Movie night

God kveld alle fine. ♥ Akkurat nå sitter jeg å nyter en litt sen taco middag mens jeg ser på tv. Dette har igrunn vært en veldig fin lørdag. Jeg startet dagen med en sykkel og styrke økt på Elixia etterfulgt av støvsugning og rydding av hybelen. Det tar jo ikke lang tid og det blir så mye koseligere å være her når det er ryddig og ordentlig. I forbindelse med at det er Birken i Lillehammer denne helgen, hadde Elixia laget et opplegg hvor vi syklet løypa i timen. Dette var veldig morsomt og vi fikk utdelt forskjellige effekter fra Birkebeineren da vi var ferdige. Jeg fikk blant annet en USB brikke, så det var kjempe bra. Jeg merker at hele Lillehammer blir påvirket når det er et slik event, det er en egen stemning og det kryr av mennesker i gatene. Ellers har jeg redigert litt på en film jeg laget i sommer for "juniorlekene" og lest mot eksamen. Kanskje ikke den mest spennende dagen, men jeg føler hvertfall at jeg har fått gjort litt av hvert. I går kveld hadde jeg og Ane en jentekveld. Vi spiste middag på Egon før vi var på kino å så filmen "Let's be cops". Dette var en veldig morsom og bra film som jeg anbefaler dere å se. Filmen handler i kortetrekk om to menn som har skaffet seg politikostyme i forbindelse med en fest, men bestemmer seg fort for å teste ut politiyrket. Jeg og Ane lo masse igjennom hele filmen og det frister absolutt til gjentagelse. En ordentlig feelgood film! Så om du ikke har noe spesielt å gjøre på søndagskvelden, dra å se den. Har du sett denne filmen eller har du tenkt til å se den?


Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #anbefaling #film #tips #hverdagen #trening #student #studentlivet #lillehammer #movie #astridjohasen

Kommenter innlegget

It's FRIDAY

God fredag alle fine. Endelig er det fredag og helgen kan snart starte. For min del er det alltid ekstra lett å stå opp, når jeg vet at fredagen er her. Akkurat nå sitter jeg med frokosten i hånda og hører på P3 Morgen før jeg skal på skolen. Jeg elsker å ha litt god tid på morningen og ikke bare løpe til bussen. Noe jeg virkelig ikke er glad i er nemmelig unødvendig stress. Etter min mening kan store deler av stresset i hverdagen unngås, bare man er flink til å planlegge. Nå skal jeg ta en tur på lesesalen for dagens forelesning. Jeg leser ofte like greit hjemme, men det er jo veldig greit å sitte på skolen også. Vi har forelesningen rundt klokken 12, så da er det supert å lese et par timer før og spise lusj med fine mennesker. Planen min for helgen er ikke de mest spennende, det er stort sett lesing og trening. Det er mulig jeg skal finne på noe spell med en vennine, det blir koselig. Det er viktig å fortsatt være litt sosial i helgene, selvom man er student!  Lag dere en fantastisk god dag! Hva er dine planer for denne helgen?

Hashtags: #fredag #friday #hverdag #student #studentlivet #lillehammer #hil #lese #helg #astridjohansen

Kommenter innlegget

Treningsmotivasjon

God kveld alle fine.Nå skal jeg snart finne sengen etter en lang, men fin dag. Dagen har vært fylt med forelesninger og lesing. I dag hadde vi den første ordentlige forelesning i "forvaltningsrett 2" og mitt intrykk er at dette faget faktisk ikke er så ille. Jeg fryktet faktisk at det skulle være mer tørt enn det har vært så langt. Som nevnt tidligere er jeg mer glad i de "privatrettslige fagene" i jussen hittil. Når jeg kom hjem fra forelesning var klokken nærmere 18:30, så da var å lage middag og slappe av som sto på planen. Jeg så sommerens avsluttningen på min favorittserie "Pretty little liars" som selvfølgelig var litt for spennende. Det er utrolig dumt at jeg må vente helt til jannuar for å se neste episode, men sånn er det bare noen ganger.  I dag kom også treningstøyet jeg bestilte fra getinspired og jeg er så fornøyd. Jeg er spesielt glad i den nye tightsen min fra Röhnich og jeg kan ikke vente med å teste den på trening i morgen. Nytt treningstøy gir meg super motivasjon! Det er så gøy å ta på seg nytt treningstøy i freshe farger. Det har kommet så mye fint og lekkert nå denne høsten, så det er absolutt fristende og fornye seg litt. Jeg kjøpte også en treningsbh og singlett fra Röhnich, som jeg tror blir helt super. Jeg har kjøpt mye treningsklær fra dette merke tidligere og jeg er veldig fornøyd. Getinspired er en super nettbutikk med mye lekkert, rask leveringstid og gratis frakt. Jeg pleier å handle mye av mine treningsklær nettopp her. Hva er din favorittserie? Har du handlet på getinspired før?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #innkjøp #trening #hverdag #treningstøy #studentlivet #student #HiL #Lillehammer #getinspired #röhnich #astridjohansen

Kommenter innlegget

GIVEAWAY - WALLSTICKER

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET - DEN HELDIGE VINNEREN BLE CHARLOTTE J - VINNEREN ER KONTAKTET! GRATULERER

Jeg tenkte å kjøre i gang med en liten giveaway. Denne gangen kan man vinne en wallstick/veggord med ordene "Alle you need is love". Selv elsker jeg wallstickers og har de på alle mulige steder i hybelen. Det kan absolutt pynte opp en vegg eller et annet sted du vil plassere den. Denne typen skal det heller ikke være noe problem å fjerne, om man ikke ønsker å ha den på veggen lenger.

For å være med i giveawayen må du :

♥ Lik facebook siden min her.


♥ Trykk på "del" og "liker" knappen nederst i innlegget.


♥ Legg igjen en kommentar med navn og e-post adresse.


Vinneren blir trukket tilfeldig for å gjøre dette rettferdig. Jeg kommer til å bruke en nettside som heter random.org. Det blir selvfølgelig sjekket om alle punktene over er gjort, når vinneren kåres. Denne giveawayen varer frem til 21.september. Meld deg på

Hashtags: #giveaway #interiør #wallsticker #veggord #konkurranse #meddegpå #astridjohansen

Kommenter innlegget

HELLO MONDAY

God morgen kjære lesere. ♥ Da var det mandag morgen og vi inne i en ny uke med nye muligheter. Mine planer denne uken er for det meste trening og lesing. Vi har en del forelesninger, samtidig som jeg skal lese mye på egenhånd. Det går fort mot eksamen, så det gjelder å følge med så godt man kan. Dette blir min andre ordentlige skoleuke, så jeg merker at hverdagen er tilbake. Jeg synes igrunn det er veldig greit, selvom det var veldig behagelig med ferie. I dag har jeg ingen forelesning, så jeg tenkte å starte dagen på Elixia med en sykkeltime, etter fulgt av styrke økt før jeg begynner med dagens lesing. Jeg tror dette blir en veldig bra uke. Håper du får en strålende mandag og en fantastisk uke. Hva skal du i dag? Har du noen planer for uka?

Hashtags: #hverdagen #mandag #monday #student #studentlivet #skole #HiL #Lillehammer #astridjohansen 

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

ME TIME

Søndagene er etter min mening en av de beste dagene i uken. Dette er en dag man virkelig kan slappe av og lade batteriene før en ny uke. Da jeg var yngre synes jeg søndager var veldig kjedelige, men jeg har lært å sette mer og mer pris på denne supre fridagen.  Søndagene er perfekt til å lene seg tilbake med en god bok, se en tv serie, gå på kino med gode venner eller gå ut å spise? Mulighetene er mange. Søndagene er også en anledning til å ta igjen alt du skulle ha gjort resten uka. Det er også en gylden mulighet til å planlegge kommende uke med trening, kosthold, nye blogginnlegg eller andre gjøremål. I dag har jeg vasket og støvsuget hybelen min, lest til eksamen og lagt noen små planer for kommende uke. For meg er søndager også den ulitmate dagen for egenpleie. Jeg er speielt glad i å hoppe inn i koseklærne etter en lang dusj med et ukeblad, te, neglelakk og ansiktsmaske. Det gjelder å samle opp det siste av energi før mandagen er tilbake for fult. Hva gjør dere denne søndagen? Er du glad i søndager? Ønsker dere alle en fantastisk kveld! 

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #relax #hverdag #studentlivet #søndag #sunday #kosedag #kos #skjønnhet #magasiner #ansiktsmaske #astridjohansen

Kommenter innlegget

INTERIØR

God søndag alle fine lesere. Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine siste innkjøp på interiør fronten. Interiør er noe jeg er opptatt av og det er alltid morsomt å kunne oppgradere hybelen litt. Det er ofte bare små ting som skal til, for å få en forandring som synes. Jeg har blant annet kjøpt meg et teppe, som jeg tror vil bli super fint i hybelen. Det er lyst og delikat med de kloke ordene "Do more of what makes you happy" som kan være viktig å huske på. Jeg kjøpte også telys holderne med et hjerte og ordene "love" og "wish". Videre er jeg veldig glad i søte rammer jeg kan sett inn bilde av familie og venner, det er så koselig. Denne gangen har jeg handlet i min favoritt nettbutikk som heter Sofiesvilla. Besøk gjerne nettbutikken ved å klikke her.   Hva synes du? Er du glad i interiør? 


Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #interiør #innkjøp #sofesvilla #tips #stæsj #husoghjem #trend #astridjohansen

Kommenter innlegget

Rise and shine

God morgen alle fine. Jeg elsker å stå opp tidlig på morningen, nettopp fordi man får så mye ut av dagen. Akkurat nå sitter jeg å koser meg med frokost og en kopp te, mens regner sildret utenfor vinduet. Etter frokost skal jeg ned på Elixia for dagens treningsøkt. Nå har jeg ikke vært på trening på en god stund, så det gleder jeg meg masse til. Trening er noe jeg virkelig prioriterer i hverdagen, så det blir deilig å komme ordentlig i gang igjen etter ferien. Dagens treningsplan er en sykkeltime etterfulgt av Elixias styrketime shape. Dette er to av mine favoritttimer, så det er helt perfekt! Lørdagens plan er stort sett å lese og ellers ta livet med ro. Jeg tenkte jeg skulle lage litt taco og se en god film i kveld. Hvis noen har noen tips til film så tar jeg dem imot med stor takk.  Hvilke planer har du denne lørdagen? Er du i gang med trening etter sommerferien?Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #hverdag #trening #helse #elixia #student #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

NEW IN - Høst

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine siste investeringer i garderoben. Nå har det blant annet vært skolestart, samtidig som høsten lurer rundt hjørnet. Det er med andre ord en perfekt anledning til å oppdaterte garderobeskapet litt. Jeg har blant annet funnet meg en fantastisk ullcardigan som garantert kommer til å bli en av favorittene fremover. Butikkene bugnder av lange skjerf i ulike farger. Jeg gikk for et i en super fin rosa farge som kan freshes opp antrekket i høstmørket, samtidig som det er godt og varmt. Når det kommer til skjorter, så er dette noe jeg aldri får nok av. En shorte kan styles på mange måter, blant annet brukes under en fin genser, til et skjørt eller en bukse. Jeg tok også med meg et par sorte boots som kommer til å bli fine fremover. Det er ikke så lenge til vi må plassere joggeskoene i skapet og da vil disse være perfekte. Videre har jeg invistert i et par kåper, men disse kommer i et senre innlegg. Hva synes du? Har du kjøpt inn noe nyt til garderoben i det siste?

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #innkjøp #mote #høst #stil #fashion #shopping #klær #sko #astridjohansen

Kommenter innlegget

BACK TO SCHOOL

Da var hverdagen tilbake for fult! Tirsdag ettermidag var jeg tilbake i Lillehammer. Det er mye som skal ordnes og pakkes ut/settes på plass etter en sommerferie. Mine foreldre var så snille at de hadde kjørt opp et lass av ting mens jeg var i Hellas, likevel klarte jeg i tilegg å få med to fulle bagger, en veske og en pose på toget oppover. Nå er jeg nesten ferdig med å pakke ut alt, men det er noen små ting som gjenstår. Jeg har blant annet bestemt meg for å lage et bedre system i hybelen, så jeg må ned på senteret i Lillehammer å kjøpe meg noen esker. Gode systemer er nødvendige i små student hybler, hvor man gjerne kunne hatt litt ekstra plass. Gode løsninger og se mulighetene er derfor super viktig. Det ble et lite avbrekk fra utpakkingen når Postgirobygget skulle åpne fadderuka. Jeg og Ane dro på konserten og det ble en super kveld. Så mange kjente og nye fjes. Det var en ubeskrivelig stemningen, hvor alle var helt med. Det som er så fint med postgirobygget er at det er så lett å synge med fordi man ofte kjenner sangene. De spilte blant annet klassikere som "tidløs, idyll, en solskinnsdag, lei av å bli lurt, bohemen leve, sommer på joda, luftmadrass og stygge lille trine". Det lille regnet som hadde kommet i løpet av kvelden ble fullstendig oversett, når gutta kom på scenen. Det var virkelig en perfekt start på fadderuka som satte den perfekte stemningen på resten av uka.

Onsdagen var første forelesning i gang. Faget vi skal startet året med heter "Forvaltningsrett 2". Jeg tror faktisk dette kan bli litt intressant, selvom ikke forvaltningsrett 1 var min store favoritt. Innenfor jussen har vi delt opp etter de offentlige og privatrettslige fagene, hittil har jeg vært mest glad i de privatrettslige. Jeg tror hovedgrunnen til dette er at dette er fag og saker man kan kjenne seg igjen i. Du har foreksempel familerett, arverett, arbeidsrett, kontraktsrett og pengekravsrett her. Nå har jeg fått 3 nye bøker til "sammlingen min" og er snart ganske klar til å starte lesingen igjen. Det blir spennende med et nytt år i Lillehammer. Det er helt utrolig at jeg er på siste året på bachelorgraden min, det har gått utrolig fort! Føles som vi begynnte å studere juss ifjor.

Lik gjerne facebook siden min her


Hashtags: #hverdagen #studentlivet #fadderuka #HiL #Lillehammer #postgirobygget #student #jus #juss #astridjohansen

Kommenter innlegget

Slutten av ferien

Hei alle fine! Nå har det gått et par dager siden jeg har fått oppdatert bloggen siden sist! Det er rett og slett fordi det har vært så mye som har skjedd de siste dagene. Jeg har blant annet kommet meg opp igjen til mitt studiested og min kjære studenthybel i Lillehammer. Jeg tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg om hvordan det er å være tilbake i hverdagen litt senere. Jeg og Jonathan landet i Norge natt til mandag rundt kl 03.00. Vi var ganske trøtte og slitne når vi gikk ut av flyet, men vi hadde hatt en super tur. Den siste kvelden i Hellas brukte vi til å reise inn til Chania som er en litt større by på Kreta. Her gikk vi rundt i små gatene og spiste middag ved havnområdet. Jeg synes Chania er en sjarmerende by med mye å se på. Hvis du vil shoppe i ordentlige butikker er dette stedet å dra, hvertfall på dagtid. Vi dro inn på kvelden siden vi valgte å nyte strandlivet den siste tiden vi kunne. Jeg anbefaler absolutt å ta en tur til Kreta, gjerne i Platanias området. Det som er så fint her er at du kan få litt av alt: ønsker man fest og morro er det muligheter for det, men det er også anledning til å slappe helt av. Det er rett og slett litt for alle og enhver.

Mandagen vi kom hjem ble en ordentlig kosedag. Dagen ble stort sett brukt til avslappning og shopping med min kjære mor. Det var super koselig! Jeg hadde bursdag når jeg og Jonathan var på ferie, så vi var ute og handlet litt små ting. Jeg tenker jeg skal vise dere noen av innkjøpene i et eget innlegg. Jeg er hvertfall super fornøyd med fangsten. På kvelden var både jeg, mamma og pappa på kino og så den norske filmen Børning. Det var veldig koselig. Børning var kjempe bra og er en film som garantert får deg til å le. Det var en vellykket film for hele familien, som jeg anbefaler alle å se. Jeg kommer nok garantert til å se Børning igjen ved en senere anledning.  Hvordan går det med dere? Hva har dere gjort i det siste? Har dere sett Børning? Hvis noen har noen ønsker om innlegg fremover setter jeg stor pris på en kommentar om dette.

Hashtags: #hverdagen #reise #børning #kino #ferie #sommer #reisetips #chania #helles #platanias #astridjohansen

 

Kommenter innlegget

Another day in paradise

God kveld alle fine.  I skrivende stund sitter jeg ute på verandaen og ser på livet og bassenget. Det er så godt og varmt her at man ikke trenger mer enn en shorts og singlet når klokken er litt over 12. Denne gode følelsen av ekte sommer er det nok en stund til jeg kommer til å kjenner igjen .Så det gjelder å nyte de siste dagene for fult. I dag har vi vært på stranden og badet. Jeg blir faktisk ikke lei dette "livet", synes bare det er kjempe deilig. Spørs hvor fristende stranda er hverdag om man skal være lengre enn en uke, men sånn som det er nå synes jeg det er perfekt. I kveld nøt vi igjen god mat og utsikten på favoritt restauranten "Astrea". Det er så hyggelig å være der og se utover Platanias. I morgen er siste ordentlige kvelden før flyet tar oss tilbake til Norge, uken har gått sykt fort! Hva er dine planer denne helgen? 


Hashtags: #reise #ferie #tips #sommer #hellas  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Elafonissi

I dag har vi vært på en kjempe fin utflukt, nemlig til stranden Elafonissi. Dette er absolutt et reisetips til dere som skal til Kreta. Du finner ikke klarere vann, mykere sand og renere område noe sted. Stranden har 5.plass på beste strand i Europa og bare det sier vel litt? Det er også et fint rosa skjær i vannkanten, som er veldig pent når solen skinner. Dette var ikke mitt første besøk på stranden, men Jonathan hadde ikke vært her før. Vi hadde en flink og morsom guide som fortalte oss mye om Kreta og ulike småbyer vi var innom underveis. Vi stoppet blant annet i en liten by med 40 innbyggere som het "Ellos", her spiste vi baguette og drakk nydelig appelsin juice. Selve utflukten er så fin fordi det er en god blanding av historie/fakta, vakker natur, små koselige byer, bad og sol. Vi hadde rundt 5 timer på selve stranden, noe som igrunn av helt perfekt. 

Når vi kom hjem fra utflukten var vi ganske slitne etter en lang dag i sola. Vi slappet litt av på hotellrommet før vi dusjet og spiste middag.Etter middagen gikk vi for å spille en runde minigolf! Det er veldig lenge siden jeg spilte minigolf, så det var veldig morsomt. Jonathan slo meg med et poeng, så jeg synes igrunn det var ganske jevnt. Det var en veldig koselig og morsom avsluttning på en flott dag. 


Har du spilt minigolf før? Har du vært i Hellas eller på Elafonissi? Hva er ditt drømmereisemål?

Hashtags: #reise #ferie #tips #utflukt #sommer #hellas #kreta #elafonissi #astridjohansen 

Kommenter innlegget

Lazy days

God kveld alle fine. Nå har vi akkurat kommet inn etter kveldens middag. Vi spiste greskmat i dag, så da ble det tzatziki, gyros, gresk salat og hvitløksbrød som sto på menyen. Denne dagen ble også brukt på stranden. Det er noen late dager, men det er ekstremt deilig og ikke minst avslappende. Det er utrolig varmt her nede, men det synes jeg ikke gjør noe så lenge man kan kaste seg i havet. Jeg elsker å bade, så jeg er nesten mer nede i vannet enn på land. At vi lever det gode liv kan man trygt si! I morgen skal vi til verdens fineste strand, nemlig Elafonissi! Det gleder jeg meg utrolig mye til! Bussen går rundt 08:20, så det tror jeg blir utrolig bra. Jeg kommer sikkert til å legge ut bilder fra utflukten i morgen. Det er utrolig å tenke på at det er torsdag allerede i morgen, denne uka bare raser avgårde! 

Hva har du gjort i dag? Er hverdagen tilbake eller har du ferie litt lenger? Hva er ditt beste minne fra denne sommeren? 

Hashtags: #ferie #hellas #reise #bilder #sommer #astridjohansen 

 

Kommenter innlegget

ASTREA

Da var enda en dag over i fantastiske Hellas. Litt solbrent, men ellers veldig fornøyd. Det ble dessverre ikke fjelltur på oss til Samaria i dag, siden ikke formen til Jonathan var helt topp. Utifra hva jeg har lest på nettet bør man ikke være dårlig på en sånn tur, når det både er langt og varmt. Jeg leste at turen tok alt fra 5-7 timer etter hvor mange pauser man valgte å ta og at turen virkelig kjentes på kroppen de neste dagene. Jeg er helt sikker på at det er en fantastisk tur, men i denne varmen bør nok formen være på plass. Vi benyttet heller dagen til å nyte solen igjennom soling og bading på stranda. Vi fikk en god frokost før vi pakken bagen med kursen mot sol stolene og parasollen. Jeg kjøpte en flyte madrass og den er allerede godt brukt. Det er en fantastisk følelse å ligge oppå madrassen og flyte avgårde. 


På kvelden var vi ute å spiste på min absolutte favoritt restaurant som heter "Astrea". Skal du noen gang til Platanias, er dette stedet å spise. For en atmosfære og for en stemning! De har utrolig god mat, en fantastisk beliggenhet og strålende mennesker. Dette er en familie restaurant hvor alle er så smilende, gjestfrie og hyggelige. Det er mye humor og latter her og familien kan flere ord og setninger på norsk. Det er en god blanding av norske slagere og gresk musikk. Resturanten ligger litt oppi høyden, så man har en fantastisk utsikt over havet og området. Jeg besøkte denne restauranten tidligere når jeg var i Hellas med Maina og det var like bra som jeg husket. Vi spiste en super god biff med is til dessert, så vi var gode og mette når vi dro hjem igjen. Vi skal nok tilbake til senere i uken. 


Hashtags: #crete #kreta #ferie #astera #sommer #tips #reise #hellas #reisetips #astridjohansen

Kommenter innlegget

Arrived Crete

Heihei alle fine. ♥ Her kommer det en liten hilsen fra Kreta. Søndagen ble kofferten pakket og vi satte kursen mot Kreta. Jeg har nå endelig en ferieuke i varmen sammen med kjæresten min. Dette tror jeg blir veldig bra. Jeg har jo vært ute mye i sommer, men det har blitt lite soling og bading. Dette er uken jeg har til å lade batteriene før hverdagen er tilbake for fult.  Vi har hittil planlagt to utflukter. Den ene går til den fantastiske stranden "Elafonissi" og den andre er en fjelltur som heter "Samaria" .Jeg er veldig spent på Samaria, som skal være en 5 timers lang fjelltur. Denne utflukten skal vi egentlig på i morgen, men Jonathan er ikke helt frisk, så vi får se ann formen hans.  Vi bor på et koselig leilighetshotel som heter "Sunrise village". Dette er et sentralt og fint hotell med hyggelig betjening og kort vei til det meste. Første dagen har vært veldig fin og blitt brukt til soling og bading, en bra måte å feire bursdagen sin på.  Jeg ser virkelig frem til de neste dagene. Jeg hadde litt problemer med lading av kamera i dag, men problemet er fikset nå. Det kommer nok litt feriebilder og oppdateringer underveis. Vi har gratis nett på hotellet noe som er helt supert. Under ser dere et bilde jeg fant av hotellet på google, ganske så fint ikke sant? 

Hvordan ser uken din ut? Har du startet på skolen enda? ♥ 

hashtags: #ferie #utpåtur #tips #reise #crete #kreta #sommer #astridjohansen 

 

Kommenter innlegget

Fine bryn på vita exclusive

På fredagen fikk jeg endelig fikset brynene mine. Jeg foretrekker å farge og nappe dem i salong fremfor å sminke dem hverdag. Dette er først og fremst fordi fargningen er permanent og sitter lengere. Fargen sitter som oftest i 3-4 uker, noe som gjør at man får fine bryn lenge. Det er også fint å nappe brynene i salong for å få en fin fassong på dem.  Når jeg er hjemme i Oslo pleier jeg å bruke "Lambertseter hud og fotpleie" (bytter navn til Vita eexclusive) som holder til på Lambertsetersenteret. Her er det flere hyggelige og blide damer som jobber. Hvis man har lyst til å prøve bør man absolutt ringe dem eller booke en time via internettsiden deres her.  Jeg ble veldig fornyød med resultet, nå er de mørke og har en fin form.  Hva synes du? Pleier du å farge brynene dine eller sminker du dem selv?


Hashtags: #skjønnhet #vitaexclusive #napping #bryn #sminke #mote #hverdagen #øyenbryn #astridjohansen

Kommenter innlegget

My new nails

I dag fikk jeg fikset neglene mine hos super flinke Beth på Strøget negldesign. Nå er det veldig lenge siden jeg har fått stelt neglene ordentlig, så det var veldig bra. Neglene mine har ikke vært så fine denne sommeren, når jeg jobbet med blant annet planting osv. Nå har jeg fått fine og pene negler, som jeg er super fornøyd med. Jeg gikk for klassiske negler med hvit tipp denne gangen, dette synes jeg er veldig pent. For å sette "prikken over i"en" fikk jeg en liten "diamant" på hver finger. Så nå er jeg virkelig ferieklar på hendene. Neglene på tærne fikk også lagt på rosa glitter, så nå har jeg fine negler fra topp til tå. Kan trygt anbefalle å ta en tur til Strøget negldesign for fine og freshe negler. Det som er så fantastisk på strøget negldesign er at du kan få akkurat det du vil ha. De er flinke og kreative og får til det meste. For negletime, kontakt gjerne Beth for negletime på nr. 99291760 eller sjekk ut deres facebook side her.

 

Hashtags: #skjønnhet #negler #hverdagen #tips #manikyr #strøgetnegldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits