Perfect boots for fall


Nå som høsten har kommet, er det som tidligere skrevet en gylden anledning til å oppgradere høstgarderoben både når det kommer til sko og klær. Tynne sommerlige topper blir byttet ut med tykkere strikk, ikke for å nevne skjerfene vi snurrer rundt oss. De sommerlige joggeskoene er heller ikke helt heldig utover når høster er ankommet. Jeg kjøpte meg noen nye skoletter her om dagen, som jeg synes var knallfine. Det er klassiske og pene, samtidig som de kan kombineres med de fleste antrekk. Noe jeg liker spesielt godt er det rutete mønsteret bak på skoen. Jeg tror nok disse kommer til å bli brukt masse fremover og virkelig bli en av favorittene. Har du kjøpt noe nytt til høsten enda? Hva synes du om disse skoene? Ha en super dag alle sammen!


Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #Innkjøp #mote #mittklesskap #sko #høst #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

The perfect summer jacket

Hei fine dere. Har dere en fin helg? Jeg må bare vise dere en jakke jeg kjøpte forrige uke. Dette er virkelig den perfekte sommerjakken. Er den ikke bare så fresh? Jeg elsker virkelig fargene og mønsteret på denne jakken. Denne kan virkelig brukes til "alt" foreksempel til en bukse med en fin topp eller over en kjole. Jeg tror denne jakken kan freshe opp et hvert antrekk og bli helt perfekt over en hvit sommerkjole. Den er allerede tatt i bruk og jeg tror virkelig den vi bli brukt masse fremover.  Jakken er fra Vivikes for de som skulle lure på det. Dette er helt klart en favoritt i sommer garderoben. Hva synes dere om denne jakken? Liker du freshe opp antrekkene dine? 

Hashtags: #fashion #mote #innkjøp #vivikes #sommer #astridjohansen

Kommenter innlegget

Daniel Wellington

Heihei fine dere. Jeg tenkte jeg skulle vise dere en ting jeg fikk til jul, nemmelig min nydelig klokke fra Daniel Wellington. Jeg elsker disse klokkene, så enkle men fortsatt så dekorative. Det jeg liker best med disse klokkene er at man super enkelt selv kan skifte rem. På denne på denne måten kan man enkelt skifte stil og look. Jeg kjøpte foreksempel med en rem fra NATO serien som er blå og hvit stripete. Den gleder jeg meg masse til å ta i bruk på sommeren. Daniel Wellington har nydelige klokker både i sølv og rosegull. Jeg gikk for en klokke i sølv denne gangen, men har helt klart tenkt å kjøpe en i rosegull ved en senere anledning. Jeg har brukt min klokke hverdag siden jeg fikk den og er strålende fornøyd. Jeg føler denne enkle klokka kan brukes til absolutt alt, den er fin både til hverdags og fest. Daniel Wellington er helt klart min favoritt på klokkemarkedet for tiden. Jeg skal nok bestille meg fler fantastiske remmer snart. En av de siste modellene har også fått glitter steiner inni selve klokka, for de som vil ha litt ekstra i hverdagen. Selv elsker jeg å bruke et fin armbånd til klokka.Ta gjerne en titt på alle de fine klokkene her.  Hva synes du om Daniel Wellington? Har du en sånn klokke?

Hashtags: #klokke #fashion #mote #danielwellington #innkjøp  #astridjohansen

Kommenter innlegget

My new treasures

Hei fine dere. Jeg tenkte jeg skulle vise dere et av mine siste innkjøp den siste tiden. Husker dere at jeg la ut en grå cardigan for en stund siden sammen med et rosa skjerf? Nå har nemmelig Vivikes fått inn denne herligeheten i flere fager og da måtte jeg selvfølgelig bare ha noen fler. Jeg har levd i min grå jakke den siste tiden, den passer så bra til alt. Jeg har blant annet brukt den som en jakke over kjoler, skjørt og bukser, så når jeg hørte at disse cardiganene kom flere farger nølte jeg ikke et sekund. Nå har jeg invistert i en gråblå og en rosa cardigan, som kommer til å bli brukt mye fremover. Jeg har blitt helt forelsket i "Days like this" kolleksjonen fra Vivikes og finner stadig nye skatter til klesskapet. Jeg har blant annet kjøpt meg en super søt julekjole jeg tenkte å vise dere litt senere. Jeg lot den nemmelig henge igjen hjemme i Oslo, så jeg har den desverre ikke her. Jeg er hvertfall veldig fornyød med disse og vet at du kommer til å bli brukt mye fremover. Hva synes du om disse cardiganene? Hvilken farge likte du best?

Hashtags: #mote #innkjøp #høst #vivikes #stil #fashion #shopping #klær #astridjohansen

Kommenter innlegget

NEW IN - Høst

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine siste investeringer i garderoben. Nå har det blant annet vært skolestart, samtidig som høsten lurer rundt hjørnet. Det er med andre ord en perfekt anledning til å oppdaterte garderobeskapet litt. Jeg har blant annet funnet meg en fantastisk ullcardigan som garantert kommer til å bli en av favorittene fremover. Butikkene bugnder av lange skjerf i ulike farger. Jeg gikk for et i en super fin rosa farge som kan freshes opp antrekket i høstmørket, samtidig som det er godt og varmt. Når det kommer til skjorter, så er dette noe jeg aldri får nok av. En shorte kan styles på mange måter, blant annet brukes under en fin genser, til et skjørt eller en bukse. Jeg tok også med meg et par sorte boots som kommer til å bli fine fremover. Det er ikke så lenge til vi må plassere joggeskoene i skapet og da vil disse være perfekte. Videre har jeg invistert i et par kåper, men disse kommer i et senre innlegg. Hva synes du? Har du kjøpt inn noe nyt til garderoben i det siste?

Lik gjerne facebook siden min her

Hashtags: #innkjøp #mote #høst #stil #fashion #shopping #klær #sko #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

NEW IN - STATEMENT SMYKKER

Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine to siste innkjøp innen smykkefronten. Jeg jobber for kjeden CMYK accessories, som selger alt av klokker, vesker, sjal, solbriller og ikke minst smykker. CMYK får ofte inn masse fristende varer, noe som gjør det ekstra spennende å komme på jobb. Vareutvalget i butikken er veldig bra, så jeg tror de fleste ville funnet noe de liker her. Det er ingen hemmelighet at statement smykker har vært en del av den store trenden det siste året. Jeg har kjøpt meg to fine kjeder som er helt perfekt til sommeren. Jeg elsker virkelig fargen på begge to, de kan virkelig freshe opp antrekket.
CMYK har en konkuranse for tiden som jeg tenkte å tipse dere om. Konkurransen går ut på å bli CMYK modell for årets høstkampanje. Du deltar ved å poste et bilde av seg selv på instagram og taggete dette med #cmykmodellen og @cmykaccessories. Vinneren får en profesjonell fotoshoot og blir stylet av stylist. Bildene av vinneren vil som nevnt bli brukt i høstens kampanje, samt helside reklame i Costume og Stella.  Hvis dette høres gøy ut anbefaler jeg dere å bli med.

Hva synes du om smykkene? Kunne du tenke deg å bli med i konkurransen? ♥

Hasjtags: #smykker #innkjøp #mote #fashion #statement #CMYK #modell #konkuranse #sommer #tilbehør #accessories #astridjohansen

 

Kommenter innlegget

New in - Sommerskjørt

Jeg tenkte jeg skulle vise dere et sommerskjørt jeg kjøpte på Vila for en liten stund siden. Er det ikke fint? Jeg synes det er super søtt og veldig fint. Jeg elsker spesielt blondedetaljene. Skjørtet gir jo gode muligheter til å kombineres med alle slags farger og topper, samtidig som det er lyst og delikat. Jeg tror nok at dette kommer til å bli veldig godt brukt i sommer og bli en av sommerfavorittene i garderoben. Jeg gjelder meg til å ta det i bruk med ulike topper og tilbehør. Hva synes du om dette skjørtet? Har du noen sommerfavoritter i klesskapet?

Hashtags: #innkjøp #new #mote #fashion #blonder #skjørt #astridjohansen

Kommenter innlegget

Details - flowers

Se så utrolig fine kranser. Butikkene bugner av masse forskjellig hårpynt med blant annet blomster. Jeg kjøpte de to kransene som er vist under på Glitter for 99kr (pr stk). Tenk så fine de kan bli en varm sommerdag, til en sommerkjole foreksempel. Det er viktig å tenke detaljer fra topp til tå. Jeg kan være flink til å finne det rette tilbehøret, men har lett for å hoppe over håret. En blomsterkrans kan foreksempel være den siste detaljen som skal til for å få en helhet. Kransene er enkle å bruke, samtidig som det blir veldig fint. Jeg tror hvertfall jeg kommer til å bruke litt mer hårpynt fremover. Hva synes du? Er du flink til å fikse håret? Kommer du til å inviserte i en blomsterkrans i år?

Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

 Hasjtags: #sommer #blomster #blomsterkranser #hårpynt #detaljer #hår #blomsterkrans #tilbehør #mote #skjønnhet #astridjohansen

Kommenter innlegget

A summer dreamJeg har helt glemt å vise dere denne fantastiske kjolen. Den er fra only (selges også hos veromoda) og er bare super søt. Elsker blomsterprinten og fargene. Denne kommer helt klart til å bli en favoritt i sommer. Jeg ble forelsket i den med engang jeg så den. Ser for meg lange, varme sommerkvelder i denne. Tenk så fin den blir når man faktisk har fått litt farge. Den kostet 170kr (om jeg ikke husker feil) noe som slett ikke er ille for en slik kjole. Den har også detaljen med at den er litt lengre bak, noe jeg virkelig digger. Nå gleder jeg meg enda mer til sommer og sol! Hva synes du om kjolen? Er du glad i sommerkjoler? 


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her!

Hasjtags: #mote #innkjøp #blomsterprint #vår #sommer #kjole #astridjohansen

Kommenter innlegget

NEW IN - Gold

Gullsmykkene er noe man ikke har kommet unna den siste tiden, til stor glede for mange. Jeg personlig har aldri vært spesielt glad i gull fargen, får jeg valget går jeg ALLTID for sølv (eller hvitt gull). Likevel har jeg blant annet sett igjennom jobben min i CMYK, at det er gull som "regjerer". De kuleste og fresheste smykkene vi får inn, er i gull. Så hvor sølvfargen blitt av? Dette har blant annet gjort jeg måtte vende meg til gull fargen. Jeg har blant annet invisert i smykkene som vist på bilde over i innlegget. De er kjempe fine, så jeg er veldig fornøyd. Nå synes jeg gull blir finere og finere. Jeg synes hvertfall gull er kjempe fint, på en sommerbrun kropp. Jeg ser ikke muligheten til å kunne kombinere gullsmykker til "alt" av farger, men det er kanskje en tilvendigssak? Det er fint å kunne variere litt mellom gull og sølv innimellom, selvom jeg personlig fortsatt ville valgt sølv over gull.  Hva synes du? Liker du gull eller sølvsmykker best?

 

Hashtags: #smykker #gull #gold #fashion #mote #accessories #CMYK #astridjohansen

Kommenter innlegget

New in: Michael kors

♥ ♥ 

Jeg har kjøpt meg ny veske fra Michael Kors. De gamle veskene mine begynner å bli rimelig slitt og godt brukt. Jeg valgte denne vesken fordi den er perfekt til hverdagsbruk. Behovet for god plass i vesken sto sentralt og muligheten til å ha med laptopen. Det som er så genialt med denne vesken er at den har et eget rom som er designet til å ha med laptopen, samtidig som begge siderommene gir god mulighet for bøker og andre småting. Rødfargen synes jeg også er utrolig fresh, men den finnes selvfølgelig i flere farger. Jeg er hvertfall veldig fornøyd. 

Jeg kjøpte meg også en matchende PC mappe i samme farge som passer perfekt i veska.♥ ♥ 


Hashtags: #veske #rød #michaelkors #hverdagsveske #pcmappe #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits