Vippefin i juletiden

God jul fine dere. Håper alle hadde en super julekveld og nyter disse fredelige juledagene med familie, venner og masse kos. Hos meg er det familieselskaper, jobb og lesing mot eksamen som står på planen. Jeg er så heldig å starte skoleåret med en eksamen, så da må det leses litt i juleferien. Julen min har vært veldig fin så langt, jeg koser meg masse hjemme med familie og gode venner. Det er så koselig at alle samles i julen og at man ser familiemedlemmer man kanskje ikke ellers treffer så ofte. I kveld skal jeg blant annet på middag hos min kjære onkel, så det blir veldig koselig.

Nå som vi er inne i en høytid med mye selskaper og ting som skjer, bestemme jeg meg for å sette på vipper igjen. Jeg elsker å ha vippe extensions, det er fint og veldig tidsparende. Det er veldig deilig å våkne opp nesten helt ferdig sminket og føle seg fresh. Jeg satt på vipper hos super flinke Maylen som jobber for pure lash, i salongen strøget negldesign. Salongen ligger i Strøgetpasasjen, en kort tur fra jernbanetorget. Adresse: Storgata 13b, 0155 Oslo. Dette er faktisk akkurat samme sted som jeg fikser neglene mine, så her kan du både bli negle og vippe fin. Maylen er veldig flink og  profesjonell, så man føler seg absolutt trygg i hennes salong. Jeg synes det ble et veldig bra resultat, så jeg er super fornøyd med de nye vippene mine. For de som ikke har satt på vipper før så går dette ut på at  single hår limes på dine egne vipper, altså en og en vippe av gangen. Det blir altså en naturlig forlengelse av de eksisterende vippene. Maylen har et desember tilbud på nytt sett vipper til 950 kr, så send en melding til 47683666 og bestill time nå.  Det anbefalles virkelig! Det tar ca 2 timer å sette på et sett vipper og det er en utrolig behagelig behandling. Har du hatt vippe extensions før? Hva synes du om vippene? Har du hatt en fin jul?

Hashtags: #vipper #vippeextensions #skjønnhet #velvære #strøgetnegldesign #purelash #astridjohansen

Kommenter innlegget

Tankevekker i julestria

Jeg har skrevet dette innlegget på min tidligere blogg, men jeg tenkte jeg skulle reposte det igjen her fordi nettopp dette er så viktig.

Ordene "livet er urettferdig"er noe de aller fleste av oss har hørt de gangene noe ikke går vår vei, fra vi var barn til vi blir voksene. Desember er en måned "flertallet" av oss gleder seg til. En stemningsfull og koselig måned fylt med god mat, gaver og familiehygge. Hvor ofte tenker vi over de som faller utenfor betegnelsen "flertallet"? Det er flere som gruer seg til julen av ulike grunner. Det kan være enslige mennesker, mennesker som har det vanskelig og ikke minst familier som sliter med å få endene til å møtes. For disse menneskene kan desember være den såreste måneden i året, fortvilelsen over å ikke kunne lage den julen som barna/familien drømmer om.

Dette er en liten tankevekker for de fleste av oss. For de "fleste" av oss handler desember måned om hyggelige kvelder med god mat, julegaver, juleshopping, nye antrekk, julebordsesong og andre aktiviteter som å spise ute, gå på teater og kino.  Det er måned vi gleder oss over, hvor vi bygger opp forventingene og drømmer om den perfekte jul.

Personlig synes jeg det er litt skremmende at desember måneden kan være noens drøm og andres verste mareritt. Visste du at i følge SSB lever det 74000 barn under fattigdomsgrensa i Norge? Mange av disse barna føler seg utenfor og ikke like inkludert i samfunnet.  I beskrivelsen om disse 74000 barna, står det at de ofte har dårlige bovilkår og legger seg ofte sultne om kvelden. Flere av disse barna gruer seg til julen og føler seg enda mer utenfor når de andre barna på skolen for eksempel snakker om ønskelister, planlegger juleferien eller om pakkekalenderen de får allerede fra 1.desember.  Familiene deres har kanskje verken mulighet til å gi dem en julegave eller julemat.  Mens de andre har store forventinger, må de skru ned sine egne. Er det da egentlig så rettferdig at de som har "alt" skal få mer?Jeg synes det er helt grusomt at i ett av verdens rikeste land, sitter det flere titalls tusen barn og voksene som er sultene. Det er trist og tenke på at en måneden som gir så mange mye glede skal bli tung og trist for andre. Så hvordan bidra til å gjøre julen litt bedre for andre?

Frelsesarmeen  står rundt omkring  i Norges gater med julegryten og samler inn penger. Disse pengene skal gå til mat, klær, varme og verdighet til de som trenger det.

Du kan også bidra med å levere innpakkede julegaver som er merket med kjønn og alder til frelsesarmeen som vil overlevere gaven til noen som virkelig trenger den.

Kirkens bymisjon har en kampanje som heter"Gled en som gruer seg til jul" hvor du sender en SMS med kodeordet "Glede" til 2490. Dette koster 80kr og du bidrar da med to middager til noen som trenger det.

♥ Levere inn leker eller klær. Ting du ikke bruker lenger, kan kanskje glede andre?


Det er viktig å være snille og ta godt vare på hverandre, spesielt i slike perioder. Stopp opp og tenk på alle de, som ikke har det like godt som deg selv. Hva vil DU gjøre denne julen? 

Kommenter innlegget

Adventstid

God kveld fine dere. Nå har jeg akkurat tent det andre adventslyset, mens jeg sitter å ser på dagens episode av jul på månetoppen. Jeg elsker adventstiden, det er så utrolig koselig. Lys, hygge og stemning er noen av de få ordene som beskriver denne tiden. Jeg blir aldri lei av adventskalenderne som går på TV, selvom jeg sikkert har sett dem 10 ganger før. Jeg synes dagene i adventstiden går så fort, før man vet ordet av det er det plutselig jul. Snart er det tid for å gå til innkjøp av julegavene også. Jeg har så vidt begynnt å planlegge hvilke julegaver som skal kjøpes inn, men det er fortsatt en del som gjenstår. Likevel synes jeg dette er en del av idyllen med julestria. Dagen min har ellers vært veldig bra. Jeg startet dagen nede på Elixia med "cardio step intervall". Dette er en utrolig slitsom, men morsom gruppetime. Timen består både av cardio og styrke intervaller på stepkasse. Det er utrolig gøy å se fremgang og at det går bedre og bedre etterhvert.  Videre har jeg blant annet brukt søndagen på litt vasking, rydding og fikset en del ting. Det har alt i alt vært en god søndag, så nå er jeg mer enn klar for en ny uke. Er du glad i adventstiden? Har du gjort noe gøy i dag?

Hashtags: #hverdagen #studentlivet  #snartjul #adventstid #trening #helse #elixia #lys #detaljer #astridjohansen

Kommenter innlegget

World cup i Lillehammer

Som de fleste kanskje har fått med seg er det world cup i Lillehammer i helgen. Dette fører til at byen kryr av masse mennesker, både turister, fastboende og idrettsutøvere. World cupen varer hele helgen og er et ganske stort arrangement for Lillehammer, så da måtte vi jo selvfølgelig ta turen. Jeg og Ane reiste opp sammen for å heie på de norske utøverne. På Birkerbeinerstadioen møtte vi Helin og hennes lillesøster, så da var det full heing og god stemning. Vi sto rett ved mållinja, så vi fikk virkelig se innspurten på nært hold. Det har vært en veldig morsom, men kald dag. Det er en helt spesiell stemning å faktisk være tilstedet med masse blide heiende mennesker. Sola skinnte også, så vi kunne ikke bedt om bedre vær. Jeg er kjempe glad for at vi tok turen, for det var en veldig bra opplevelse. På dagens program var det blant annet skihopp, kvinner 5 km og menn 10km. Etter arrangementet var det veldig deilig å krype opp i sofaen med teppe, tøfler, en varm drikke, god mat og film. Alt i alt har det vært en super lørdag! Hva har du gjort i dag? Har du sett noe på world cup?

Hashtags: #hverdagen #studentlivet #lillehammer #worldcup #langrenn #vinter #sport #astridjohansen

Kommenter innlegget

Julestemning i hybelen

Nå som det endelig er desember må man jo pynte litt og gjøre det koselig rundt seg. Selvom jeg ikke skal være i Lillehammer under selve julefeiringen, synes jeg det er koselig å pynte hybelen litt fordet. Nisser, masse lys og adventsstjerne har derfor nå fått plass. Det er så lite som skal til for å få litt julestemning. Jeg synes det har blitt ganske koselig og gir meg absolutt litt julestemning i adventstiden. Jeg har også laget et nytt lysfat. De oransje lysene er byttet ut med hvite og sølv fargede. Detaljene på fatet som var blader er byttet ut med julekuler og sølvkongle. Jeg har nevnt det før, men jeg elsker virkelig hvor lite som skal til for å få en stor forandring når det kommer til lysfatene. Ikke minst hvor dekorative de er. Hva synes du? Har du pyntet litt til jul enda?  


 Hashtags: #interiør #jul #pynt #lys #detaljer #innkjøp #Inspirasjon #lysfat #desember #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits