Pastellfarger


Åhh, jeg elsker pastellfargene. Det er derfor helt fantastisk at dette skal fortsette å være en trend denne våren/sommeren. Det er så lyse, fine og samtidig delikate. Et antrekk trenger jo ikke kun bestå av pastell, man kan lett trekke momenter av fargen inn. Et eksempel kan jo være et lyserosa skjerf til en sort kåpe. Det er utrolig hva disse fargene kan gjøre med helhets inntrykket av antrekket. Jeg gleder meg masse til sommersolen dukker opp og skal nok handle mer klær og tilbehør i pastell. Jeg kjøpte meg et kjempe søtt kjede i pastellfarger, samt et rosa belte og en liten rosa veske i Berlin så jeg har allerede startet forbredelsene til våren/sommeren. Jeg merker også at jeg blir veldig glad av de lyse og fine fargene. Selv er jeg på jakt etter en fin og lys kåpe jeg kan bruke fremover, gjerne i lys rosa eller lys blå. Har noen noe tips om dette, så si gjerne ifra. Hva synes du om pastellfarger?

Hasjtags: #pastell #pastellfarger #farger #mote #trend #fashion #astridjohansen

Kommenter innlegget

NEW IN - Gold

Gullsmykkene er noe man ikke har kommet unna den siste tiden, til stor glede for mange. Jeg personlig har aldri vært spesielt glad i gull fargen, får jeg valget går jeg ALLTID for sølv (eller hvitt gull). Likevel har jeg blant annet sett igjennom jobben min i CMYK, at det er gull som "regjerer". De kuleste og fresheste smykkene vi får inn, er i gull. Så hvor sølvfargen blitt av? Dette har blant annet gjort jeg måtte vende meg til gull fargen. Jeg har blant annet invisert i smykkene som vist på bilde over i innlegget. De er kjempe fine, så jeg er veldig fornøyd. Nå synes jeg gull blir finere og finere. Jeg synes hvertfall gull er kjempe fint, på en sommerbrun kropp. Jeg ser ikke muligheten til å kunne kombinere gullsmykker til "alt" av farger, men det er kanskje en tilvendigssak? Det er fint å kunne variere litt mellom gull og sølv innimellom, selvom jeg personlig fortsatt ville valgt sølv over gull.  Hva synes du? Liker du gull eller sølvsmykker best?

 

Hashtags: #smykker #gull #gold #fashion #mote #accessories #CMYK #astridjohansen

Kommenter innlegget

Ferieturen til BerlinI går kom vi hjem fra noen kjempe fine dager i Berlin. Det var en kjempe fin tur, hvor vi både så og opplevde masse. Jeg har alltid vært veldig glad i Tyskland. Det som passet enda bedre var at våren hadde kommet til Berlin. Folk syklet i gatene, hadde tynnere jakker og joggesko. Ikke et snøfnugg å se, noe som var veldig deilig. Missforstå meg rett, snø og vinter er bra, men det kan fort bli litt for mye av det gode. Jeg ser veldig frem til at sommeren skal komme og at snøen skal forsvinne. Det var derfor kjempe fint å få en ordentlig forsmak på våren.


Hotellet vi bodde på heter "Mercure" og lå like ved Aleksanderplatz. Aleksanderplatz er et veldig sentralt område å bo, hvis man skal besøke Berlin. Her har du både kjente severdigheter og shoppingsentere rett ved. Hotellet vi bodde på hadde en helt grei standard og var rent og fint. Jeg kan også anbefale et hotel som heter "Mayers" hotel som også ligger redd ved Aleksanderplatz. Dette ligger kanskje i et enda roligere område. Det gikk en bilvei rett utenfor hotellet vi bodde på nå, så det kunne jo bli litt "støyete" i lengden. Det mest sentrale hotellet du kan bo på heter "Parkin hotel". Dette tror jeg også er et veldig bra hotel, samtidig som det ligger på selve plassen.  


Det ble sightseeing og shopping igjennom dagene. Vi så blant annet Brandenburger Tor, jødemomentet, tv tårnet, checkpoint charlie, gikk litt i parken tiergarten og kjørte buss. Berlin er en by som har mye å by på, det er også spennende at det ligger så mye historie i byen. Flotte byggninger, hyggelige priser og stor blide mennesker finner du også her. Jeg blir heller aldri helt ferdig med denne byen, jeg finner alltid noe jeg skal gjøre neste gang. Neste gang skal blant annet å besøke reichstag .Det rakk vi desverre ikke denne gangen.Skal du spise ordentlig god mat når du er i Berlin, anbefaler jeg på det sterkeste å ta turen til Blockhouse. Dette er et biff hus med utsøkt mat. Denne resturanten finner du om du går fra Aleksanderplatz mot unter den linden og Brandenburger Tor.  Det ligger også en kjempe koselig italiensk resturant på enden av Aleksanderplatz som heter "Romantica". Her er det også kjempe koselig og veldig god mat. Siste kvelden spiste vi middag i tv tårnet, det var en kul opplevelse. Tårnet bruker ca 1 time og snurrer sakte rundt. Her er det fantastisk utsikt over byen, så dette kan tryggt anbefales. Et tips er å booke et bord på forhånd, da slipper du blant annet å stå i kø når du skal opp i tårnet. Vi gikk også rundt i område i Kurfursdam, hvor blant annet KaDeWe ligger. KaDeWe er litt som Harrods i London. Et sted med mye å se og masse eksklusive merker. Det som gjør dette senteret ekstra spesielt er den store matavdelingen i øverste etasje. Her har de alt fra a-å, så det er ganske kult å få med seg. Kurfursdam er absolutt et område jeg anbefaler å oppleve. Det er så fint å gå langs gaten og kjenne på bylivet. På sommerstid er det masse koselige utecafer, samtidig som du har masse butikker langs hele gaten.

Vips var turen over. Vi syntes alle fire at dagene bare fløy av sted. Det er rart hvordan man alltid vil ha et par dager ekstra når man er på ferie. Det var en veldig fin tur, som skapte mange gode minner. Gleder meg allerede til neste besøk!

Hasjtags: #Reisetips #Berlin #fly #bilder #Kurfursdam #Aleksanderplatz #mat #shopping #KaDeWe #Tyskland #ferie #reise  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Reise til Berlin

I forbindelse med Valentines day bestemte Even, Malene, Jonathan og jeg at vi skulle ta en tur til Tysklands hovedstad, Berlin. Jeg tror dette blir kjempe koselig, Berlin er nemmelig en av mine favorittbyer. Vi reiser avgårde allerede torsdag morgen og kommer tilbake på søndagen. Turen blir nok fylt med mye sightseeing og kanskje litt shopping. hehe! Vi skal bo på et hotel ved Alexanderplatz, som er veldig sentralt i forhold til byen. Har du vært i Berlin før og har noen tips? Isåfall legg igjen en kommentar. Blir veldig glad for alle tipsene vi kan få. Hitil har vi blant annet planlagt middag i TV tårnet på Alexanderplatz, hvor man har utsikt over hele Berlin og se Brandenburger Tor. Tar som sagt gjerne i mot tips! Vi gleder oss veldig.


Hashtags: #Berlin #reise #astridjohansen

Kommenter innlegget

Lux lashes - vippe extensions

I dag har jeg prøvd noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, nemlig vippe extensions. Deilig å tenke på at jeg slipper å bruke lang tid med sminke osv. Det å våkne opp og føle seg fresh, er noe jeg virkelig har sett frem til. Vippene ble satt på hos Lux lashes, hvor super flinke Denise jobber. Super hyggelig jente og veldig flink. Jeg følte virkelig at jeg var i gode hender. At resultatet skulle se naturlig ut, var veldig viktig for meg. Tror det er lettere å gå for mer og lengere vipper etterhvert, men likevel vil jeg ikke at folk skal tenke "shit, hun har satt på vipper". Naturlig er som oftest finest etter min mening.

Jeg er veldig fornøy med mitt resultat og skal nok tilbake snart. Hvis dere har lyst til å bestille time er det bare å sende en melding til Denise på 452 51 996. Sjekk gjerne til hjemmesiden hennes også, ved å klikke her. Salongen ligger kjempe sentralt midt i Oslo sentrum, adressen er Karl Johans gate 5. Hva synes du om vippene? :)

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Strøget negldesign

En liten samling av mine tidligere negler

Det er alltid fint å starte dagen med en tur på Strøget Negldesign. I dag tok jeg turen før jeg skulle på jobb. Det er rart hvor mer vel man kan føle seg av sånne små ting. Om jeg har veldig korte negler, synes jeg selv at hendene mine er helt grusomme. Desutten er pene hender et must i butikkjobben, synes jeg. 

Mine nye fine negler

Jeg fikser neglene mine hos strøgetnegldesign hos super flinke Beth. Det er alltid så koselig å komme hit, samtidig som jeg vet at jeg får et kjempe bra resultat. Om du er ute etter nye negler i Oslo området vil jeg absolutt anbefalle deg å dra hit. Beth jobber sammen med datteren Kate. De holder til i strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget.  Adressen dit er: Storgata 13b, 0155 oslo.  Begge er super flinke som virkelig elsker det de driver med. For inspirasjon til negler ville jeg absolutt ta en titt innom deres facebook side. Kate driver også sin egen blogg om negler, så ta gjerne en titt på denne også. (Trykk her)

For negletime, kontakt gjerne Beth på nr. 99291760. Sjekk gjerne ut deres facebook side her.

Kommenter innlegget

My valentine

Dagen min startet med eksamen, har ikke vært så nervøs på lenge. Da var eksamen hvertfall overstått for denne gang, så får vi se hvordan det gikk på resultatet. Jeg har litt blandede følelser, så det blir spennende. I dag var det jo selveste Valentines day. Dagen ble markert sammen med Jonathan på en restaurant som heter Argent Fine Dining. Denne restauranten har lokale inni selveste operaen. Jeg liker operaen veldig godt, den er så fin både inni og utvendig. Det var et veldig fint sted, med god mat og hyggelig atmosfære. Så her koste vi oss masse. Jeg synes også at Jonathan var  veldig fin i sin nye dress. Etter middagen dro vi hjem og bare slappet helt av. Det har vært en veldig lang dag for meg med eksamen, togtur fra Lillehammer også rett i middag. Så nå er deilig å bare slappe av og ta livet med ro. ♥  Hva har du gjort i dag? Hvordan var din valentine?

Hashtags: #middag #valentinesday #kjærlighet #hverdag #love #astridjohansen

Kommenter innlegget

SISTE INNSPURTKun en dag igjen til eksamen, kjenner nervene kommer mer og mer nå. Husker jeg det jeg burde? Kan jeg "alt"? Hva får vi egentlig? er noen av de få spørsmålene som surrer rundt i hodet mitt. Det er 350 sider og hele pensum kan komme, så jeg er virkelig ikke sikker på hva som plutselig dukker opp. Jeg har alltid kjempe stressa før eksamen, men sånn skal det vel kanskje være? Jeg både gruer og gleder meg til i morgen. Det er deilig å få det "overstått", samtidig som jeg alltid vil ha mer tid til å lese. Når jeg prøver å beholde roen, pleier jeg å si til meg selv at "det bare er en eksamen og går det ikke, så går det ikke". Det er aldri værre enn at den må tas opp i en senere annledning, likevel er det veldig kjedelig. Mye bedre å ta en eksamen man blir ordentlig fornøyd med. Det som er deilig med å være ferdig i morgen, er at jeg kan dra hjem til familie, kjæreste og venner. Det blir kjempe deilig. Jeg får desverre ikke blogget så mye i dag, men jeg lover å komme sterkere tilbake igjennom helgen og neste uke. Så det blir bra! Har allerede et par ideer til noen innlegg, så det er bare å følge med. Nå må jeg komme meg tilbake til lesing og pugging. Gjelder å utnytte hver minutt nå. Ønsker alle en fantastisk dag!

 

Pleier du å grue deg til eksamen? Hva gjør du i dag?

Hashtags: #Eksamen #hverdag #studier #astridjohansen

Kommenter innlegget

Nye bryn - form og farge

I dag har jeg formet og farget brynene mine, som et lite avbrekk i eksamens lesingen. Som dere ser på bilde under var det kanskje på tide? Det er så deilig å få en ordentlig form på dem innimellom, samtidig som jeg slipper å sminke dem. Formingen blir gjort med voks og napping, så det er fort gjort og gjør ikke særlig vondt. Så det er helt topp for min del. Salong jeg testet ut i Lillehammer som heter "din hud velvære". Det var en veldig fin salong med hyggelig ansatte. Jeg synes resultatet ble bra, så skal absolutt tilbake i en senere anledning. Anbefaller alle å besøke denne salongen om du skulle befinne deg i Lillehammer området. Om dette skulle være intressant kan du sjekket ut hjemmesiden deres her. Jeg la ut et før og etterbilde.


Før

Etter

Hva synes du?

Hashtags: #Skjønnhet #form #farging #bryn #øyenbryn #astridjohansen

Kommenter innlegget

VALENTINES DAY IS COMING UP

Nå er det ikke lenge igjen til fredag 14. Februar, kjent som valentines dagen. Jeg har eksamen på starten av dagen, men ser veldig frem til slutten av kvelden. Valentines har alltid vært en dag jeg ELSKER. Det er helt fantastisk å ha en dag hvor man setter ekstra fokus på de man er glade i. Jeg tror det er flere enn meg, som virkelig ser frem til denne dagen. Noe jeg har blir litt oppgitt over igjennom årene, er at det er så stort fokus på kjærstepar. Valentines dagen handler om å vise mennesker du er glade i, at du setter pris på dem. Jeg har tilbringt valentines med venner i  flere år, noe som er kjempe koselig. Valentines dagen er derfor like aktuelt for single som par. Planen min er hvertfall å kose meg masse igjennom dagen med kjæresten min, det blir kjempe bra. Personlig er jeg mest for hverdagskjærligheten, men det er fortsatt fint å kunne avse en dag i året til akkurat dette. 

Hva er dine planer for valentines dagen?

Kommenter innlegget

Fargelære for dummies - Sminke

Jeg kom over noe som ble kalt fargelære for dummies. Dette synes jeg selv var ganske intressant, så jeg tenkte jeg skulle dele dette med dere. Jeg har hvertfall alltid vært veldig dårlig til å finne min riktige farge. Det blir sagt at sminke handler om motsetninger. Når man legger sminke bør man huske den gyldene regelen om at du skal bruke komplementærfargene dine ved valg av foundation eller øyenskygge. Alle husker vel den fargede sirkelen fra barneskolen? Blått står foreksempel i kontrast med gult. Det er viktig å nøytralisere kontrastene ved å foreksempel bruke en nøytral/varm foundation. 
Visste du at fleste parten av norske jenter har kalde hudtoner, fordi vi mangler noen fargetoner vi finner lengere sør i Europa? Jeg lærte at vi skal kunne se dette på blodårene våre, de fleste nordiske jenter har nemmelig et viss grønnskjær generelt sett. Selvom blodårene på underarmen din kanskje er mer blålilla, er det en grønnefarge som domminerer. Dette betyr at vi har en hudfarge med mye gult i. For å oppnå en fin effekt, trenger vi da en foundation med nøytral til varm farge. Men pass på at fargen ikke er for varm, fordi dette kan gi huden din en grå tone. Har du derimot blodårer som er tydelig mer blå/lilla trenger du en foundation som er mer nøytral til kald. Her må man legge nøytralegultoner for å nøytralisere.

Øyenskygge - hvilken farge?

Komplemtentærfarger brukes ikke bare for å skjule, men også for å fremheve andre farger, spesielt øyenfargen. Ved bruk av komplemntærfarger på øyeskyggene kan du intensivere øyenfargen og få øynene til å stråle.

♥  Blå eller blågrønne øyne, er det rødtoner eller oransje som står i sterkest kontrast. Det betyr ikke at man kun må legge disse fargene, men det kan være lurt å se etter gyldende farger som foreksempel har oransje i seg. Her er det fint å bruke nyanser foreksempel er gyldenbrun, for å oppnå fin effekt. Dette vil gi et varmere og lunere uttrykk, enn hvis du foreksempel hadde gått for sølv og grått som blir mer kaldt. Det kan foreksempel være kult på fest, om man ønsker denne looken. 

♥  Grønne øyne står i kontrast til farger som rødt, rosa og lavendel. Dette er de optimale fargene for å få fremheve grønnfargen i øynene dine. Altså er det lurt å legge øyenskygge som har rødlige toner, som foreksempel lilla eller blått. Har du litt mer brungrønne øyne, blir plomme fargen anbefalt som en hovedbase. 

♥   Brune øyne blir sett på som en "ikke farge" som dermed åpner for mange muligheter. Har du brune øyne, har du altså størst register å spille på. Likevel anbefalles farger i safari og oliven som hovedfarger, fordi disse fargetonene bidrar til et mildere og lysere uttrykk. Ønsker du å intensivere og fremheve øynene anbefalles blågrønne og blålilla fargetoner.

♥ Felles fargen for "alle" fargetoner er beige og brune fargetoner. Disse fargene vil gi en mer nøytral effekt og brukes for å ramme inn øynene eller til små korrigeringer av øyefasongen.

Dette var det jeg lærte om fargelæren innen sminke for "dummies". Jeg har lest litt om fargelæren innen for hår også, altså hvilken hårfarge som visstnok skal kle deg best. Kan gjerne komme med et innlegg om dette senere om det er interessant? Husk at det lov å eksperimentere og bruke de fargene man selv vil. Sminke er kjempe gøy, så det er bare å prøve seg frem.

Lik meg gjerne på facebook. Du finner siden ved å klikke her.

Hasjtags (Kategorier) : #sminke #skjønnhet #farger #astridjohansen

Kommenter innlegget

Vesker - til alle anledninger

Jeg er en av de jentene som "aldri" får nok vesker. Jeg tenkte jeg skulle gå litt nærmere inn på de ulike veskene. Hva er det egentlig vi skal se etter i en veske?  "Eksepertene" mener vi kun trenger 3 vesker, alt annet er en "bonus". De 3 veskene er følgende: 

♥ En som rommer det meste -> Denne vesken bør ha noen lommer samt at den bør tåle vekt. Dette er vesken du kan ta med "hele livet ditt" i. Foreksempel den bærebare pcen, et par sko, sminken, bøker osv. Som dere skjønner, så blir det alt i alt et par kilo. Det er derfor viktig å ha en veske som tåler akkurat den vekten. Det sier seg selv at det kan bli mye i en slik veske, derfor er de små lommene praktisk så du alltid vet hvor du har husnøkler eller mobilen. Jeg personlig anbefaller å kjøpe en veske med mulighet for lang rem slik at du har muligheten til å ha den over skuldrene.  

♥ En som fungerer til fest -> En festveske trenger ikke være så stor, men den bør ha plass til litt sminke som en leppestift, nøkler, mobil og penger. Personlig er jeg glad i at vesken skal ha en liten lomme på innsiden hvor jeg blant annet kan legge penger og bankkort. På denne måten vet jeg alltid hvor jeg har disse tingene. Hvor kjedelig er det ikke å tømme ut alt innholdet i veska i ren "panikk" fordi du tror du har mistet bank eller busskortet?

♥ En du kan bruke til hverdags -> Det absolutt viktigste er å tenke over hva du faktisk har med deg og tilpasse størrelsen på vesken etter dette. Når det kommer til farge kan man egentlig velge det helt selv. Hvis man ikke er en veskeperson og ikke vil ha så mange vesker, vil jeg anbefalle å enten kjøpe en sort eller brun. Dette vil nemmelig mest sansnylig passe til det meste du har. 
♥  Clutchen er den vesken de fleste av oss ser på som den mest "klassiske" festvesken. Vi får den i alle størrelser og fassonger. Nå i det siste har det foreksempel kommet clutch med "ringer" som man kan holde den i. Det synes hvertfall jeg er ganske tøft! Du får Clutchen i alle mulige farger som sort, sølv, glitter, lilla, blå, rød osv. Det sikreste er å ha den i sort, da går den nemmelig til det aller meste. Likevel kan det være kult at den bryter litt. Kanskje velge en som står til stil med skoene? Jeg personlig har mange clutcher i flere forskjellige farger. Det viktigste man bør tenke på når man skal gå til innkjøp av en slik partyveske er at du får plass til det mest nødvendige uten at vesken "sprenges" når alt ligger nedi. Se også etter om låsen på vesken kommer til å holde,  samt at du har mulighet til å ha over skulderen.

 

♥  Oversized clutchen: Jeg er personlig mer glad i den "oversized clutchen". Dette er fordi den gir mulighet til å ha med så mye mer. Noen ganger kan det foreksempel være smart å ha med en ekstra strømpebukse når du skal ut? Hva med en mobillader eller kanskje en lommebok? Sminke kan jo også være praktisk å ha med. Alt dette vil du ikke få plass til i en vanlig clutch. Jeg synes også de større veskene er litt tøffere enn de små, men det er en smakssak. Jeg har både små og store "party vesker".

 

Weekend bagen er alltid praktisk å ha i skapet. Den er perfekt på kortere reiser, foreksempel en hyttetur eller når du skal besøke noen. Her er det igjen greit med noen små lommer på innsiden, hvor du kan legge små ting. Jeg har en weekend bag fra CMYK jeg er veldig glad i. Den blir brukt til mange små turer eller når jeg har behov for å ha med meg mye. Det er veldig smart å velge en weekend bag med skulderrem slik at du igjen har mulighet til å være den over skulderen.

 

 

 

♥ Er du glad i vesker? Har du en favoritt?

Hashtags: #vesker #sort #brun #partyveske #clutch #hverdag #astridjohansen

Kommenter innlegget

UTFORDRING - 100 DAGER UTEN GODTERI

Jeg tenkte jeg skulle starte på denne utfordringen her. Noen som er intressert i å være med? Det går altså ut på å være "sukkerfri" når det kommer til "unødvendig sukker" i 100 dager. Det er viktig å kunne kose seg engang i blant, men meningen med utfordringen er å fjerne alt det ekstra sukkeret du spiser med jevne mellomrom i hverdagen. Skal du i bursdag kan du selvfølgelig ta et kake stykke, men dette er jo  en mer spesiell anledning og ikke en sitvasjon du normalt møter i hverdagen.

Mine tips på en slik utfordring er følgende:

♥ Skulle du være uheldig å bryte en av reglene før 100 dager har gått, så kom deg på "rett kjør igjen". Fristelsene skal helst unngås, men det kan jo hende man virkelig detter utpå. Isåfall ikke heng deg opp i akkurat dette, tenk at det var synd og fortsett der du slapp.  

♥ Sett deg et mål eller ha en premie som kan motivere deg når det er på det hardeste. Dette kan foreksempel være at skal kjøpe deg noe du ønsker deg etter 100 dager.

♥ Det kan være veldig tøft, men ikke gi deg. You can do it.

Utfordringen starter: 10.februar og varer til 20.mai. Er DU med?

Hashtags: #utfordring #godteriavtale #sukker #sunt #kosthold #astridjohansen

Kommenter innlegget

Lesing med kiwi snacks

God kveld alle sammen. Først vil jeg si tusen takk til alle dere som leser bloggen. Det var kjempe morsomt å se at jeg hadde nådd opp på topplisten under aktiv i dag. ♥ Videre vil jeg gratulere alle de fantastiske mammaene der ute med dagen. Dere er helt fantastiske alle sammen og gjør en super god jobb. Jeg liker at vi har morsdag, mammaene er "super kvinnen" så det er fint at vi setter litt ekstra fokus på dem innimellom. Jeg mener (som alle andre) at jeg har verdens beste mamma. Hun er så snill, god, grei og har alltid gode råd. Selvom vi kanskje ikke alltid er like enige hvergang, så vet jeg alltid at hun er der og støtter meg. Jeg er kjempe glad i deg mammaen min. ♥ 

Det sier seg vel selv at det blir mye lesing under eksamens perioden. Jeg har lest en del, men det er mye som gjenstår. Det gjelder bare å bite tennene sammen og fortsette. Det kommer til å gå kjempe fort frem til fredagen. Jeg laget meg likevel litt lese snacks når jeg holdt på. Det var super godt og så enkelt. Anbefalles virkelig - friskt, sunt og kjempe godt. Nå skal jeg lese videre frem til klokken 20, da begynner nemmelig serien "bloggerne" på TV2 bliss.  Det er morsomt å være med litt "bak" bloggene, ta en titt på det i kveld du også? :) 

Hva har du gjort i dag? Hva er planene for kvelden?

Hasjtags: #sunt #tips #hverdagen #morsdag #astridjohansen

Kommenter innlegget

Sunnere pannekaker

Dette innlegget kjenner noen av dere kanskje igjen? Jeg tenkte jeg skulle ta det med meg over fra den gamle bloggen. Så passet det ekstra fint, fordi jeg nemmelig har laget disse i dag.  Disse grovere pannekakene er faktisk super gode. Det er mange som bruker røren til å lage blant annet vafler, så her er det flere muligheter. Siden de er grove, er dette også et sunnere alternativ. Det som er veldig fint er at du tryggt kan ha røren i kjøleskapet et par dager og steke deg en pannekake innimellom, om du ikke spiser opp alt med engang. Røren holder nemmelig en stund. :-)

Oppskriften på pannekakene


♥ 2 egg


♥ En halv teskje salt


♥ 4 dl Samalt hvete grov


1,5 dl Havregryn


♥ 5 dl melk


♥ Litt sukker  ( jeg tok opp litt under 1 dl, hvis ikke blir det veldig grovt.) 

Når det kommer til sukker vet jeg det er populært med kunstig søtningsmiddler. Det er blant annet flere som bruker sukrin. Dette er helt klart en valgssak, men jeg personlig velger heller rent sukker en kunstig i baking pågrunn av tilsettnings stoffene osv. Jeg synes heller det er bedre å bruke litt mindre og ordentlig sukker isåfall. Som sagt er dette en smakssak, som man nesten må bestemme selv. 

Røren blir ganske tykk, men det er fint om man vil ha "mini" pannekaker. Ønsker man å lage store pannekaker er det kanskje lurt å redusere melet til 3 dl.


Tips! Veldig gode med vaniljekesam og blåbær (eller annen frukt).

Jeg kommer helt klart til å lage disse flere ganger. Det er nok veldig greit å ha litt røre i kjøleskapet så man kan lage 1-2 til frokost, lunsj, mellommåltid eller kvelds.

Om noen skulle ha noen spørsmål om pannekakene er det bare å kommentere under.

Hashtags: #sunnerepannekaker #pannekaker #kosthold  #tips #oppskrift #astridjohansen

Bon Appétit

Kommenter innlegget

New in: Michael kors

♥ ♥ 

Jeg har kjøpt meg ny veske fra Michael Kors. De gamle veskene mine begynner å bli rimelig slitt og godt brukt. Jeg valgte denne vesken fordi den er perfekt til hverdagsbruk. Behovet for god plass i vesken sto sentralt og muligheten til å ha med laptopen. Det som er så genialt med denne vesken er at den har et eget rom som er designet til å ha med laptopen, samtidig som begge siderommene gir god mulighet for bøker og andre småting. Rødfargen synes jeg også er utrolig fresh, men den finnes selvfølgelig i flere farger. Jeg er hvertfall veldig fornøyd. 

Jeg kjøpte meg også en matchende PC mappe i samme farge som passer perfekt i veska.♥ ♥ 


Hashtags: #veske #rød #michaelkors #hverdagsveske #pcmappe #astridjohansen

Kommenter innlegget

Motivasjon - trening

Det er ikke altid like enkelt å holde motivasjonen oppe, spesielt ikke når det kommer til trening. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en liten liste med noen motivasjonsråd som kan hjelpe når det kommer til trening. Før kunne jeg finne 50 "gode" unnskyldninger for å ikke dra på treningssenteret eller gå ut å løpe. "Jeg har ikke tid, tar det i morgen" var en unnskyldning som jeg gjerne ofte kunne falle tilbake på.

Nå er trening en stor del av min hverdag. I perioder kan jeg føle at "Elixia Lillehammer" er mitt "andre hjem" når jeg er her oppe. Nå gruer jeg meg aldri til å dra ned på senteret, tvertimot gleder jeg meg faktisk. Det kan være hardt og grusomt der og da, men mestringsfølelsen og vite at du har gjennomført er ubeskrivelig. Jeg føler meg fort daff og sliten om jeg ikke får trent på en stund. Trening gir energi, det er det ingen tvil om. Det er også så lite som skal til. Jeg er blant annet veldig glad i de ulike gruppetimene de tilbyr på Elixia.


 

1. Tenk tilbake på hvorfor du startet? Når det kommer til trening burde dette gi deg nok motivasjon til å fortsette.
"When you feel like quitting, think about why you started?"


2. Selv om du er trøtt før trening, vil du få mer energi under og etter trening. Den trettheten du føler på kvelden vil være mer behagelig og du sover godt.  Husk, litt trening er bedre enn ingen trening.
"You can`t get much done in life if you only work on the days you feel good?"
"
The only bad workout is the one that you didn`t do?"


3. Selv om det kan være hardt å forestille seg i starten: Trener du ofte, vil du savne det når du ikke får trent. I de periodene jeg ikke får trent, savner jeg det virkelig. Det er akkurat som noe mangler, samtidig som ikke formen er helt på topp. Trening gjør deg glad, frisk og gir mye energi. 
"You`re only ONE WORKOUT away from a GOOD MOOD?"


4. Når resultatene du ønsker begynner å komme frem, er all tiden du har lagt i trening virkelig verdt det. Målet med treningen din kan være mye, for eksempel å stramme opp, bli sterkere eller klare å løpe en avstand på en angitt tid. Når resultatene kommer er det også veldig motiverende for å jobbe videre. 
"The only time you should ever look back, is to see how far you`ve come"


5. Finn en treningsvenn. Det er mye morsommere og enklere å komme seg på trening om du har en avtale med en venn/venninne. Da er det ikke like lett å skulke unna som det ellers ville vært om man trener alene. Har man en treningspartner kan man også utfordre og motivere hverandre.
"Small changes can make a big difference"


6. Tenk på fremtiden, hvem vil du være og hvordan vil du se ut om 10 år?
"Take care of your body. It`s the only place you have to live in"


7. Det er ikke kun trening som gir resultatene, det gjør også kostholdet. De periodene jeg trener mye, er jeg også flinkere til å være bevist på hva jeg putter i munnen. Det er mye lettere og velge de sunnere alternativene, enn i en periode hvor jeg ikke trener og føler meg mer slapp.
"Don`t dig your grave with your own knife and fork"


8. Husk at den eneste du lurer med unnskyldningene dine, er deg selv. Selv om det ikke føles sånn der og da, er det kun deg selv det går utover
"Excusses doesn`t burn calories."


9. Husk at: "Good things come to those who work their assess off and never give up." - Dette gjelder også trening. 


10. Musikk kan være viktig på trening. La seg en playliste med sanger som gjør at du vil yte det lille ekstra når du er på trening.  
"Music in, world off"


Hashtags: #motivasjon #trening #10godegrunner #treningsglede #workout #astridjohansen

Kommenter innlegget

Fashionweek - Bukser under kjolen

Moteukene er i full gang (og over) rundt om i verden. Forrige uke ble moteukten i Danmark avsluttet. Jeg elsker å følge med på dette, det er alltid mye "rart" som kommer på catwalken etter min mening. Mye kan være kjempe kult, likevel er det kanskje ikke noe jeg ville tatt på meg før jeg gikk ut på gata. Likevel tror jeg at det er sånn det skal være og det kan gi stor inspirasjon. Etter moteuken i Danmark ser det ut som "alt er lov". Det vi kan se på som et "must" i klesskapet vårt er skjørt til knærne, storekåper (oversized), vide bukser, herreinspirerte dressbukser, pologenseren i alle former/farger,  joggesko og bytte ut hverdagsveskene med store clutchvesker. 

Lånt illustrasjonsbilde

Det ble blant annet vist skjørt i metalliske materialer, som skinn og tykk ull. Skjørte var kombinert med en høyhalses genser. Det jeg kanskje stusset mest over at nå skal du ha bukser under kjolen/skjørtet.  Å ha en bukse som forseksempel en jeanse har blitt visst flere steder nå og de fleste moteskaperne har minst en modell i dette antrekket. Litt rart men intressant. Kankje buksen kommer til å erstatte strømpebuksa og tightsen fremover? Vi får se, spennende blir det uansett.

Lånt illustrasjonsbilde

Hva synes du om noen av årets trender?

Ville du hatt en bukse under kjolen/skjørtet?

Hashtags: #mote #fashionweek #fashion #bukse #skjørt #klær #astridjohansen

Kommenter innlegget

God fredagGod morgen alle fantastiske lesere.♥  Det er en ny dag med nye muligheter. Det er også fredag, kanskje ukens beste dag? Helgen er rett rundt hjørnet og humører er på topp. Det er rart å tenke på hvor fort denne uken gikk. Tiden bare flyr avsted. Nå sitter jeg med tekoppen i hånda før jeg skal løpe til bussen for dagens forlesning. Vi skal gå igjennom et arbeidskrav vi har skrevet i faget. Jeg fikk A på oppgaven, så det var jo veldig morsomt. Nå er motivasjonen hvertfall på topp for å lese videre. Etter forelesning blir det å fortsette med lesing, nå er det nemmelig bare en uke igjen. Som dere sikkert skjønner skal jeg lese store deler av helgen. Mulig jeg kommer meg en tur ned på Elixia i løpet av helgen. Vi får se hva beinet mitt tillater, krysser fingrene.

Ønsker alle en strålende fredag. Lag dere en god dag. ♥

Hashtags: #Hverdag #fredag #helg #astridjohansen

Kommenter innlegget

MY FAVORITES

God kveld alle sammen.♥  Jeg elsker tv-serier. Noen ganger fortrekker jeg heller å se et par episoder av en serie, enn å se en hel film. Det finnes så mange serier der ute og listen på serier som skal sees er lang. Noen ganger blir jeg sittende å se en serie på kort tid, mens andre ganger bruker jeg lang tid ved å kose meg med en episode engang i blant. Så hvilke serier bør man få med seg? Listen over serier er ufatterlig lang og tipsene er mange. Tanken bak innlegget er å vise dere noen av mine yndlingsserier.  Kanskje man blir insiprert til å se en selv i senere anledning?


The carrie diaries. Møt Carrie Bradshaw før hennes tid i sex and the city. The carrie diaries omhandler tenåringslivet til Carrie. Dette er en sikkelig jenteserie fylt med drama, high school, kjærlighet, gutter, mote og problemer som står i sentrum. Carrie har også fått seg et ''internship'' i New York for Interview Magazine, hvor hun får gå i fantastiske klær og være på store fester. Hvordan skal hun balansere high school og jobben i Manhattan? Serien har 2 sesonger med 26 episoder, så det er bare å krype under deppe og lene seg godt tilbake. Denne vil garantert få deg til å smile. Jeg elsker denne serien og håper virkelig de lager en oppfølger snart. Om det kommer flere sesonger er usikkert, pågrunn av at serien kun skulle være forløperen til "sex and the city".  Liker du "Sex and the city" bør du absolutt sjekke ut "The Carrie diaries"  Alle episodene av The carrie diaries ligger ute HER.Pretty little liars. Dette er absolutt min favoritt i nyere tid. Den er utrolig spennende, samtidig som den har humor, er litt skummel og har romantikk. Dette er serien jeg er blitt helt avhengi av! Venter i spenning på at neste episode skal komme ut, så teller ned dagene. Serien handler om fire jenter; Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, og Emily Fields, som sammen bærer på en stor hemmelighet. Første episode starter med at deres bestevennine Alison forsvinner, og blir etterhvert erklært død. Etter begravelsen hennes får de 4 jentene en melding fra såkalt A. Jentene fortsetter å få meldinger fra A hele veien, men hvem er egentlig denne A? Serien er spennende fra første episode, og for hver episode man ser får man vite mer og mer.  Alle episodene av pretty little liars ligger ute HER♥ One Tree hill er en serie jeg regner med at de fleste har vært borti? Det er hvertfall alltid vært min yndlingsserien igjennom alle tider. Serien endte opp med 9 fantastiske sesonger. Dette er en serie som virkelig har alt, de får meg både til å le og gråte. Vi følger livene til karakterene igjennom de 9 sesongene. I starten møter vi gjengen på High school hvor basket er en viktig sport. Det er veldig lett å bli glad i karakterne i serien, vi møter blant annet Lucas, Nathan, Brooke, Peyton og Haley. Denne må virkelig bare oppleves.

 ♥ Suits tar oss med inn i det travle og utfordrende hverdagen i et anerkjent advokatkontor på Manhattan. Her møter vi den dyktige advokaten Harvey Specter som velger å ta en stor risiko ved å ansette den smarte, men rastløse Mike Ross som sin nye advokatfullmektig.  Det store problemet her er nemmelig at Mike ikke har avlagt en juridisk eksamen. Dette blir deres godt bevarte hemmelighet som knytter dem sammen til en uslåelig duo.  Jeg som selv studerer juss synes dette er en veldig morsom serie, men den har blitt tatt godt imot av de fleste. Ta en titt da vel?

 
♥ Frusterte fruer er alltid en god serie. Den handler om vennegjengen som bor i det nydelige nabolaget Wisteria Lane. Vi møter familiene deres, og serien byr på kjærlighet, drama, humor og spenning. I dette nabolaget kan virkelig alt skje. Det kan være realistiske hverdagshendelser "alle" kan kjenne seg igjen i, til helt merkelige ting. Jeg ble fort glad i damene som alle har forskjellige, men sterke personligheter. Det er absolutt verdt å gi denne en sjanse om du fortsatt ikke har sett den. 

♥ The O.C er litt i samme sjanger som One three hill, så jeg regner med at de fleste har sett denne også.  Serien utspiller seg i et kystområde sør i California der grunnverdiene er penger og skjønnhet. Familien Cohen tar inn den problemfylte og fremmede Ryan Atwood som forandrer alt. Cohen-familien er villige til å gi en nykommer en sjanse og Ryan får fort en venn i Seth. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler, generasjonskonflikter, med mer.

 


♥ Friends handler om seks venner som tilbringer det meste av tiden sin sammen. Det oppholder seg som oftest i hverandres leiligheter eller på cafeen Central Perk. Dette er virkelig en feel good serie man sitter å koser seg med. I serien møter vi Monica, Ross, Joey, Phoebe, Rachel og Chandler.  Serien sendes blant annet på TVnorge med jevne mellomrom, så følg med om du vil le litt.

 

 

♥ Sex and the city er den ultimate jenteserien i mine øyne. Vi møter Carrie Bradshaw som lever av å skrive i Manhatten. Med sine tre venninner og seg selv som forsøkskaniner, undersøker hun hva en kvinne i trettiårene må gjøre for å ha det gøy i en by full av veldig ugifte menn. Menn som for øvrig mener at forpliktelse er for karer som burde innlegges. Vi følger Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte gjennom opp- og nedturer i jakten på den perfekte mannen, fra utsvevende singelliv til ekteskap og barn, i den pulserende storbyen New York.

 

Serier som står på lista mi for øyeblikket er blant annet "The vampire diaries", "Big bang theory", "Breaking bad", "Girls", "Glee" og det siste av "Game of thrones".

Har du sett noen av de nevnte seriene eller har noen gode tips til serier? 

 

#TVSERIER #tips #Onetreehill #friends #sexandthecity #carriediaries #TheOC #Suits #Prettylittleliars #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits