En tur i sommersolenDa var jeg tilbake i Lillehammer og godt i gang med eksamensforbredelsene. Dagen har gått til en gjesteforelesning, litt lesing og trening. Det er deilig å komme tilbake til hverdagen, selvom det er helt fantastisk å være hjemme. Nå er det faktisk bare 8 dager til jeg setter meg på toget og kjører hjem til sommerferie. Så nå er det virkelig siste innspurt før eksamen. Det er mye som skal leses og læres før den tid, så det er bare å gjøre så godt man kan hele veien. I går hadde jeg en super koselig tur sammen min kjære mor. Vi gikk rundt Hvervenbukta i den nydelig sola. Det var sikkelig sommertemperatur, så det var en kjempe fin tur. Vi var på Hvervenbukta ganske tidlig, så det føltes nesten som vi var alene. Det er kjempe fint å gå tur der, samtidig som det er så koselig med vannet, fuglene og hele stemningen.  Jeg anbefaler virkelig å legge turplanene dit om man vil gå seg en tur og bor i Oslo område. På sommeren er det også helt fantastisk å bade og sole seg her, men da er det selvfølgelig fult med mennesker. Nå skal jeg spise litt kveldsmat og slappe av før det blir en ny lesedag i morgen. Hva har du gjort i dag? Har du et område du liker å gå tur i?Hasjtags: #studentlivet #sommer #hvervenbukta #tur #tips #fint #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min 17.mai

Min 17.mai ble feiret i Oslo sammen med gode venner og familie. Jeg startet dagen i byen, hvor vi gikk i folkemengden og følte på stemningen. Det jeg virkelig elsker med 17.mai er at det er så mange glade mennesker. Det var et folkehav av glade og pyntede mennesker. Masse latter, stemmer, musikk og rop av hurra. Jeg fikk til og med kjøpt meg en is, så det var dagen reddet, hehe! Vi var en gjeng som møttes for å ta et par glass vin i sola, som var veldig koselig. Etter mye latter og prat dro jeg og Jonathan hjem til meg for å spise lunsj med familien. Det var veldig god mat, samtidig som det var fint å se familien igjen. Etter lunsjen var vi nede hos Mathilde for å grille litt, før vi skulle dra opp til meg igjen. Hos Mathilde kom blant annet Charlotte og Alex som jeg ikke hadde sett på kjempe lenge, det var bare helt herlig. På kvelden var jeg sammen med masse herlige mennesker, så alt i alt var dagen helt perfekt. Det var en super 17.mai, gleder meg allerede til neste gang. Gratulerer så mye til alle sammen. Hva gjorde du på 17.mai? Var dagen fin? ♥Jeg fikk spørsmål om hva jeg skulle ha på meg den 17.mai og antrekket ble altså slik: 

Hasjtags: #17mai #nasjonaldagen #hverdagen #hurra #outfit #astridjohansen

Kommenter innlegget

I'm coming home

Etter mye frem og tilbake kom jeg frem til at 17.mai skulle feires i Oslo sammen med mine supre venner. Det er så lenge siden jeg har vært hjemme og sett dem, så det skal bli veldig godt. De to siste ukene kommer jeg til å være i Lillehammer og lese for harde livet, så det blir deilig med et lite avbrekk. Så nå gleder jeg meg masse til å komme hjem å møte gode venner, familie og kjæreste. Nå skal jeg kose meg med jordbær, vann og den ene pensumboka mi, så går nok tiden kjempe fort. I kveld skal jeg møte noen venniner, vi skal en tur på kino å se bad neighbour. Det ser ut som en super morsom film, så det gleder jeg meg til. Videre tenkte jeg at jeg skulle teste ut Elixia på Lambertseter i løpet av uka, det blir bra. Selvom man tar seg "ferie" og drar hjem, så kan man alltids trene. Ha en fantastisk fin dag alle sammen. Hva skal du i dag?

Hasjtags: #hverdagen #togtur #jordbær #hjem #reise #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

MinMote - 17.mai

Nå nærmer virkelig 17.mai seg og i den anledningen har minmote laget en film med tips til hele 17.mai antrekket. Hvordan lage en nydelig flette til bunaden? Hva bør man ha på om det regner eller er super sol? Svaret finner du i filmen under. Anbefaler alle å ta en liten titt. Filmen tar spesielt for seg alle som ikke skal ha på bunad, med unntak av forslag til frisyren. Jeg synes hvertfall dette var en film som gir en fin liten oversikt, det kan jo hende at du faktisk får noen gode tips. Jeg vurderer blant annet å prøve meg på fletten, men det har jeg ikke helt bestemt meg for enda.  Er ditt 17.mai antrekk klart? Hva skal du ha på deg?

Hasjtags: #minmote #outfit #17mai #mote #klær #fashion #hår #tips #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min personlige almanakk

Etter at jeg begynnte å studere ble jeg spesielt avhengig av avtaleboka mi. Det er så greit og praktisk å ha en slik bok, så har man alltid fulloversikt over jobbtider, forelesninger, bursdag, avtaler og andre gjøremål. Jeg er helt avhengig av boken min og har alltid fullkontroll så lenge den er med. Nå går skolealmanakken min ut, så da var det på tide å bestille en ny. Jeg ble tipset om en side som heter personligalmanakk (kom direkte til siden ved å klikke her) hvor du kan designe din egen bok. Du kan designe forside og bakside med farger eller egen bilder. Bestemme tema og farger for sidene, samt legge inn andre funksjoner. Jeg har blant annet lagt inn noen bursdager i boka mi, en rute til dagens trening, ukens gjøremål og en mulighet til å skrive litt ekstra notater. Det tok kort tid fra jeg bestilte boka til den dumpet ned i postkassen min og hittil er jeg super fornyød. Nå har jeg full oversikt over sommerjobbingen og andre små ting. Anbefaler alle på det sterkeste å gå til innkjøp av en slik bok. Det er smart og praktisk samtidig som det er ekstra morsomt å kunne gjøre den personlig. Har du en slik bok eller har du lyst på en?Hasjtags: #tips #hverdag #studentlivet #almanakk #student #avtaler #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Min treningsuke

Da har jeg laget en oversikt over min treningsuke og slik ser den altså ut. Dette er utgangspunktet mitt, men noen endringer kan jo alltid forekomme. Jeg har prøvd å lage en treningsuke som er litt variert, så dette tror jeg blir veldig bra. Jeg er jo ofte på ulike xycling timer, men det finnes jo flere ulike måter å trene kondisjon på. Derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve litt andre former også, slik at jeg får variert treningen mer. Jeg skal blant danse zumba og prøve meg på cardio step, det blir veldig spennende. Trening er helt perfekt ved siden av lesingen, som meste parten av uken min kommer til å bestå av. Hvordan ser din treningsuke ut? Hvor mange treningsøkter har du ca i løpet av en uke?

Hasjtags: #trening #livsstil #hverdagen #studentlivet #helse #trene #elixia #kondisjon #stryke #astridjohansen

Kommenter innlegget

Relax it's sunday

Wops så var helgen over igjen. Det er utrolig hvor fort helgen kan gå altså, men det tyder vel bare på at vi har det bra? Jeg liker igrunn søndager veldig godt. Det er kanskje ikke den morsomste dagen i uka, men den gir gode muligheter til å slappe av. Ta deg tid til å gjøre det du egentlig skulle ha gjort hele uka. Kanskje det er en treningsøkt? Vaske hus/leilighet? Lese til en prøve? Ha velværedag med deg selv? Møte gode venner? Gå tur i skogen eller kanskje på kino? Søndager trenger absolutt  ikke være kjedelige. Min søndag skal brukes til siste innspurt på oppgaven i erstattningsrett. Fristen er i kveld, så det er bare å brette opp armene og skrive ferdig. Jeg synes det er mye jobb med oppgaven, men samtidig er det ganske spennende. Nå er det virkelig ikke lenge igjen til sommerferien for min del, så det er jo også virkelig en super motivasjon. Jeg har to knallharde uker med lesing og pugging foran meg, før jeg endelig kan ta sommerferie. Ønsker alle en kjempe fin søndag, nyt den! Hva er dine søndagsplaner?

Hasjtags: #studentivet #hverdagen #juss #oppgave #søndag #helg #astridjohansen

Kommenter innlegget

New in - Sommerskjørt

Jeg tenkte jeg skulle vise dere et sommerskjørt jeg kjøpte på Vila for en liten stund siden. Er det ikke fint? Jeg synes det er super søtt og veldig fint. Jeg elsker spesielt blondedetaljene. Skjørtet gir jo gode muligheter til å kombineres med alle slags farger og topper, samtidig som det er lyst og delikat. Jeg tror nok at dette kommer til å bli veldig godt brukt i sommer og bli en av sommerfavorittene i garderoben. Jeg gjelder meg til å ta det i bruk med ulike topper og tilbehør. Hva synes du om dette skjørtet? Har du noen sommerfavoritter i klesskapet?

Hashtags: #innkjøp #new #mote #fashion #blonder #skjørt #astridjohansen

Kommenter innlegget

Happy friday

God morgen alle sammen. Nå er det endelig fredag som betyr at det snart er helg! Det er en super deilig følelse for de fleste vil jeg tro? Jeg har ikke fått blogget så mye i det siste, men det skal bedre seg fremover.  Det kommer for det meste av at det er veldig mye å gjøre på skolen, samtidig som ikke formen har vært på topp. Jeg liker å blogge, så det kommer nok mange innlegg fremover. Har du noen ønsker til hva du vil lese om? Legg gjerne igjen en kommentar under med tips og ønsker. Nå har jeg akkurat spist en god frokost, før jeg skal ned på Elixia for en spinning time etterfulgt av en 30 minutters styrketime. Det blir utrolig deilig! Nå er det nemmelig en liten stund siden jeg har fått trent, siden formen ikke har vært på topp. Resten av dagen skal brukes på en oppgave i erstattningsrett. Dette er det nye faget vi har, som er veldig spennende. Når kan man kreve erstattning og hva skal eventuelt til? Det er noen av de få spørsmålene som stilles her. Helgen blir nok generelt preget av skole, siden det snart er eksamen! Ha en fantastisk fredag. Hva er dine planer for dagen/helgen?Hasjtags: #hverdag #trening #elixia #spinning #skole #student #astridjohansen

Kommenter innlegget

HELLO MAY

Vips så var april over for denne gang. Velkommen til mai. Nå begynner virkelig solen å skinne, vi hører fuglene som synger, ser at asfalten blir helt fri for grus og snart er sommeren her. Jeg gleder meg masse til sommeren og sommerferie, satser på en god varm sommer som gir mange gode minner. Mai måned tror jeg blir en veldig bra måned. Det er utrolig mye som skjer, hvertfall på skolefronter. Jeg skal både ha eksamen 27 og 28.mai! Så det blir stressende og mye lesing fremover, men samtidig er det sommerferie når jeg er ferdig. Skal feire at skoleåret er ferdig med Miley Cyrus konsert med jentene, 28 mai. Så det blir nok helt supert. Jeg gleder meg også masse til 17.mai som jeg synes er super koselig. Alle barna som løper rundt, glade mennesker, musikk, is, pølser, gode venner og familie, det kan jo ikke bli annet en bra. Hvordan forventinger har du for mai?

Hasjtags: #hellomai #mai #nymnd #hverdagen #astridjohansen #blogg

Kommenter innlegget

LysfatTenkte jeg skulle vise dere mitt siste innkjøp innen interiørfronten. Lysfat er alltid noe jeg har vært veldig svak for. Jeg synes det er kjempe fint og veldig enktelt å lage. Samtidig kan du jo pynte det med akkurat hva du vil. Jeg har valgt å bruke diamanter, hjerter og en liten fugl på lysfatet nå, mens i juletider kan man jo bytte ut dette med glitterkongler osv. Det er veldig dekorativt, samtidig som det gir god stemning. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med dette innkjøpet. Jeg synes interiør er kjempe gøy. Det er så mange ulike stiler og så mye fint. Detaljer har alltid vært viktig for meg, det gjør så mye for helhetsinntrykket. Jeg gleder meg masse til jeg kan innrede min egen leilighet, det blir super gøy. Er du glad i interiør? Hva synes du om lysfatet?
Hasjtags: #interiør #lys #lysfat #tips #fint #innkjøp #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits