Tilbake til hverdagen

God kveld fine dere.♥ Nå er det en uke siden jeg kom tilbake til Lillehammer etter nyttår. Siden jeg var syk i starten av januar ble jeg desverre hengende litt etter, men nå er jeg tilbake på fult! Det er så deilig å få hverdagen tilbake og komme i rutiner igjen. Studiet er i gang for fult og det samme er treningen. Jeg har savnet trening i julen, fordi det har det desverre blitt lite av. Det er så deilig å få på seg treningsskoene og dra på en cardio eller styrketime. Noe jeg elsker med trening er at man kan se resultatene så godt! Du får bedre kondisjon og/eller blir sterkere, bedre motivasjon får man ikke. Når det kommer til studie har vi startet med emne "menneskerettigheter". Det virker så langt som et spennende og ikke minst viktig tema. Alle har jo vært borti menneskerettigheter tidligere i løpet av grunnskolen, men nå går vi litt mer i dybden og ser på tema med jurdiske øyne. Vi har så vidt startet med tema, men jeg tror det kommer til å bli veldig bra. Det var også veldig koselig å komme tilbake å møtte alle de fantastiske medstudentene mine. Det er alltid mye latter og liv med disse menneskene.  Det er selvfølgelig ting man savner hjemmefra som mennesker man er glad i, men jeg må si det er fantastisk å være tilbake. Det er rart og tenke på at jeg er inne i siste semester på 3.avdeling, til sommeren er jeg ferdig i Lillehammer. Tiden har gått utrolig fort, så nå er det bare å brette opp "skjorte ermene" og nyte den siste tiden. Hvordan går det med deg? Hva har du gjort det siste? Liker du rutiner og hverdagen?
Hashtags: #student #studentlivet #hverdag #rutiner #trening #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

Daniel Wellington

Heihei fine dere. Jeg tenkte jeg skulle vise dere en ting jeg fikk til jul, nemmelig min nydelig klokke fra Daniel Wellington. Jeg elsker disse klokkene, så enkle men fortsatt så dekorative. Det jeg liker best med disse klokkene er at man super enkelt selv kan skifte rem. På denne på denne måten kan man enkelt skifte stil og look. Jeg kjøpte foreksempel med en rem fra NATO serien som er blå og hvit stripete. Den gleder jeg meg masse til å ta i bruk på sommeren. Daniel Wellington har nydelige klokker både i sølv og rosegull. Jeg gikk for en klokke i sølv denne gangen, men har helt klart tenkt å kjøpe en i rosegull ved en senere anledning. Jeg har brukt min klokke hverdag siden jeg fikk den og er strålende fornøyd. Jeg føler denne enkle klokka kan brukes til absolutt alt, den er fin både til hverdags og fest. Daniel Wellington er helt klart min favoritt på klokkemarkedet for tiden. Jeg skal nok bestille meg fler fantastiske remmer snart. En av de siste modellene har også fått glitter steiner inni selve klokka, for de som vil ha litt ekstra i hverdagen. Selv elsker jeg å bruke et fin armbånd til klokka.Ta gjerne en titt på alle de fine klokkene her.  Hva synes du om Daniel Wellington? Har du en sånn klokke?

Hashtags: #klokke #fashion #mote #danielwellington #innkjøp  #astridjohansen

Kommenter innlegget

New year - new nails

Hei alle fine. Beklager dårlig oppdatering på bloggen i starten av året. Jeg har ikke tenkt til å skrive side opp og side ned nå om hvor mye bedre jeg skal bli, fordi det er en for stor klisje i denne blogg verden. Løfter om å bli bedre tror jeg alle bloggere kaster ut av seg innimellom, men det er ikke alltid det stemmer, sant?  For min del går det for det meste i inspirasjon (og tid). Jeg kan selvfølgelig skrive nøyaktig hva jeg har gjort hverdag, men akkurat det tror jeg ikke er så veldig spennende for dere lesere heller. De fleste mennesker har flere rolige dager i løpet av uka og nesten identiske blogginnlegg har aldri vært veldig spennende, eller hva? Selvfølgelig har jeg lyst til å oppdatere hverdag, blogging er tidskrevende men veldig gøy! Så er det noe dere vil lese om eller ha mer av? ROP UT og legg igjen en kommentar.

Starten på januar har vært utrolig kjedelig for min del. Jeg hadde noen fine dager helt i starten av måneden, men etter dette takket formen for seg. Formen har vært små dårlig hele romjulen, men nå ble jeg sengeliggende med influensa og alt som hører til. Jeg har i bunn og grunn vært sengeliggende fra da til nå, noe som har passet kjempe dårlig med eksamen osv. Jeg har trøstet meg med at det går over, selvom det er kjempe slitsomt når det står på. Antibiotikakuren jeg fikk er ferdig i dag, så nå er jeg virkelig klar for å komme tilbake til Lillehammer og studenthverdagen. 

Før jeg ble syk fikk jeg satt på nye negler hos fantastiske Beth. Det var egentlig disse jeg hadde tenkt til å vise dere. Er de ikke søte? Jeg har jo alltid vært veldig glad i negler med den klassiske hvite tippen og disse har en morsom vri. Det er små hull som en slags kant i hver tipp, noe som gjorde de litt annerledes enn de helt hvite. Litt glitter steiner må man jo også ha, så jeg fikk 5 rosa på to fingere. Jeg synes de var veldig søte og er som alltid vedlig fornøyd med resultatet.  Hva synes du om neglene? Har du vært syk i denne perioden?

Hashtags: #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #negldesign #hverdagen #studenthverdag #helse #negler #astridjohansen

Kommenter innlegget

2014 - året som gikk

Da var 2014 forbi og vi kan ønske 2015 velkommen. Jeg synes dette året virkelig har flydd avgårde, litt rart hvor fort tiden faktisk kan gå. 2014 var et bra år på mange måter og jeg sitter igjen med mange fine minner. Jeg har vært på reiser som Thailand, Berlin, London og Brussel men også nyt mange fine dager hjemme og på hytta. Noe som er spesielt bra med 2014 er at jeg har møtt så mange nye mennesker og ulike erfaringer. Jeg håper 2015 blir minst like bra, jeg har hvertfall store forventninger.  Nedenfor har jeg laget en liten oppsummering av mitt 2014.

Januar

Jeg var så heldig at jeg avsluttet det gamle året og startet det nye i Cha Am i Thailand. Dette var en fantastisk opplevelse. Jeg reiste med Jonathan og hans familie. Dette var første gangen jeg var uten for Europa og det var veldig spennende å opplevde Asia. Vi har på ulike utflukter (hvor vi blant annet så på gamle slott), var på båttur, så på aper, spiste masse god mat, syklet rund, opplevde litt kultur, hadde masse massage, badet og solte oss masse. Jeg kjørte vannskuter for første gang, helt fantastisk. Vi prøvde også en sånn sofa, gøy men litt skummelt. Når jeg kom hjem var det rett tilbake på skolebenken, men det var ikke et problem etter en så bra ferie.  Et annet stort høydepunkt var 27.jannuar, da jeg endelig fikk lappen.


Februar

Dette var en månede det igrunn skjedde mye. Det var mye skole, med eksamen i pengekravsrett. Det var Valentines day, hvor Jonathan var så snill og tok meg med ut på middag. Vi spiste middag på Operaen. Det var veldig fint og veldig koselig.  Vi var også på parrtur i forbindelse med Valentines med Even og Malene, reisen gikk til Berlin. Dette var også en veldig fin ferie fylt med sightseeing, busskjøring, shopping, god mat og oppleve selve byen. Vi så de klassiske severdighetene som "Brandenburger Tor", "Berlinmuren", "Riksdagen" og "Jødemonumentet". Vi spiste middag høyt over bakken i TV tårnet på Alexanderplatz og vandret rundt i gatene. Jeg har alltid vært veldig glad i Berlin, det er en så fin og koselig by. Våren hadde også kommet til Berlin, noe som var helt herlig.Mars

Endelig kom våren! Solen begynnte å titte frem og skinne. Denne måneden var også fylt med skole. Vi hadde startet med et fag som heter "Arbeidsrett". Veldig spennende og veldig relevant for sitvasjoner man kan støte på i arbeidslivet, enten som arbeidsgiver eller arbeidstaker. Mars var en veldig rolig måned for meg som for det meste var fylt med skole, venner og trening. 

April

I april var det fortsatt fortsatt studier og trening som tok mest plass.I tilegg var det endelig påskeferie!  Jeg hadde en superfin påskeferie på hytta med familien og kjæresten min. Påsken ble feiret i tro tradisjon med påsketurer på fjellet, jakt etter påske eggene og ulike aktiviterer under Atna lekene. Det blir ikke ordentlig påske uten.

 

Mai

Mai var en veldig travel måned hvor det skjedde mye forskjellig. Mai besto blant annet av siste eksamen før sommerferien i erstattningsrett, Jonathan hadde bursdag å fylte 21 år, jeg feiret 17.mai med flotte mennesker og det ble London tur med Maina helt påslutten av måneden. London turen vår var de siste dagene i mai samt starten på juni. Stikkord for turen var shopping, god mat, en fantastisk katy perry konsert og MER SHOPPING. Mathilde og Malene var også i London samtidig med oss, så da fikk vi testet hva Londons uteliv hadde å by på sammen.Juni & Juli
Hele meste parten av juni og hele juli gikk til jobbing, både på Nordstrand kirkegården og litt CMYK. Jeg synes igrunn sommeren raste avgårde. Vi hadde jo en så fantastisk og varm sommer! Jeg var et par turer på stranda, men det var for det meste jobb som var i fokus denne sommeren. Jeg hadde en koselig helg på Tjøme, med sol, bading og båtliv. Jeg var blant annet på "to glass" med Henrikke og nøt sommeren for fullt. Jeg pleier å kalle Tjøme for "Norges ferieparadis" og det mener jeg virkelig. I starten av Juni var jeg som nevnt i London med Maina, hvor vi blant annet så på Katy Perry konsert. Det var helt supert!

August

I August var jeg og Jonathan en uke på Kreta i Platanias området. Det var en super fin tur hvor man virkelig fikk smake på sommerparadise med sol og bading. Jeg hadde bursdag når vi var der nede, så det var en veldig fin måte å feire bursdagen på. Vi var på utflukt til drømmestanden "Elafonissi" som hadde krystallklart vann og perlehvit sand.  Det var også skolestart denen måneden, så da startet jeg på mitt siste år på bachleron i Juss. Spennende  å se hvordan dette blir, vi startet med faget "Forvaltningsrett 2". Åpningen av fadderuka med postgirobygget konsert må nevnes, der tok virkelig jeg og Ane helt av. Fantastisk stemning!September

Nå var skolen virkelig i gang. Det var egentlig utrolig godt å komme tilbake til hverdagen og rutiner. I september fikk jeg besøk av mamma, Celine og Morten i Lillehammer. Det ble shoppingtur på strandtorget og jeg gikk opp hoppbakken to ganger. Etter et par dager i Lillehammer dro vi på hytta. Det var en veldig koselig uke og et godt avbrekk fra lesing.

Oktober

I Oktober var jeg blant annet på etikkkurs i forbindelse med studie, serverte i 60 årsdag, studerte, trente og fikk verdens beste Charlotte på besøk.  Det var en utrolig koselig helg fylt med masse skravling, jentefilmer, shoppingtur, "fotoshoot" og mye mer. Det går så lang tid mellom hvergang vi ser hverandre, så det var kjempe koselig at hun ville komme å besøke meg i Lillehammer.

November

November var en spennende måned hvor mye skjedde. Et av de store hovedpunktene var studieturen med jussforeningen til Brussel. Det var som tidligere nevnt veldig bra både fagelig og sosialt. Vi var mange spennende steder og hørte på flere presentasjoner. Jeg møtte mange koselig mennesker jeg fortsatt har god kontakt med og jeg er bare rett og slett veldig glad for at jeg fikk dratt på turen. Dette var en tur med kun 20 plasser og heldigvis var jeg raskt nok ute. November var videre fylt med julebord. Jeg var både på julebord med jobben min i CMYK og med studie. Det var to veldig koselige og morsomme kvelder. Videre var det feiring av fine Malene som hadde bursdag, litt jobbing, trening og lesing som sto på programmet.

 


Desember

Desember er kanskje den koseligste måned. Jeg elsker adventstiden med julekalender, pynting, lys, baking, gode filmer og sikkelig stemning. Dette er jo virkelig tiden for å tilbringe med familie og dem man er glad i. En annen ting som er deilig med desember er at det snart er juleferie. Desember bydde blant annet på worldcup i Lillehammer med Helin og Ane. Det var en spennende men kald opplevelse. Jusskino måtte jeg selvfølgelig få med meg i år og filmen "Alene hjemme 2" ble vist. Romjulen har blitt fylt med mange koselige familieselskaper og desember har ellers gått til lesing og jobbing.
Hvordan var ditt 2014, sitter du igjen med mange gode minner? Har du noen forventninger til 2015?

Hashtags: #2014 #hverdagen #jul #reise #lillehammer #student #studenthverdag #åretsomgikk #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits