Vinneren av Carriealong

God kveld fine dere. Jeg stikker bare innom for å fortelle dere vinneren av konkurransen med carriealong. Først må jeg si at det er utrolig morsomt at så mange av dere deltok i konkurransen, jeg skal helt klart holde flere konkurranser for dere senere. Vinneren ble trukket gjennom random.org for de som skulle lure på det, så vinneren er helt tilfeldig trukket. Vinneren av gavekortet fra carriealong på 700kr ble Monica Karin! Gratulerer så mye, jeg sender deg en mail. Håper alle har hatt en super dag og får en enda bedre dag i morgen. Hva har du gjort i dag? Liker du konkurranser/giveaway? Kunne du tenkt deg flere?Hashtags: #giveaway #konkurranser #vinner #astridjohansen

Kommenter innlegget

Black n white

God lørdag fine dere. Har dere noen planer for helgen? Jeg tenkte jeg skulle vise dere dette antrekket som jeg gjerne bruker både til hverdags og jobb. Jeg har lenge vært på jakt etter den "perfekte" skinnbuksen. Jeg er ikke helt i mål, men jeg synes denne buksa fra Lene Orvik kolleksjonen fungerer veldig fint! Skinn kan kombineres på så mange måter, med så mange ulike stoffer/materialer noe jeg synes er veldig kult. Samtidig blir antrekket litt tøffere med skinn, noe jeg liker veldig godt. Her har jeg kombinert skinnbuksen med en litt finere skjorte og hvite streetsko fra Nike. Jeg liker dette antrekket veldig godt, veldig hverdagslig men også fint. Hva synes du om dette antrekket? Liker du å bruke skinn? Har du et favoritt materialet på klær?

Hvit skjorte fra H&M, Sort skinnbukse fra Lene Orvik for Bikbok og hvite streetsko fra Nike.


IKKE GLEM KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE ET GAVEKORT PÅ 700KR HOS CARRIEALONG, LES MER OM DETTE HER!

Hashtags: #antrekk #outfit #mote #fashion #innkjøp  #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

VINN GAVEKORT PÅ CARRIEALONG

Konkurranse i samarbeid med Carriealong.no


God kveld fine dere. Har dere en fin ferie så langt?
Jeg har en gledelig nyhet å dele med dere. Jeg tenkte å sette igang en konkurranse her på bloggen i samarbeid med carriealong, hvor du kan vinne et gavekort på 700kroner. Ta en titt på det fantastiske utvalget av vesker for både damer og menn, ryggsekker, kofferter og accessories ved å besøke carriealong. Her tror jeg alle kan finne noe de liker, så bli med i konkurransen. Vinneren blir trukket tirsdag. 30 juni 2015. For å delta må du gjøre følgende:

♥ Lik facebooksiden til carriealong her!

♥ Lik facebooksiden til bloggen her!

♥ Lik og del innlegget nederst på siden.

♥ Skriv en kommentar med navn og e-post slik at jeg kan kontakte vinneren.

Når vinneren blir trukket, vil det bli sjekket om vilkårene er overholdt.

Ønsker dere en strålende kveld videre!

Hashtags: #giveaway #konkuranse #carriealong #vesker #fashion #accessories #astridjohansen 

Kommenter innlegget

Princess nails

Hei fine dere. Har dere det bra? I dag har jeg nesten regnetbort. Regnet ville liksom ikke stoppe, men bare fortsatte å sildre nedover.  Likevel er det jo litt deilig når det regner og naturen har sykt godt av det. Nå har vi hatt mange gode soldager, så man burde kanskje ikke klage? I dag har jeg vært å fikset litt på neglene mine hos super flinke Beth på Strøgetnegldesign. Se så utrolig fine de er! Jeg elsker alt ved dem, lengden, fargen, formen og ikke minst glitteret. Jeg synes jeg har fått meg noen sikkelig prinsessenegler. Som alltid veldig veldig fornøyd med neglene og servicen. Det er så utrolig hyggelig å ta turen ned til Strøgetnegledesign, så det kan jeg anbefale alle og enhver. Om noen der ute skulle være interessert i nye negler, er det bare å sende en melding til Beth på 92081118. Oppgi gjerne at du har hørt om salongen igjennom bloggen. Man kan også legge lekre negler på tærne, det er jo helt perfekt nå som sommeren er her. Dette er noe jeg har tenkt til å gjøre etterhvert, når jeg skal på ferie. Beth kjører et tilbud onsdag 24 og torsdag 25. juni hvor du kan få et sett akrylnegler til 500kr, samt få på føtter til 500kr. Det er jo helt perfekt om du vil bli helt klar for sommeren. Vil du se mer av Beth sitt arbeid kan du ta en titt her! Lag dere en fantastisk dag videre! Hva synes du om neglene? Hvordan negler liker du best?

Kommenter innlegget

The perfect summer jacket

Hei fine dere. Har dere en fin helg? Jeg må bare vise dere en jakke jeg kjøpte forrige uke. Dette er virkelig den perfekte sommerjakken. Er den ikke bare så fresh? Jeg elsker virkelig fargene og mønsteret på denne jakken. Denne kan virkelig brukes til "alt" foreksempel til en bukse med en fin topp eller over en kjole. Jeg tror denne jakken kan freshe opp et hvert antrekk og bli helt perfekt over en hvit sommerkjole. Den er allerede tatt i bruk og jeg tror virkelig den vi bli brukt masse fremover.  Jakken er fra Vivikes for de som skulle lure på det. Dette er helt klart en favoritt i sommer garderoben. Hva synes dere om denne jakken? Liker du freshe opp antrekkene dine? 

Hashtags: #fashion #mote #innkjøp #vivikes #sommer #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

HELLO JUNE

Hei alle fine. Har dere det bra? Tenk at vi ENDELIG har kommet inn i juni, en sikkelig sommer måned. For øyeblikket synes jeg ikke det er så veldig sommerlig enda. Det er ikke blitt super varmt, men vi får håpe solen og varmen kommer snart. Jeg startet å jobbe på sommerjobben min igår, så det var egentlig veldig greit. Deilig å komme i gang igjen, selvom det kan være litt hardt å stå opp tidlig i starten. Jeg jobber som noen av dere kanskje husker på en kirkegård hvor dagene stort sett går i planting av blomster, luking, klipping av gress med klipper, kantklipping, vanning og litt sånne oppgaver. Jeg må si det er utrolig deilig å jobbe ute, selvom det ikke er like gøy når det regner. Jobben er jo også litt fysisk, så man får rørt mye på seg. Noe jeg ser på som et stort pluss, i forhold til å sitte rolig hele dagen. Det virker også som en utrolig bra gjeng som er der i år, så jeg har troen på at dette skal bli helt supert. Om du er ute etter en fin og litt aktiv sommerjobb, så vil jeg absolutt anbefale deg å søke på en gravlund i nærheten av deg. I dag har det stort sett regnet i Oslo, men jeg synes igrunn det gikk veldig fint til tross for at jeg var klissvåt på slutten av dagen.  Denne Juni måneden er det stort sett jobbing som står på planen for min del. Et mål for måneden er i tilegg å komme ordentlig i gang med trening igjen, det er noe jeg har savnet sikkelig i eksamens tiden. Selvom jeg fikk trent en del mot slutten i Lillehammer ble det mye mindre trening enn jeg pleier, så det ser jeg virkelig frem til å starte med igjen. Har du noen planer for denne juni måneden? Hva skal du? Har du noen planer for sommerferien enda? Håper alle har hatt en super dag.

 Hashtags: #June #juni #sommerferie #jobb #hverdagen #sommerjobb #tips #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits