Et sporty innskudd til garderoben

God morgen alle fine. Hvis det er noe jeg virkelig elsker så er det treningstøy! Det finnes ikke noe morsommere enn å dra på trening i helt nytt treningstøy. Jeg har aldri vært veldig opptatt av å ha på meg sminke på trening, det skjønner jeg faktisk ikke helt vitsen med. Hver gang jeg er ferdig med en økt så er jeg jo helt rød og svett i ansiktet, så sminke i en sånn situasjon vil ikke være helt heldig. Jeg tror jeg har hatt på meg sminke engang, det var ikke så lekkert når jeg så meg selv i speilet etter økten. Likevel er jeg veldig for å føle seg vel og fresh på trening, så det er absolutt veldig viktig for meg. Det finnes så mye fint og lekkert treningstøy med ulikt mønster og farger (ikke for å snakke om sko). Jeg kjøper veldig mye av mitt treningstøy fra Getinspired, de har virkelig mye fint. Her om dagen fikk jeg endelig pakken min i posten. Denne gangen har jeg valgt å investere i litt topper med lang erm. Treningstopper med lang arm hadde jeg ingen fra før av og de er jo kjempe fine å ha utover høsten og vinteren. Det ble også kjøpt inn et par tightser denne gangen, jeg bare elsker den rosa og sorte giraff tightsen fra Nike. Nå er jeg super motivert og gleder meg masse til å dra på trening for å "gi jernet" og teste ut de nyeste treningsplaggene i garderoben. Jeg er faktisk påvei ut døra akkurat nå for dagens styrkeøkt på Elixia. Morgentrening er noe av det beste jeg vet, det er virkelig en fin måte å starte dagen på. Det har blitt mye kveldstrening på meg i det siste pågrunn av forelesninger, så nå ser jeg frem til en ordentlig morgenøkt.  Hvordan ser dagen din ut? Liker du best å trene på morningen eller kvelden? Lag dere en super fin dag. 


Hashtags: #trening #helse #velvære #getinspired #aktivejenter #astridjohansen

Kommenter innlegget

Keep it simple

Hei fine dere. Har dere noen planer for dagen?Jeg tenkte jeg skulle vise dere de nye og fine neglene mine. Som alltid har jeg nede hos super flinke Beth, på Strøgetnegldesign. Denne gagen fikk jeg negler som er litt annerledes, enn de jeg har hatt tidligere. Normalt har jeg mye glitter og litt farge på neglene (gjerne rosa), men denne gangen tok jeg noen helt rene og enkle. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og synes at neglene er delikate og pene. Helt nøytrale ble de likevel ikke, fordi jeg fikk pyntet de litt med "diamanter" på to av neglene. Litt pynt skader jo aldri, man skal "skinne" litt i hverdagen også. Det er veldig morsomt å ha litt annerledes negler for engangsskyld,  man kan godt si at forandring fryder. Hvis du er i Oslo og vil ha nye negler, så anbefaler jeg Strøgetnegldesign på det sterkeste. Her jobber flinke, kreative og hyggelige damer, hvor du virkelig føler at du er i gode hender. Salongen ligger veldig sentralt i strøgetpasasjen, en kort gåtur fra jernbanetorget. For timbestilling kan du kontakte Beth på 920 81 118. Hva synes du om disse neglene? Håper alle får en super dag!


Hashtags: #negler #negledesign #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min treningsuke

Hei fine dere.  Nå har jeg laget oversikten over min treningsuke.  Stort sett går det i de samme tingene, men det er veldig greit å lage en oversikt for det. Jeg er (som tidligere nevnt) helt avhengig av å lage en ca plan på når og hva jeg skal trene. På denne måten setter jeg av tid til treningen min, så jeg vet at den bli gjennomført. Selvfølgelig kan det skje endringer i løpet av en uke, men da har jeg hvertfall et utgangspunkt.  Jeg er en ivrig syklist på spinningtimene, men har fått mer og mer sansen for steptimene til Elixia. Step er utrolig gøy og utrolig slitsomt, man får virkelig brukt all energien man har på disse timene. Timen er lagt opp på en fin måte ved at cardio og styrke kombineres. Jeg pleier å være kjempe sliten på hver cardiotopp, så da er det kjempe fint å la pulsen synke mens man gjør noen styrkeøvelser. Personlig pleier jeg stort sett å være helt "død" når jeg går ut av salen etter en sånn time. Det er absolutt en veldig effektiv og bra cardio time, så det kan trygt anbefales å prøve.  Etterhvert skal jeg også lage plass til litt Yoga på treningsplanen min.  Hvis det er noen som trenger å tøye, så er det meg. Tøying er fortsatt ingen favoritt hos meg, men all trening henger sammen og er avhengig av hverandre. Jo mer styrke du trener, jo stivere blir du. Jeg er helt sikker på at man sikkert også kan lære seg å like yoga etterhvert. Hvordan ser din treningsuke ut?


Hashtags: #helse #livsstil #trening #treningsuke #astridjohansen

Kommenter innlegget

A rainy day

God morgen alle fine. Har dere en fin dag så langt? Jeg har nettopp kommet meg opp, laget frokost og sitter med tekoppen i hånda mens jeg venter på at dagens forelesning skal begynne. Ute er det småregn og vind, så jeg pakket meg godt inn i en stor genser. Jeg er så glad for at jeg kan sitte inne når været på det er verste. Nå er vel høsten virkelig påvei er den ikke? Jeg ser frem til å vise dere litt plagg i høstgarderoben etterhvert. Høsten er en av mine favoritt årstider i forhold til klær.  Det er så mange måter å style de ulike antrekkene på, samtidig som det er masse ulike stoff/materialer man kan jobbe med som strikk og skinn. Butikkene bungner av nyheter, spennende kleskolleksjoner er i vente og det er jo veldig gøy å oppgradere klesgarderoben. Jeg har tro på at dette blir en bra høst på så mange måter. Jeg ser frem til kvelder under teppe med en film/god bok og tekoppen i hånda.  Planen for resten av dagen min er å lese pensum og komme meg en tur på trening. Gårsdagens styrketrening kjennes godt på kroppen, men det er bare deilig! Jeg tenkte jeg skulle dele treningsprogrammene mine med dere etterhvert, både planen for uken og også enkelte øvelser jeg gjør. Det pleier det hvertfall å være interesse for. Er det noe annet dere kunne tenke dere å lese om, så legg gjerne igjen en kommentar. Hva er deres planer for dagen? Lag dere en super dag alle sammen. 

Jeg slenger med et bilde som ble tatt for rundt en uke siden, denne kjolen er allerede en av mine favoritter. Jeg synes det er fint å kombinere den med et belte i livet som dere ser på bilde. Ser virkelig frem til å bruke denne fremover med cardigans og tykk strømpebukse.

Hashtags: #antrekk #høst #hverdag #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

UTFORDRING - 10 UKER UTEN GODTERI

Hei alle fine. Vil dere være med på en utfordring?  Jeg har bestemt meg for å komme ordentlig i gang etter sommerferien og har dermed tenkt å kjøre 10 uker uten "unødvendig sukker". Altså går utfordringen ut på at man skal styre unna ting som godteri og brus i 70 dager. Kaloriene man får fra godis og brus er såkalt "tomme kalorier" som ikke gir kroppen noen verdens ting, så sånn sett klarer vi vel oss fint uten? Selvfølgelig kommer det til å bli hardt, fordi ingen er mer glad i sjokolade enn meg. Det sies at det tar 20 dager å komme over en uvane , så det skal jeg virkelig klare. ER DU MED?

Mine tips til deg på en slik utfordring er følgende:

♥ Skulle du være uheldig å "gå på en smell" før 70 dager (10 uker) har gått, så kom deg på "rett kjør igjen". Fristelsene skal helst unngås, men det kan jo hende man virkelig detter utpå. Isåfall ikke heng deg opp i akkurat dette, tenk at det var synd og fortsett der du slapp. Det er aldri forsent å prøve på nytt.  

♥ Sett deg et mål eller ha en premie som kan motivere deg når det er på det hardeste. Dette kan foreksempel være at du skal kjøpe deg noe du har lyst på eller gjøre noe hyggelig etter de 70 dagene.

♥ Det kan være veldig tøft, men ikke gi deg. You can do it.

Hashtags #livsstil #helse #utfordring #nosuger #trening #velvære #godteri #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits