White and silver nails

Jeg har hatt en super helg hjemme i Oslo. Helgen var spesielt bra fordi jeg føler jeg har fått gjort så mye forskjellig. Jeg har rukket å jobbe et par timer, vært på julebord, møtt mennesker jeg har savnet, fått fikset neglene mine og hatt litt familietid med kino. Jeg tenkte som alltid å vise dere de fine nye neglene mine. Jeg gikk for klassiske negler med hvit tipp og litt glitter denne gangen. Nå som det nærmer seg desember er det julebordsesong, samt at det er så mye annet som skjer fremover. Det ble sølvglitter på halve tippen, mens resten er hvit. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og synes det ble veldig fint. De er enkle og fine, samtidig som de ble freshet litt opp. .Beth har november tilbud på negler til 500 kroner. Kontakt henne gjerne på nummer  99291760 om du er intressert i time. Oppgi gjerne at du har fått høre om salongen igjennom bloggen. Salongen ligger super sentralt i Oslo i Strøget pasasjen, ikke langt fra Oslo City. Hva synes du om disse neglene?

Hashtags: #negler #skjønnhet #negledesign #velvære #strøgetnegledesign #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

When in Brussel

God morgen alle fine. Nå er det et par dagen siden jeg kom hjem fra studieturen til Brussel! Det var en helt super tur både fagelig og sosialt, så jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på. På turen møtte jeg mennesker jeg kanskje aldri hadde fått så god kontakt med ellers, så det var veldig bra. Det var også veldig positivt at turen gikk på tvers av de ulike "avdelingene", så alle var representert. Dagene våre gikk stort sett i foredrag på de ulike stedene vi besøkte. Vi var blant annet innom Oslo Region European Office, EFTA,  KS Brusselkontor, EU-parlamente, NATO og Europakommisjonen. Det var veldig kult og være der "alt" avgjøres, jeg har helt klart fått et klarere bilde av hva de ulike jobber med og hvordan EU har betydning for norsk rett. Vi fikk et litt kortere program enn planlagt i NATO pågrunn av trafikkstreiken, men det var veldig bra at vi fikk komme på besøk til dem på fredagen istedet. Jeg kunne godt tenke meg å dra tilbake til Brussel for å se mer, men da vil jeg selvføgelig ikke få like god innføring på de ulike stedene som vi fikk på denne turen.  Fritiden gikk til å uforske hva Brussel hadde å by på. Belgia er blant annet kjent for vafler, øl og sjokolade, så det måtte vi selvfølgelig ha med oss. Ellers ble det litt titting i butikker, siden hotellet vårt lå rett ved en handlegate. Vi ble veldig glad i en restaurant som heter "Meat me", så den kan trygt anbefales! God service, hyggelige priser og fantastisk mat gjorde at vi var her flere ganger i løpet av turen. Vi bodde på et kinesisk inspirert hotel som heter "Mason du Dragon". Det var et helt greit hotel med en grei standard. Rommene vi bodde på var ganske store, det var 2 dobbelt senger på to enkelt rom, så det passer fint om det er fler som skal på tur. Det var også ganske sentralt og hadde kort vei ned til t-banen. Dette var en super tur, så jeg håper jussforeningen arrangerer flere slike i en senere anledning.  Har du vært i Brussel før eller har du lyst til å reise dit?

 
Hashtags: #brussel #reise #studietur #juss #HiL #Lillehammer #jussforeningen #tips #belgia #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits