God morgen - klar for trening

God morgen alle sammen. ♥  Nå har jeg akkurat spist en god frokost før jeg skal ned på Elixia. Dagens trening blir en spinning time samt en yoga time. Ja, det stemmer.. jeg skal prøve meg på yoga på nytt. Jeg tror fortsatt ikke dette er treningsformen for meg, men det gjelder å være positiv og prøve. Jeg trenger å trene smidighet, så en slik type time er jo "riktig" vei å gå. Det er egentlig super deilig å være tilbake i hverdagen, hvertfall med trening. Merker jeg savner det de dagene jeg ikke får det til. Morgentrening er som jeg har nevnt før, noe av det beste jeg vet. Det gir så mye positiv energi. Sola skinner ute og jeg tror dette blir en fantastisk dag.Hva er dine planer denne søndagen? Skal du trene?

Ellers må jeg nesten tipse alle om den store gleden jeg så når jeg våknet. Getinspired har 30% på alle "anti-shape" tightsene sine fra Röhnisch. Dette er noen fantastiske tightser jeg selv forguder. Ligger et par, både korte og lange i treningsskapet. Jeg har lenge ønsket meg treningshortsen, så nå slo jeg til. Det jeg digger med denne er at den er høy i livet og gir like god støtte som tightsen. Greit å ha noe kortere å trene i, på de varmeste dagene. Ta gjerne en litt på tilbudet ved å trykke her (link) Treningsshortsen finner du her (link). Getinspired har super service og sender ut varene kjempe raskt. Gleder meg masse til den kommer.

Hasjtags: #suntoggodt #godmorgen #frokost #treningsklær #getinspired #trening #elixia #livsstil #helse #yoga #spinning #xcyling #astridjohansen

Kommenter innlegget

SWEATSHOP - Blodig mote

Jeg kom nettopp over aftenpostens serie/repotasje "Sweatshop". Det eneste jeg har å si er SE DEN.  Jeg har ikke ord, men dette er en serie som alle burde se. Det setter så perspektiv på hvordan verden er og hvilke forskjeller som finnes. Jeg synes det er flott at de kaster lys over sitvasjonen å åpner øynene til Norges befolkning. Vi høres ofte at verden er urettferdig, men vi har så godt av å se noe av det som faktisk skjer. Livssitvasjonen til en gjennomsnittelig nordmann kan ikke sammenlignes på noen områder. Vi kjøper billige klær i kjedebutikkene, mens de som har laget dem ikke har råd til å kjøpe dem selv engang. De har så vidt penger til mat for å overleve. Jeg blir nesten kvalm av tanken på hvordan noen mennesker kan ha så "flaks" å bli født i land som Norge, der vi nærmest ikke har et eneste problem sammenlignet med blant annet disse menneskene i Phnom penh. Vi aner rett og slett ikke hvor heldige vi er.

Jeg lånte dette bilde fra aftenposten.

 Det er så viktig at vi setter fokus på dette, at vi ikke bare lukker øynene å later som dette er helt greit. Som det sies i serien, må man oppleve det med egne øyne før man skjønner hvor ille det er. Sett av litt tid for å se alle de fem episodene jeg har lagt ved i innlegget, det bør åpne flere øyne. Jeg håper flere bloggere vil spre serien. Hva tenker du om serien sweatshop?

Episode 1.

 
Episode 2.
Episode 3.
Episode 4.
Episode 5.

Hasjtags: #sweatshop #urettferdig #fattigdom #mote #innkjøp #aftenposten #viktig #astridjohansen

Kommenter innlegget

Vinneren av giveaway - i love produkter

Beklager at dette tok litt lenger tid enn forventet, men nå er vinneren trukket. Det ble Anxhela. Gratulerer så mye, jeg kontakter deg :)


Til dere som ikke vant, det kommer flere giveaways snart. Jeg synes det er morsomt å holde sånne konkurranser, så følg med. Kom gjerne med tips til hva du kunne tenke deg i en giveaway. ♥ 

Hasjtags: #giveaway #produkter #ilove #konkurranse #hvavilduha #astridjohansen

Kommenter innlegget

Nytt design

 Da jeg startet min nye blogg, tok jeg med meg mitt gamle design. Jeg har hatt designet i litt over 1 år, så nå synes jeg det var på tide å skifte det ut. Designet er igjen laget av super flinke Rikke. Anbefaler virkelig å bruke henne om du skal fornye bloggen din. For å se litt av arbeidet hennes, kan du besøke hjemmesiden hennes ved å klikke her! (Link) Jeg likte mitt gamle design veldig godt, men forandring fryder! Jeg er super fornøyd.

Mitt gamle bloggdesign

For de som skulle være litt forvirret, så finner du nå kategoriene på høyre side. Bloggen har blitt mer leservennelig ved at du nå kan søke i bloggen, samt oversette innholdet til flere språk (om det skulle være et behov). Disse funksjonene finner du også på høyre side. Hva synes du om mitt nye bloggdesign?

Hasjtags: #bloggdesign #nytt #fint #rrhwebdesign

Kommenter innlegget

Vippefin hos strøget negldesign

Rett før jeg dro tilbake til Lillehammer, fikk jeg satt på nye vipper. Denne gangen prøvde jeg å sette på vipper hos super flinke Maylen som jobber for pure lash, i salongen strøget negldesign. Hun holder til i Strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget. Adressener: Storgata 13b, 0155 Oslo. Maylen er veldig flink og veldig profesjonell. Jeg følte virkelig at jeg var i trygge hender og at hun virkelig kunne det hun holder på med.  Det ble også et veldig bra resultat, så jeg er super fornøyd. Vippe extensions går ut på at single hår limes på dine egne vipper, en og en vippe av gangen. Det blir altså en naturlig forlengelse av de eksisterende vippene.Maylen har et åpningstilbud på et sett vipper til 1200kr, men jeg var så heldig å kunne gi leserne mine en mulighet til å få vipper for 950kr. Så om du vil benytte deg av dette tilbudet, så oppgi at du ble tipset om salongen igjennom min blogg. Det er så utrolig deilig å ha lange fine vipper. Det å våkne opp og føle seg fresh, er helt herlig. Det anbefalles virkelig! For timebestilling av vipper, send Maylen en melding på 47683666.  ♥ Hvis du har noen spørsmål angående vippe exstensions, så bare spør. Jeg skal svare så godt jeg kan. Hva synes du om vippe exstensions? Har du prøvd det før?

Hasjtags: #vippeextensions #vipper #purelash #strøgetnegldesign #skjønnhet #velvære #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Det som gjør meg glad

Nå har jeg fått satt sammen et innlegg med det som gjør leserne glade. Tusen takk for fin respons på forrige innlegg, det er mange fine ting som gjør dere glade. Jeg synes dette ble et fint og inspirerende innlegg. Det er ofte små ting som skal til for å snu på humøret.  Sett pris på de små tingene i hverdagen og lag deg en fin dag.♥♥ Kjælighet gjør meg glad (å trist egentlig)

♥ Kjæresten min gjør meg glad.

♥ Å vite at jeg har en å elske, som elsker meg tilbake. :)

 ♥ Solskinn gjør meg glad!

♥ Blide barn.

♥ Jeg blir glad når folk smiler til meg.

♥ Blomster og kjærleik gjør meg glad

♥ Det gjør meg glad å kunne gjøre jobben min.♥ Energien jeg får av trening, gjør meg glad. :)

♥ Å våkne opp ved siden av samboeren min hver dag gjør meg glad

Når jeg merker og ser framgang fra trening.

♥ Musikk og musikaler,en god treningsøkt filmkveld eller bare å lese noe moro.

♥ Kjøpe en god is i varmen.

♥ Årets første svømmetur.

 
♥ God tid sammen med familie. 

♥ Sol, varme, latter, venner, trening men aller mest blir jeg lykkelig sammen med barna og når jeg er på konserter/live band på byen.

♥ At min sønn er lykkelig og masse kjærlighet i luften. 

♥ Det å ha ting å se frem til. 

♥ Jeg blir glad av mestringsfølelse. 

♥ Sommer og sol gjør meg glad. 

♥ Det å ha ting å se frem til. 

♥ Gode venner. 

♥ Liker å være med gode venner å spille brettspill eller kortspill. 

Kommenter innlegget

Slutten av påskeferien

Da var påskeferien over for denne gangen. Påskeaften ble feiret på tradisjonelt vis. Fra jeg var liten, har det blitt arrangsert noe som kalles "Atnalekene". Atnalekene består av ulike aktiviteter som blant annet krokkert, botcha, pilkast, sparke ballen i mål, dart, dorullhopp og kaste ball i bøtte. Dette er aktiviteter alle i alle aldere, er med på. Veldig koselig og veldig morsomt. Vi var også veldig heldige og fikk påskeegg i år. Her får vi en rebus med ulike spørsmål som skal svares på for å komme til neste post.  Når hele rebusen er løst har du funnet veien til påskeeggene. På kvelden spiste vi et himmelsk biffmåltid, spilte kort og hadde premie utdeling. Jeg vant et flakslodd og en sportsbh, så det var helt supert.  Påskeaften var like vellykket som alltid. ♥

Første påskedag satt vi oss i bilen og kjørte tilbake til Oslo. Jeg og Jonathan var så heldig å bli invitert på middag hjemme hos foreldrene hans. Vi ble invitert på grillmat, noe som var midt i blinken. Det er jo så utrolig godt og varmt ute, så det var helt perfekt. Hagen deres hadde også blitt super fin. De er så utrolig flinke til å fikse, plante og holde hagen i orden. Det er ingen tvil om at det er mange timers innsats bak en slik hage, men det er virkelig super fint. Det er kjempe vakkert var det å sitte ved fiskedammen, spesielt i den gode sommer solen. Det ble en veldig koselig kveld med god mat, hyggelig selskap og scrabel spill. Det er utrolig hvor mange ord man kan lage ut av noen få bokstaver. Her gjelder det virkelig å ha litt fantasi og se mulighetene.

♥ Hvordan har påsken din vært? Husk at vinneren av giveawayen blir trukket i kveld. Du kan fortsatt melde deg på her!

Hasjtags: #hverdagen #påskeferien #påske #glede #sommerogsol #sommer #atna #astridjohansen

Kommenter innlegget

Skitur i påskesola


I dag har det virkelig vært det perfekte påskeværet. Sol fra skyfri himmel, vindstille og flotte skiløyper innover fjellet. Jeg hadde litt glatte ski, men det må man nesten tåle. Vi gikk påtur innover fjellet og hadde en raste pause med kvikklunsj, kakao, appelsin og matpakke. Mmmm, det er skikkelig påskestemning! Det var som dere sikkert skjønte en nydelig tur. I kveld skal jeg kose meg med bålpanne, god mat, kortspill og godt selskap. Rart at ferien snart er over. I morgen er det selveste påskeaften også bærer det nedover til Oslo på søndag. Det er bare å nyte den siste tiden så lenge man kan. Har du hatt en fin dag i dag? Hva har du gjort? ♥


♥ Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her!

♥ Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #påske #påskevær #stemning #hverdag #ferie #påskeferie #hyttetur #astridjohansen

Kommenter innlegget

Hva gjør deg glad?

I dag er ikke været helt på topp, så med andre ord blir det nok ikke noen skitur i dag. Været satte likevel ingen stopper for å røre litt på seg. Jeg, Madeleine og Jonathan startet dagen med en joggetur bort til kirken, etterfulgt av intervaler opp bakken på Atna. Vi var alle gode og slitene, men det er bare en fantastisk følelse. Da smakte hvertfall frokosten veldig godt godt etterpå. Merker at trening og "ny energi" er noe som gjør meg veldig glad. Jeg ble derfor sittende å lure på hva som gjør dere glad? Jeg tenkte jeg skulle lage et samlet innlegg med hva som gjør leserne mine glad, så legg gjerne igjen en kommentar.Hva gjør DEG glad?
♥ Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her!

♥ Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

hasjtags: #hvagjørdegglad #stortogsmått #hverdag #trening #løping #glede #jogging #astridjohansen

 

 

 

 

Kommenter innlegget

Påske på fjellet

 Det blir ikke ordentlig påske uten en tur på hytta. Jeg har vært i på hytta i påsken, så lenge jeg kan huske. Det var et unntak rett før russetiden i 2012, da jeg måtte jobbe med russebussen. Det er så koselig å være på hytta i påsken, vi er alltid en gjeng som reiser opp og har skikkelige påsketradisjoner. I år er jeg så heldig og har med meg Jonathan på hytta. Dagen i dag har vi brukt på fjelltur. Det var kjempe deilig! Det er så fredelig og fint på fjellet, ordentlig feriestemning. Det var også godt med snø, så jeg ser frem til fine skiturer fremover. I dag kommer også resten av gjengen oppover, så da er virkelig påsken i gang. Det blir helt herlig! Jeg skal forresten prøve å oppdatere bloggen jevnlig i løpet av påsken, men vi får se hvordan det går grunnet dårlig internett. Hvor er du i påsken? Har du hatt en fin påske så langt? 

 ♥ Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

♥ Husk giveawayen, meld dere på her(link)

Hasjtags: #påske #hverdag #ferie #fjelltur #påskekos #hyttetur #hytte #familie #astridjohansen


Kommenter innlegget

Details - flowers

Se så utrolig fine kranser. Butikkene bugner av masse forskjellig hårpynt med blant annet blomster. Jeg kjøpte de to kransene som er vist under på Glitter for 99kr (pr stk). Tenk så fine de kan bli en varm sommerdag, til en sommerkjole foreksempel. Det er viktig å tenke detaljer fra topp til tå. Jeg kan være flink til å finne det rette tilbehøret, men har lett for å hoppe over håret. En blomsterkrans kan foreksempel være den siste detaljen som skal til for å få en helhet. Kransene er enkle å bruke, samtidig som det blir veldig fint. Jeg tror hvertfall jeg kommer til å bruke litt mer hårpynt fremover. Hva synes du? Er du flink til å fikse håret? Kommer du til å inviserte i en blomsterkrans i år?

Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

 Hasjtags: #sommer #blomster #blomsterkranser #hårpynt #detaljer #hår #blomsterkrans #tilbehør #mote #skjønnhet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Neglefin på strøgetnegldesign

 I går fikk jeg satt på nye negler hos en av Oslo`s beste og koseligste neglesalonger, nemmelig Strøgetnegldesign. Siden det nesten bare er fantasien som setter begrensning på hva man kan lage, tenkte jeg og Beth at vi skulle prøve på noe nytt. Jeg har aldri hatt spisse negler tidligere, men synes de ble veldig kule. Det er alltid morsomt å leke seg med farger, lengder og form. Jeg er veldig fornøyd med mine negler hvertfall.

// disse neglene er sponset.

Strøgetnegldesign holder til i holder til i Strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget. Adressener: Storgata 13b, 0155 Oslo. I neglesalongen er det to super flinke og hyggelige damer som jobber, Beth og Kate. Her er det super god kunde service, så skulle noe gå galt, er det ikke no problem å få rettet opp dette.  De er også flinke og kreative, så det er bare å komme med ønsker til ulike typer negler. Det er heller ingen tvil om at disse damene virkelig brenner for negler. Dette kan man også se på de fine neglene de har laget. Jeg skal legge ved bloggene deres nederst i innlegget, så kan dere ta en titt. Anbefaller også å ta en tur innom deres facebook side.

Salongen har ikke en absolutt fast åpningstid, men det pleier som regel å være fra fra 07-21 på hverdager og 08-18 på lørdager. Dette er noe du avtaler med salongen, når du bestiller time. Min erfaring er at de er super fleksibele å stiller alltid opp når det er behov for det. Det er hvertfall noe jeg setter enorm stor pris på. Det er alltid god stemning og veldig hyggelig å være der. Jeg gleder meg alltid til å dra innom.

Du kan både få satt på negler i ackryl og gele. Prisen på et sett negler ligger på 600kr (650kr med glitter).  Påsetting av neglene tar i underkant av en time og du får et kjempe lekkert resultat. Etter min erfaring sitter neglene i 3-4 uker. Du trenger heller ikke være redd for at de skal dette av når du gjør "vanlige" ting som å foreksempel dusje. Husk at neglene er støpt på, de de sitter som et skudd. Neglene faller altså av, fordi dine egne negler vokser ut. Som dere ser har jeg satt sammen noen av neglene jeg har hatt igjennom tiden. Veldig mange fine, samtidig som de er litt forskjellige. Jeg synes det er super kult og eksprimentere innimellom, men jeg er også veldig glad i de litt mer "klassiske" med hvit tipp.

For negletime, ikke nøl med å sende Beth en melding på nr. 99291760.

Sjekk gjerne ut deres facebook side her. 

  Ta en titt på Kates negleblogg  (trykk her)

Ta en titt på Beths negleblogg (trykk her)

Om du er ute etter fine negler og flinke damer i Oslo område, anbefaler jeg Strøgetnegldesign på det sterkeste!

Hasjtags: #oslo #negler #nails #negledesign #farger #strøgetnegldesign #anbefaling #skjønnhet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Ut på tur, aldri sur

Beklager lite blogging de siste dagene, det kommer.  I dag har dagen egentlig gått i ett, men akkurat det synes jeg egentlig er litt deilig. Jeg startet dagen hos Oslo`s beste neglesalong, strøget negledesign! Jeg skal skrive et ordentlig innlegg om dette i morgen, så det er bare å glede seg. Jeg har nemmelig fått super kule negler. Etter dette gikk turen til skogen med Jonathan og min vakre lille hund, Tiril. Vi gikk en runde i skogen før vi satt oss ned på Rustasaga og nøt sola. Jeg elsker å gå tur i skogen. Det er så rolig og fredelig, samtidig som det er super deilig. Det er den perfekte muligheten for Tiril å løpe rundt å snuse på absolutt alt. Samtidig får man virkelig en forandring. Det har også vært en helt fantastisk temperatur i dag, så det var herlig! Når jeg kom hjem, møtte jeg min vennine Silja. Silja hjalp meg med å ta et par bilder til min nye header. Tenkte det var på tid med en liten oppdatering på bloggdesignet, så det kan bli veldig spennende. Gleder meg til å se det ferdig! Hva er dine planer for helgen?

Hasjtags: #tur #hverdag #sol #vår #bloggdesign #strøgetnegldesign #kos #skogen #hund #astridjohansen

Kommenter innlegget

Endelig hjemme

For en fantastisk følelse å endelig komme hjem igjen til Oslo. Eksamen ligger bak meg og påskeferien er endelig her. ♥ Nå kjennes det virkelig ut som alt stresset har lettet fra skuldrene mine og forsvunnet. Akkurat nå har jeg krøpet opp i sofakroken med verden beste go jente. Åh, som jeg har savnet å være hjemme, kjempe koselig. Nå skal jeg bare slappe av, før jeg snart finner sengen. Hva har du gjort i dag?

 Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #hverdagen #avslappning #påskeferie #astridjohansen

Kommenter innlegget

It's monday don't forget to be awesome

Da var det mandag som betyr en ny uke, med nye muligheter. Sånn sett liker jeg egentlig mandagene godt, de gir deg liksom en "ny" sjanse. Vi starter en ny uke med blanke ark, med store muligheter for å oppnå det vi vil. Dette blir en stressende uke for meg frem til onsdag ettermiddag. Etter dette begynner påskeferien, så da skal jeg pakke sammen tingene mine og sette kursen til Oslo igjen. Noen juss bøker skal nok få bli med hjem, da det er to eksamner til på meg i mai. Jeg vet at det er mange som har "siste innspurt" med eksamner,tentamner eller andre utfordringer denne uka, så jeg vil benytte anledningen til å si lykke til, til alle sammen. Dette skal vi klare folkens, før vi vet ordet av det er ferien her. Resten av uka tror jeg blir kjempe bra, gleder meg blant annet til å møte venner, familie og kjæreste igjen. Hvordan ser uken din ut? Hva er planene dine for påskeferien?

Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #hverdag #mandag #vår #snartpåske #snartferie #ferie #astridjohansen

Kommenter innlegget

JEG VIL LESE DIN BLOGG

Jeg trenger stadig nye blogger å lese, derfor vil jeg gjerne lese din blogg. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet, så tar jeg en titt. Legg meg også gjerne til som venn på blogg.no, jeg går ofte igjennom vennene mine sine innlegg. Kanskje du får en ny fast leser?


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtag: #lesedinblogg #lese #blogger #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

Namaste

Da var klokken passert 19 og en ny lesedag er snart over. Arbeidsretten er både et spennende, men vanskelig fag. Jeg blir alltid sittende å lure på hva de kommer til å spørre oss om på eksamen? Alt virker like relevant  i dette faget, så jeg vet virkelig ikke hva jeg burde fokusere mest på. Ikke lenge igjen til eksamen nå, så nå må man virkelig fokusere. Merker at disse eksamensperiodene tar på kreftene. Nå er det jo snart påskeferie og i slutten av mai starter faktisk sommerferien. 2 året på jussen er snart forbi, tiden flyr virkelig fort avgårde.Som nevnt tidligere elsker jeg å starte dagen med en treningsøkt, så i dag tidlig jogget ned på Elixia for en time spinning. Jeg liker spinning veldig godt og det var en veldig god time. Når timen var ferdig møtte jeg min gode vennine Helin, som selvfølelig klarte å overtale meg til å bli med på 90 minutters yoga. Yoga har aldri vært min treningsform, men jeg tenkte at jeg godt kunne prøve. Så i dag har jeg altså tatt ulike solhilsner og hatt kroppen i mange rare stillinger. Super uvant for en person som aldri trener yoga. Likevel, så gikk det egentlig ganske greit. Pusteteknikken kom jeg vel aldri helt inn i, men det kommer med øvelse. Yogainstruktøren synes jeg var flink med tanke på at jeg ikke pleier å trene yoga, så det var jo positivt. Jeg fant vel ut at yoga fortsatt ikke er min type treningsform, men det kan godt hende jeg prøver igjen.Hva har du brukt søndagen din på?

Illustasjonbilde: Jeg hadde desverre ikke med meg kamera.


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #trening #hverdagen #lesing #snarteksamen #eksamen #yoga #juss #spinning #livsstil #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

WANTS - Trening

Jeg elsker treningsklær. Lista er alltid lang på ting jeg ønsker meg. Min absolutte favorittbutikk når det kommer til treningklær er www.getinspired.no! De er raske, effektive og gode på kundeservice. Jeg har bare positive opplevelser med å bestille klær derfra. Under ser dere litt av ting jeg ønsker meg for øyeblikket. Jeg har også linket til de ulike klærne.

 

HER HER HER

HER HER HER

HER HER HER

HER HER HER

Var det noe du likte? Har du kjøpt klær hos getinspired før?


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #trening #livsstil #treningstøy #getinspired #want #wish #ønsker #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

Latest @ instagram

Instragram er absolutt en av mine favoritt apper. Instagram sjekker jeg flere ganger dagelig og poster ofte bilder. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av de siste bildene jeg har lagt ut på insta i det siste. Det er flere bilder som går igjen i bloggen, da jeg "reklamerer" litt for bloggen på instraprofilen min. Likevel er det også bilder på insta som ikke ligger på bloggen. Om du har lyst til å følge meg, er det veldig koselig. Jeg heter astrid1108 på instragram. Legg gjerne igjen deres navn på instagram, så kan jeg ta en titt. Hva heter du på instagram? Bruker du instragram?Bilde 1 og 2: Freshe armbånd fra #CMYK, Bilde 3: Bilde til giveaway, Bilde 4:Tatt på hotellrommet i Berlin, 5:Bursdagkaken vi spiste hos Ane, Bilde 6: Koselig shopping middag med mamma og Celine, Bilde 7: Nydelige negler laget av superflinke Beth, Bilde 8: #selfie, elsker den sangen! Bilde 9:Treningsutfordring, Bilde 10: kveldskos, Bilde 11: Motivasjonsbilde, Bilde 12: Planleggning av treningsuken, Bilde 13: Spillekveld, monopol, Bilde 14: Kjempe koselig lunsj hos Jonathan, Bilde 15: Gjengen i Berlin, Bilde 16: Frokosten på flyplassen, Bilde 17: tips til bloggen, Bilde 18: Mine elskede vipper, Bilde 19: Freshe statementsmykker fra CMYK, Bilde 20: Klar for trening!


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #Instagram #bilder #blogg #kollasj #sminke #smykker #trening #mat #negler #astridjohansen

Kommenter innlegget

Sunn hverdagskos

Har du lyst på noe godt i hverdagen? Det finnes mange gode og sunnere alternativer, enn foreksempel sjokoladen, potetgullet eller kaken. Jeg har nevnt det før, men jeg elsker virkelig vaniljekesam og bær. Vaniljekesam og bær er helt nydelig, samtidig som du får litt av søtningssmaken. Du står helt fritt til å velge hva slags type frukt og bær du vil bruke, jeg personlig foretrekker blåbær og bringebær. Det er super godt, samtidig som det er veldig lett å lage. Jeg kan ofte laget meg dette når jeg kommer hjem fra trening og kryper opp i godstolen etter en lang dusj. Både dette og ulike fruktfat, er gode alternativer til sunnere varianter for hverdagskos. Liker du vaniljekesam med bær? Har du et tips for sunn hverdagskos?

Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #suntoggodt #vaniljekesam #sunnerealternativ #bær #sunt #godt #tips #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

STYLE DIN IPHONE

Jeg kom over en app som heter CocoPPa her om dagen. Denne aplikasjonen gir deg muligheten til å style din iphone (mulig andre telefoner også) akkurat slik du vil. Jeg synes hvertfall det er litt morsomt og har selvfølgelig testet den litt ut. Hvordan tema ønsker du egentlig at telefonen din skal ha? Kanskje du vil ha en rosa facebook knapp istedet for en blå? Isåfall er dette appen for deg. Anbefaler alle å laste den ned å teste den ut hvertfall. Se så søt mobilen min har blitt så langt.

Når jeg er først er inne på app anbefallinger vil jeg også tipse dere om appen Shazam. Jeg kom over denne for et par uker siden, da en vennine som visste meg den. Hvor ofte har du ikke hørt en sang og tenk hva heter den? eller "Hvem synger den sangen?". Jeg har hvertfall vært borti dette tilfelle flere ganger, men nå er virkelig ikke dette et problem lenger. Shazam gir deg nemmelig svaret! Jeg har testet den litt på ulike sanger (både kjente og mindre kjente sanger) og det er utrollig hva den finner ut. Samtidig jobber den raskt og effektivt. Anbefaler alle å prøve denne også.

Har du prøvd noen av disse appene før? Har du en kul app å anbefalle?


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #app #apper #tips #cocoppa #shazam #iphone #style #astridjohansen

Kommenter innlegget

Morgenstund har gull i munn

God morgen alle sammen.♥ Nå sitter jeg klar i treningsklærne mine og har akkurat spist frokost. Turen går snart ned på elixia for en time Xycling etterfulgt av shape. Dette er absolutt ingen dårlig ide en lørdagsmorgen. Når jeg kommer hjem blir det nok full fokus på lesing resten av dagen. Det er kanskje ikke den morsomste lørdagen i historien, men slik blir det noen ganger. Eksamen nærmer seg med raskeskritt, jeg både gruer og gleder meg til den egentlig. Uansett gjelder det å utnytte tiden så godt man kan. Et annet pluss er at ferien starter etterpå. Forresten, TUSEN TAKK alle sammen, det var morsomt å våkne opp til så høye plasseringer på de ulike blogglistene.Hva skal du i dag? Skal du trene i dag?

 Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #Hverdag #trening #livsstil #xycling #shape #elixia #lese #astridjohansen

Kommenter innlegget

Giveaway - i love produkter

Siden sommersolen titter frem, våren er kommet og påsken er like rundt hjørnet, tenkte jeg å kjøre igang med en liten giveaway.Denne gangen gir jeg bort 3 produkter fra serien "i love". De 3 produktene e body butter, håndkrem og showet gele. Alle med lukten strawberries & cream. Det du trenger å gjøre for å delta er følgende:

Like Facebook gruppen til bloggen her. (link)
Trykk liker på innlegget (Er en knapp i bunnen)
Legge igjen en kommentar hvor du skriver at du er med + en mailadresse jeg kan nå deg på.

Vinneren kåres 22.april rundt klokken 22. Det blir selvfølgelig trukket en tilfeldig person, for å gjøre dette mest mulig rettferdig. Håper så mange som mulig vil delta.

Hasjtags: #giveaway #vår #hverdagen #ilove #rosa #astridjohansen

Kommenter innlegget

A summer dreamJeg har helt glemt å vise dere denne fantastiske kjolen. Den er fra only (selges også hos veromoda) og er bare super søt. Elsker blomsterprinten og fargene. Denne kommer helt klart til å bli en favoritt i sommer. Jeg ble forelsket i den med engang jeg så den. Ser for meg lange, varme sommerkvelder i denne. Tenk så fin den blir når man faktisk har fått litt farge. Den kostet 170kr (om jeg ikke husker feil) noe som slett ikke er ille for en slik kjole. Den har også detaljen med at den er litt lengre bak, noe jeg virkelig digger. Nå gleder jeg meg enda mer til sommer og sol! Hva synes du om kjolen? Er du glad i sommerkjoler? 


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her!

Hasjtags: #mote #innkjøp #blomsterprint #vår #sommer #kjole #astridjohansen

Kommenter innlegget

25 på 90

Når jeg var på trening igår meldte jeg meg på Elixias utfodring: "Tren 25 ganger på 90 dager, fra 1.april til 30 juni". Jeg har vært med på dette tidligere og det pleier å gå veldig fint. 25 dager kan være mye, samtidig som det går veldig fort! Jeg må klare dette innen slutten av mai, siden jeg reiser hjem på sommerferie. Uansett er det morsomt med en utfordring hvor man kanskje får pushet seg selv litt ekstra. Jeg har faktisk vært borti et tilfelle tidligere hvor jeg egentlig ikke "orket" å dra på trening, MEN jeg måtte jo få et klistremerke til på plakaten. Som dere ser er jeg nummer to på denne plakaten og har fått et merke fra igår. I dag skal jeg klistre på et til, jeg gleder meg. Jeg anbefaler alle å sette seg et slik mål, selvom man ikke nødvendigvis går på Elixia. Lag det en oversikt og kryss av. Har du vært med på en sånn utfordring tidligere? Blir du med?Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her!

Hasjtags: #trening #livsstil #fitness #utfordring #elixia #25på90 #helse #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min onsdag = trening og lesing

God ettermiddag alle sammen! ♥ Nå har jeg akkurat spist middag, laksetaco mmmm! Så nå skal jeg snart jogge ned på Elixia en tur for en time spinning etterfulgt av styrke&core. Dagens høydepunkt oppi all eksamenslesingen. I dag hadde vi en gjennomgang av hele arbeidsretten, det var ganske nyttig. Det er mye som skal huskes og læres, så det var veldig fint å få en gjennomgang. Kun EN uke til eksamen nå, så det er bare å brette opp skjorte ermene. Jeg synes faget "arbeidsrett" er veldig interessant, samtidig dette er et fag "alle" vil få bruk for. Alle vil nok enten være en arbeidsgiver eller arbeidstaker en eller flere ganger i løpet av livet. Det er foreksempel greit å vite hva en arbeidsgiver har rett til å gjøre eller hva en arbeidsgiver har anledning til å spørre om i et jobbintervju. Hva har dere gjort i dag?Hasjtags: #trening #hverdagen #eksamen #juss #astridjohansen

Kommenter innlegget

HELLO APRIL

Da var vi allerede i april, tenk så fort tiden går. Nå er det snart sommer dere, deilig! Nå som april har ankommet, nærmer påsken seg med raske skritt.Tenk at om litt over 1 uke starter påskeferien. Det blir kjempe deilig! Jeg har stor tro på at april blir en bra måned. Jeg elsker våren, det er så fint at sola og blomstene sakte titter frem. Alle menneskene rundt deg blir liksom ekstra glade av været og en lysere tid. Noe jeg derimot ikke er så veldig glad i når det kommer til 1.april er aprillsnarr. Jeg er generelt ganske lettlurt og godtroende, så jeg føler jeg alltid er et "offer" denne dagen. Jeg går derfor som oftest inn for å ikke tro på noe av det folk sier (hvertfall som virker misstenkelig) hehe. Heldigvis har jeg ikke blitt lurt enda, men nå er jo klokken bare litt over 11. Aprilsnarr kan være ganske morsomt også, om det er noen bra spøker som er ute å går. Ha en super dag og nyt den nye måneden. Har du blitt lurt enda? Har du tro på at april blir en god måned? Har du noen spesielle planer for april?

Hasjtags: #april #påske #aprilsnarr #snartsommer #vår #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits