Kom i gang med treningen med "Seven"

God kveld fine dere. Jeg tenkte egentlig jeg bare skulle stikke innom for å tipse dere om en app jeg har prøvd en liten stund. Er du noen ganger i "tidsklemma" og føler at du ikke har tid til alt du burde/skulle gjort? Går det ut over treningen din? Denne appen er isåfall helt genial for deg og den heter "Seven". Seven gir deg 12 øvelser, etter hvilket program du velger. Du kan trene hele kroppen, eller foksuere på enkle områder som foreksempel coremusklene. Appen fungerer slik at du får 12 øvelser som du skal gjøre i 30 sekunder, før du får en bitteliten pause for å bytte øvelse. Når du har fullført runden, har du faktisk bare brukt 7 minutter av dagen din. Det er vel ingen ting? tenker kanskje noen, men 7 minutter med denne treningen er bedre enn ingen trening i det hele tatt. Alle har vel tid til å sette av 7 minutter av dagen sin på å gjøre noen enkle øvelser? De er effektive og gode for kroppen, samtidig som du slipper å tenke over hva du skal gjøre siden appen forteller deg hvilkene øvelser du skal gjøre neste gang. Har man lyst til å trene mer enn 7 mintter, så er det ikke noe problem. Du har muligheten til å kjøre flere repitisjoner, så du kan velge akkurat hvor lenge du vil trene. I tilegg kan den gi deg push varsler, hverdag kl 20:00 spør den meg om jeg har 7 minutter. På denne måten blir du faktisk minnt på at det er lurt å ta en kort treningsøkt. Jeg er veldig fornøyd med appen, prøv den du også. Hvis noen ønsker flere tips om enkel hjemmetrening kan jeg gjerne skrive mer om dette senere. Har du noen andre tips til en treningsapp? Hvilke apper pleier du å bruke? Har du prøvd Seven før? 
 
Hashtags: #trening #velvære #tips #app #seven #helse #hjemmetrening #astridjohansen

Kommenter innlegget

Nails - Pretty in pink

Hei fine dere! Nyter dere de deilige dagene i sola? Det er så deilig å fortsatt kjenne sola varme, selvom vi beveger oss sakte men sikkert mot høsten. Det er vel ikke så altfor lenge til man kan hoppe inn i tykkere gensere, så vi får nyte varmen så lenge det varer. Personlig håper jeg ikke det "sure" høstværet kommer før i Oktober, så vi får beholde varmen langt utti september. Vi har jo tross alt ikke hatt den beste sommeren i år, så litt ekstra varme skader ikke.  Alle måneder har hver sin sjarm, så jeg gleder meg faktisk litt til høsten kommer også. Jeg var å fikset neglene mine på torsdag, ble de ikke søte? Beth hadde fått inn nytt rosa glitter og det måtte jo jeg selvføgelig prøve ut. Jeg synes neglene ble super fine og er som alltid veldig fornøyd.   Er du på jakt etter freshe negler er det bare å kontakte strøgetnegldesign, så lager de akkurat hva du vil! Hva synes du om neglene? Hvilken måned er din favoritt? Ha en super kveld videre søte dere!

Hashtags: #nail #negler #negledesign #strøgetnegldesign #skjønnhet #velvære #astridjohansen

Kommenter innlegget

Mitt første møte med UIO

Hei fine dere. Har dere hatt en fin dag?  I dag møtte jeg opp på universtet for første gang. Det er rart hvordan du kan ha passert noen bygninger flere ganger, uten å faktisk gå inn. I dag var det annerledes fordi jeg skulle jo tross alt gå i min første forelesning. For en stor forandring universitet var fra gode trygge Lillehammer. Først og fremst var det veldig uvant at ikke alt er i en bygning. Det juridiske fakultet har "basen" sin på Nationaltheatret og har mange av sine undervisningslokaler spredt rundt i de ulike gatene. Jeg kan trygt si at det er litt å sette seg inn i, men det blir vel fort en vanesak. Jeg har hvertfall funnet frem til det rommet vi skal ha mesteparten av undervisningen i frem til jul, så det er veldig bra. Ellers har jeg blitt litt orientert på hvor man kan spørre om diverse ting, møtt flere hyggelige jenter, samt funnet bokhandelen som selger alt av jussbøker og utstyr. Dagen har bydd på masse ny informasjon og inntrykk på kort tid, men jeg har virkelig troa på at dette kommer til å bli bra. Jeg tror noe av det jeg kommer til å savne mest med å være student i Lillehammer er den kontakten du får med foreleser. På UIO er det flere elever enn det er på HiL, så det blir nok ikke like lett å komme innpå de ulike foreleserne på samme måte. Når jeg kom hjem har jeg stort sett slappet av og sett litt i bøkene, det er deilig å ha en rolig dag innimellom. Hva har du gjort i dag? Har du startet på skolen enda?


Hashtags: #studentlivet #hverdagen #student #uio #juss #astridjohansen

Kommenter innlegget

Tilbake til hverdagen

Er det en ting jeg virkelig elsker, så er det ferie. Late dager, sol, friheten til å gjøre hva man vil, reise og bare kose meg. Likevel så verdsetter jeg hverdag og rutiner veldig høyt. I morgen starter studiene for fult igjen. Første forelesning i sivilprosess på UiO står for tur, noe som blir utrolig spennende. Jeg kjenner jeg gru gleder meg til å sette beina inn på UiO for første gang, for å høre på hva foreleseren har å si. Bare det at jeg starter på 4 året på jusstudiet synes jeg er helt utrolig, hvor har tiden egentlig blitt av? Egentlig kjenner jeg på at det blir veldig deilig å komme tilbake til ?hverdagen?. Det å studere kan være litt slitsomt, men også veldig veldig gøy. Man lærer så mye nytt, ting man ikke ante. Jeg er utrolig spent på dette studieåret og tror det kommer å bli en utfordring, intressant og veldig spennende. Det er ingen tvil om at det byr på mye jobbing og slit, men jeg ser virkelig frem til å komme i gang.

Noe annet jeg virkelig ser frem til å finne tilbake til er treningsvaner og kosthold. Jeg elsker å trene, det er så gøy og gir så mye energi. Som student trenger man jo all den ekstra energien man kan få, noe jeg virkelig føler at treningen gir meg. I sommer har både kosthold og trening sklidd litt ut, mye jobb og sene kvelder har gjort det vanskelig å opprettholde. Dette er noe jeg irriterer meg litt over hver sommer, men det er veldig fint at det bare er noen enkle grep som skal til for å komme tilbake i ?riktig spor?. Jeg tenkte jeg skulle fokusere litt mer på trening og kosthold på bloggen fremover, siden det er en stor interesse hos meg og fordi det er så mange av dere som sender meg mail og spør om ulike ting. Jeg må si jeg føler meg beæret over at flere av dere ser på meg som et slags ?forbilde?, det er veldig gøy. Er det noe annet du vil se mer av på bloggen fremover er det bare å komme med forslag, enten på mail eller i kommentarfeltet. Håper dere alle har hatt en super sommerferie og at dere har kost dere masse. Har du fått ladet opp batteriene og er klar for å komme tilbake i hverdagen?

Hashtags: #hverdag #studentlivet #studnet #juss #UIO #astridjohansen #trening

Kommenter innlegget

Signalen

God kveld fine dere. I går hadde jeg en utrolig koselig kveld sammen med den fine gjengen fra Nordstrand kirkegård. Vi tok båten ut til Nesodden å spiste middag på Signalen. Jeg har hørt mye bra om Signalen tidligere, men jeg har aldri kommet meg ut dit før nå. Det var et utrolig koselig sted med god mat, god service og veldig fin beliggenhet. Hvis man sitter ute har man full utsikt over vannet og båtene som putrer forbi. Jeg kan tenke meg at det er helt perfekt å på Signalen en sen sommerkveld mens solen går ned. Det er også en veldig fin båttur fra Akerbrygge over til Nesodden, det er jo ikke hverdag man reiser med båt.  Signalen er kjent for sin super gode fiskesuppe, jeg fikk smake på suppa og den var virkelig veldig god. Selv prøvde jeg ut en "signalburger" som også falt i smak. Når vi satt der måtte vi også ta en dessert. Jeg valgte sjokoladefondanten og kan med hånden på hjerte si at det var en av de beste sjokoladefondantente jeg har smakt.. mmmm, anbefales!


På båten påvei tilbake til Akerbrygge ble det bråbestemt at vi skulle ta turen innom Oslo bowling før vi satt kursen hjem. Det var veldig veldig morro, i tillegg hadde de disco tema den kvelden så det var god stemning med lys og musikk. Bowling er jo kjempe gøy, synd man ikke gjør det oftere. Selv er jeg ikke veldig god og det er desverre lenge mellom hvergang jeg besøker bowlinghallen. Det er faktisk noe jeg vil gjøre oftere, så det skal jeg virkelig vurdere. Alt i alt var det en utrolig koselig og vellykket kveld. Det har virkelig vært koselig å bli kjent med denne gjengen, håper vi får til å møtes mer i fremtiden. Hittil har vi en plan om å dra til Liseberg en dag, det blir nok veldig koselig.Hva synes du om bowling? Har du spist på Signalen tidligere?
Hashtags: #hverdagen #bowling #signalen #tips #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

VAYCAY - Rethymnon

Hei fine dere. Har dere en fin sommerferie så langt?  Nå satt jeg nettopp min turkise trillekoffert tilbake på loftet etter en fantastisk tur til Rethymnon med fine jenter. Hellas er virkelig en av favorittene når jeg skal reise til varmere strøk og denne gangen ble stedet Rethymnon. Det var spennende å dra til et sted på Kreta jeg ikke har vært tidligere. Når jeg har vært på Kreta tidligere har jeg som oftest endt opp på Plantanias, så det var gøy å se et annet sted på øya. Rethymnon er et sjarmerende sted med fine strender, strandgate med masse restauranter og flere sidegater med butikker & spisesteder. Perfekt for familier og alle som vil ha en avslappende ferie med muligheten for å kunne ta seg et par drinker. Vil man derimot ut å feste, vil jeg ikke anbefale Rethymnon. De har en nattklubb som heter "Metropolis" som var helt okei, men det var vel stort sett det som er for turister. Det er flere utesteder i området, men dette er kun for grekere og spesielt inviterte gjester. Vi bodde på et sentralt og fint hotell som heter Achillion. Det var kort vei til både stranda og byen med spistesteder/butikker. Hotellet var ellers rent, fint og hadde en grei frokost. Det kan trygt anbefales om man har tenkt å legge ferieturen til Rethymnon.

Ferien besto i mye strandliv, bading og soling. Jeg er en ekte badeengel og kunne virkelig bare plasket rundt i vannet hele dagen. Det var veldig deilig å kjenne sommersola varme, selvom det fort kunne bli litt for varmt noen dager. De siste dagene var det hetebølge på Kreta og temperaturene var oppi 40 grader. Dette blir nesten litt for varmt etter min smak, selvom det går fint så lenge man kan være på stranda. Late dager og strandliv var uansett helt perfekt etter en lang sommer med masse jobbing. Vi hadde en dagsutflukt til fantastiske Elafonisi, som er en sykt fin strand. Langgrunt, perfekt sand, klart vann og rosa skjær i vannkanten. Nå har jeg besøkt Elafonisi 3 ganger og er fortsatt like forelsket i denne stranden. Det er absolutt verdt å ta turen hit engang. Påvei til og fra stranden er man også innom en Mariakirke og en grotte. Det er morsomt å se/oppleve litt andre ting, samtidig som det er deilig å komme seg avgårde på en liten utflukt.

 Ellers har ferien bydd på mye fart og morro. Jeg har på tidligere ferier sett på alle som har drevet med parasayling og denne gangen var det min tur. Maina og jeg måtte bare prøve og det må jeg si var super gøy! Litt små nervøs når vi satt i båten og snart skulle opp, men jeg elsket hvert sekund når vi lettet. Det var en fantastisk utsikt, samtidig som dette var noe helt nytt. Jeg kunne gjort det igjen og igjen. Har du muligheten til å prøve parasayling, grip den. Det var virkelig en opplevelse. Det ble også kjørt litt vannskuter i ferien, noe som også er veldig gøy. Dette var min andre gang på vannskuter og det er jo så morsomt å kjøre. Jeg skulle virkelig ønske det var mulig å kjøre vannskuter oftere fordi det er så gøy. Samtidig blir jo teknikken bedre og bedre for hver tur man tar. Jeg er hvertfall veldig forsiktig i starten og blir litt tøffere etterhvert. Jeg har hatt en helt fantastisk uke, skulle ønske den varte lengere. Jeg vil takke de fantastiske jentene mine for en uforglemmelig opplevelse, håper det gjentas snart. Hva har du gjort så langt i ferien? ♥ Hashtags: #ferie #hellas #rethymnon #reise #sommer #reisetips #student #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits