Ny uke og nye muligheter

God mandag fine dere! Så var mandagen her igjen, en ny uke, med nye muligheter! Mandagen er både elsket og hatet, men hvorfor ikke se det positive i denne dagen istedet for å fokusere på det negative?  Jeg liker å se på mandager som en ny sjanse, en ny start med helt blanke ark. Hvor fantastisk deilig er ikke det?  Når man starter en ny uke har man mange spennende dager i vente og nye gjøremål som skal utføres. Kanskje man til og med kan få gjort noe man ikke rakk forrige uke? Som alltid har jeg planlagt min treningsuke, for å få ordentlig tid til treningen. Legger jeg den ikke inn, er det lett å komme med unnskyldninger som "jeg har ikke tid" eller "jeg orker ikke, det er så seint". Som egentlig er en stor haug med tomme unnskyldninger. Har du noen gang tenkt på at det er 1440 minutter i et døgn? Med andre ord burde det ikke være et problem å sette av minst 30-60 minutter til litt fysisk aktivitet. Har jeg bestemt og planlagt at jeg skal trene, kommer jeg meg avgårde. Det med planleggning tror jeg faktisk er mitt aller beste tips når det kommer til å komme seg på trening eller holde treningen ved like. Første skritt er jo det å overvinne "dørstokkmila" og komme seg avgårde, sant? Treningsuken min består som dere ser av mye cardiotrening i form av step og spinning med litt styrke innimellom. Jeg har også lagt inn en pilates økt for å få strekt litt. Yoga kommer nok mer inn i planen de kommende ukene, sammen med running timer. Jeg har den siste tiden erfart at løping på mølle ikke er så "ille" som jeg fryktet, så det skal jeg prøve å utfordre meg på fremover. Det må jo være fantastisk å lage en god spilleliste og løpe avgårde? De som først begynner med løping blir jo helt "frelst", så det må jo være en grunn til det. Jeg håper jeg finner ut av den "hemmeligheten" en dag. Det å trene variert er jo viktig, selvom man helt klart finner sine favoritter etterhvert. Jeg tror det er viktig å gjøre noe man synes er gøy og trives med. Ellers ser min uke ganske normalt ut, med forelesninger og lesing. Så blir det bursdagfeiring til helgen da, det gleder jeg meg veldig til. Det er aldri feil å være sammen med de fine jentene mine. Hvordan ser din uke ut? Hva skal DU trene?


Hashtags: #trening #helse #velvære #treningsplan #hverdagen #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Ship O hoi

God morgen fine dere. Nå er trillebaggen pakket og klar. Som vanlig er den stappet full med ting jeg helt sikkert ikke har brukt for, men som er utrolig kjekt å ha da. Jeg skal nemlig en tur til Kiel med søteste Charlotte. Det er desverre altfor lenge siden mellom hvergang jeg får sett henne, så denne turen blir nok super koselig. Vi skal på 2 døgns cruise med Colorline, så da blir det mange timer på båten og noen timer  i land i Kiel. Jeg har alltid vært veldig glad i Tyskland og synes Kiel er en koselig by.  Fotokamera og stativet er pakket, så mulig vi får tatt noen antrekksbilder til bloggen når vi er der.  De fleste av dere synes jo antrekksbilder er gøy og det er snart påtide å fornye designet litt også tenker jeg. Charlotte synes jo foto er gøy og jeg synes hun er super flink, så da er det jo ikke feil å benytte sjansen når man først har den. Treningsklærne er også pakket i kofferten, jeg har nemlig funnet ut at det er gode treningsmuligheter i spa avdelingen. Så da blir treningen min holdt litt vedlike, det er rart hvor hard det kan være å begynne igjen om man har noen dagers opphold.  Jeg får ikke skrevet så mye her tenker jeg før tirsdag, så dere får nyte slutten av helgen og ha en super start på uken. Hva har du gjort denne helgen? Har du noen spennende planer denne uka? Ønsker dere alle en super dag!


Hashtags: #colorline #kiel #reise #hverdagen #helse #trening #utpåturaldrisur #astridjohansen

Kommenter innlegget

#Motivert

God morgen fine dere!  SatsElixia har kjørt i gang en ny kampanje som skal motivere sine kunder til å trene 6 ganger i løpet av 4 uker. Personlig synes jeg det er kjempe fint at de utfordrer oss i større og mindre grad. For noen vil det være "peace of cake" å trene de 6 gangene, mens andre trenger litt mer "drahjelp" for å komme seg på trening. Uansett ligger det en motivasjonen i bunn. Det kan jo være så lett som at det er en motivasjon å gjennomføre? Kanskje det er en motivasjon å få spesifikke resultater? Få bedre helse? Kanskje motivasjonen er å endre livsstil? Kanskje det rett og slett handler om mestringsfølelsen? Jeg ble sittende å tenke på hva som faktisk motiverer meg til å komme på trening flere ganger i uken. Tidligere har jeg laget et innlegg på bloggen hvor jeg oppsummerte hva som gjorde leserne glad, så jeg tenkte å lage et nytt innlegg i forhold til trening og motivasjon. (innlegget om hva som gjør oss glad, kan du lese her!) Så hva motiverer deg til å trene? Jeg gleder meg masse til å lese om deres treningsmotivasjon og lage motivasjonsinnlegget. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og dra på dagens treningsøkt. Lag dere en fin dag! 

Hashtags: #motivert #satselixia #trening #aktivejenter #elixialambertseter #helse #livsstil #astridjohansen

Kommenter innlegget

Perfect boots for fall


Nå som høsten har kommet, er det som tidligere skrevet en gylden anledning til å oppgradere høstgarderoben både når det kommer til sko og klær. Tynne sommerlige topper blir byttet ut med tykkere strikk, ikke for å nevne skjerfene vi snurrer rundt oss. De sommerlige joggeskoene er heller ikke helt heldig utover når høster er ankommet. Jeg kjøpte meg noen nye skoletter her om dagen, som jeg synes var knallfine. Det er klassiske og pene, samtidig som de kan kombineres med de fleste antrekk. Noe jeg liker spesielt godt er det rutete mønsteret bak på skoen. Jeg tror nok disse kommer til å bli brukt masse fremover og virkelig bli en av favorittene. Har du kjøpt noe nytt til høsten enda? Hva synes du om disse skoene? Ha en super dag alle sammen!


Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #Innkjøp #mote #mittklesskap #sko #høst #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

Volum vipper

Jeg må vel bare inndrømme det, jeg ELSKER å ha vipper. Ikke bare er det kjempe fint, men det er veldig tidsparende. Det er så deilig å våkne opp og føle seg fresh. Når jeg har på vipper er jeg nesten ferdig sminket, noe som er helt fantastisk. Jeg setter på vipper på samme sted som jeg ordner neglene mine, nemmelig hos strøget negledesign. Salongen ligger i Strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget. Det er super flinke Maylen som jobber med vippene i salongen. Hun er veldig flink, så man føler absolutt at man er i trygge hender under behandlingen.  De tidligere gangene jeg har hatt vipper, har jeg hatt de klassiske vippene. Denne gangen bestemte jeg meg for å prøve volumvippene. Lengden på volum vippene er like lange som når jeg hadde de klassiske, men volumvippene gir mer fylde. Disse vippene er lettere og mer silkemyke, så de er veldig fine å ha på. Jeg er veldig fornøyd med resultat og super fornøyd med de nye vippene mine. Bor du i Oslo og vil teste vippe extensions? Så send en melding til 47683666 og bestill time da vel. Det anbefalles virkelig! Det tar ca 2 timer å sette på et sett vipper og er en veldig behagelig behandling. Har du hatt vippe extensions før? Hva synes du om vippene? 
Hashtags: #skjønnhet #velvære #strøgetnegledesign #vippeextensions #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Hello October

Hei fine dere. Tenk at vi alt har kommet inn i Oktober, det synes jeg er helt utrolig. Tiden går så altfor fort, det er jo nesten litt skummelt. Nå kan vi vel si at høsten virkelig står for tur? Jeg skal i løpet av de neste dagene ta ned de tykke genserne fra loftet og pakke bort mesteparten av sommertøyet. Det regner jeg med at jeg ikke trenger på en stund. Så får jeg en skikkelig oversikt over høstgarderoben samtidig. Noe jeg liker spesielt godt med starten av høsten, er at det er så fint med alle fargene rundt oss. I går kveld var det også en helt magisk himmel man virkelig kunne drømme seg bort i. Min oktober ser egentlig ganske rolig ut, noe som igrunn er veldig deilig. Det blir mye skole på meg i form av forelesninger, oppgaver og lesing. Ellers har jeg tenkt å komme meg på masse trening. Nå har jeg endelig kommet meg godt i gang i gamle rutiner og det er bare KJEMPE DEILIG. Jeg synes trening er ganske morsomt, samtidig som følelsen man sitter igjen med etter en god økt er helt ubeskrivelig. Noe annet som er utrolig gøy med trening er at forbedringene kommer fort. Jeg merker for eksempel at jeg blir sterkere, sånn at jeg kan løfte mer og at kondisjonen blir bedre for hver sykkeltime.I tillegg får jeg besøk fra Bergen av min herlige Margrete, så det blir kjempe koselig. Nå har jeg ikke sett henne siden jeg var i Lillehammer i slutten av mai, så det blir veldig bra. Så skal jeg faktisk en tur til Kiel med min kjære Charlotte, så det blir også helt knall. Oktober kommer nok også til å by på filmer og TV serier under teppe med te koppen i hånden, lange turer, lesestund med en god bok og masse moro med gode venner. Hva mer kan man egentlig ønske seg? Jeg har hørt så mye om serien "Orange is the new black", så i løpet av Oktober tenkte jeg å starte å se den. Jeg er normalt ikke en lesehest utenfor studie, men i sommer kom jeg meg igjennom en helt fantastisk bok som heter "Et helt halvt år" skrevet av Jojo Moyes. Det var en utrolig fin historie som virkelig fanget meg og som jeg ble glad i. Oppfølgeren som heter "Etter deg" ble lanser i slutten av september, så nå har jeg virkelig en bok å kose meg med i høstmørket.  Jeg har lest starten av boken og gleder meg masse til å lese videre. Ønsker dere alle en helt super Oktober! Har du noen planer for Oktober? Har du noen tips til en god film eller TV serie?

 
Hashtags: #oktober #hverdag #student #trening #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits