Black laces

God kveld fine dere.Har dere hatt en fin dag? Jeg har hatt siste eksamen for sommeren, jippi! Nå driver jeg å pakker ut av min kjære hybel i Lillehammer, det er så mye ting som skal pakkes ned. Egentlig er det veldig rart og litt trist.. men samtidig veldig deilig. Jeg elsker Oslo, så jeg ser veldig frem til å komme tilbake til hovedstaden. Jeg stakk egentlig bare innom for å vise dere dette antrekket. Om jeg får velge, går jeg helst i skjørt og strømpebukse hver dag. Egentlig er jeg veldig glad i å pynte meg generelt og når man først kan, hvorfor ikke benytte anledningen? Jeg elsker hvordan man kan style skjørtantrekkene opp og ned med ulike overdeler og tilbehør. Det finnes jo så mange forskjellig typer skjørt i ulike farger, mønstere, lengder og fassonger! Jeg tror faktisk jeg har de fleste. Looken kan være veldig fin, klassisk, tøff, søt, litt romantisk.. you name it! På bilde har jeg et av mine favorittskjørt, jeg ELSKER blonder (og skinn). Skjørtet i seg selv er ganske søtt, men jeg har valgt å bruke en genser med litt "nagler" på skuldrene for å få en litt tøffere look. Dette er faktisk et klassisk antrekk jeg bruker i hverdagen, foreksempel om jeg skal på jobb eller forelesning. Hva synes du om antrekket? Bruker du mye skjørt?  Liker du å pynte deg?

Genser fra forever21, skjørt fra Entourage og sko fra NikeHashtags: #antrekk #outfit #mote #fashion #innkjøp #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Hvitevarer på nett

 

Dette innlegget er skrevet i sammarbeid med 123hvitevarer.no

Visste du at man kunne kjøpe hvitevarer på nett? Ikke jeg heller, før jeg hørte om 123hvitevarer.no. Hvitevarer på nett her! Er ikke det bare helt fantastisk at man til og med kan kjøpe hvitevarer på nett? I dagens samfunn får man virkelig kjøpt alt man trenger igjennom internett, tenk alt er bare noen tastetrykk unna.Helt utrolig, synes nå jeg. 123hvitevarer har virkelig det meste du kan tenkte deg, som blant annet kaffe & espressomaskin,vaskemaskin, tørketrommel, kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin, innebygd ovn, mikrobølgeovn, kjøkkenvifter og støvsuger.  Jeg tenker det kan være en stort fordel å kunne kjøpe hvitevarer på nett hvert fall om man bor langt unna og gjerne skulle få skiftet ut den ødelagte komfyren. 123hvitevarer tilbyr gratis frakt på alle ordre over 0kr,  hvis du har postnummer 0001-2079. Skulle ditt postnummer falle utenfor denne kategorien vil frakten komme på 299kr. som slett ikke er ille. De har også en egen kategori på sin hjemmeside som heter "lagersalg" hvor man kan gjøre noen gode kupp.  De fører kjente merker som blant annet Bosch, Electrolux, Simens, Aeg, Voss, Whirlpool og Zanussi.  Har du  noen gang hørt om 123hvitevarer.no? Ville du handlet hvitevarer på nett, hvorfor/hvorfor ikke?

Hashtags: #123hvitevarer #nettkjøp #interiør #tips #sponset  #astridjohansen                                                                          

Kommenter innlegget

De perfekt sommerskoene fra eshoes.no

 

Dette innlegget er skrevet i sammarbeid med eshoes.no

God kveld fine dere. Har dere noen gang hørt om eshoes.no før? Ta en titt på årets sandaler her! Nå som sommeren nærmer seg, er sandaler virkelig et must. Sommersesongen gir absolutt en strålende anledning til å oppgradere skoskapet. Personlig pleier jeg å ha flere par sandaler, både i forskjellig farger og fasonger. Sandaler er nemlig noe jeg bruker mye på en varm sommerdag, et litt casual par til hverdags, et litt finere par på fest & jobb og selvfølgelig de elskede flippfloppene på stranda. Det finnes jo så mange fine og ulike typer å velge imellom, så disse skoene kan brukes til alle anledninger. 

 


Trykk her (for brune laidback london med blomster), her (for Birkenstock), her (for de freshe fra Merell) og her (for de glittrende flotte fra Marenas)

 På eshoes.no har de et godt og bredt utvalg av sko og merker.  Ikke minst fører de sko av ordentlig kvalitet og som er komfortable å ha på. Dette er utrolig viktig, uansett hvordan sko du skal gå til innkjøp av. Siden sommerferien er rett rundt hjørnet er det en gylden mulighet til å oppgradere sko garderoben litt. Eshoes fører blant annet sandaler for Marenas, Nome, Birkenstock og Merrell. Birkenstock sandaler står helt klart på min ønskeliste dette året, de er både fine, tøffe og komfortable samtidig. Merrell sandalene vet jeg er super komfortable av erfaring, jeg har alltid et par fra dem.  Det er mange fristende sandaler på eshoes, men jeg har satt sammen noen av mine favoritter over. Hvilken er din favoritt? Har du hørt om Eshoes.no før? Er årets sandaler kjøpt inn og er dette en skotype du pleier å bruke?


Hashtags: #sko #mote #fashion #eshoes #sandaler #sommer #nettkjøp #sponset #astridjohansen                                  

 

Kommenter innlegget

Lady in red

Hei fine dere. Hvordan har dere det? Jeg må bare si det, jeg ELSKER å bruke en sterkfarge til noe som er nøytralt. Jeg måtte selvfølgelig gå til innkjøp av denne røde blezeren fra Vivikes med engang jeg så den, er den ikke fresh? Samtidig passer den perfekt til alle årstider og kan styles med det meste. Her har jeg valgt å bruke den over en sort jumpsuit, men den fungerer like bra til foreksempel en hvit sommerkjole. Når jeg bestemte meg for å gå til innkjøp av en farget blezer, invisterte jeg samtidig i noen lakkrødesko fra Peter kaizer. Neste steg på listen er å kjøpe en rød veske i samme farge som skoene for å gjøre antrekket helt komplett.  Hvor fint er det ikke med en farge som detalj? Det er utrolig hva en farget detalj kan gjøre med hele antrekket. Jeg valgte å kjøpe rødt i første omgang, men jeg er også veldig forelsket i kongeblått. Egentlig kan man jo bruke den fargen man vil, det er bare fantasien som setter grenser. Hva synes du om dette antrekket? Pleier du å bruke en sterk farge til noe som i utgangspuntet er nøytralt?

♥ Jumpsuite - Gina Tricot, Sko - Peter kaizer og blezer - Vivikes 

 

Hashtags: #antrekk #outfit #mote #fashion #innkjøp #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

BACHELOR I JUSS

Det er faktisk helt utrolig å tenke på, men jeg har en bachlor i juss! Nå er skoleåret på Lillehammer offesielt over og avgangskullet har offesielt gått ut. Jeg leverte nettopp hjemmeeksamen jeg har jobbet med den siste uka, så nå er det bare å vente på sensur. I går hadde vi en avslutningssermoni med familie, taler, roser og sang. Alle var pyntet fra topp til tå og jeg vil faktisk si at alle strålte. Det er egentlig litt trist at alt er "forbi" og det er utrolig rart å tenke på hvor fort årene har gått. Det er litt klisje å si, men jeg husker det faktisk som det var igår at jeg kom frem til hybelen og Lillehammer med flyttelasset. Følelsen som slo meg når mine kjære foreldre satt kursen tilbake til Oslo etter å pakket ut alle tingene, følelsen av å være "alene". Alene på et nytt sted uten noen jeg kjente og uten kjenneskap til hva jeg hadde meldt meg på. For meg var alt nytt, jeg kom fra medier og kommunikasjon og hadde aldri vært borti juss tidligere. Det sosiale kom på plass allerede første dag i fadderuka, jeg fikk den beste faddergjengen man kan ønske seg og følelsen av å være "alene" ble fort visket bort for godt. Da jeg ble presentert for selve jussen lurte jeg på hva jeg i all verden hadde meldt meg på, vi ble lovet blod, svette og tårer. Vel, jeg må si at det ikke har vært mye blod, men en god del svette og tårer. Det har vært 3 utrolig fine år, men samtidig 3 tøffe og lærerike år som krever mye. Det er morsomt å tenke tilbake på alt vi har vært igjennom og alt vi har lært, for å være ærlig føler jeg at jeg maks har vært her i 1år. Det må jo virkelig være et tegn på at man trives? Alle menneskene jeg har blitt kjent med og alt vi har funnet på (både studie og sosial sammenheng). Jeg angrer ikke et sekund på at jeg takket ja til plassen på samordnet opptak i 2012, jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre. Ikke minst har jeg lært masse om meg selv disse årene. Jeg kommer til å minnes studietiden i Lillehammer med et smil, første skritt mot en utdanning med latter, gode venner for livet og en hel haug av minner.  Lillehammer, jeg vil savne deg. Hashtags: #studentlivet #lillehammer #student #hil #hverdagen #høgskolenilillehammer #juss #avsluttning #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Gratulerer med dagen!

Gratulerer så mye med dagen fine dere. Håper alle har hatt en fantastisk dag og nyter kvelden til det fulle, tiltross for at været ikke har vært helt med oss. 17.mai er tiden for god mat, is og brus! Jeg har feiret dagen sammen med mine gode studievenner i Lillehammer. Jeg må si det var utrolig rart å være i Lillehammer på 17.mai, fordi det har jeg aldri har vært før. Min 17.mai pleier normalt å feires i Oslo sammen med godevenner, bytur for å se på toget og familielunsj osv. Det å feire 17.mai i Lillehammer var jo litt annereldes, men det har virkelig sin sjarm og var kjempe koselig! Vi har hjemmeeksamen akkurat nå, så det ble ikke veldig sent for meg i dag. Det var veldig deilig å hoppe ut av pentøyet og inn i kosedressen, det har virkelig vært en lang dag. Jeg sto for champangnefrokosten, noe jeg synes ble veldig vellykket. Vi fikk et fint bord fylt med masse god og fristende mat, ingen gikk sultene for å si det sånn. Jeg er jo som dere kanskje allerede vet veldig glad i  interiør og detaljer, så jeg hadde pyntet det som kunne pyntes med flagg og bånd. Etter en hyggelig frokost var vi på 17.mai samling med studie på toppen bar. Dette er Lillehammer sin "skybar" og har helt klart Lillehammers beste utsikt. Det var veldig hyggelig å sitte her sammen med fine mennesker og se utover det litt regnfulle Lillehammer. Når det kommer til tog fikk vi med oss litt korpsmusikk og russetoget som gikk igjennom Lillehammer, ellers har vi sett litt på toget fra Oslo igjennom NRK. Resten av kvelden brukte vi på prat, latter, kaker og mer mat. Det er vel lov på 17.mai, hehe! Hvordan har du feiret din 17.mai? Har du hatt en fin dag?

Hashtags: #interiør #17mai #nasjonaldagen #studentlivet #student #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

The classic one

Jeg har alltid vært veldig glad i "klassiske" antrekk, spesielt den maritime looken. Sommeren er som dere sikkert skjønner helt perfekt for meg. Båtlivet, sol, havet, lange sommerkvelder, blått, hvitt, striper, prikker osv er ting jeg elsker. Da jeg fant denne kjolen og blazeren på H&M var jeg helt i himmelen. Jeg synes dette antrekket er pent og sommerlig, så jeg tror det kommer til å bli brukt masse fremover. Etter å ha jobbet flere år med accessories er detaljene viktig for meg, jeg valgte derfor å sette den lille hvite blondesløyfen i håret for å gjøre antrekket litt søtere. Skoene er kjøpt på skoringen for de som skulle lure på det. Hva synes du om dette antrekket? Er du glad i den klassiske looken?Hashtags: #antrekk #outfit #mote #fashion #innkjøp #H&M #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Fin til 17.mai

Hei alle fine. ♥ Har dere hatt en bra dag? I dag har jeg egentlig hatt en skikkelig velværedag sammen med verdens beste mamma. Vi startet dagen i frisørstolen, dro videre på negletime hos Beth på strøget negldesign etterfulgt av litt shopping. Det var egentlig veldig deilig å få klippet håret, siden det alltid går litt tid mellom hvergang jeg besøker frisøren. Når jeg først var i salongen benyttet jeg sjansen til å gi håret en god kur, så nå er håret mykt og blankt.  Når det kommer til selve klippen føler jeg at halve håret er borte, selvom det fortsatt er ganske langt. Det viktigste for meg er at jeg fortsatt får det opp i min elskede hestehale. Håret ble klippet litt opp, sånn at det har blitt en frisyre. Litt uvant er det selvføgelig, men jeg er fornøyd. Jeg gikk for noen klassiske negler denne gangen, hvit tipp med glitter. Nå er det snart 17.mai, avsluttning på jussen og litt andre ting som skjer, så da kan det være greit med  pene men nøytrale negler som går til det meste. Da jeg gikk fra salongen var jeg som alltid super fornøyd. Det er så hyggelig å være på strøget negledesign, flinke damer, god atmosfære, hyggelige samtaler og fantastisk service. Ta turen innom salongen om du vil ha negler, det anbefales. Om du ønsker time kan du bestille dette hos Beth på 99291760. Hva synes du om neglene? Når det kommer til shoppingen fikk jeg endelig tak i en skinnjakke! Den skal jeg viser dere i et eget innlegg, super fornøyd! Jeg kjøpte også en hvit jakke og et hvitt skjørt, så nå kan sommeren virkelig komme.  Hva har du gjort i dag? Hva er dine planer for helgen?Hashtags: #skjønnhet #velvære #negler #hår #negldesign #strøgetnegldesign #oslo #bytur  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Black & white

God kveld fine dere.Jeg tenkte jeg skulle vise dere et av antrekkene jeg tok bilder av igår sammen med Charlotte. Jeg er ikke kjent for å legge ut masse antrekksbilder, selvom jeg synes det er veldig gøy. Det som er viktig for meg er at de er tatt ordentlig, slik at det ikke blir antrekksbilder som er tatt i speilet. Genser, hatt og skjørt er fra Lene Orvik sin kolleksjon for Bikbok og skoene er fra Nike. Skoene er absolutt en av favorittene i skoskapet, jeg gleder meg masse til å bruke dem fremover. Ulike former for hatter blir jeg bare mer og mer glad i, det synes jeg gir antrekket en siste finish.  Hva synes du?


Hatt, genser og skjørt - Lene Orvik for Bikbok Sko fra Nike.

Hva synes du om antrekket og bildene? Er du glad i "outfit" innlegg?

Hashtags: #outfit #antrekk #mote #fashion #bikbok #leneorvik #leneorvikforbikbok #hverdag #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Gavekort - den perfekte gaven til en som har alt

 

//Sponset innlegg

Jeg elsker å gi bort gaver, spesielt hvis det er en ting jeg vet at mottakeren virkelig ønsker seg. Gleden i å glede andre er ubeskrivelig. Likevel kan det være veldig vanskelig å finne den "perfekte gaven". Når jeg skal kjøpe gaver kan det innimellom være vanskelig å finne ut akkurat hva.Jeg kan ofte stille meg spørsmålet om hva man gir en person som allerede har "alt"? Spørsmålet kan besvares ganske enkelt, nemlig et gavekort.Det som er så bra med gavekort er at man selv velger et beløp og at mottakeren kan bruke det på hva han/hun vil. Gavekort på en butikk mottakeren liker er alltid en super ide.  Gavekortene har blitt mer tilgjengelig enn tidligere, for nå kan du nemlig bestille dem enkelt på nett. 

Huuray er en side som tilbyr gavekort til alle og enhver. Jeg vil absolutt si at de dekker alle sjangere innenfor gavekort.De tilbyr blant annet gavekort for de motebevisste, musikkelskere, spillinteresserte, interiørbeviste, dyreelskere og sportsinteresserte. Butikkene du kan velge mellom er blant annet miinto, zalando, Itunes, oneplay, cdon.com, siba, coolstuff, klokkegiganten, ipet og room. Ta gjerne en titt her, for å få en fulloversikt over de andre butikkene de selger gavekort for. Nå som gavekortene er så tilgjengelig gir de deg en gylden mulighet til å overraske noen du er glad i. Benytt sjansen nå til å gjøre noen glad. Liker du å få gavekort? Har du kjøpt gavekort på nett tidligere?

Hashtags: #gavekort #gaveide #tips #huuray #astridjohansen

Kommenter innlegget

Dagen er din

God kveld alle fine. Har dere hatt en bra dag? Dagen min har faktisk gått i ett fra jeg sto opp til nå.  Jeg møtte min super skjønne Charlotte på dagen, som hjalp meg med å ta noen antrekksbilder til bloggen tross for det dårlige været. Jeg gleder meg masse til å vise dere resultatet litt senere. Det er på tide å gjøre litt endringer å designet igjen også, så det er bare å følge med fremover. Hvis noen har noen ønsker eller tips til et bedre design, er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg blir alltid glad for tilbakemeldinger! Etter noen timer med knipsing av bilder, endte vi opp på Olivia Akerbrygge for å spise lunsj. Det var veldig godt og veldig hyggelig! Som nevnt tidligere tar jeg gjerne turen til Olivia for å spise lunsj/middag om jeg har muligheten. Det går fort litt tid mellom de gangene jeg får sett Charlotte, så det var super hyggelig å kune tilbringe dagen sammen med henne. 
Etter byturen og fotograferingen var det klart for telenordag på Tusenfryd sammen med Charlotte, Celine og min kjære mor. Tusenfryd var alltid en park jeg forgudet da jeg var mindre, så jeg har tilbringt mye tid der både som gjest og ansatt. Det er alltid morsomt å ta et par turer på Tusenfryd i løpet av en sesong, men jeg merker at jeg ikke har det samme behovet for tivoli lenger. På grunn av regnet var det faktisk ikke så mange som tok turen til parken, noe som gjorde at det var korte køer. Vi fikk kjørt alt vi ville i løpet av de timene vi var der, så jeg var i grunn veldig fornøyd. Jeg merker derimot at jeg har blitt mer pysete og tåler mindre enn tidligere, men det er vel kanskje bare sånn det er? Charlotte måtte overvinne flere "frykter" i løpet av dagen, men det gikk veldig fint.  Jeg synes det er helt topp at Telenor leier parken for sine ansatte hvert år og tilbyr familie og venner en frydefull kveld.  ♥ Har du tenkt deg på Tusenfryd i år? Hvordan har dagen din vært?
Hashtags: #blogg #bilder #hverdag #studentlivet #student #tusenfryd  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Musikk i hverdagen

// Sponset innlegg

Er det flere enn meg som ofte sliter med at mobilen fort kan gå tom for strøm? Når jeg tenker over hva jeg bruker mobilen til er det ofte i forbindelse med sosiale medier, musikk og fotografering. Musikk er hvert fall en stor del av min hverdag, det er alltid en sang som surrer i bakgrunnen uansett hva jeg gjør. Om jeg blogger, studerer, er på trening, går til bussen eller kjører bil. Nå som de fleste av oss har smarttelefoner har vi ofte med musikken vår over alt, noe som kan tære veldig på batteri kapasiteten. Jeg som hører mye på musikk er derfor veldig glad for at det finnes ulike typer musikkspillere, jeg har faktisk alltid hatt en form for musikkspiller så lenge jeg kan huske. Expert har et bredt og godt utvalg av ulike musikkspillere, både når det kommer til merke, pris,  størrelse og farge. Expert har en egen nettbutikk, slik at du enkelt kan bestille deg en musikkspiller og få den sendt hjem i posten. Se utvalget av ulike musikkspillere ved å klikke her.

Jeg har valgt meg en musikkspiller fra Apple, nemlig  Ipod Shuffle.  Denne Ipoden er helt genial fordi den er så liten og lett, samtidig som den  inneholder min favorittmusikk. En ekstra fordel med Ipod shuffle er at den har en klype på baksiden, noe som gjør at den er super enkel å feste på en bukse eller topp. Dette er uten tvil min bestevenn når jeg skal ut på trening, det er bare å knipse den fast. Det er absolutt å anbefalle å invistere i en musikkspiller enten det er en Ipod Shuffle, Ipod  Nano, Ipod Touch eller en MP3-spiller fra Philips eller Creative.  Min Ipod er hvertfall godt brukt og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den.

Har du en musikkspiller? Er musikk en stor del av din hverdag?

Hashtags: #expert #musikkspiller #ipod #tips #musikk #trening #helse #livsstil #astridjohansen #nettbutikk

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits