Studietur til Brussel

God kveld alle fine! I dag fikk jeg vite at jeg var en av de 20 heldige studentene som være med på studietur til Brussel! Vi skal blant annet å besøke Oslo Region European Office, EFTA,  KS Brusselkontor, EU-parlamente, NATO og Europakommisjonen. Jeg tror dette blir en veldig spennende tur som blir fylt med nye inntrykk, informasjon og opplevelser. Personlig har jeg aldri vært i Brussel, så det kan bli spennende å oppleve den byen. Vi har en fridag før vi skal hjem igjen, så da får jeg utforske litt av det byen har å by på. Om noen har vært i brussel og har tips, tas de imot med stor takk!  Turen er i starten av november og jeg gleder meg masse allerede. Tema for turen er EUs betydning for Norge og norsk rett. Dette vil være veldig relevant for faget vi starter med i slutten av oktober som heter "Norske- og internasjonale rettslige institusjoner". Har du vært i Brussel før? Hvor var det siste stedet du reiste?


Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #juss #studietur #student #hverdag #reise #brussel  #astridjohansen

Kommenter innlegget

Lysfat - Høst

Det er ikke bare plagg i klesskapet som kan fornyes når høsten er rundt hjørnet. Det har nemmelig kommet så mye lekkre høstvarer på interiørfronten, så jeg klarte ikke la være å endre lysfatet mitt. Det er bare noen små forandringer som skal til for å få en stor forandring. Jeg gikk til innkjøp av litt blader, kongler og gullblomster som jeg erstattet med hjertene, den lille fugelen og diamantene. De hvite lysene og lysestakene ble byttet ut med oransje og brunaktige lys og voilà et helt nytt fat. Jeg synes det ble kjempe fint og veldig stemningsfult. Det er morsomt å kunne endre litt og "leke" seg litt igjennom de ulike årstidene. Jeg gleder meg allerede til vinter og juletider, da blir det nok endret igjen. Jeg gikk også til innkjøp av to fine telysglass med blader på fra kremmerhuset. Så nå har hybelen virkelig fått litt høstpreg. Hva synes du om innkjøpene og lysfatet? Har du kjøpt noe høst interiør?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #innkjøp #lys #interiør #høst #inspirasjon #astridjohansen

Kommenter innlegget

Jussens Karrieredag

Igår var det igjen duket for en av årets største "happnings" på jussen, karriere dagen var her. Dette er en dag fylt med mange stands, ulike firmaer, presetanasjoner og foredrag. Poenget med denne dagen er å vise hvilke muligheter man har, kanskje man kommer på nye aktuelle arbeidsplasser? Selveste justis-og beredskapsmenisteren Anders Anundsen hadde foredrag om ulike muligheter for oss. Dette var en veldig interessant dag og er helt klart veldig greit å få med seg. Jeg synes det er flott at jussforeningen jobber så hardt hvert år, så vi får ha denne dagen. Det ligger helt klart mye arbeid bak! Etter at vi var ferdig på skolen var jeg og Ane en tur nede på shoppingsenteret i Lillehammer og tittet litt. Jeg kjøpte noe nytt på interiør fronten, men det kommer i et eget innlegg enten senere i dag eller i morgen. Når vi var ferdig på senteret dro vi opp til meg å hadde jentekveld! Spill, taco, skravling og vin gjorde at det ble en perfekt avsluttning på kvelden. Det var super koselig Har dere en lignende dag på deres studie? Hva gjorde du igår og har du noen planer for dagen din i dag? 

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #student #juss #jussstudent #lillehammer #hil #studentlivet #astridjohansen #hverdagen

Kommenter innlegget

STRØGETNEGLDESIGN

På lørdag var jeg igjen innom min favoritt neglesalong "Strøgetnegldesign". Jeg ble som alltid super fornøyd med resultatet! Super søte og litt glittrende lyserosa negler. Nå har jeg hatt litt forskjellige negler, både glittrende, fargerike og veldig klassiske. Disse synes jeg var super fine, fordi de er så delikate og passer til det meste. Om du er ute etter fine negler laget av super flinke damer midt i Oslo sentrum, anbefaler jeg Strøgetnegldesign på det sterkeste! Du kan være helt tryggt på at du har fått negler du er fornøyd med, når du forlater salongen deres. For negletime, kontakt gjerne Beth for negletime på nr. 99291760 eller sjekk ut deres facebook side her. Hva synes du om disse neglene?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #negler #mote #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #negldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget

A rainy day

I dag er det en grå og regnfulldag høstdag i Lillehammer. Regnet sildrer nedover rutene, himmelen er gråaktig og bakken er full av vann. Da er det deilig å ha en ordentlig innedag hjemme. Akkurat nå sitter jeg med tekoppen og skoleoppgaven min i forvaltningsrett. Oppgaven har frist i morgen, men jeg er heldigvis snart ferdig med den. Det blir deilig å kunne legge den bak seg og kun kan fokusere på lesingen min. Eksamen i Erstattningsrett kommer på onsdag, så det er mer enn nok å gjøre. Jeg gleder meg veldig til alt er overstått, da skal jeg nemmelig sette meg på toget tilbake til kjære Oslo. Nå blir det godt å komme hjem igjen, siden jeg ikke har vært hjemme siden studiestart. Hvilke planer har du for dagen og uken?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

 

Hashtags: #hverdagen #student #studentlivet #eksamen #juss #HiL #skole #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Suunto pulsbelte

Nå kom jeg nettopp ut av dusjen etter dagens treningsøkt på Elixia. Det er så deilig å kunne hoppe opp i stolen i koseklærne, sammen med kveldsmat og en god kopp te. Dette er en av de beste følelsene jeg vet om. Det å kunne lene seg tilbake, slappe helt av og finne "roen", samtidig som kroppen er god og sliten. Siden høsten er påvei er dette en glimrende anledning til å tenne telysene som gir en ekstra fin stemning. I dag fikk jeg testet det nye pulsbeltet mitt i spinning timen. Jeg lovet jeg skulle skrive litt om pulsbelte de selger på Elixia, når jeg endelig hadde fått testet det ut. Jeg har bare en ting å si FOR ET FANTASTISK VERKTØY.  Det er ingen hemmelighet at jeg elsker puls og blir veldig motivert av det, men dette er virkelig en super invistering! Måleren viser ca kaloriforbruk, hvor mange prosent av makspuls du ligger i, samt hvilken farge/nivå du er i i forhold til bakken/løypa. Verktøyet gir motivasjon til å yte bedre og motiverer deg til å jobbe hardere. Dette med fargene motiverte hvertfall meg, om jeg lå i "feil" sone ga jeg jernet. Dette resulterer til at pulsen går opp og man kommer et sted nærmere en bedre kondisjon. Jeg tror faktisk ikke jeg har vært så sliten og varm etter en sykkeltime på lenge. Normalt pleier jeg å sykle etter pulsklokka mi, men det blir faktisk noe annet. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å invisere i dette treningsverktøyet og jeg gleder meg masse til å bruke det på sykkeltimer fremover. Belte tar utgangspunkt i meg og min form og viser meg nøyaktig hvor mye som skal til for å ligge i riktig sone og hvor jeg faktisk jobber. Med andre ord et perfekt verktøy for å gi jernet, samt at det er morsomt å se hvor man faktisk ligger underveis. Noe av det beste med dette belte er at den sender meg full rapport fra sykkeltimen på mail, en slags oppsummering. Dette setter jeg hvertfall stor pris på! Pulsklokken blir nok erstattet av dette belte når det kommer til spinningtimene, men i alle andre timer skal den fortsatt sitte på armen min. Trener du med pulsmåler? Hva pleier du å trene?


Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #trening #helse #livsstil #puls #trene #spinning #xycling #elixia #hverdagen #student #studentlivet #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

En hyggelig overraskelse

Jeg kan ikke tro det, men jeg fikk meg akkurat en super hyggelig overraskelse. JEG SKAL PÅ PHARRELL WILLIAMS KONSERT SØNDAG 14.SEPTEMBER! Jeg satt å hørte litt på NRJ mens jeg spiste lunsj. Innimellom all musikken, reklamerte de for en konkurranse de har akkurat nå som går ut på å vinne biletter til konserten 14.september. Konkurransen går kort ut på at du skal gå inn på NRJ sin app, synge inn litt av sangen "Happy" og sende den inn til studio. Jeg tenkte jeg sikkert ikke vant, men det skader jo ikke å prøve. Man vinner hvertfall ikke om man ikke deltar. Sannelig ringte telefonen litt senere. Jeg tok den litt nølende, siden jeg ikke kjente nummeret og sa "Hallo?". I andre enden satt verdens hyggeligste Thomas fra NRJ som kunne fortelle meg at jeg hadde vunnet biletter til konserten. Så nå sitter jeg her i både glede og smålig sjokk over at jeg faktisk vant! Kjempe gøy er det og en super hyggelig overraskelse. Dette var absolutt et høydepunkt i dagen og ga super motivasjon til å fortsette lesingen mot eksamen om kort tid. Jeg gleder meg hvertfall masse! Bli gjerne med på konserten du også, les mer om dette her!  Skal du på konserten eller har du lyst til å dra?Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #konsert #hverdagen #overraskelse #NRJ #Radio #konkurranse #vinner #pharrellwilliams #lykke #astridjohansen  

Kommenter innlegget

Min treningsuke 36

Slik ser min treningsplan ut for uke 36. Som dere kan se er den litt variert og inneholder stort sett en blanding mellom kondisjon og styrketrening. Jeg satser på at jeg får fulgt treningsplanen min denne uken, men man vet jo aldri om det dukker opp noe uforutsett foreksempel på skolen. Jeg har blant annet kjøpt meg et pulsbelte som kan kobles opp til sykkelsalen på Elixia. Det gleder jeg meg masse til å teste ut. Det kommer nok et innlegg om dette senere, med mine tanker og erfaringer rundt dette verktøyet. Hvordan ser din treningsuke ut?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #trening #motivasjon #hverdagen #treningsuke #treningsprogram #helse #livvstil #kondisjon #styrke #astridjohansen

Kommenter innlegget

Hello september

Da var vi inne i en ny måned, velkommen september jeg har ventet på deg. ♥ Nå er vi et skritt nærmere en ordentlig høst. Jeg gleder meg faktisk til høsten er her for fult. Elsker å kunne pakke meg inn i cardigans og store skjerf med et par tøffe boots. Tenne masse lys inne, mens regnet, løvet og vinden blåser utenfor vinduet. Missforstå meg rett, jeg elsker sommeren MEN hver årstid har sin sjarm. September er den store bursdags månenden i året for min del, det er så mange fine mennesker som har bursdag akkurat da. Jeg tror at denne måneden blir fylt med eksamenslesing, trening, besøk hjemme i Oslo og koselige stunder i Lillehammer.  Jeg gleder meg til å se hva måneden bringer, satser på at det blir bra. Hvordan ser din september ut?

Husk å bli med på min giveaway ved å trykk her!

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #september #årstid #Lillehammer #hverdagen #student #studentlivet  #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits