My new treasures

Hei fine dere. Jeg tenkte jeg skulle vise dere et av mine siste innkjøp den siste tiden. Husker dere at jeg la ut en grå cardigan for en stund siden sammen med et rosa skjerf? Nå har nemmelig Vivikes fått inn denne herligeheten i flere fager og da måtte jeg selvfølgelig bare ha noen fler. Jeg har levd i min grå jakke den siste tiden, den passer så bra til alt. Jeg har blant annet brukt den som en jakke over kjoler, skjørt og bukser, så når jeg hørte at disse cardiganene kom flere farger nølte jeg ikke et sekund. Nå har jeg invistert i en gråblå og en rosa cardigan, som kommer til å bli brukt mye fremover. Jeg har blitt helt forelsket i "Days like this" kolleksjonen fra Vivikes og finner stadig nye skatter til klesskapet. Jeg har blant annet kjøpt meg en super søt julekjole jeg tenkte å vise dere litt senere. Jeg lot den nemmelig henge igjen hjemme i Oslo, så jeg har den desverre ikke her. Jeg er hvertfall veldig fornyød med disse og vet at du kommer til å bli brukt mye fremover. Hva synes du om disse cardiganene? Hvilken farge likte du best?

Hashtags: #mote #innkjøp #høst #vivikes #stil #fashion #shopping #klær #astridjohansen

Kommenter innlegget

GIRLY NAILS

På lørdag var jeg tilbake på Strøgetnegldesign hos super flinke Beth. Denne gangen gikk jeg for lyse rosa med sølvglitter og glittersteiner. Jeg ELSKER de! Supersøte, veldig delikate og veldig jentete - akkurat som jeg liker dem. Jeg har sett et annet par som ligner litt som jeg vurderer å ta et annen gang, men akkurat nå er jeg stor fornøyd. Min mor var også med på lørdag og fikk lagt noen fine negler med hvit tipp, så nå er begge neglefine og veldig fornøyde.Beth har november tilbud på negler til 500 kroner. Kontakt henne gjerne på nummer  99291760 om du er intressert i time. Oppgi gjerne at du har fått høre om dem igjennom bloggen. Salongen ligger super sentralt i Oslo i Strøget pasasjen, ikke langt fra Oslo City. Hva synes du om disse neglene?

Hashtags: #negler #negledesign #skjønnhet #strøgetnegledesign #skjønnhet #velvære #astridjohansen

Kommenter innlegget

A little taste of autumn

God ettermiddag fine dere. Nå er det mandag, ny uke med nye muligheter. Jeg har hatt besøk av Charlotte i helgen, så da måtte jeg benytte muligheten til å ta noen bilder. Charlotte er så flink til å ta bilder og vi hadde mye morro når vi tok dem. Det blir derfor et slags "antrekksinnlegg" for første gang noen sinne på bloggen. Det er noe jeg kan fortsette med innimellom, men jeg kommer nok ikke til å legge ut "dagens antrekk" hverdag. Nå som det er så mange fine farger ute, måtte vi ta noen sikkelig høstbilder. Det gjelder å bruke de fine høstfargene før de forsvinner. Denne uken står lesing mot eksamen og trening på planen, så det skal bli en bra uke. Har dere noen planer for uken? Hva synes du om antrekket og bildene? Vil du ha flere antrekksinnlegg senere? Lag dere en god dag alle sammen og nyt den.Genser fra VILA, sko fra skopunkten, skjørt fra vero moda, skjerf fra vivikes, veske fra mulberry og hatt fra H&M.

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #mote #antrekk #fashion #høst #outfit #bilder #student #hverdag #astridjohansen

Kommenter innlegget

Girls night

Dette har vært en fin og veldig innholdsrik helg. Jeg fikk min herlige Charlotte på besøk i Lillehammer og vi har kost oss masse. Stikkord for helgen er film, god mat, jentesnakk, fotoshoot, trening på Elixia, shopping, egen pleie og mye latter. Det går desverre alltid litt tid mellom hvergang vi sees, så det var ikke noe problem å fylle tiden med gode historier og jentesnakk. Vi hadde en treningsøkt på Elixia på lørdagen hvor spinning og styrke sto på programmet etterfulgt av en tur på shoppingsenteret i Lillehammer. Søndagen har vært en sikkelig daffe dag med to gode filmer, egen pleie med ansiktsmaske, frukt og sjokolade og bildetagning. Når det regner og er grått ute, er det alltid deilig å ha en ordentlig innedag. Vi tok også noen bilder på søndagen som kommer i løpet av dagen. Det har alt i alt vært en super helg, så nå er vi virkelig klare for en ny uke. Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort i helgen?

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #studentlivet #student #jentekveld #girlsnight #hverdagen #helg #kos #lillehammer #astridjohansen

Kommenter innlegget

Purple nails

Nå har det vært stille på bloggen en liten stund, men jeg skal prøve å bli flinkere fremover. Det er jo veldig gøy å blogge, så jeg skal sette av litt mer tid til dette. I det siste har jeg hatt litt høstferie hvor jeg blant annet tilbringte litt tid med familien på hytta og hadde noen dager hjemme. Når jeg var hjemme fikk jeg blant annet gått igjennom og sortert litt klær, sett "litt av et par" på riksteateret og vært sammen med fine mennesker. Jeg var også innom min favoritt neglesalongen før jeg dro tilbake til Lillehammer. Fargen lilla har aldri vært helt meg, men jeg synes det er kult med litt forandring og prøve noe nytt. Jeg synes den tofargede lilla fargen passer fint sammen og elsker at det er litt kontrast i neglene. Jeg gleder meg til neste gang jeg skal tilbake, fordi da tror jeg mine egne negler er lange nok til å legge på de uten ekstra tipp. Har du lyst på negler? Ikke nøl med å kontakte Beth på 99291760 eller sjekk ut deres facebook side her. Hva synes du om disse neglene?

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #strøgetnegldesign #negler #skjønnhet #mote #velvære #negldesign #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits