Min treningsuke

God morgen alle sammen. Nå var treningsuke 14 igang og under ser dere min treningsplan for denne uken. 

Jeg synes dette var en fin og variert plan for uka, så jeg tror dette blir bra. Treningen er et stort høydepunkt under eksamenslesingen, så dette er stort sett det jeg har å glede meg til.

Hvordan ser din treningsuke ut?

Hasjtags: #trening #helse #treningsuke #spinning #zumba #stryke #elixia #hverdag #astridjohansen

 

Kommenter innlegget

A little me timeSelvom klokken bare er litt over ni, sitter jeg ny dusjet i pysjen og godt tilrette i godstolen. Søndagene er en perfekt dag for egenpleie, selv har jeg akkurat tatt et fotbad og renset huden. Søndagene blir ofte sett på som litt kjedelige, men også så behagelige. Akkurat nå sitter å koser meg med fruktfatet mitt og det nye. Det er så deilig å bare lene seg tilbake og slappe av under teppe, når man trenger noen avbrekk fra eksamens lesingen. Planleggningen av neste ukes trening står også på planen, det kommer nok ut på bloggen i løpet av morgendagen.  Helgen har stort sett vært preget av eksamens lesing, men slik blir det innimellom.  Hva gjør du i kveld og hvordan har din helg vært? ♥ 

Hasjtags: #Blogg #metime #detnye #frukt #fruktfat #suntoggodt #søndag #hverdagen #avslappning #astridjohansen

Kommenter innlegget

Tips: Sminke organiserer

Har du en del sminke er det greit å organisere litt, og da kommer denne godt med! Disse smarte sakene er fra Makestyle, ta gjerne en titt på disse her. Makestyle selger flotte sminke organiserere, leppestift holdere osv til en billig penge. (Den jeg kjøpte koster 174 kroner) Nå har jeg  virkelig fått orden på mye av sminkerotet mitt og jeg synes det ser veldig rent og pent ut nå. Derfor tenkte jeg at jeg måtte tipse dere om dette. Jeg elsker den allerede, kjempe smart og veldig oversiktelig. Nå har jeg alltid full oversikt over hvor alt er, fordi alt er samlet på en plass. Anbefaller alle å invistere i en slik organiserer. Dette er også et supert gavetips!Har du prøvd en slik organiserer før?

Hasjtags: #sminke #makestyle #organiserer #orden #smart #tips #astridjohansen

Kommenter innlegget

BlOGG UTFORDRING

I dag våknet jeg til en utfordring på bloggen, denne måtte jeg jo bare ta. Jeg fikk utfordringen fra super søte Hookvalley (link). Utfordringen går ut på å svare på forskjellige spørsmål så ærlig som mulig, og sende utfordringen videre til to nye bloggere. Vel, her kommer spørsmålene:

♥ Hvorfor heter bloggen din det den gjør?

Hmm, det er egentlig et godt spørsmål. Kanskje et resultat av dårlig fantasti? Neida, dette er jo en blogg jeg skriver på, så jeg tenkte at navnet mitt måtte være en greit tittel på bloggen. Jeg opprettet en blogg tidligere som heter astridstoreverden.blogg.no. Den gangen denne ble opprettet var det populært at bloggene skulle hete "lilleverden". Dette var desverre opptatt den gangen, så det ble "storeverden". Jeg ønsket en forandring fra denne bloggen, så da ble det "astridjohansen" istedet.

♥ Hvis du kunne forandre navet ditt, hva ville det ha blitt?

Det er faktisk et veldig vanskelig spørsmål. Mine foreldre vurderte Ingrid da jeg ble født, men nå føler jeg ikke at jeg kan passe til å hete noe annet enn Astrid. Jeg er egentlig veldig glad i navnet mitt "Astrid Margrethe" fordi jeg er oppkalt etter to veldig flotte damer, nemmelig mormor og farmor. 

♥ Om du kunne gått tilbake til ditt yngre jeg, hva ville du sakt til henne?

Alt ordner seg tilslutt. Ta sjanser og lev i nuet. Mennesker forandrer seg og livet går fremover, ta vare på de som virkelig bryr seg om deg.♥ Hva ville du bli når du var liten?

Tror faktisk jeg var innom de fleste yrker. Det startet med at jeg skulle bli prinsesse, popstjerne eller filmstjerne. Jeg skjønnte fort at dette ikke var så realistisk så da var jeg blant annet innom advokat, lege, dyrlege, lærer, sykesøster, journalist, jobbe i NRK, politi, eiendomsmegler osv. Tror som sagt jeg egentlig var innom det mesteDette var jo et veldig fjernt spørsmål den gangen, så det er lov til å fantasere, drømme og være ubesluttsom. Likevel tror jeg dyrlege og journalist var det jeg tenkte mest på en periode.

♥ Hva bruker du å bestille på starbucks?

Jeg er veldig sjeldent på starbucks, men det må bli varm sjokolade. Kaffe, drikker jeg fortsatt ikke. 

♥ Når lo du mest, og hvorfor?

Jeg synes egentlig jeg ler ganske mye. Det er derfor vanskelig å komme opp med en sitvasjon jeg er 100% sikker på at jeg lo mest. Likevel kommer latteren fort når jeg er med gode venner, dere er herlige!

♥ Hvis du kunne spilt et instrument, hva ville det vært?

Jeg har alltid drømt om å lære meg å spille gitar. Jeg lærte noen få grep på ungdommsskolen når vi skulle fremfør "tom dooley", men jeg kan ikke noe mer enn det.  Det hadde vært fantastisk å virkelig kunne spille.

♥ Hva er din favoritt ting å gjøre når du er sur?

Hmm, jeg er veldig enten eller. Jeg kan enten snakke om det med noen som jeg virkelig stoler på eller så vil jeg bare være alene. 

♥ Hva er din favoritt film?

Jeg elsker filmer! Om jeg må velge så må dette enten bli "The notebook" eller "A walk to remember". Begge er helt fantastiske. ♥ Hvilken mattype klarer du ikke leve uten?

Hmm, jeg tror nok jeg måtte hatt en form for kjøtt. Tror ikke jeg hadde klart å leve som vegetarianer i lengden. Setter altfor stor pris på en god biff eller kjøttdeigen i taco. Fisk er også en sikker vinner hos meg, så mattypen her må nok bli kjøtt.

♥ Hva er din favoritt dessert?

Favoritt dessert må bli noe med sjokolade. Kanskje sjokoladefondant mmmm!

♥ Hva er din favoritt pizzatopping?

Jeg elsker pizza. Jeg spiser gjerne pizza med skinke, tacokjøttdeig, pepperoni, kylling, tortillachips osv. Pepperoni er alltid en sikker vinner. 

♥ Hvis du skulle hatt superkrefter, ville du helst lest tanker eller vært usynlig?

Jeg hadde valgt å lese tanker.  Da hadde jeg visst hva folk egentlig mente, noe som kan være praktisk. 

♥ Hvordan feiret du din siste bursdag?

Min forrige bursdag var en minneverdigkveld. Jeg hadde en bursdagsfest hvor alle menneskene jeg digger var til stedet.  

♥ Om du hadde fått ett ønske oppfylt, hva ville det ha vært (det skal handle om deg og ikke resten av verden)?

Mitt ønske for meg selv akkurat nå må være at jeg lykkes i det jeg vil. Det er blant annet flere eksamner rett rundt hjørnet før ferien, så å ha klart disse med glans hadde vært topp! 

Håper dere synes svarene var greie. Jeg sender videre utfordringen til Mari Thorsberg Andreassen og primaballerinaa :)

Hasjtags: #utfordring #blogg #spørsmål #favoritt #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke

Da har jeg fått planlagt denne ukens trening. Jeg elsker å ha en plan jeg kan følge, som nevnt tidligere. Det er ikke alltid alt går helt etter planen, men sånn er det av og til.  Jeg tror dette blir en bra treningsuke, beinet mitt har blitt bra, så i dag skal jeg prøve med på cardio step interval. Det er en morsom og effektiv time, så vi får se hvordan det går. Ellers består treningsplanen min i ulike styrke og spinning timer. Jeg måtte selvfølgelig legge ved et av mine favorittsitater når det kommer til trening "Excuses don't burn calories". Så det er bare å hoppe i treningstøyet og komme seg ut. Hvordan ser din treningsuke ut? Pleier du å planlegge treningen din?  Ha en fantastisk dag videre.

Hasjtags: #trening #treningsuke #styrke #spinning #helse #livsstil #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Fargesprakende negler

Jeg var på strøgetnegldesign i går og fikk satt på ordentlig vårlige og fine negler. Litt sterke pastellfarger passer perfekt, nå som sola skinner så fint utenfor. Litt annerledes enn jeg pleier å ha, men jeg synes fargene er kjempe fine. Så jeg er veldig fornøyd. Vil du ha like flotte negler som meg, er det bare å sende Beth en melding på 99291760. Anbefaller strøgetnegldesign på det varmeste.

Hva synes du?

Hasjtags: #negler #vår #farger #strøgetnegldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget

This weekend

God morgen alle skjønne mennesker der ute. Beklager for lite oppdateringer på bloggen den siste uka, men det har desverre vært fult opp med både skole og trening. Bloggingen har derfor ikke strukket helt til. Blogging kan i enkelte sitvasjoner være tidskrevende og det kan fort ta lang tid å skrive et innlegg i utgangspunktet. Likevel er jeg tilbake igjen og skal prøve å oppdatere bloggen en gang dagelig. Det kjempe koselig at flere av dere har kontaktet meg i en eller annen form og sagt at jeg må oppdatere. Det setter jeg faktisk utrolig stor pris på. Om det er noe spesielt dere vil lese om, så er det bare å ta skrive det i kommentarfeltet. Alle tips mottas med stor takk.

Solen skinner og det er en nydelig dag. I skrivende stund sitter jeg på toget tilbake til Oslo. Oppgaven vi hadde i arbeidsrett er levert inn, så nå er det bare å vente på tilbakemelding. Neste eksamen kommer fort, allerede 9.april så det er bare å fortsette med lesingen. Dette blir nok min siste helg i Oslo på en stund, under oppkjøret til eksamen må jeg holde meg på Lillehammer. Det uansett utrolig deilig å få et avbrekk med å komme hjem, merker at det er nødvendig noen ganger.  Håper dette blir en fin helg som kan nytes sammen med mennesker jeg er glad i. Jeg har stor tro på at dette kommer til å bli en fin helg. :) 

Jeg har skrevet det før, men sola gjør meg så glad. Det er så fint at våren nærmer seg mer og mer. Jeg ser virkelig frem til sommersesongen starter for fullt. Håper dette blir en fin helg som kan nytes sammen med mennesker jeg er glad i. Jeg har stor tro på at dette kommer til å bli en fin helg. Jeg og Malene har snakket om å ta oss en tur på Elixia når jeg kommer hjem, så da er det bare å hoppe i treningsklærne. Det er alltid deilig med en treningsøkt, det gjør nesten dagen komplett for meg.:) 

Ønsker alle en fantastisk dag. Nyt solen og kos dere masse. Hva er dine planer for dagen?

Hasjtags: #hverdagen #vår #skole #juss #arbeidsrett #helgen #astridjohansen

Kommenter innlegget

PULSKLOKKE - BESTE TRENINGSVENN

God søndag alle fine lesere. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra spinningtimen min på Elixia. Jeg elsker å trene på morningen. For en god start på dagen. ♥ Når jeg er på trening har jeg virkelig en "bestevenn", nemmelig pulsklokka mi. Å trene med pulsklokke er veldig morsomt. Jeg synes hvertfall det er kjempe spennende å følge med på pulsen min under trening. En pulsklokke gir deg nøyaktig informasjon om hvordan du trener, og viser deg fremgangen.Bruker du klokken aktivt er det lettere å nå sine egne mål. Pulsklokka mi heter "Polar FT40" og koster 1399. Jeg kjøpte den rundt Oktober og har ikke angret et sekund. Jeg liker spesielt å bruke klokka mi når jeg svømmer og under spinningtimene. 

Når økten er fullført får du et sammendrag på blant annet: 

Antall brente kalorier og kalorier i fett

Gjennomsnittspulsen og makspulsen under økta

♥ Om du har trent under "Fat burn" eller "fitness"

Klokken lagrer treningsøktene dine en periode og oppsummering av treningsuken.

Som dere sikkert skjønner er jeg veldig fornøyd med min pulsklokke og anbefaler alle å kjøpe en selv. Det finnes mange ulike modeller innenfor pulsklokkene, noen som er veldig enkle i bruk og andre mer avanserte. Utvalget er stort, ta deg en tur innom en sportsbutikk og titt. De har også begynt å selge pulsklokker på getinspired fra polar. Se på klokkene deres ved å klikke her. Trener du med pulsklokke?

Hasjtags: #helse #trening #fitness #pulsklokke #spinning #resultater #astridjohansen

Kommenter innlegget

Tips til rensing av sminkekostene dine

Hvis du renser og behandler penslene dine godt, vil de holde i mange år. De fleste kvalitetspensler er laget av naturhår og bør derfor behandles slik vanlig hår behandles. Vasker du penslene regelmessig i foreksempel sjampo og balsam vil de holde seg friske og fine lenge. Det finnes ulike typer penselrens, noen på spray og andre i flytende såpeform. Disse produktene er spesiallaget for rengjøring av pensler, uten at de sliter for mye på dem. Jeg fant en penselrens på vita, som jeg tenkte jeg skulle tipse dere om. Det kan være grei å bruke innimellom, selvom jeg vil nok anbefalle å vaske penslene ordentlig med foreksempel baby sjampo innimellom. Det som er fint med denne sprayen er at den renser penselkosten, samtidig som den tørker veldig fort. Det tar altså ikke lang tid før du kan bruke penselen igjen. 

Du fikk altså kjøpt denne fine sprayen på Vita til 90kr.

♥ Spray penselen godt.


♥ Bruk et håndkle eller papir og lag sirkler med penselen, slik at sminken går ut.


♥ Legg penslene til tørk. Pass på å henge dem opp/legg dem slik at fuktigheten ikke renner nedover. Dette kan nemmelig løsne limet, slik at hårene faller av. 


Har du testen denne sprayen før? Hvor ofte renser/vasker du dine sminkekoster?

hasjtags: #sminke #sminketips #rens #sminkespray #sminkekoster #tips #astridjohansen

 

Kommenter innlegget

STØTT KAMPEN MOT KREFT

I morgen ringer det på din dør. Per dags dato overlever 2 av 3 som får kreft takket være forskning. Likevel, er det flere som fortsatt taper kampen, og flere som trenger en mer tilpasset behandling. Årets pengeinnsamling skal gå til: Personlig tilpasset behandling for hver enkelt. Dette er et kjempe viktig fokus fordi kreft rammer forskjellig og derfor kan ikke alle behandles likt. Målet med personlig tilpasset behandling er å gi riktig behandling til riktig pasient for å minske bivirkninger og at flere overlever. Dagens kreftforskning er godt påvei, men vi har fortsatt en langvei å gå. Denne forskningen er desverre ikke gratis, derfor oppfordrer jeg ALLE sammen til å støtte årets innsamlingsaksjon når bøssebærere kommer på akkurat din dør. Vi kjenner alle noen som var/er rammet av kreft, bli med å støtt kampen nå. I morgen ringer de på din dør, og husk: det er fortsatt nesten 11.000 som dør av kreft i Norge hvert år og alt for mange får alvorlige senskader i lang tid etter en kreftbehandling. Du er viktig i dette arbeidet og vi trenger din støtte. Vi er på rett vei og har ingen tid å miste. Er du ikke hjemme i morgen? Da kan gi 200 kr ved å sende GAVE til 2277.

 
Kommenter innlegget

Klar for trening

Nå er jeg snart klar for tirsdagenstrening. Treningsklærne er på og treningbaggen er pakket. Det blir supert med et lite avbrekk fra lesingen. Dagene går for det meste til lesing og trening for min del, men sånn er jo studentlivet. Jeg synes lesingen for det meste er spennende, selvom det kan bli mye til tider. Dette innlegget ble superkort merker jeg, fordi nå må jeg nesten løpe avgårde til Elixia. Hva har du gjort i dag?

Sykkelsko og vannflaske

 

Hasjtags: #trening #workout #xycling #spinning #sykkel #elixia #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke


Jeg er en person som helst planlegger hele uka mi fra topp til tå. Både når det kommer til trening og mat. Deilig å bare kunne planlegge på forhånd, slik at man kan følge planen videre ut uka. Når det kommer til mat, er det lettere, mindre tidskrevende og mer økonomisk å handle inn det meste man trenger en fast dag i uken. For meg er dette som oftest mandager. Selvfølgelig må man innom butikken et par ganger, men det er likevel utrolig smart.  Beinet mitt er på bedringensvei, men det setter likevel litt grenser for treningen jeg kan gjennomføre. Dette er min treningsplan for uke 11.


Mandagensøkt er fullført, så utrolig deilig. Jeg er spesielt glad i spinningtimene. Dette er fordi spinning er en time man kan styre helt selv. Du kan enten gjøre det til verdens hardeste økt eller det kan være ganske greit. Motstanden styrer man selv, samtidig som det er et opplegg med bakker, sletter og spurter. Fantastisk å sitte på sykkelen, jeg synes tiden bare flyr avsted. Jeg fikk en god og hard sykkeløkt i dag, så det var kjempe bra. Jeg avsluttet treningen med styrketimen shape. En super time for trening av mage og rygg. Dette er helt klart en av mine favoritttimer på Elixia. Ser virkelig frem til morgendagens trening.


Nå sitter jeg å koser meg med vaniljekesam med blåbær og jorbær, mens jeg ser litt på tv og titter i "det nye".  Ønsker alle en fantastisk kveld. Hva har du gjort i dag?♥ 

Hasjtag: #sunt #kosthold #trening #treningsuke #xycling #shape #elixia #magasin #detnye #vaniljekesam #blåbær #jordbær  #spinning #astridjohansen

Kommenter innlegget

VINNEREN AV GIVEAWAY

God kveld alle sammen. Nå sitter jeg på toget påvei tilbake til Lillehammer. Studiene og hverdagen kaller. Dagen i dag har egentlig vært veldig avslappende. Jeg var blant annet på tur med hunden min og Jonathan. Når det er fint vær, skal det jammen meg nytes sikkelig. Ellers har dagen gått i litt rydding, pakking og lesing. Jeg var også invitert på middag hos Jonathan i dag, det var kjempe koselig. Vi spiste noe som heter kjøttfondue. For dere som ikke vet hva dette er, så har man spyd med kjøttbiter som man dypper ned i olje. Slik varmer man kjøttbitene selv, mens man sitter rundt bordet. Det var også veldig godt tilbehør til, som baktpotet og salat. Jeg vil absolutt kategorisere fondue som kosemat. Dette er fordi det er veldig godt, samtidig som tiden det tar skaper mye hygge. At man ikke er ferdig på 1-2-3 er noe jeg synes er veldig bra. Da får man blant annet sittet rundt bordet og snakket litt lenger. Jeg vil hvertfall spise fondue flere ganger.  Vi så litt på MGP før jeg måtte dra til toget. Jeg er egentlig litt skuffet over sangene som er med i år. Nå skal det sies at jeg ikke har hørt alt, men jeg er ikke veldig imponert hitil heller. Kan bli spennende å høre vinnerbidraget tilslutt.

Jeg glemte helt å ta bilder, så måtte låne dette illustrasjonsbilde istedet.

Vinneren av min første giveaway ble Hookvalley! Vinneren er kontaktet per mail. Gratulerer så mye! Trekkningen foregikk ved at alle deltagerne fikk et tilfeldig tall, også sa min kjære kjæreste et tall. Dette var en måte jeg så på som rettferdig. Jeg har sett at det går ann å bruke diverse dataprogram for trekking av vinnere, så det kan jo være et alternativ i en senere anledning.

Ha en fantastisk kveld alle sammen. 

Hasjtags: #vinner #mgp  #giveaway #hverdag #tur #astridjohansen

Kommenter innlegget

Vårdag og nye negler

For en fantastisk følelse å våkne opp i dag. Sola som skinner og varmer. Merker jeg blir så glad av å se den. Håper sola blir denne gangen. Jeg leste at vi kun hadde hatt 17 timer sol siden nyttår, det er litt for lite etter min mening. I dag startet jeg dagen på strøgetnegldesign hos super flinke Beth og fikk satt på nye negler. Utrolig hvor fort våre egne negler vokser. Det merker du hvertfall godt når du har satt på negler. Siden våren er rett rundt hjørnet satt vi på litt blomsterpynt på neglene. Så nå er de sikkelig vårlige og fine.

Håper alle får en fantastisk dag. Nyt solen dere som kan. Jeg vil også benytte anledningen til å gratulere alle kvinner med dagen. Hva skal du i dag ?

Kommenter innlegget

En god lakserett

Tenkte jeg skulle dele en oppskrift på fisk, som hvertfall jeg er veldig glad i. Det er veldig enkelt og lage, mens det smaker himmelsk. Samtidig som det er sunt og godt! Hva er vel bedre enn det? Slik gjør du:

♥ Smør aluminiumsfolie med litt smør.
♥ Legg på fiskestykket. (Jeg bruker laks)

♥ Strø litt salt og pepper over fisken.
♥ Legg på egne valgfrie grønnsaker på toppen av fisken. (Jeg valgte brokkoli, gulrøtter og minimais)
♥ Ta en skje lettrømme på toppen og gjerne litt purreløk.
♥ Pakk sammen folijen på toppen.
♥ Stekes på 200 grader, midt i ovn i ca 20-30 minutter. (Steketid avhenger av tykkelsen på fiskestykket)

Når fisken er ferdig vil den se omtrent slik ut. Smøret og rømmen har da blandet seg under stekning til en slags saus.

Bon apetit

Hasjtags: #mat #fisk #laks #oppskrift #sunt #kosthold #astridjohansen

Kommenter innlegget

GIVEAWAY

Tenkte jeg skulle ha en liten giveaway på bloggen min. Vinneren får denne superfine og brune lommeboken som visst på bilde over. Tenkte dette var noe jeg kunne fortsette med, om det blir vellykket. Om du har lyst til å være med, så lik facebookgruppen til bloggen ved å klikke her og gjerne lik/del innlegget. Legg deretter igjen en kommentar der du skriver mailadressen din, slik at jeg får kontaktet deg om du skulle bli plukket ut. Dere kan melde dere på helt frem til i søndag kveld, rundt klokken 22.00.

Ha en fantastisk kveld alle sammen. ♥ 

Hasjtags: #giveaway #lommebok #konkurranse #delta #vinn #astridjohansen

Kommenter innlegget

Trening - back on track

Igår startet jeg dagen med Xcyling og shape (en styrketime) på Elixia. Det var utrolig deilig å være tilbake med treningen. Det gikk overaskende bra og trene med beinet, selvom det var visse øvelser jeg kjente ikke fungerte helt optimalt. I dag derimot er ikke beinet helt godt, så jeg tror nok ikke jeg får tren så mye t i dag. Æsj, jeg som liker trening så godt! Isåfall får jeg trene overkroppen og armer, det er hvertfall mye bedre enn ingen ting. Håper beinet blir fint igjen super fort, så jeg kan fortsette som normalt med treningen min. Trening gir meg så mye energi og glede. Jeg fant et bilde på weheartit som gir meg masse motivasjon. Håper alle får en superfin dag. 

Hentet fra weheartit

Liker du å trene? Hvordan ser din treningsuke ut?  

Hasjtags: #trening #glede #motivasjon #livsstil #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits