Nyttårsforsetter

For noen er kanskje nyttårsforsetter en stor klisje, noe "alle" setter opp men som de færreste følger opp. De klassiske nyttårsforsetter er at man skal bli et bedre menneske, begynne å trene og spise sunnere. Uansett hvor teit enkelte synes at dette er, synes jeg nyttårsforsetter egentlig er ganske fint. Jeg liker å ha et mål for året som jeg kan fokusere på. Det å faktisk sette opp et slik forsett er jo en bevisst tanke/ ønske om å forbedre noe. Hvert år håper man jo skal bli det perfekte året og ved noen konkrete mål kan man kanskje gjøre en liten forskjell. 2015 har generelt vært et supert år for meg, jeg sitter igjen med gode minner, opplevelser, oppturer og nedturer. Jeg tenkte å komme med et innlegg om mitt 2015 senere, hvor jeg skal fokusere på mine høydepunkter. Når det kommer til nyttårsforsettene tror jeg det er viktig å ikke fokusere på for mange områder, fordi da vil det være lettere å miste fokus. Skal man lykkes må man også prøve å gå 100% inn i det man ønsker, samtidig som det viktig å ikke gi opp. Vi er mennesker og alle feiler engang i blant. Skal man foreksempel holde seg unna sukker, må man ikke gi opp resten av tiden fordi man "datt utpå" en dag. Jeg tror også man må bli flinkere til å rose seg selv, ikke bare fokusere på det negative å trekke seg selv ned. Om man ser på eksempel med sukker, burde man være super fornøyd med alt man har klart før man "datt utpå" og heller hente seg inn igjen. Jeg har tenkt litt på mine nyttårsforsetter/mål for 2016 og har skrevet ned 5 punkter. Dette er noen av tingene jeg virkelig ønsker å fokusere på og skal strekke meg mot i det nye året:

♥ Fortsette trening - I 2015 fant jeg virkelig treningsgleden! Jeg elsker energien, variasjonen, resultatene og gleden det gir. Får jeg ikke trent en dag, kjenner jeg det virkelig på kroppen. Det er ingen tvil om at min kropp trives når den får rørt på seg. Så å fortsette/ vedlikeholde min trening er et viktig nyttårsforsett for meg.

 ♥ Kosthold - Jeg er opptatt av kosthold og synes mat er kjempe godt! Et mål for meg i 2016 er å bli enda flinkere på måltidsrytmen og enda viktigere, bli flinkere til å variere. Det finnes så mye god og forskjellig mat der ute, men jeg har lett for å spise det samme ganske ofte. Nå har jeg fått mange fine kokebøker til jul, samtidig som det finnes så mange flinke mat bloggere der ute som er fulle av inspirasjon. Så fra 2016 skal jeg bli flinkere til å variere, finne inspirasjon og lage ulik mat. Dette tenkte jeg at jeg kunne dele med dere på bloggen også, alle elsker vel gode tips på god mat?

 ♥ Legge meg tidligere på hverdager - Dette er et punkt jeg ikke er så god på (dessverre). Jeg er et ekte nattdyr og elsker å være våken på kveldene. I 2016 skal jeg prøve å legge meg tidligere enn jeg pleier, slik at jeg får et par timer mer søvn. Da vil det forhåpentligvis være lettere å stå opp på morgningen også, slik at man får mer utover dagen. Dette er jo en ekte vinn vinn situasjon.  

 ♥ Bli mer økonomisk - Generelt er jeg ganske flink til å spare, men det er helt klart ting man kan kutte ut på. Ingen har vel skade av å tenke seg to ganger før de drar bankkortet? Personlig tror jeg at man bruker penger på mye "tull" man egentlig ikke trenger. Derfor skal jeg bli strengere med meg selv når det kommer til pengebruken og hva jeg prioriterer.

 ♥ Utnytte studietiden bedre - Som student er det mye pensum skal gjennomgås, samtidig som oppgaver skal skrives og ting skal pugges og forstås. Det er mye som skal gjennomgås og det er fort gjort å sitte med enkelte ting for lenge. Jeg vil derfor bruke 2016 til å bli flinkere til å fokusere enda mer på studiene og fordele tiden min enda bedre. Det å lage en leseplan hver uke med ting som bør gjøres og gjennomgås tror jeg er en super ide. Det å kunne hake av at ting er gjort må være en fantastisk følelse, samtidig som man har mer kontroll. Jeg vet jo allerede at månedene frem til april kommer til å bli fulle av skole og lesing frem mot eksamen, så nå er det bare å "brette opp ermene". Det kommer til å bli veldig spennende og jeg ser frem til å lære nye ting!

 2016, im ready for you! Har du noen nyttårsforsetter? Hva synes du egentlig om slike forsetter? Ønsker dere en super feiring i kveld og GODT NYTTÅR!

Hashtags #nyttårsaften #nyttårsforsetter #mål #kosthold #helse #trening #studentlivet

Kommenter innlegget

Packing for London

Hei alle fine. Har dere hatt en bra dag? Begynner dere å bli klare til jul og julefeiring? Akkurat nå driver jeg å pakker ned det siste jeg skal ha med meg til London. Tenk at vi drar i morgen allerede, jeg gleder meg sykt. Det som allitd er en utfordringen ved å dra på tur, er at man ikke skal pakke for mye. Jeg er faktisk en mester på å overpakke, uansett hvor jeg skal. Det er så greit å ha med x antall ting, sånn i tilfelle. Er det noen som kjenner seg igjen? Det er jo grenser på hvor mye klær man egentlig trenger når man skal være borte 2 netter tenker jeg. Samtidig er det veldig greit å ha litt ekstra plass i kofferten, i tilfelle man skulle finne noen skatter. London er jo en fantastisk shoppingby, så man skal ikke se bortifra at det er greit med litt ekstra plass i kofferten. Jeg tenker uansett at det handler om planlegging. Har man funnet frem noen antrekk før man skal reise og planlagt hva man kan bruke når, så er det mye lettere å ikke overpakke. Det har jeg prøvd denne gangen, så jeg skal slippe å dra med meg klær som ikke blir brukt. Jeg håper alle har en fin søndag videre og at starten på uken deres blir helt fantastisk. Nyt det siste av førjulstiden ♥

 

Kommenter innlegget

LONDON CALLINGJippi, bilettene er bestilt og JEG SKAL TIL LONDON! Juleturer er noe av det beste jeg vet, det er så koselig å se hvordan andre pynter og styrer til jul. London er virkelig en av mine favorittbyer både når det kommer til shopping og opplevelser. Det er så mye å se/oppleve, samtidig som butikkene bugnder av fine ting man gjerne vil ha med seg hjem. En ordentlig venninnetur er heller sjeldent feil! Det blir spennende å oppleve selveste London midt i julestria, så det gleder vi oss masse til. Jeg skal reise den 21.desember og blir borte til den 23.desember, så da får vi virkelig kjenne på julefølelsen tett opp mot selveste juleaften. Jeg gleder meg spesielt til å se de julepyntedegatene, det store juletreet på trafalga square, se typiske engelske tradisjoner og oppleve julestria midt i den ellers travle byen. Hittil har jeg lest om julemarked og store skøytebaner, så det tror jeg blir veldig spennende og ikke minst koselig. Lista over ting jeg vil se og butikker jeg skal innom har begynnt å ta form, men jeg tar gjerne imot tips fra dere. Har du vært i London i julen tidligere eller bare har noen tips generelt? Er det noe vi få med oss? Legg igjen en kommentar, så blir jeg kjempe glad. Da var det bare å begynne nedtellingen, jeg gleder meg!

Hashtags: #reise #jul #london #reisetips #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits