Skrivesperre

Jeg har jobbet veldig mye i sommer og dagene har stort sett vært veldig like. Dette har resultert i at jeg har hatt en mer eller mindre "ufrivillig" bloggpause eller skrivesperre om du vil. Jeg har vært sliten når jeg kom hjem og har rett og slett ikke hatt inspirasjon eller energi til å komme med noen nye innlegg. Jeg har prøvd å starte nye innlegg flere ganger, men ordene kommer ikke frem. Jeg synes det er viktig at det er en vis grad av variasjon i innleggene, slik at man får litt variasjon og det ikke bare blir "det samme gamle".Jeg føler det er bedre med innlegg man kanskje bruker litt mer tid på, enn at man "spytter ut" 3-4 innlegg om dagen som ikke er helt gjennomført. I morgen er siste dagen på sommerjobben på kirkegården. Det blir litt rart og trist, samtidig som det er kjempe deilig. Endelig skal jeg faktisk få litt ferie jeg også, hehe. Jeg tror det kommer til å bli bedre blogging fremover, når jeg forhåpentligvis har litt mer å skrive om.  En mer variert hverdag gir mer energi og flere blogg ideer, så nå kommer bloggen til å bli mer oppdatert fremover.  Har du tips eller ønsker til innlegg, så mottas de med stor takk.


Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kose meg. Kjenner energi nivået ikke er helt på topp, så ferie i morgen kommer til å bli helt perfekt. Nå er det ikke så lenge til hverdagen er tilbake for fullt heller, det tror jeg faktisk skal bli litt deilig. Jeg skal starte på siste året på bachlor graden min, så det blir spennende. Håper alle får en fin kveld. Hva har du gjort i det siste? Hatt en fin sommer så langt? Hva er dine ferieplaner?

Hasjtags: #hverdagen #sommer #ferie #jobb #skrivesperre #tips #ideer #ønsker #astridjohansen

Kommenter innlegget

NY UKE - NYE MULIGHETER

Good morning sunshines.♥ Da var det en ny uke, med nye muligheter. Det er utrolig deilig at man kan våkne opp med "blanke" ark. Kanskje du hadde noen planer eller gjøremål du ikke har rukket enda? Da gir denne uken deg muligheten til å fortsette eller fullføre disse. Jeg pleier ofte å planlegge uken min og sette meg noen "mål". Det er alltid greit å ha noe å strekke seg litt etter. Det gjelder både i hverdagen og når ferien er her. Denne uken blir fylt med mye jobbing, men jeg skal også prøve å få trent litt. Jeg har ikke fått trent like mye som jeg pleier i det siste og dette er noe jeg virkelig savner. Derfor har jeg blant annet som mål at jeg skal legge inn en liten treningsøkt når jeg har tid denne uka. Jeg har troen på at dette blir en bra uke, men dette er noe man i stor grad kan påvirke selv. Det er viktig å gå inn i uka med en positiv innstilling og ta en dag av gangen. Jeg krysser hvertfall fingrende for bra vær, siden jeg jobber ute store deler av dagen. Ønsker alle en super fin uke. Hva er dine planer for denne uken?

Hasjtags: #hverdagen #trening #motivasjon #hverdagsglede #nyuke #jobb  #astridjohansen

Kommenter innlegget

NEW IN - STATEMENT SMYKKER

Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine to siste innkjøp innen smykkefronten. Jeg jobber for kjeden CMYK accessories, som selger alt av klokker, vesker, sjal, solbriller og ikke minst smykker. CMYK får ofte inn masse fristende varer, noe som gjør det ekstra spennende å komme på jobb. Vareutvalget i butikken er veldig bra, så jeg tror de fleste ville funnet noe de liker her. Det er ingen hemmelighet at statement smykker har vært en del av den store trenden det siste året. Jeg har kjøpt meg to fine kjeder som er helt perfekt til sommeren. Jeg elsker virkelig fargen på begge to, de kan virkelig freshe opp antrekket.
CMYK har en konkuranse for tiden som jeg tenkte å tipse dere om. Konkurransen går ut på å bli CMYK modell for årets høstkampanje. Du deltar ved å poste et bilde av seg selv på instagram og taggete dette med #cmykmodellen og @cmykaccessories. Vinneren får en profesjonell fotoshoot og blir stylet av stylist. Bildene av vinneren vil som nevnt bli brukt i høstens kampanje, samt helside reklame i Costume og Stella.  Hvis dette høres gøy ut anbefaler jeg dere å bli med.

Hva synes du om smykkene? Kunne du tenke deg å bli med i konkurransen? ♥

Hasjtags: #smykker #innkjøp #mote #fashion #statement #CMYK #modell #konkuranse #sommer #tilbehør #accessories #astridjohansen

 

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits