Ut på tur aldri sur

God søndag flotte dere. Har dere hatt en fin helg? I dag var det jo bare helt nydelig vær i Oslo! Det var virkelig helt fantastisk å kjenne solen varme og det er jo så mildt å fint ute. Jeg fikk virkelig vårfølelsen når vi gikk runden på hvervenbukta, noe som var veldig deilig. Jeg vil gjerne gå en skittur, men samtidig lengter jeg til sol, varme, tørr asfalt og joggesko. Det å faktisk kunne gå ute uten å skli på isen. Det var nesten et must å komme seg ut på søndagstur i dag, nå som været var så fint. Vi var langt ifra alene om å tenke dette, siden det var fult av mennesker på Hvervenbukta. Noen gikk tur, andre jogget mens noen var på sikkelig kosetur med termos og pølser. Det så kjempe koselig ut! Kanskje jeg skal ta med termos og engangsgrill neste gang? Det var hvertfall fantastisk å være ute og kjenne at solen varmet. Hovedsakelig er det lesing som står på planen i dag, så det var deilig å komme seg ut å få litt frisk luft. Jeg elsker også å røre litt på meg og det trenger man virkelig ikke gå på treningssenteret for å gjøre. Jeg tok med kamera, så jeg kunne knipse et par bilder underveis.  Hva har du brukt søndagen på? NYT resten av helgen!   
Hashtags: #tur #hvervenbukta #hverdagen #studentlivet #bilder #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

@Fitnessastrid

God morgen fine dere! Har dere hatt en fin start på uken så langt? Jeg titter innom for å fortelle dere om min nye instagram profil! Som noen av dere kanskje har fått med seg er jeg opptatt av trening, kosthold og livsstil. Jeg trener selv så ofte som jeg kan, helst en gang om dagen. Mat og kosthold er også noe jeg synes er morsom og trives godt med. Jeg har derfor bestemt meg for å lage en egen bruker på instagram som har fått navnet "fitnessastrid". Planen er å legge ut litt bilder av mat med oppskrifter, kanskje komme med noen tips, legge ut movierende bilder og et par filmer av noen øvelser innimellom. Jeg har hatt profilen et par dager nå og synes dette har vært veldig gøy så langt! Hvis du har lyst til å følge meg, blir jeg veldig glad for det. Mye av det som blir lagt ut på instagram, kommer nok på bloggen etterhvert også. Jeg har lyst til å bli flinkere til å oppdatere bloggen, det er jo veldig gøy å blogge selvom det ikke alltid er så lett å finne ut av hva man skal skrive. Personlig synes jeg at de beste blogginnleggene er de hvor bloggeren faktisk er veldig intressert i temaet,  så jeg håper denne profilen kan være med å bidra til litt inspirasjon også. Jeg synes hvertfall det er morsomt å lese litt tips, oppskrifter og se ulike øvelser innimellom, da kan jeg ofte få inspirasjon til å gjøre de ulike tingene selv. Bloggen skal selvføgelig ikke kun handle om trening og livsstil, men jeg håper det kan bli en større del av den enn det har vært tidligere. Jeg håper også jeg får tatt litt mer antrekksbilder til dere etterhvert, det synes hvertfall jeg er veldig gøy. Er det andre ting du gjerne vil at jeg skal skrive om, så legg igjen en kommentar. :-)


Følg med gjerne! Er du intressert i litt andre bilder også, heter jeg astrid1108. Jeg synes alltid det er morsomt å følge andre på instagram, så legg gjerne igjen ditt brukernavn i kommentarfeltet så jeg kan ta en titt. Ha en strålende dag alle fine!

Hashtags: #Helse #livsstil #trening #fitness #instagram #hverdagen #astridjoahnsen #sosialemedier

Kommenter innlegget

NIKE LUNARGLIDE 6

Når de gamle treningsskoene går i "oppløsning" bør man vel ta et hint eller hva? Jeg har akkurat kjøpt meg nye freshe treningssko fra Nike, etter at jeg måtte innse at mine elskede rosa asics har gjort nytta si. Personlig skulle jeg vel egentlig ønske at jeg kunne teipe de gamle skoene mine sammen igjen, men det er visst ikke sånn ting fungerer desverre. Jeg har vært kjempe glad i de gamle knæsje rosa treningsskoene mine, de har virkelig vært med på litt av en reise i å finne treningsgleden. Ikke minst synes jeg de har holdt lenge og vært super gode. Selvom jeg synes det er litt trist å kaste de gamle treningsskoene, er det jo super gøy med nye tilskudd i treningsgarderoben! Jeg må si at jeg er super fornøyd med det nye innkjøpet mitt fra Nike. Disse skoene er ikke minst fine, men de sitter utrolig godt på foten. Jeg har hittil testet de på løping, saltrening og styrketrening.  Jeg er super fornøyd hitil og vil absolutt anbefale disse skoene fra Nike. Når de gamle skoene likevel måtte erstattes er jeg veldig glad for at jeg fant akkurat disse. Jeg elsker fargekombinasjonen! Nye tilskudd i treningsgarderoben gir  meg også litt ekstra motivasjon på treningsfronten! Hva synes du om disse skoene? Har du hatt sko/plagg du har vært så glad i at du ikke vil kaste? Ha en super kveld alle fine!  


Hashtags: #helse #trening #motivasjon #nike #newin #innkjøp #hverdag #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Treningsuke 2

God mandag fine dere! Her kommer min planlagte treningsuke. Det blir mye styrke og cardio som vanlig, men jeg er veldig glad i å kombinere disse øktene. Cardio step and strength har blitt en av mine nye favoritt gruppetimer, det er kjempe slitsomt men ikke minst veldig gøy. Jeg føler selv jeg begynner å få litt bedre kontroll på stepkassen, når det gjelder de mer "klassiske" trinnene. Det som også er spesielt bra med denne timen er at den er bygget opp på pulstopper og styrkesanger. Det betyr at når man omtrent ikke orker å hoppe over kassen en gang til, så kan man la pulsen synke med litt styrketrening. Det er også en time som går kjempe fort, men som man virkelig kjenner at man har gjennomført. Jeg skal også prøve Elixia sin hjemmetrening denne uken, det tror jeg kan bli bra. Jeg ser hvertfall frem til å teste ut et par av de gruppetimene som ligger ute på nettsiden. AMP er også en ny styrketime på planen som jeg tentke jeg skulle bli med på, så det tror jeg blir super bra. Jeg ser frem til denne uken fylt med trening og morro. Hva skal du trene denne uka?

Mandag: Styrketrening

Tirsdag: Cardio pulse, core og AMP

Onsdag: Running, TRX (Slyngetrening) og Styrke 

Torsdag: Cardio pulse og core (hjemmetrening)

Fredag: Cardio step and strength

Lørdag: Cardio Pulse og Strength & Core

♥Søndag: Cardio step and strength

Hashtags: #trening #livsstil #helse #treningsplan #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

Kverneriet

God kveld fine dere! Har dere hatt en bra dag i dag? Jeg tenkte å stikke innom for å tipse dere om en resturant jeg besøkte igår sammen med noen av jentene. Kverneriet er en restaurant som ligger på Majorstua ikke langt fra Colosseum kino. Kverneriet har masse god mat, men de er spesielt kjent for for hamburgerne sine. Jeg gikk selv for en veldig god cheesburger med fries til, den falt virkelig i smak. Kverneriet har et fint lokale med en hyggelig atmosfære. De ansatte var veldig hyggelige og serviceinnstilte, de sørget virkelig for at man hadde alt man trengte. Det var heller ikke noe å si på prisen, så det er absolutt et pluss. Jeg vil anbefale å ta turen innom om man er i område på shopping eller kanskje skal en tur på kino?  Jeg skal nok tilbake hit engang. Selv var vi på kino å se på filmen "Joy" med Jennifer lawrence. Jeg synes filmen var helt okei, det var verken den beste eller verste filmen jeg hadde sett. Så den kan trygt sees, om noen skulle være intressert i å se den.  Alt i alt var det en veldig hyggelig kveld med god mat og godt selskap.  Har du sett "Joy", isåfall hva synes du? Har du hørt om Kverneriet før? Hva er din favorittfilm? Ha en super kveld videre! 


Hashtags: #mat #tips #restaurant #majorstua #oslo #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Ambassadør for Rabble

Jeg er så heldig at jeg har fått lov til å bli en av bloggambassadørene for rabble.  Rabble er en samlingsside med masse rabattkoder til dine favorittnettbutikker. Altså kan man si at rabble er en side for smarte nettshoppere. Igjennom rabble kan man foreksempel få rabattkoder på nettbutikker som Getinspired, Nelly, Stylepit, Zalando, Kicks, Gina Tricot, Bikbok og Blush. Rabble.no har delt inn rabattkodene sine i kategorier og er veldig enkel å bruke. Jeg vil absolutt anbefale å gå innom rabble.no før man klikker noe hjem til postkassa, nettopp fordi det ikke er noe vits å betale mer enn man må. Personlig setter jeg hvertfall pris på å kunne spare noen kroner der jeg kan, enten om det er et tilbud eller kanskje frifrakt? "Alle monner drar" og jeg elsker det! Jeg begynnte selv å sjekke ut rabattkodene hos rabble da jeg fikk vite om siden og er veldig glad for å kunne være en av deres bloggerambassadører. Jeg skal prøve å skrive noen innlegg innimellom med litt tips om tilbud dere kan få igjennom rabble, fordi dette kan virkelig være smart å benytte seg av.  Det kommer også stadig nye tilbud og koder på siden innenfor alle kategorier, så det kan være lurt å titte innom innimellom. Når det kommer til de ulike kategoriene er det som nevnt veldig enkelt å navigere seg frem på siden, du finner foreksempel kategoier som "klær", "skjønnhet", "reise", "hjem og interiør" og "sport og fritid". Klikker du på en av kategoriene vil du finne de aktive kodene fra ulike nettbutikker under den kategorien. Jeg har nå opprettet en egen kategori på bloggen, hvor jeg skal legge alle innlegg som omhandler Rabble. Da vil det være enklere å finne frem til de ulike innleggene. Dette var dagens lille tips fra meg, god nettshopping!

 
Hashtags: #rabble #tilbud #rabattkoder #tips #nettshopping #astridjohansen

Kommenter innlegget

Årets første treningsuke

God tirsdag fin dere! Som de fleste av dere vet, elsker jeg å planlegge treningsukene mine slik at øktene blir gjennomført. Jeg har nå laget en treningsplan og som vanlig er det en god miks av cardio og styrketrening. Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang med trening igjen, siden treningen desverre ikke ble så høyt prioritert i julen. Så nå gleder jeg meg virkelig til å gi jernet på treningssenteret og utfordre meg selv. Det er ingen tvil om at jeg fungerer bedre med trening, både når det kommer til energi, glede og selv følelsen. Det finnes nesten ikke noe bedre enn følelsen etter en ordentlig god treningsøkt. Jeg synes igrunn jeg har vært litt flink til å variere timene denne uken, så det er veldig bra. Det finnes jo så mange treningsformer, så jeg tror det er lurt å utfordre seg selv litt med variasjon innimellom. Jeg vurderer å begynne å svømme igjen, så det skal jeg prøve å legge inn på treningsplanene fremover. Svømming er kjempe gøy, samtidig som det er god trening for hele kroppen. Kanskje jeg får til en svømmeøkt på søndag, vi får se hva uka bringer. Slik ser hvertfall årets første treningsplan ut:

Mandag: Styrketrening 

Tirsdag: Cardio pulse og core

Onsdag: Running og TRX (Slyngetrening) 

Torsdag: Styrketrening

Fredag: Step and strength

Lørdag: Cardio Pulse og Strength & Core

♥Søndag: Treningsfri

Hashtags: #trening #livsstil #helse #treningsplan #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

100 dager uten unødvendig sukker

Nå som jula er over for denne gang, er det viktig å gripe fatt i hverdagen igjen. Det å komme seg inn i rutiner, er deilig og ikke minst viktig. Jeg startet med rutinene mine i dag, både når det kommer til trening, studier og kosthold. Jeg har fått til noen treningsøkter i julen, men "dørstokkmila" har vært utrolig lang.  Personlig tror jeg det blir supert å komme tilbake i vaner og rutiner, jeg merker faktisk at jeg blir mer slapp og redusert uten trening og måltidsrytmen min. Jeg har benyttet muligheten til å bli med på "100 dager uten unødvendig sukker" som er en utfordringen som startet 1. januar. Det går kort sagt ut på at man skal kutte ut alt av undøvendig sukker, noe jeg synes er smart og veldig bra. Jeg har gjennomført dette før og jeg vet hvilken god følelse det gir når sukkeret er "ute av kroppen". Igjennom jula har jo de fleste kost seg masse med mye godis, god mat og drikke, så det er greit å få tatt seg litt i sammen igjen. Nå er jeg på dag 4 av utfordringen og det går overaskende bra hittil, selvom det helt klart finnes så mange fristelser der ute. Det meste handler jo virkelig om å se andre alternativer og være litt kreativ. Det finnes så mange sunnere alternativer der ute, som i flere tilfeller nesten er bedre enn det man i utgangspunktet hadde tenkt å putte i munn. I helgen har jeg foreksempel heller laget meg et lite fruktfat med appelsin, druer og banan eller med agurk og gulrot til tvtittingen. Det er godt å ha noe å tygge på, men det trenger virkelig ikke være potetgull. Egentlig synes jeg ikke potetgull er så veldig godt engang og frukten smaker jo ofte minst like bra. Det gjelder bare å kutte det opp og gjøre det litt hyggelig for seg selv. Det er ingen tvil om at slike utfordringer er harde og det er mye man må stå over, men jeg synes at det virkelig er verdt det. Jeg stiller meg ofte spørsmålet om jeg virkelig MÅ ha det, om jeg står ovenfor en fristelse, i 99% av tilfellene vil svaret mitt være nei. Det unødvendige sukkeret er jo bare "tomme kalorier" som ikke gir kroppen noen ting, så det bør man vel egentlig klare seg uten? Det er bare å slenge seg på om man vil ha en liten utfordring i hverdagen. Nå skal jeg snart dra for å fullføre dagens treningsøkt, før jeg skal begynne å lese for fult. Selvom ferie er fantastisk, er det også deilig å komme tilbake til rutiner. Lag dere en fantastisk uke alle sammen og NYT! Liker du rutiner? Er du med på noen utfordringer i Januar?Hashtags: #rutiner #hverdag #trening #helse #livsstil #utfordring #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Takk for alt 2015

Så var 2015 over, for et bra år det har vært! Året har vært fult av oppturer, noen nedturer men ikke minst mange gode minner. Jeg velger å ta med meg erfaringene og minnene inn i 2016, så får man bare håpe at det nye året blir like fint. Jeg ble sittende å reflektere over hva som har skjedd i 2015 og jeg vil gjerne dele noen av minnene mine med dere. I starten av 2015 var jeg fortsatt student i Lillehammer, for en fin studietid det var! Så mange fine og herlige mennesker som jeg virkelig må si at jeg savner. Fra Lillehammer tenker jeg spesielt tilbake på alt det sosiale, blant annet når det var "UKA" hvor vi var på  standupshow på Nikkers, vinsmaking i brennerikjelleren og studentøkonomikurs på studenten. Det var en uke full av program og ting man kunne delta på og ikke minst var det veldig morsomt! 

Et annet godt minne fra Lillehammer er vinterballet med go gjengen min. Vi var på vinterball på selveste Hunderfossen i trollsalen. Før middagen fikk vi omvisning i iskatedralen, som var en kirke av is hvor man faktisk kan gifte seg. Det må jo være litt kult eller hva? Det var også fult av fine isfigurer der, samt en isbar. Før vi gikk inn for å spise god mat, så vi fyrverkeri komponert etter Grigs musikk. Hele kvelden var super fin og ikke minst veldig koselig. Vi koste oss masse og møtte nye mennesker. Det er jo i tilegg alltid stas å gå på ball! Jeg kan blant annet ellers se tilbake på koselig øyeblikk som grilling i parken, filmkvelder, spillekvelder og kinoturer, når vi ikke satt med nesa i boka. 17 mai og xrusse fest ble også feiret i Lillehammer. Jeg syntes 17 mai var litt annerledes i 2015 siden jeg alltid er i Oslo men vi hadde en fin og koselig feiring sammen med medstudene våre. Det var nesten litt trist når vi kom til mai og var ferdig med bachlor graden. Lillehammer ga meg mye og jeg er utrolig glad for studietiden jeg hadde der og ikke minst alle menneskene jeg har møtt. Det var også morsomt å møte de sveitiske studentene vi hadde på besøk en uke under faget "Western legal culture".
Et stort og viktig minne som jeg også må dra frem er at jeg fullførte Bachlorgraden min i Juss ved HiL i 2015. 3 år som har vært harde, tøffe, fine, morsomme, intressante og lærerike. 3 år jeg ikke ville vært for uten. Det var både deilig og trist å reise fra Lillehammer, om jeg kunne skulle jeg gjerne ha skrevet mastergraden min der også.  Jeg vil spesielt takke go gjengen og alle jentene mine som var med på å gjøre tiden uforglemmelig. Flinke og inspirerende lærere fortjener også en stor takk. Vi klarte det og vi fullførte, det ble feiret ordentlig. Jeg ble senere privatist på folkehøyskolen i Bergen på 4 avdeling. Veldig spennende, gleder meg til å se hva 2016 bringer her.
2015 bydde også på litt reising. I februar reiste jeg til Bergen sammen med to av mine favoritter. Det var veldig koselig og ikke minst morsomt, jeg kjeder meg aldri sammen med Madeleine og Henrikke. Bergen er en koselig og sjarmerende by, tiltross for alt regnet. Jeg hadde aldri vært der før, så det var morsomt å se og oppleve noe nytt. Dagene ble blant annet brukt på tur opp til Fløyen og små shopping i gatene. I sommerferien var jeg på jentetur til Rythymnon i Hellas.  Det var en fantastisk uke fylt med mye soling, bading, latter, utflukter, mye god mat og varme.  I Oktober tok jeg turen til Kiel sammen med Charlotte, hvor vi koste oss masse på båten, tittet litt i Kiel og tok litt antrekksbilder til bloggen. Det var en super fin tur.  Jeg avsluttet året med juletur til London sammen med fineste Maina. Vi fikk shoppet en del, gikk litt rundt i gatene,  kjennte på julestemningen og var på tivoli i winter wonderland. Konserter har det også blitt litt av dette året, favoritten var nok Katy Perry konserten. Katy Perry er fantastisk, ikke bare er hun flink til å synge men hun er også fantastisk på scenen. Dette er helt klart en opplevelse jeg ikke glemmer. Jeg var i tilegg så heldig at jeg fikk dratt på findings fesitvalen i 2015, som også var en fantastisk opplevelse. Så mange gode artiser som Jessie J, Gabrielle, Avicii osv. Det var kjempe gøy, så jeg håper jeg får til findings fesitvalen i 2016 også. Ellers har jeg masse gode minner med mine favoritt mennesker fra 2015. Vi har funnet på så utrolig mye gøy sammen som reiser, koselige middager, Tusenfryd, jentekvelder, filmkvelder, bowling, strandturer osv.

 

 

2015 har vært et supert år, så får vi bare håpe at 2016 blir minst like bra. Takk for alt 2015! Har du mange gode minner fra 2015? Klar for et nytt år?

 Hashtags: #Minner #oppsummering #hverdagen #studentlivet #reise #2015

Kommenter innlegget

New year - new nails

På nyttårsaften bestemte jeg meg for å fikse litt på neglene mine hos flinke Beth på Strøgetnegldesign. Jeg har hatt så fine juleinspirerte negler i desember med to super søte nissetipper (en på hver hånd), som nå ble fjernet. Nå som det nye året har startet, kan man vel trygt si at julen er over for denne gang. Det var derfor perfekt å endre litt på neglene. På nyttårsaften skal jo alle skinne og stråle litt ekstra, så denne gangen gikk jeg for negler med hvitt glitter som jeg synes passet kjempe fint. Ikke minst var de super lekre til den sorte blondekjolen jeg valgte å bruke. Det er utrolig hva de små detaljene kan gjøre med helhetsinntrykket eller hva? Jeg synes heller ikke det gjør noe å skinne litt ekstra i hverdagen. Jeg er veldig fornøyd med disse neglene og synes de er kjempe fine. Hva synes du om disse neglene? ♥ Ønsker alle en super lørdag videre!

Hashtags: #negler #negledesign #nails #strøgetnegledesign #hverdagen #studentlivet #nyttårsaften #skjønnhet #velvære #astridjohansen

Kommenter innlegget

HAPPY NEW YEAR


Godt nyttår fine lesere! Hadde dere en bra feiring igår? Det er så rart å tenke på at vi har gått inn i et nytt år allerede, hvor ble 2015 av egentlig? Jeg har jobbet litt med et innlegg fylt med masse bilder og minner fra 2015, som jeg håper vil falle i smak. Dette innlegget vil nok komme på søndag. Jeg synes 2015 har vært et bra år, så jeg håper 2016 blir minst like bra. Jeg skal hvertfall nyte hver dag, så godt det går. Det er alltid spennende med et nytt år og jeg gleder meg til å se hva det bringer. Jeg synes hvertfall jeg fikk tatt et ordentlig farvel med 2015 og ønsket det nye året velkommen. Jeg feiret kvelden med flere av mine favoritt mennesker, men det var desverre noen som manglet. For at en kveld skal bli 100% komplett vil jeg jo ha alle der, men det er ikke alltid det går som man ønsker. Uansett var det en koselig kveld med mange fine mennesker, god mat, godt selskap, mye latter, dansing og god stemning. Vi prøvde pakkeleken for første gang og det synes jeg faktisk var veldig morsomt.  Kanskje det er noe vi kan ta med oss til neste nyttårsaften også? Sånn sett (med unntak av de som manglet) kunne jeg ikke bedt om en bedre nyttårsaften. Tusen takk til alle som kom og gjorde den så bra!


Hadde du en fin fering? Hva ser du mest frem til i 2016?


Hashtags: #nyttårsaften #newyear #2015 #2016

Kommenter innlegget
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits