Treningsglede

Året 2014 er godt i gang og jannuar er snart over. Etter jeg kom hjem fra Thailand har jeg stort sett satt meg inn i det nye faget (pengekravsrett) på skolen, snart er det eksamen allerede. Jeg klarte å skade meg, som satt en liten demper på treningsfornten. Likevel har fått oppdart litt i treningsgarderoben. Treningsklærne er kjøpt på getinspiret.no. De har fått inn så mye fint og lekkert. Jeg skulle gjerne hatt halve nettbutikken, men det finnes jo litt grenser på hvor mye man trenger også? Tidligere har det gått i mye rosa, mens i år har det blitt mer blått. Jeg elsker treningsklær, det gir meg sikkelig treningsglede. Det å kunne ta på seg noe nytt, som man synes er fint gir liksom et ekstra "kick" på treningen. Blant mine nye skatter er det blant annet en stor kosegenser som både kan brukes på trening, til og fra eller hjemme.

Jeg regner med å være tilbake i trening for fullt neste uke og kan nesten ikke vente. Gleder meg virkelig å hoppe i klærne og møte opp på Elixia. Elixia har så mange forskjellige tilbud når det kommer til blant annet gruppetimer, så det er alltid noe som passer for alle. Det blir hvertfall bra å komme tilbake på trening igjen. Ta gjerne en tur inn på www.getinspired.no for å kjøpe treningsklær.♥

#Treningsklær #trening #getinspired #elixia #treningsglede #sporty #astridjohansen

Kommenter innlegget

They see me rollin

På mandag klarte jeg det endelig. Jeg fikk endelig sertifikatet! Min orginale plan var å ta "lappen" senest oktober det året jeg ble 18. Slik ble det altså ikke, men bedre sent enn aldri. Det er helt utrolig at jeg faktisk er ferdig. Følelsen av å kunne sette seg bak rattet og bare kjøre avgårde. Det gir helt klart en stor frihetsfølelse.

Illustrasjonsbilde

"Reisen" frem til å faktisk ha sertifikatet har vært lang. Det har vært mye øvelseskjøring, trafikkaltgrunnkurs, teoriprøve, glattkjøring, langkjøring osv. Alt har vært veldig lærerikt og jeg skjønner at vi skal igjennom alt sammen. Både de praktiske til de mer teoretiske tingene. Jeg kjørte opp på et sikkelig glatt og ekkelt vinterføre, så jeg var veldig takknemmelig for at vi blant annet hadde vært igjennom glattkjøring.

Nå er det bare å kjøre, kjøre, kjøre og kjøre. Det er vitkig å bygge seg opp mest mulig erfaring. Det er nå jeg faktisk lærer å kjøre bil. Nå må jeg ta alle avgjørelsene mine alene, uten at noen sier no eller bryter inn i en sitvasjon. Jeg synes det er kjempe gøy å kjøre, så det blir en spennende vei og gå fremover. Nå skal jeg nyte lappen og alle fordelene som hører med. Gleder meg allerede til roadtrips. Det blir fantastisk!

#lappen #oppkjøring #besått #astridjohansen

 

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits