Mor og datter dag


God kveld fine dere. Har dere hatt en fin dag?  Dagene mine går stort sett i jobbing, noe som egentlig er veldig greit. Det er deilig å kunne tjene litt penger i feriene når man er student. Opptjente penger kommer alltid godt med og sommeren er jo veldig lang. Etter jobben i dag dro jeg ned til Strøgetnegledesign sammen med min kjære mor og satte på negler hos super flinke Beth. Jeg synes neglene mine ble veldig pene, rene og delikate. Dette er negler som kan brukes til de fleste antrekk og jeg synes de er litt sommerlige. Jeg er som alltid veldig fornøyd og synes neglene ble super fine. Er du interessert i å få fine negler i sommer? Kontakt gjerne Beth på 92081118 for timebestilling.


Etter negletimen dro mamma og jeg til Olivia på Tjuvholmen å spiste middag. Italiensk mat er virkelig en favoritt, så dette var midt i blinken.  Jeg spiste min favoritt pizza med pepperoni og mamma tok en god pasta rett. Det var utrolig hyggelig å sitte ute og spise. Det var fult med folk og virkelig god stemning i byen.  Nå skal jeg slappe litt av og pakke baggen. Jeg reiser nemelig til Tjøme i morgen, åh som jeg gleder meg! Tjøme er mitt norske sommerparadis, så jeg tror det blir helt fantastisk. Hva synes du om neglene? Hva har du gjort i dag? Har du noen sommerjobb?

Hashtags: #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #negldesign #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

Veet spawax

Dette innlegget om veet spavox er skrevet i sammarbeid med buzzador

Hei fine dere. Nyer dere sommersola? Det gjør jeg! Har til og med tatt mitt første ordentlige bad i sjøen i dag. Det er utrolig seint for å være meg, men med all jobbingen har jeg rett og slett ikke hatt tid. Vannet var kjempe deilig og forfriskende i varmen, så det anbefaler jeg alle å gjøre. Selv ELSKER jeg den varme sommersolen. Det er så deilig å legge seg på en madrass på gresset å sole seg eller dra på stranda og kaste seg i vannet. Sikkelig sommer, akkurat som jeg liker det. Nå som sommeren er her, er det deilig med glatte bein. Jeg fikk tilsendt veet spawax for noen dager siden i sammarbeid med buzzador, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om produktet og min erfaring med dette. Jeg hadde store forventinger når jeg åpnet pakken, fordi dette hjemmespaet lovet nemlig salongresultat. Vil du bli en del av buzzadorgjengen? Send buzzador astrid1108 til 1963 å få inloggingsopplysninger tilsendt umiddelbart.


Et pluss var at jeg likte designet på hjemmespaet veldig godt, samtidig som det var veldig lett å bruke.  Etter å koble varmenbeholderen i strøm, legger man ønsket megde med spawax oppi beholderen. Det tar ca 20-30 minutter til voksen løser seg opp og er klar til bruk. Det følger med en bruksanvisning som sier noe om hvor mange "brikker" med spavax man trenger for de ulike områdene man ønsker å vokse som legger, bikinilinjen og armhuler. Jeg valgte å vokse leggene når jeg testet produktet.  Når voksen var varm brukte jeg den hvite "skjeen" og la voksen fra kneet og nedover leggen. Man skal prøve å legge et lag med spavax som er like tykt som et appelsinskall, men helst ekstra trykt på enden man skal dra i. Nå voksen har stivnet, tar man tak i enden og dra oppover mot kneet. (Voksen stivnet på ca 30-60 sekunder fra den ble lagt på leggen.)  I det jeg skulle dra av vokslaget kjente jeg at jeg gruet meg sikkelig, det må vel være selvpinning på høyt nivå? I det jeg dro tenkte jeg at det var helt utrolig at jeg gjorde dette frivillig, smerte terskelen min er nemlig ikke den høyeste. Jeg skal ikke lyve å si at det ikke var ubehagelig, men jeg hadde innbilt meg at det skulle være mye værre. Enkelte områder på leggen var desutten vondere enn andre, men det var absolutt overlevbart. Det er litt som å dra av et plaster, vondt der og da men "smerten" går fort over og er fort glemt.  Fordelen med spavax i forhold til høvel er at det tar lenger tid før håret er tilbake. Selve resultatet var helt okei, på enkelte områder ble alt håret borte mens på andre områder var det fortatt litt "rester" igjen. Personlig tror jeg at jeg ville dratt til en salong og vokset leggene, men det er mest fordi jeg synes det var ubehagelig å dra av voksen selv. Kanskje det er bedre å la noen andre gjøre det, om man er litt pysete? Selve produktet er hvertfall bra og kan anbefales om man vil drive med hjemmevoksing. Jeg kommer helt klart til å bruke hjemmevoksingen fra veet igjen, men jeg må si at jeg fortsatt elsker barberhøvelen min. Jeg må kanskje shave leggene oftere med høvel, men det er hvertfall helt smertefritt. Er du klar for sommerklare bein, et resultat som varer og synes voksing er overlevbart er det absolutt noe å teste ut. Har du prøvd  spawax hjemme eller i salong? Kunne du tenke deg å prøve dette produktet eller har du prøvd det før? 
Hashtags: #Skjønnhet #velvære #veetspawax #buzzador #veet #spavaxbuzze #whatbeautyfeelsliketome #voks #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits