A real woman

God søndag fine dere.♥  Har dere hatt en fin helg? Min helg har stort sett bestått av lesing mot eksamen. Formen min er ikke helt med meg heller, typisk ikke sant?  Jeg som trodde jeg var ferdig med sykdom etter januar, men så feil kan man altså ta. Søndagen er likevel en dag jeg liker veldig godt! En dag man kan sove lenge, nyte en sen frokost og kanskje bruke litt tid på seg selv. Søndager er også en super mulighet for å gå seg en tur, ta seg en sikkelig treningsøkt eller gjøre ting du ikke har rukket tidligere i uken som foreksempel en klesvask? Søndager pleier jo stort sett å være rolige, så hvorfor ikke bare nyte den for det den er verdt? For min del venter boka i menneskerettigheter, det gjelder å utnytte den siste tiden før eksamen nå merker jeg. I dag er det jo faktisk 8.mars og kvinnedagen, så gratulerer til alle flotte jenter/damer der ute. Jeg synes det er viktig og flott at vi har en dag hvor vi kan rette fokuset mot saker som omhandler kvinner. Visste du foreksempel at "kvinner bare eier én prosent av verdens eiendom og mottar ti prosent av verdens lønnsinntekter. 70 prosent av verdens mest fattige er kvinner." Sakene som kommer frem i lyset omfatter ulike temaer som foreksempel abortkampen, tvangsgiftemål eller et voldsomt kroppspress. Enkelte ting berører kanskje ikke oss i Norge i en stor grad, men det er likevel viktig å kjempe for kvinner i andre deler av verden. Sette ned foten, for å vise at alt faktisk ikke er greit. Sammen er vi sterkere og sammen kan vi gjøre en forskjell. Håper du får en super søndag videre og husk at du er nydelig akkurat som du er! Hva er dine planer for denne søndagen? Har du tenkt til å markere kvinnedagen?Hashtags: #kvinnedagen #studentlivet #hverdagen #syk #eksamen #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

New in: blomstervase fra kähler

Hei alle fine.♥ Nyter dere fredagskvelden? Det er hvertfall utrolig deilig at det endelig er helg! For min del består denne helgen i lesing. I dag er det akkurat en uke til eksamen, så da er det bare å lese ivei!  Nå som våren er påvei tenkte jeg at det var hyggelig med litt blomster. Jeg har kjøpt meg den rosa stripete vasen fra kähler, som jeg selv synes er veldig enkel og fin! Kähler er et merke som har mye lekkert innen interiørfronten, så det er absolutt verdt å ta en titt. Denne serien har vaser i flere ulike størrelser, så man skal ikke se bort ifra at jeg kan kjøpe flere etterhvert (eventuelt i en annen farge). Tulipaner er en blomst jeg forbinner med vår, så det var perfekt å ha disse hvite tulipanene oppi den nye vasen. Selv er jeg veldig fornøyd og synes blomstene pyntet fint opp. Et friskt pust til hybelen!  Hva synes du? Liker du designet fra kähler?


Hashtags: #Kähler #blomster #tulipaner #studentlivet #interiør #vår #inspirasjon #stil #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke 10

God morgen alle fine! Som vanlig har jeg satt opp en treningsplan for denne uken. Det er så mye lettere å få gjennomført trening i hverdagen hvis man allerede har laget plass til den. Trening er en viktig del av min hverdag, jeg bare elsker energien man får etter en treningsøkt!

Min treningsuke vil se slik ut i uke 10:

♥ Mandag: Styrke økt (+ innføring i roing)
♥ Tirsdag: Xycling
♥ Onsdag: Xycling & en styrke økt.
♥ Torsdag: Crossing & Core
♥ Fredag: Xycling
♥ Lørdag: Xycling & core
♥ Søndag: Cardio step intervall

" The only bad workout is the one you didn't do"

I dag skal jeg også delta på jussforeningen sitt ro arrangement. Tanken bak dette arrangement er å kunne sette sammen et studentlag som skal være med å ro regatta i Bergen 2.mai. Dagens trening er en introduksjon og jeg tror dette blir veldig spennende. Personlig har jeg lite ro kunnskaper, det hender at jeg ror intervaller på Elixia, men det er stort sett det. Likevel synes jeg det lille jeg har gjort er veldig morsomt, så hvorfor ikke prøve? Det krevdes heldigvis ingen forkunnskaper for å delta, så jeg tror nok dette kan bli ganske lærerikt. Om det blir no regatta på meg vil nok tiden vise, men det er uansett en kul mulighet. Hvordan ser din uke ut? Har du noen erfaring med roing?

Håper alle får en super uke!

Hashtags: #trening #fitness #helse #treningsuke #treningsprogram #student #studentlivet  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Hello march

Hei alle fine. Mars er allerede i gang, er det bare jeg som synes at februar raste forbi? Februar var en veldig fin måned som skapte mange gode minner, så jeg håper mars blir minst like bra. Mars betyr et skritt nærmere våren og det er en fantastisk følelse eller hva? Jeg gleder meg masse til våren og ikke minst til sommeren. Solen som titter frem og varmer, snøen som smelter, vinterskoene blir byttet ut med lette joggesko og blomstene som titter frem. Min mars blir nok for det meste fylt med skole. Jeg skal blant annet ha to eksamner, som vil krever mye lesing. Vi skal også starte med et nytt fag, som jeg tror kan bli veldig spennende. Det heter "western legal culture & comparative history and theory of legal methods" og skal som dere kanskje forsto foregå på engelsk. Dette kan bli veldig spennende fordi det er utrolig lenge siden jeg har hatt ordentlig engelsk. Trening blir nok også en del av mars måneden, jeg elsker å kunne trene ved siden av forelesninger og lesing. Det finnes ikke et bedre avbrekk etter min mening. Måneden skal også fylles med sosiale og morsomme stunder som blant annet Katy perry konsert i telenor arena. Det gleder jeg meg masse til! Det blir så deilig å få en Oslo helg sammen med fine folk. Erik og kriss skal spille i Lillehammer kommende uke, så vi er en gjeng som har tenkt oss dit. Det kan jo ikke bli noe annet en god stemning! Ellers starter jo påskeferien i slutten av måneden, så det blir nok bra. Har du noen planer for mars?

Hashtags: #mars #hallomars #studentlivet #student #hverdagen #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits