkel og strength & core

Ondag: Styrketrening

Torsdag: Sykkel og power

Fredag: Step and stregth

Lørdag: Cardio pulse og strength and core

Søndag: Sykkel

Hva skal du trene denne uken? Har du noen spennende planer for uka?

Kommenter innlegget

Hjemmetrening

Gjesteinnlegg fra Charlotte

Hei Astrid's lesere!

Min fine Astrid spurte om jeg ville bidra med et lite gjesteinnlegg, og det ville jeg jo selvfølgelig!

Jeg vet det finnes mange andre der ute enn bare meg som ikke har råd til å trene på treningsstudio. Jeg trener derfor hjemme, enten om det er på mitt rom, eller om er jeg så flink å beveger meg ut av huset for en joggetur i lysløypa. Men, det finnes dager hvor jeg virkelig ikke orker å gå ut å trene, så da er jeg glad det finnes massevis av treningsvideoer på nett! Jeg er heller ikke flink på å "finne på" øvelser selv for å holde i gang en økt, eller å kalle det en økt i det hele tatt... Så å trene etter videoer er ikke dumt! Det finnes som sagt utallige treningsvideoer ute på nett, så jeg tenkte jeg skulle dele noen med dere, som jeg har god erfaring med selv.

Min favorittvideo er fra treningsguruen Jillian Michaels. "30 day shred". Utfører du øvelsene riktig og ordentlig, så holder den det den lover! Det er 3 forskjellige videoer i 3 forskjellige leveler. De skal gjennomføres i 10 dager per level. Og hvis man går lei av å gjøre de samme øvelsene dag inn og dag ut, så kan du gjøre som meg å ta eventuelt annenhver dag i stedet for variasjon. Hun tar for seg øvelser som går på både kondisjon og styrke, så en "full body workout" med andre ord!

 

 


Her var iallefall level 1 og 2. Level 3 sliter jeg med å finne, da det ser ut som den kanskje ikke ligger på youtube lenger. Men jeg fant en annen link til dere hvor dere kan se videoen! For å komme til level 3, trykk her.

Jeg har også noen favorittvideoer med styrkeøvelser uten manualer. Det er kanskje ikke alle som har råd til dette eller ønsker å bruke penger på det, men fortvil ikke. Det finnes mange gode øvelser hvor man ikke trenger vekter!


Her var et par eksempler som jeg liker veldig godt! Det er ingen unnskyldning å si at man ikke får trent fordi man ikke har råd eller vil prioritere treningsstudio, for det finnes GANSKE mange bra treningsvideoer man kan gå etter! :) 

Bruker du videoer på nettet til trening? Har du noen å anbefale? :) 

- Charlotte J

Kommenter innlegget

Fordelen av trening


Se så mange fordeler trening gir, er ikke det litt motiverende å tenke på? Treningen er blitt en stor del av min hverdag. Dagen blir liksom ikke helt den samme uten å vært en tur innom Elixia. Jeg trives virkelig med trening og synes det er veldig gøy! Det å se resultater, få mestringsfølelse, kjenne at kondisjonen er bedre og få mer energi i hverdagen er veldig motiverende. Resultatene kommer når man jobber for dem og det er veldig morsomt å foreksempel klare å løfte tyngere enn man har gjort tidligere på ulike øvelser. Jeg elsker å utfordre meg selv på trening og pushe meg. Nye øvelser er kjempe spennende selvom det ikke nødvendigvis går supert i starten, men øvelse gjør mester!  Jeg har stor tro på at trening er viktig for kropp og helse. Trener man regelmessig kan man minske risikoen på enkelte ting og forebygge andre. Hvorfor skal man foreksempel utsette seg selv for få en dårlig rygg, hvis man med enkle grep kan prøve å forbygge det? Jeg hørte her om dagen at ca 80% av befolkningen i Norge er inaktive, noe som var et skremmende høyt tall. Det er så lite som skal til for å være aktiv og man trenger virkelig ikke melde seg inn på et treningssenter. Hva med å gå en ordentlig tur hverdag? Ta noen styrkeøvelser hjemme på stuegulvet? Det er ofte bare små endringer og enkle grep som skal til. Tro meg, jeg var ikke spesielt glad i trening tidligere, men jeg fant treningsgleden fort da jeg først bestemte meg for å trene regelmessig. Noen ganger må man bare pushe seg selv ut av komfortsonen å satse, det finnes jo så mange ulike treningsformer der ute. Man trenger virkelig ikke trene hverdag og man må heller ikke sette av mange timer til trening. Det viktigste er å komme seg ut å røre på seg, det er viktig for kropp og sjel. Når jeg trener på Elixia på morningen, møter jeg en haug av spreke og sporty pensjonister som er der omtrent hverdag. Jeg har stått å observert dem flere ganger og jeg må si at de virkelig imponerer meg. Jeg håper at jeg er like sprek som dem på mine eldre dager, da har jeg grunn til å være mer enn stolt. Hva tenker du om trening? Trener du regelmessig?

Hashtags: #trening #helse #livsstil #hverdagen #tanker #astridjohasen

Kommenter innlegget

Min treningsuke

God mandag fine dere. Jeg håper dere har hatt en super start på mandagen og at resten uka bare blir bedre og bedre. Nå som det igjen er starten på en ny uke, kommer min  treningsplan for uken. Det er som dere kan se en del cardio i kombinasjon med stykre som står på planen. Det blir en del sykkeløkter denne uken, men det er bare deilig. Spinning er hardt, men samtidig veldig gøy. Det å kunne pushe seg på sykkelen og kjenne at pulsen stiger sånn at man jobber hardt, er en utrolig deilig følelse (spesielt når timen er over). Jeg har et pulsbelte som er direkte knyttet opp til spinningskjermen på Elixia, som gjør det hele litt ekstra motiverende. Da kan jeg virkelig se hvordan og hvor hardt jeg jobber, i tilegg til å få vite hva som skal til for å nå dit jeg ønsker.  Yoga er igjen lagt inn på planen, man må jo utfordre seg selv litt? Jeg tror jeg kommer til å like yoga mer etterhvert, når jeg har deltatt på flere gruppetimer.

Mandag: Fri
Tirsdag: Sykkel og strength and core
Onsdag: Styrketrening
Torsdag:  Sykkel og power
Fredag:  Styrketrening og yoga
Lørdag: Sykkel
Søndag : Cardio step intervall

Jeg ser virkelig frem til denne uken både når det kommer til trening og generelt. Stort sett kommer nok uken til å bestå i lesing og trening i hverdagen, men det er veldig deilig med rutiner! På lørdag skal jeg på standup show med de fine jentene mine på latter, det tror jeg blir veldig bra.  Hvilkene planer har du denne uken? Hva har du tenkt til å trene?

Hashtags: #trening #helse #treningsplan #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

Dette motiverer meg innen trening

Nå har jeg fått satt sammen et innlegg med hva som motiverer dere til å trene. Tusen takk for fin respons på det forrige innlegg, det er mye forskjellig som motiverer dere. Så jeg synes dette ble et fint og litt inspirerende innlegg. Kanskje vi kan dra hverandre avgårde på trening? Eller kanskje noen av punktene under er viktige for deg? Husk at den dårligste treningsøkten du hadde, var den du aldri utførte. En treningsøkt trenger heller ikke ta så lang tid, noen ganger kan 30 små minutter holde i massevis.♥


♥ Engergien jeg får av trening, motiverer meg.

♥  Trening gjør dagen min bedre!

♥  Jeg vil bli best i det jeg driver med og resultatene kommer hvis du jobber for dem.

♥  Jeg ønsker å ha en sunn og fin kropp!

♥ Variert trening motiverer meg.

♥ Pulsklokke motiver meg til å trene.


♥ Resultatene treningen gir, motiverer meg!

♥ Jeg vil være den beste versjonen av meg selv.

♥ Trening gir meg mestringsfølelse.

♥ Treningen gir meg ulike mål å jobbe mot.

♥ Treningen er min måte å bruke kroppen ordentlig.

♥ At jeg kan kjøpe og bruke de klærne jeg vil, fordi de passer kroppen min!

♥ Jeg vil unngå helseplager. 

♥ Treningen har blitt en del av min livsstil, den motiverer meg til å holde meg i form.

♥ Andre rundt meg motiverer meg til å trene, jeg vil ikke være noe dårligere enn dem.

♥ En sikkelig god spilleliste med musikk, motiverer meg til å trene.

♥ Jeg vil gjøre det jeg kan for å være sprek når jeg blir gammel.

♥ Nytt treningstøy motiverer meg!

Ønsker alle en super kveld videre! Har du trent i dag?

Hashtags: #trening #motivasjon #helse #livsstil #detsommotiverermeg #astridjohansen

Kommenter innlegget

Ukens treningsplan

God mandag fine dere! Er dere klare for en ny uke? Er det noe spennende som skjer for dere denne uken? Siden det igjen har blitt mandag, kommer ukens treningsplan. Som nevnt mange ganger tidligere, planlegger jeg alltid treningsuken min søndag kveld. Dette er fordi jeg skal kunne ha en ca plan å forholde meg til. Selvfølgelig kan det forekomme endringer, men jeg har uansett fått laget meg en ramme som jeg mer eller mindre kan forholde meg til. Det synes jeg er veldig enkelt og greit, så kan jeg ta endringene underveis isåfall. Som du ser inneholder denne treningsuken en god del cardiotrening sammen med noen styrkeøkter.  Det er stort sett det som går igjen i mine treningsplaner, selvom jeg prøver å gjøre treningen litt variert innimellom. Jeg har tenkt å komme meg på en yogaøkt denne uken for mykheten og tøyingen sin skyld. Er det noe jeg virkelig har godt av og som jeg desverre gjør altfor sjeldent, så er det nemlig å tøye. Det er spesielt viktig for å holde kroppen i balanse i forhold til styrketreningen. Det er jo også en stor fordel og ikke være for stiv generelt i hverdagen. Slik ser ukens treningsplan ut:

♥ Mandag: Styrketrening
♥ Tirsdag: Cardio step intervall
♥ Onsdag: Styrketrening
♥ Torsdag:  Cycling og power
♥ Fredag: Cycling og Yoga
♥ Lørdag: Fri
♥ Søndag: Cardio step intervall

Hvordan ser din treningsuke ut? Hva skal du trene? Håper dere alle sammen får en helt fantastisk mandag og en god start på uken.

Hashtags: #helse #livvstil #trening #treningsuke #treningsplan #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

Ny uke og nye muligheter

God mandag fine dere! Så var mandagen her igjen, en ny uke, med nye muligheter! Mandagen er både elsket og hatet, men hvorfor ikke se det positive i denne dagen istedet for å fokusere på det negative?  Jeg liker å se på mandager som en ny sjanse, en ny start med helt blanke ark. Hvor fantastisk deilig er ikke det?  Når man starter en ny uke har man mange spennende dager i vente og nye gjøremål som skal utføres. Kanskje man til og med kan få gjort noe man ikke rakk forrige uke? Som alltid har jeg planlagt min treningsuke, for å få ordentlig tid til treningen. Legger jeg den ikke inn, er det lett å komme med unnskyldninger som "jeg har ikke tid" eller "jeg orker ikke, det er så seint". Som egentlig er en stor haug med tomme unnskyldninger. Har du noen gang tenkt på at det er 1440 minutter i et døgn? Med andre ord burde det ikke være et problem å sette av minst 30-60 minutter til litt fysisk aktivitet. Har jeg bestemt og planlagt at jeg skal trene, kommer jeg meg avgårde. Det med planleggning tror jeg faktisk er mitt aller beste tips når det kommer til å komme seg på trening eller holde treningen ved like. Første skritt er jo det å overvinne "dørstokkmila" og komme seg avgårde, sant? Treningsuken min består som dere ser av mye cardiotrening i form av step og spinning med litt styrke innimellom. Jeg har også lagt inn en pilates økt for å få strekt litt. Yoga kommer nok mer inn i planen de kommende ukene, sammen med running timer. Jeg har den siste tiden erfart at løping på mølle ikke er så "ille" som jeg fryktet, så det skal jeg prøve å utfordre meg på fremover. Det må jo være fantastisk å lage en god spilleliste og løpe avgårde? De som først begynner med løping blir jo helt "frelst", så det må jo være en grunn til det. Jeg håper jeg finner ut av den "hemmeligheten" en dag. Det å trene variert er jo viktig, selvom man helt klart finner sine favoritter etterhvert. Jeg tror det er viktig å gjøre noe man synes er gøy og trives med. Ellers ser min uke ganske normalt ut, med forelesninger og lesing. Så blir det bursdagfeiring til helgen da, det gleder jeg meg veldig til. Det er aldri feil å være sammen med de fine jentene mine. Hvordan ser din uke ut? Hva skal DU trene?


Hashtags: #trening #helse #velvære #treningsplan #hverdagen #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

#Motivert

God morgen fine dere!  SatsElixia har kjørt i gang en ny kampanje som skal motivere sine kunder til å trene 6 ganger i løpet av 4 uker. Personlig synes jeg det er kjempe fint at de utfordrer oss i større og mindre grad. For noen vil det være "peace of cake" å trene de 6 gangene, mens andre trenger litt mer "drahjelp" for å komme seg på trening. Uansett ligger det en motivasjonen i bunn. Det kan jo være så lett som at det er en motivasjon å gjennomføre? Kanskje det er en motivasjon å få spesifikke resultater? Få bedre helse? Kanskje motivasjonen er å endre livsstil? Kanskje det rett og slett handler om mestringsfølelsen? Jeg ble sittende å tenke på hva som faktisk motiverer meg til å komme på trening flere ganger i uken. Tidligere har jeg laget et innlegg på bloggen hvor jeg oppsummerte hva som gjorde leserne glad, så jeg tenkte å lage et nytt innlegg i forhold til trening og motivasjon. (innlegget om hva som gjør oss glad, kan du lese her!) Så hva motiverer deg til å trene? Jeg gleder meg masse til å lese om deres treningsmotivasjon og lage motivasjonsinnlegget. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og dra på dagens treningsøkt. Lag dere en fin dag! 

Hashtags: #motivert #satselixia #trening #aktivejenter #elixialambertseter #helse #livsstil #astridjohansen

Kommenter innlegget

Et sporty innskudd til garderoben

God morgen alle fine. Hvis det er noe jeg virkelig elsker så er det treningstøy! Det finnes ikke noe morsommere enn å dra på trening i helt nytt treningstøy. Jeg har aldri vært veldig opptatt av å ha på meg sminke på trening, det skjønner jeg faktisk ikke helt vitsen med. Hver gang jeg er ferdig med en økt så er jeg jo helt rød og svett i ansiktet, så sminke i en sånn situasjon vil ikke være helt heldig. Jeg tror jeg har hatt på meg sminke engang, det var ikke så lekkert når jeg så meg selv i speilet etter økten. Likevel er jeg veldig for å føle seg vel og fresh på trening, så det er absolutt veldig viktig for meg. Det finnes så mye fint og lekkert treningstøy med ulikt mønster og farger (ikke for å snakke om sko). Jeg kjøper veldig mye av mitt treningstøy fra Getinspired, de har virkelig mye fint. Her om dagen fikk jeg endelig pakken min i posten. Denne gangen har jeg valgt å investere i litt topper med lang erm. Treningstopper med lang arm hadde jeg ingen fra før av og de er jo kjempe fine å ha utover høsten og vinteren. Det ble også kjøpt inn et par tightser denne gangen, jeg bare elsker den rosa og sorte giraff tightsen fra Nike. Nå er jeg super motivert og gleder meg masse til å dra på trening for å "gi jernet" og teste ut de nyeste treningsplaggene i garderoben. Jeg er faktisk påvei ut døra akkurat nå for dagens styrkeøkt på Elixia. Morgentrening er noe av det beste jeg vet, det er virkelig en fin måte å starte dagen på. Det har blitt mye kveldstrening på meg i det siste pågrunn av forelesninger, så nå ser jeg frem til en ordentlig morgenøkt.  Hvordan ser dagen din ut? Liker du best å trene på morningen eller kvelden? Lag dere en super fin dag. 


Hashtags: #trening #helse #velvære #getinspired #aktivejenter #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke

Hei fine dere.  Nå har jeg laget oversikten over min treningsuke.  Stort sett går det i de samme tingene, men det er veldig greit å lage en oversikt for det. Jeg er (som tidligere nevnt) helt avhengig av å lage en ca plan på når og hva jeg skal trene. På denne måten setter jeg av tid til treningen min, så jeg vet at den bli gjennomført. Selvfølgelig kan det skje endringer i løpet av en uke, men da har jeg hvertfall et utgangspunkt.  Jeg er en ivrig syklist på spinningtimene, men har fått mer og mer sansen for steptimene til Elixia. Step er utrolig gøy og utrolig slitsomt, man får virkelig brukt all energien man har på disse timene. Timen er lagt opp på en fin måte ved at cardio og styrke kombineres. Jeg pleier å være kjempe sliten på hver cardiotopp, så da er det kjempe fint å la pulsen synke mens man gjør noen styrkeøvelser. Personlig pleier jeg stort sett å være helt "død" når jeg går ut av salen etter en sånn time. Det er absolutt en veldig effektiv og bra cardio time, så det kan trygt anbefales å prøve.  Etterhvert skal jeg også lage plass til litt Yoga på treningsplanen min.  Hvis det er noen som trenger å tøye, så er det meg. Tøying er fortsatt ingen favoritt hos meg, men all trening henger sammen og er avhengig av hverandre. Jo mer styrke du trener, jo stivere blir du. Jeg er helt sikker på at man sikkert også kan lære seg å like yoga etterhvert. Hvordan ser din treningsuke ut?


Hashtags: #helse #livsstil #trening #treningsuke #astridjohansen

Kommenter innlegget

Kom i gang med treningen med "Seven"

God kveld fine dere. Jeg tenkte egentlig jeg bare skulle stikke innom for å tipse dere om en app jeg har prøvd en liten stund. Er du noen ganger i "tidsklemma" og føler at du ikke har tid til alt du burde/skulle gjort? Går det ut over treningen din? Denne appen er isåfall helt genial for deg og den heter "Seven". Seven gir deg 12 øvelser, etter hvilket program du velger. Du kan trene hele kroppen, eller foksuere på enkle områder som foreksempel coremusklene. Appen fungerer slik at du får 12 øvelser som du skal gjøre i 30 sekunder, før du får en bitteliten pause for å bytte øvelse. Når du har fullført runden, har du faktisk bare brukt 7 minutter av dagen din. Det er vel ingen ting? tenker kanskje noen, men 7 minutter med denne treningen er bedre enn ingen trening i det hele tatt. Alle har vel tid til å sette av 7 minutter av dagen sin på å gjøre noen enkle øvelser? De er effektive og gode for kroppen, samtidig som du slipper å tenke over hva du skal gjøre siden appen forteller deg hvilkene øvelser du skal gjøre neste gang. Har man lyst til å trene mer enn 7 mintter, så er det ikke noe problem. Du har muligheten til å kjøre flere repitisjoner, så du kan velge akkurat hvor lenge du vil trene. I tilegg kan den gi deg push varsler, hverdag kl 20:00 spør den meg om jeg har 7 minutter. På denne måten blir du faktisk minnt på at det er lurt å ta en kort treningsøkt. Jeg er veldig fornøyd med appen, prøv den du også. Hvis noen ønsker flere tips om enkel hjemmetrening kan jeg gjerne skrive mer om dette senere. Har du noen andre tips til en treningsapp? Hvilke apper pleier du å bruke? Har du prøvd Seven før? 
 
Hashtags: #trening #velvære #tips #app #seven #helse #hjemmetrening #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke 18

God morgen alle fine!Som vanlig har jeg satt opp en treningsplan for denne uken. Det er så mye lettere å få gjennomført trening i hverdagen hvis man allerede har laget plass til den. Trening er som dere kanskje vet en viktig del av min hverdag, jeg bare elsker energien man får etter en treningsøkt! 

Min treningsuke vil se slik ut i uke 18:

♥ Mandag: Love 2 dance & FLX
♥ Tirsdag: Xycling & classical yoga
♥ Onsdag: Cardio step interval & Xycling (eller FLX)
♥ Torsdag:  Power & løping
♥ Fredag: Xycling & Bootylicious
♥ Lørdag: Xycling & Core
♥ Søndag: Cardio step & Bootylicious

" The only bad workout is the one you didn't do"

Tøying er noe jeg absolutt må bli bedre på, men som jeg er utrolig dårlig til å prioritere. Derfor har jeg satt av litt plass til Yoga og Elixia sin FLX time som går på tøylighet denne uken. Yoga har aldri vært min favoritt, men det er veldig greit når man først kommer inn i det. FLX har jeg aldri prøvd, så det kan bli veldig spennende. Kanskje jeg får en ny favoritt time?  En av grunnene for at tøylighet er viktig for meg, er blant annet i forbindelse med styrketrening.  Det er egentlig veldig interessant hvordan all trening henger sammen og påvirker hverandre. Hvordan ser din treningsuke ut?

Hashtags: #trening #helse #treningsuke #treningsprogram #livsstil #astridjohansen

 

 

Kommenter innlegget

Min treningsuke 10

God morgen alle fine! Som vanlig har jeg satt opp en treningsplan for denne uken. Det er så mye lettere å få gjennomført trening i hverdagen hvis man allerede har laget plass til den. Trening er en viktig del av min hverdag, jeg bare elsker energien man får etter en treningsøkt!

Min treningsuke vil se slik ut i uke 10:

♥ Mandag: Styrke økt (+ innføring i roing)
♥ Tirsdag: Xycling
♥ Onsdag: Xycling & en styrke økt.
♥ Torsdag: Crossing & Core
♥ Fredag: Xycling
♥ Lørdag: Xycling & core
♥ Søndag: Cardio step intervall

" The only bad workout is the one you didn't do"

I dag skal jeg også delta på jussforeningen sitt ro arrangement. Tanken bak dette arrangement er å kunne sette sammen et studentlag som skal være med å ro regatta i Bergen 2.mai. Dagens trening er en introduksjon og jeg tror dette blir veldig spennende. Personlig har jeg lite ro kunnskaper, det hender at jeg ror intervaller på Elixia, men det er stort sett det. Likevel synes jeg det lille jeg har gjort er veldig morsomt, så hvorfor ikke prøve? Det krevdes heldigvis ingen forkunnskaper for å delta, så jeg tror nok dette kan bli ganske lærerikt. Om det blir no regatta på meg vil nok tiden vise, men det er uansett en kul mulighet. Hvordan ser din uke ut? Har du noen erfaring med roing?

Håper alle får en super uke!

Hashtags: #trening #fitness #helse #treningsuke #treningsprogram #student #studentlivet  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke 6

Etter forespørsel har jeg laget en liten plan for min treningsuke. Som dere kan se består den for det meste av cardio og stykeøkter. Jeg er VELDIG glad i spinning og denne uken var det faktisk disse timene som passet best i forhold til skoletimeplan og andre avtaler. Jeg tror det blir en bra treningsuke! Jeg er glad i å kombinere cardio og styrke. Det finnes ikke no bedre enn en sykkeløkt om man er støl i beina, etter min mening. Selvfølgelig kan det bli noen endringer, men som jeg nevnte i et tidligere innlegg er jeg veldig glad i å ha et utgangspunkt. Min erfaring er at det er lettere å komme seg på trening om man først har laget seg en plan, så det er absolutt et tips. Ved siden av dette skal jeg ta facebook utfordringene i februar som er planken, crunch og squat (trykk på de ulike for å komme inn på eventet). Tøying er absolutt i tilegg et av hovedfokusene i min trening. Dette er så viktig, spesielt i forhold til styrketrening og er helt klart noe jeg må bli bedre på. Dette var min treningsuke, hvordan ser din ut? Hva liker du best å trene?

Hashtags: #helse #livsstil #trening #treningsplan #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Suunto pulsbelte

Nå kom jeg nettopp ut av dusjen etter dagens treningsøkt på Elixia. Det er så deilig å kunne hoppe opp i stolen i koseklærne, sammen med kveldsmat og en god kopp te. Dette er en av de beste følelsene jeg vet om. Det å kunne lene seg tilbake, slappe helt av og finne "roen", samtidig som kroppen er god og sliten. Siden høsten er påvei er dette en glimrende anledning til å tenne telysene som gir en ekstra fin stemning. I dag fikk jeg testet det nye pulsbeltet mitt i spinning timen. Jeg lovet jeg skulle skrive litt om pulsbelte de selger på Elixia, når jeg endelig hadde fått testet det ut. Jeg har bare en ting å si FOR ET FANTASTISK VERKTØY.  Det er ingen hemmelighet at jeg elsker puls og blir veldig motivert av det, men dette er virkelig en super invistering! Måleren viser ca kaloriforbruk, hvor mange prosent av makspuls du ligger i, samt hvilken farge/nivå du er i i forhold til bakken/løypa. Verktøyet gir motivasjon til å yte bedre og motiverer deg til å jobbe hardere. Dette med fargene motiverte hvertfall meg, om jeg lå i "feil" sone ga jeg jernet. Dette resulterer til at pulsen går opp og man kommer et sted nærmere en bedre kondisjon. Jeg tror faktisk ikke jeg har vært så sliten og varm etter en sykkeltime på lenge. Normalt pleier jeg å sykle etter pulsklokka mi, men det blir faktisk noe annet. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å invisere i dette treningsverktøyet og jeg gleder meg masse til å bruke det på sykkeltimer fremover. Belte tar utgangspunkt i meg og min form og viser meg nøyaktig hvor mye som skal til for å ligge i riktig sone og hvor jeg faktisk jobber. Med andre ord et perfekt verktøy for å gi jernet, samt at det er morsomt å se hvor man faktisk ligger underveis. Noe av det beste med dette belte er at den sender meg full rapport fra sykkeltimen på mail, en slags oppsummering. Dette setter jeg hvertfall stor pris på! Pulsklokken blir nok erstattet av dette belte når det kommer til spinningtimene, men i alle andre timer skal den fortsatt sitte på armen min. Trener du med pulsmåler? Hva pleier du å trene?


Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #trening #helse #livsstil #puls #trene #spinning #xycling #elixia #hverdagen #student #studentlivet #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke 36

Slik ser min treningsplan ut for uke 36. Som dere kan se er den litt variert og inneholder stort sett en blanding mellom kondisjon og styrketrening. Jeg satser på at jeg får fulgt treningsplanen min denne uken, men man vet jo aldri om det dukker opp noe uforutsett foreksempel på skolen. Jeg har blant annet kjøpt meg et pulsbelte som kan kobles opp til sykkelsalen på Elixia. Det gleder jeg meg masse til å teste ut. Det kommer nok et innlegg om dette senere, med mine tanker og erfaringer rundt dette verktøyet. Hvordan ser din treningsuke ut?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #trening #motivasjon #hverdagen #treningsuke #treningsprogram #helse #livvstil #kondisjon #styrke #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke

Da har jeg laget en oversikt over min treningsuke og slik ser den altså ut. Dette er utgangspunktet mitt, men noen endringer kan jo alltid forekomme. Jeg har prøvd å lage en treningsuke som er litt variert, så dette tror jeg blir veldig bra. Jeg er jo ofte på ulike xycling timer, men det finnes jo flere ulike måter å trene kondisjon på. Derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve litt andre former også, slik at jeg får variert treningen mer. Jeg skal blant danse zumba og prøve meg på cardio step, det blir veldig spennende. Trening er helt perfekt ved siden av lesingen, som meste parten av uken min kommer til å bestå av. Hvordan ser din treningsuke ut? Hvor mange treningsøkter har du ca i løpet av en uke?

Hasjtags: #trening #livsstil #hverdagen #studentlivet #helse #trene #elixia #kondisjon #stryke #astridjohansen

Kommenter innlegget

God morgen - klar for trening

God morgen alle sammen. ♥  Nå har jeg akkurat spist en god frokost før jeg skal ned på Elixia. Dagens trening blir en spinning time samt en yoga time. Ja, det stemmer.. jeg skal prøve meg på yoga på nytt. Jeg tror fortsatt ikke dette er treningsformen for meg, men det gjelder å være positiv og prøve. Jeg trenger å trene smidighet, så en slik type time er jo "riktig" vei å gå. Det er egentlig super deilig å være tilbake i hverdagen, hvertfall med trening. Merker jeg savner det de dagene jeg ikke får det til. Morgentrening er som jeg har nevnt før, noe av det beste jeg vet. Det gir så mye positiv energi. Sola skinner ute og jeg tror dette blir en fantastisk dag.Hva er dine planer denne søndagen? Skal du trene?

Ellers må jeg nesten tipse alle om den store gleden jeg så når jeg våknet. Getinspired har 30% på alle "anti-shape" tightsene sine fra Röhnisch. Dette er noen fantastiske tightser jeg selv forguder. Ligger et par, både korte og lange i treningsskapet. Jeg har lenge ønsket meg treningshortsen, så nå slo jeg til. Det jeg digger med denne er at den er høy i livet og gir like god støtte som tightsen. Greit å ha noe kortere å trene i, på de varmeste dagene. Ta gjerne en litt på tilbudet ved å trykke her (link) Treningsshortsen finner du her (link). Getinspired har super service og sender ut varene kjempe raskt. Gleder meg masse til den kommer.

Hasjtags: #suntoggodt #godmorgen #frokost #treningsklær #getinspired #trening #elixia #livsstil #helse #yoga #spinning #xcyling #astridjohansen

Kommenter innlegget

WANTS - Trening

Jeg elsker treningsklær. Lista er alltid lang på ting jeg ønsker meg. Min absolutte favorittbutikk når det kommer til treningklær er www.getinspired.no! De er raske, effektive og gode på kundeservice. Jeg har bare positive opplevelser med å bestille klær derfra. Under ser dere litt av ting jeg ønsker meg for øyeblikket. Jeg har også linket til de ulike klærne.

 

HER HER HER

HER HER HER

HER HER HER

HER HER HER

Var det noe du likte? Har du kjøpt klær hos getinspired før?


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #trening #livsstil #treningstøy #getinspired #want #wish #ønsker #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

25 på 90

Når jeg var på trening igår meldte jeg meg på Elixias utfodring: "Tren 25 ganger på 90 dager, fra 1.april til 30 juni". Jeg har vært med på dette tidligere og det pleier å gå veldig fint. 25 dager kan være mye, samtidig som det går veldig fort! Jeg må klare dette innen slutten av mai, siden jeg reiser hjem på sommerferie. Uansett er det morsomt med en utfordring hvor man kanskje får pushet seg selv litt ekstra. Jeg har faktisk vært borti et tilfelle tidligere hvor jeg egentlig ikke "orket" å dra på trening, MEN jeg måtte jo få et klistremerke til på plakaten. Som dere ser er jeg nummer to på denne plakaten og har fått et merke fra igår. I dag skal jeg klistre på et til, jeg gleder meg. Jeg anbefaler alle å sette seg et slik mål, selvom man ikke nødvendigvis går på Elixia. Lag det en oversikt og kryss av. Har du vært med på en sånn utfordring tidligere? Blir du med?Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her!

Hasjtags: #trening #livsstil #fitness #utfordring #elixia #25på90 #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke

God morgen alle sammen. Nå var treningsuke 14 igang og under ser dere min treningsplan for denne uken. 

Jeg synes dette var en fin og variert plan for uka, så jeg tror dette blir bra. Treningen er et stort høydepunkt under eksamenslesingen, så dette er stort sett det jeg har å glede meg til.

Hvordan ser din treningsuke ut?

Hasjtags: #trening #helse #treningsuke #spinning #zumba #stryke #elixia #hverdag #astridjohansen

 

Kommenter innlegget

Min treningsuke

Da har jeg fått planlagt denne ukens trening. Jeg elsker å ha en plan jeg kan følge, som nevnt tidligere. Det er ikke alltid alt går helt etter planen, men sånn er det av og til.  Jeg tror dette blir en bra treningsuke, beinet mitt har blitt bra, så i dag skal jeg prøve med på cardio step interval. Det er en morsom og effektiv time, så vi får se hvordan det går. Ellers består treningsplanen min i ulike styrke og spinning timer. Jeg måtte selvfølgelig legge ved et av mine favorittsitater når det kommer til trening "Excuses don't burn calories". Så det er bare å hoppe i treningstøyet og komme seg ut. Hvordan ser din treningsuke ut? Pleier du å planlegge treningen din?  Ha en fantastisk dag videre.

Hasjtags: #trening #treningsuke #styrke #spinning #helse #livsstil #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

PULSKLOKKE - BESTE TRENINGSVENN

God søndag alle fine lesere. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra spinningtimen min på Elixia. Jeg elsker å trene på morningen. For en god start på dagen. ♥ Når jeg er på trening har jeg virkelig en "bestevenn", nemmelig pulsklokka mi. Å trene med pulsklokke er veldig morsomt. Jeg synes hvertfall det er kjempe spennende å følge med på pulsen min under trening. En pulsklokke gir deg nøyaktig informasjon om hvordan du trener, og viser deg fremgangen.Bruker du klokken aktivt er det lettere å nå sine egne mål. Pulsklokka mi heter "Polar FT40" og koster 1399. Jeg kjøpte den rundt Oktober og har ikke angret et sekund. Jeg liker spesielt å bruke klokka mi når jeg svømmer og under spinningtimene. 

Når økten er fullført får du et sammendrag på blant annet: 

Antall brente kalorier og kalorier i fett

Gjennomsnittspulsen og makspulsen under økta

♥ Om du har trent under "Fat burn" eller "fitness"

Klokken lagrer treningsøktene dine en periode og oppsummering av treningsuken.

Som dere sikkert skjønner er jeg veldig fornøyd med min pulsklokke og anbefaler alle å kjøpe en selv. Det finnes mange ulike modeller innenfor pulsklokkene, noen som er veldig enkle i bruk og andre mer avanserte. Utvalget er stort, ta deg en tur innom en sportsbutikk og titt. De har også begynt å selge pulsklokker på getinspired fra polar. Se på klokkene deres ved å klikke her. Trener du med pulsklokke?

Hasjtags: #helse #trening #fitness #pulsklokke #spinning #resultater #astridjohansen

Kommenter innlegget

Klar for trening

Nå er jeg snart klar for tirsdagenstrening. Treningsklærne er på og treningbaggen er pakket. Det blir supert med et lite avbrekk fra lesingen. Dagene går for det meste til lesing og trening for min del, men sånn er jo studentlivet. Jeg synes lesingen for det meste er spennende, selvom det kan bli mye til tider. Dette innlegget ble superkort merker jeg, fordi nå må jeg nesten løpe avgårde til Elixia. Hva har du gjort i dag?

Sykkelsko og vannflaske

 

Hasjtags: #trening #workout #xycling #spinning #sykkel #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke


Jeg er en person som helst planlegger hele uka mi fra topp til tå. Både når det kommer til trening og mat. Deilig å bare kunne planlegge på forhånd, slik at man kan følge planen videre ut uka. Når det kommer til mat, er det lettere, mindre tidskrevende og mer økonomisk å handle inn det meste man trenger en fast dag i uken. For meg er dette som oftest mandager. Selvfølgelig må man innom butikken et par ganger, men det er likevel utrolig smart.  Beinet mitt er på bedringensvei, men det setter likevel litt grenser for treningen jeg kan gjennomføre. Dette er min treningsplan for uke 11.


Mandagensøkt er fullført, så utrolig deilig. Jeg er spesielt glad i spinningtimene. Dette er fordi spinning er en time man kan styre helt selv. Du kan enten gjøre det til verdens hardeste økt eller det kan være ganske greit. Motstanden styrer man selv, samtidig som det er et opplegg med bakker, sletter og spurter. Fantastisk å sitte på sykkelen, jeg synes tiden bare flyr avsted. Jeg fikk en god og hard sykkeløkt i dag, så det var kjempe bra. Jeg avsluttet treningen med styrketimen shape. En super time for trening av mage og rygg. Dette er helt klart en av mine favoritttimer på Elixia. Ser virkelig frem til morgendagens trening.


Nå sitter jeg å koser meg med vaniljekesam med blåbær og jorbær, mens jeg ser litt på tv og titter i "det nye".  Ønsker alle en fantastisk kveld. Hva har du gjort i dag?♥ 

Hasjtag: #sunt #kosthold #trening #treningsuke #xycling #shape #elixia #magasin #detnye #vaniljekesam #blåbær #jordbær  #spinning #astridjohansen

Kommenter innlegget

Trening - back on track

Igår startet jeg dagen med Xcyling og shape (en styrketime) på Elixia. Det var utrolig deilig å være tilbake med treningen. Det gikk overaskende bra og trene med beinet, selvom det var visse øvelser jeg kjente ikke fungerte helt optimalt. I dag derimot er ikke beinet helt godt, så jeg tror nok ikke jeg får tren så mye t i dag. Æsj, jeg som liker trening så godt! Isåfall får jeg trene overkroppen og armer, det er hvertfall mye bedre enn ingen ting. Håper beinet blir fint igjen super fort, så jeg kan fortsette som normalt med treningen min. Trening gir meg så mye energi og glede. Jeg fant et bilde på weheartit som gir meg masse motivasjon. Håper alle får en superfin dag. 

Hentet fra weheartit

Liker du å trene? Hvordan ser din treningsuke ut?  

Hasjtags: #trening #glede #motivasjon #livsstil #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

UTFORDRING - 100 DAGER UTEN GODTERI

Jeg tenkte jeg skulle starte på denne utfordringen her. Noen som er intressert i å være med? Det går altså ut på å være "sukkerfri" når det kommer til "unødvendig sukker" i 100 dager. Det er viktig å kunne kose seg engang i blant, men meningen med utfordringen er å fjerne alt det ekstra sukkeret du spiser med jevne mellomrom i hverdagen. Skal du i bursdag kan du selvfølgelig ta et kake stykke, men dette er jo  en mer spesiell anledning og ikke en sitvasjon du normalt møter i hverdagen.

Mine tips på en slik utfordring er følgende:

♥ Skulle du være uheldig å bryte en av reglene før 100 dager har gått, så kom deg på "rett kjør igjen". Fristelsene skal helst unngås, men det kan jo hende man virkelig detter utpå. Isåfall ikke heng deg opp i akkurat dette, tenk at det var synd og fortsett der du slapp.  

♥ Sett deg et mål eller ha en premie som kan motivere deg når det er på det hardeste. Dette kan foreksempel være at skal kjøpe deg noe du ønsker deg etter 100 dager.

♥ Det kan være veldig tøft, men ikke gi deg. You can do it.

Utfordringen starter: 10.februar og varer til 20.mai. Er DU med?

Hashtags: #utfordring #godteriavtale #sukker #sunt #kosthold #astridjohansen

Kommenter innlegget

Motivasjon - trening

Det er ikke altid like enkelt å holde motivasjonen oppe, spesielt ikke når det kommer til trening. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en liten liste med noen motivasjonsråd som kan hjelpe når det kommer til trening. Før kunne jeg finne 50 "gode" unnskyldninger for å ikke dra på treningssenteret eller gå ut å løpe. "Jeg har ikke tid, tar det i morgen" var en unnskyldning som jeg gjerne ofte kunne falle tilbake på.

Nå er trening en stor del av min hverdag. I perioder kan jeg føle at "Elixia Lillehammer" er mitt "andre hjem" når jeg er her oppe. Nå gruer jeg meg aldri til å dra ned på senteret, tvertimot gleder jeg meg faktisk. Det kan være hardt og grusomt der og da, men mestringsfølelsen og vite at du har gjennomført er ubeskrivelig. Jeg føler meg fort daff og sliten om jeg ikke får trent på en stund. Trening gir energi, det er det ingen tvil om. Det er også så lite som skal til. Jeg er blant annet veldig glad i de ulike gruppetimene de tilbyr på Elixia.


 

1. Tenk tilbake på hvorfor du startet? Når det kommer til trening burde dette gi deg nok motivasjon til å fortsette.
"When you feel like quitting, think about why you started?"


2. Selv om du er trøtt før trening, vil du få mer energi under og etter trening. Den trettheten du føler på kvelden vil være mer behagelig og du sover godt.  Husk, litt trening er bedre enn ingen trening.
"You can`t get much done in life if you only work on the days you feel good?"
"
The only bad workout is the one that you didn`t do?"


3. Selv om det kan være hardt å forestille seg i starten: Trener du ofte, vil du savne det når du ikke får trent. I de periodene jeg ikke får trent, savner jeg det virkelig. Det er akkurat som noe mangler, samtidig som ikke formen er helt på topp. Trening gjør deg glad, frisk og gir mye energi. 
"You`re only ONE WORKOUT away from a GOOD MOOD?"


4. Når resultatene du ønsker begynner å komme frem, er all tiden du har lagt i trening virkelig verdt det. Målet med treningen din kan være mye, for eksempel å stramme opp, bli sterkere eller klare å løpe en avstand på en angitt tid. Når resultatene kommer er det også veldig motiverende for å jobbe videre. 
"The only time you should ever look back, is to see how far you`ve come"


5. Finn en treningsvenn. Det er mye morsommere og enklere å komme seg på trening om du har en avtale med en venn/venninne. Da er det ikke like lett å skulke unna som det ellers ville vært om man trener alene. Har man en treningspartner kan man også utfordre og motivere hverandre.
"Small changes can make a big difference"


6. Tenk på fremtiden, hvem vil du være og hvordan vil du se ut om 10 år?
"Take care of your body. It`s the only place you have to live in"


7. Det er ikke kun trening som gir resultatene, det gjør også kostholdet. De periodene jeg trener mye, er jeg også flinkere til å være bevist på hva jeg putter i munnen. Det er mye lettere og velge de sunnere alternativene, enn i en periode hvor jeg ikke trener og føler meg mer slapp.
"Don`t dig your grave with your own knife and fork"


8. Husk at den eneste du lurer med unnskyldningene dine, er deg selv. Selv om det ikke føles sånn der og da, er det kun deg selv det går utover
"Excusses doesn`t burn calories."


9. Husk at: "Good things come to those who work their assess off and never give up." - Dette gjelder også trening. 


10. Musikk kan være viktig på trening. La seg en playliste med sanger som gjør at du vil yte det lille ekstra når du er på trening.  
"Music in, world off"


Hashtags: #motivasjon #trening #10godegrunner #treningsglede #workout #astridjohansen

Kommenter innlegget

Treningsglede

Året 2014 er godt i gang og jannuar er snart over. Etter jeg kom hjem fra Thailand har jeg stort sett satt meg inn i det nye faget (pengekravsrett) på skolen, snart er det eksamen allerede. Jeg klarte å skade meg, som satt en liten demper på treningsfornten. Likevel har fått oppdart litt i treningsgarderoben. Treningsklærne er kjøpt på getinspiret.no. De har fått inn så mye fint og lekkert. Jeg skulle gjerne hatt halve nettbutikken, men det finnes jo litt grenser på hvor mye man trenger også? Tidligere har det gått i mye rosa, mens i år har det blitt mer blått. Jeg elsker treningsklær, det gir meg sikkelig treningsglede. Det å kunne ta på seg noe nytt, som man synes er fint gir liksom et ekstra "kick" på treningen. Blant mine nye skatter er det blant annet en stor kosegenser som både kan brukes på trening, til og fra eller hjemme.

Jeg regner med å være tilbake i trening for fullt neste uke og kan nesten ikke vente. Gleder meg virkelig å hoppe i klærne og møte opp på Elixia. Elixia har så mange forskjellige tilbud når det kommer til blant annet gruppetimer, så det er alltid noe som passer for alle. Det blir hvertfall bra å komme tilbake på trening igjen. Ta gjerne en tur inn på www.getinspired.no for å kjøpe treningsklær.♥

#Treningsklær #trening #getinspired #elixia #treningsglede #sporty #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits