WORK

Jeg får vel starte innlegget med å si at jeg beklager for dårlig oppdateringer i det siste. Det har vært mye som har foregått, slik at blogging rett og slett ikke har blitt prioritert nok. Tusen takk til alle dere som er inne hverdag og ser etter oppdateringer. Dere er supre! Jeg setter virkelig stor pris på dette. Jeg har bestemt meg for at jeg skal gi blogging litt mer tid i hverdagen fremover.  Blogging er jo veldig morsomt, samtidig som det er spennende å høre deres tanker og meninger.


Nå er det jo endelig sommerferie, noe som er helt supert! Tiden min går for det meste til jobbing. Jeg har fått sommerjobb på kirkegården dette året også. Det er så deilig å kunne være ute hele dagen. Jobben går for det meste ut på å klippe gress, planteblomster, luke, vanne og annet diverse utearbeid. En slik type jobb kan virkelig anbefales om man er ute etter en sommerjobb hvor man slipper å være inne store deler av dagen. En slik jobb gir det muligheten til å nyte sommerværet til det fulle (på godt og vondt).  Noen ganger jobber jeg også i butikkjobben min på CMYK, slik at jeg får litt varjason. Ingen ting er bedre enn å tjene litt penger i sommerferien når man er student? Kan hvertfall tenkte meg at alle pengene kommer godt med når studiene starter igjen for fullt, samtidig som det er bra å få spart litt også.

Hva har du gjort så langt denne sommeren? Har du sommerjobb?

Hasjtags: #sommer #hverdagen #astridjohansen #jobb #sommerferie #sommerjobb

Kommenter innlegget

GIVEAWAY - BODY MIST FRA VICTORIAS SECRET

Som nevnt i tidligere innlegg har jeg vært i London og en av butikkene jeg var innom var Victorias Secret. Jeg har ligget syk med feber, derfor har ikke innlegg som innkjøp fra London kommet end. Jeg tenkte likevel å kjøre i gang med en giveaway. Siden det er sommer, varmt og sol tenkte jeg at denne premien var perfekt. Denne gangen er giveawayen en body mist fra Victoria Secret med lukten "Mango temptation".  Den lukter kjempe godt og er perfekt nå på sommeren.

For å være med i giveawayen må du :

♥ Lik facebook siden min her.


♥ Trykk på "del" og "liker" knappen nederst i innlegget.


♥ Legg igjen en kommentar med navn og e-post adresse.


Vinneren blir trukket tilfeldig for å gjøre dette rettferdig. Det blir selvfølgelig sjekket at alt er gjort, når vinneren kåres. Denne giveawayen varer frem til 30.juni. Meld deg på

Konkurransen er nå avsluttet, vinneren ble Charlotte, Gratulerer så mye. Vinneren er kontaktet. 

Hasjtags: #giveaway #victoriassecret #konkuranse #blimed #sommer #innkjøp #astridjohansen

 

Kommenter innlegget

LONDON TUR

På tirsdag kveld kom jeg hjem fra ferietur til London. Det var en fantastisk tur fylt med shopping, sightseeing og Katy Perry konsert. Jeg og Maina var i London fra fredag morgen til tirsdag kveld. Jeg følte vi fikk sett og gjort mye, selvom jeg fikk feber og ble dårlig underveis. Vi fikk shoppet en del, var på Camden marked, besøkte Notting Hill, var oppe i London bride og kjørte båt på themsen. På denne turen droppet vi de "typiske" turist tingene, siden vi var i London ifjor sommer. Lista med ting vi vil se er fortsatt lang, så London er virkelig en by jeg aldri tror man blir helt ferdig med. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av innkjøpene i et eget innlegg, så det kommer nok snart. Vi var innom mange butikker, men jeg kan nevne noen som Victorias secret, primark, topshop, forever 21, river island, nike og diverse skobutikker. Vi testet også ut utelivet i London sammen med Malene og Mathilde, det var veldig morsomt. Vi meldte oss på en "bar til bar", hvor vi møtte ulike folk fra ulike steder i verden. Det kan anbefales, om man har lyst til å dra ut på en organisert utelivstur. Katy Perry konsert på lørdagen var helt fantastisk! Hun er så flink, så hele konserten var rett og slett kjempe bra. Gleden var stor da vi fikk vite at hun kom til Norge, et par dager etter vi så henne spille på O2 arena. Nå er bilettene bestilt og jeg gleder meg masse til å se henne på telenor arena 20.mars. Har du gjort noe gøy så langt i sommer? Har du vært i London før?

Hasjtags: #london #ferie #shopping #hverdagen #astridjohansen #bilder #reise

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits