Se her

God tirsdag fine dere. Har starten på uken vært bra så langt? Jeg er så glad for tiden, spesielt fordi vi begynner å nærme oss desember! Julestemningen har vært på plass hos meg lenge og jeg har kommet overaskende langt på julegavene. Det er litt deilig å være ordentlig i gang, selvom jeg ikke er helt ferdig. Noe må man jo spare til julerushet også, ikke sant? Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en dansk interiør nettbutikk som heter cahetu. Her har de så mye lekkert når det kommer til interiørfronten og det er noe jeg VIRKELIG elsker. Det er veldig lett å navigere seg igjennom nettbutikken til Cahetu, fordi de har delt opp alt i kategorier. Dette gjør det veldig lett å se hva slags utvalg de har til stue, bad, kjøkken, barnerom, kontor, gang, soverom, dektrasjon eller til jul. Hos Cahetu finner man flere gode og kjente merker som blant annet Kähler, HAY, Kristina Dam og Aiayu. Dansk design er veldig fint og er selv noe jeg er veldig glad i. Kähler vasene er en stor favoritt hos meg som dere kanskje allerede vet? Jeg la virkelig merke til det de hadde fra Aiayu. Dette merket har virkelig mye fine tekstiler! Puter, sengetøy, gode økologiske bommuls skjorter, strikkede badekåper, clutcher og shortser er gode stikkord som beskriver utvalget til Aiayu.  Det jeg liker spesielt godt med dette merket, er at designet er så stilrent og pent. Det er virkelig delikat og kan passe inn i de fleste hjem. Selv kunne jeg godt tenkt meg en strikket bådekåpe, den ser så god ut og må være perfekt etter en god dusj eller når man står opp/før man skal gå å legge seg. De har også masse lekkert av sengetøy, så man skal ikke se bort ifra at jeg klikker hjem noen godbiter når jeg skal flytte ned i kjellerleiligheten. Dette må jo også være perfekte julegaver til noen du er glad i? Jeg vil absolutt anbefale dere å sjekke ut cahetu.no, både når det kommer til julegaver, pynt til hjemmet eller kanskje bare en liten gave til deg selv? Det må da være lov, selvom det snart er jul? Prisene du ser i nettbutikken er inkludert moms og toll, så det blir altså ingen overaskelser når du skal hente din pakke hos posten. Det er virkelig superfint! Er du glad i dansk design? Fant du noe du likte hos cahetu.no? Hva ønsker du deg til jul? Lag dere en fantastisk dag videre!  Hashtags: #interiør #nettbutikk #tips #cahetu #danskdesign #design #aiayu #Kähler #tips #sponset #astridjohansen Kommenter innlegget

Stump røyken med xsmoke

//Sponset innlegg

Hei fine dere.  Jeg tenkte jeg skulle ta opp noe med dere som er litt viktig. Visste dere at i gjennomsnitt taper hver person som dør av røyking 11 leveår? Nær ​halvparten av disse storrøykerne er døde før 70-årsalderen. Disse tallene synes jeg er skremmende. Statestikken viser også at ca 13% mellom 16 og 74 år røyker dagelig. Hvorfor er det da så mange som ønsker å starte med en så farlig uvane? Hvis man først har blitt hektet på noe, så er det ikke lett å slutte. Det sies at det minst må gå 20 dager for å komme over en uvane og det kan være veldig tøft. Uansett om det gjelder røyk, sukker eller dop. Det hjelper heller ikke å prøve 99%, men må faktisk være 100% inne i dette. Selv har jeg aldri tatt et drag av røyk, men jeg har god erfaring på slutting med sukker.  Heldigvis har det kommet alternativer for de som ønsker å stumpe røyken for godt. Har dere hørt om e-sigaretten? Nå kan man få bestilt dette på nettet, gjennom siden xsmoke.no.  På xsmoke.no kan du abonnere på e-sigaretter og refils. Abonnementspakken inneholder en startspakke med 2 påfyllere, opplader og batter. I tilegg er det 20 ekstra påfyllere i pakken. En månedspakke inneholder altså 22 vanlige pakker tobakksigaretter. Du kan velge selv hvilke refiles du ønsker og de har blant annet forskjellige smaker! Flere av disse refilsene inneholder ikke nikotin, så det kan være et godt alternativ om du foreksempel liker smaken av mentol eller bare savner følelsen av å røyke. Alle vet at det er vanskelig å kutte en uvane, helt uten videre. E- sigaretten kan derfor hjelpe røykere gradevis til å trappe ned før de er helt røyk frie. Jeg vil absolutt prøvd dette som et alternativ om jeg selv skulle sluttet å røyke. Det er helt klart mye bedre for helsa vår å holde seg unna røyk med masse nikotin. Dette er jo absolutt noe å tipse mennesker du er glad i om, hvis man kjenner noen som røyker. Har du prøvd e-sigaretter før? Hva er din erfaring?Kommenter innlegget

Jakke fra Pajar

God onsdag flotte dere. Igjen ble kjære Oslo dekket av et tynt og fint lag med snø. Tror dere den blir liggende lenge denne gangen eller? Mest sansynlig forsvinner den vel like fort som den kom, men jeg gleder meg litt til vi får ordentlig snø. Nå er det jo så glatt ute at det kan være utfordrende å gå fra et punkt til et annet. Jeg kjenner også at det begynner å bli mye kaldere ute, så det er snart påtide å finne frem de litt tykkere jakkene. Har dere foresten hørt om jakkene fra Pajar? Dette er parkaser som kommer fra Canada. Parkasene er gode, lange og ikke minst fine, som virkelig holder deg varm i vinterkulden. Disse jakkene kan du få kjøpte på eshoes.no, som jeg har skrevet om tidligere i forbindelse med sandaler på sommeren. Jeg synes det er helt fantastisk at eshoes.no også selger jakker, hvor fint er det ikke å ha samlet så mye på et sted? Jeg setter hvertfall stor pris på at jeg kan få tak i mye av det jeg er ute etter på et sted. Eshoes.no har Pajar jakkene i ulike farger og modeller, som gjør at man virkelig kan finne en jakke man liker godt. Selv er jeg veldig glad i min parkas som jeg bruker igjennom hele vinteren, den holder meg god og varm. Det som virkelig er fordelen med parkasene er lengden. Hvis du skal sammenligne en parkas med en vanlig boblejakke vil du nok være noe varmere i parkasen, nettopp fordi den også dekker deler av beina dine. Jeg har selv funnet en favoritt blant Pajar jakkene på eshoes.no, nemmlig Pajar cougar black. Denne jakken synes jeg både var elegant og fin samtidig, så jeg kunne virkelig brukt den til alle anledninger igjennom vinteren. Jakken er i tilegg god og varm med 90 % dun og 10% fjær.  Det er hvertfall viktig for meg å holde varmen når jeg er ute i vinterkulda, så om du skal ha ny jakke i år er jo dette virkelig et godt alternativ. Det kunne kanskje også vært en fin julegave til noen du er glad i? Eshoes.no har foresten fri frakt og 14 dagers bytterett, så det er absolutt ikke feil å kjøpe en parkas fra dem. Bruker du parkas? Har du hørt om Pajar jakkene før? Ha en super dag fine dere!  


Hashtags: #jakke #mote #parkas #sponset #pajar #eshoes.no #tips #julegave #astridjohansenKommenter innlegget

Skrivebord

Hei fine dere. Hvordan er starten på uken deres?  Som student er det en ting jeg virkelig setter pris på, nemlig et ordentlig sted jeg kan sitte å jobbe. Å ha en god sitteplass er avgjørende for at man skal kunne få jobbet ordentlig med studier. På altistore.no har de et godt utvalg av ulike skrivebord. Altistore har store og gode skrivebord som studenter virkelig setter stor pris på. Personlig liker jeg å ha stor plass når jeg skal jobbe, siden jeg både bruker MAC, pensumbøker, skrivesaker og notatbøker, samtidig som printeren blir flittig brukt. Med så mye utstyr blir det fort mange ting på en gang, så at skrivebordet er stort er absolutt et must for meg. Som jeg har nevnt i et litt tidligere blogginnlegg skal jeg flytte ned i kjellerleiligheten etterhvert og da er skrivebord høyt oppe på prioriteringslisten når det kommer til innkjøp av møbler. Jeg som er nettstudent bruker jo ekstra mye tid på skolearbeid hjemme, siden jeg også følger mye av forelesningene direkte på nett. Det jeg liker veldig godt på altistore.no er at de har et godt utvalg av skrivebord, både når det kommer til størrelse, farge og fasong. De har foreksempel skrivebord som er beregnet til en person og skrivebord som er laget for fler. Noen vil foreksempel ha et skrivebord som er mer avrundet i kantene for maksimal utnyttelse av rommet, mens andre gjerne vil ha et mer avlangt et. Uansett hvordan skrivebord man ønsker har altistore.no et godt alternativ, jeg vil absolutt anbefale dere å ta en titt innom siden deres. Altistore.no har også kort leveringstid, så man får skrivebordet korttid etter man har bestilt det. Har du et skrivebord? Hvor pleier du å jobbe med skole/studier? Har du hørt om altistore.no før?


Hashtags: #student #studentlivet #hverdag #tips #sponset #altistore #astridjohansenKommenter innlegget

Back to the old days

Skrevet i sammarbeid med expert.no

Hei fine dere. Har dere begynt planleggingen av årets julegaver enda? De fleste har jo egentlig alt de trenger, så jeg tenkte jeg skulle komme med litt gaveideer og inspirasjon  frem mot jul her på bloggen. I dag tenkte jeg å tipse dere om platespillerne som de selger på expert.no. Dere kan se utvalget over de ulike platespillerne fra expert.no ved å klikke her. Hvor kult er det ikke med en ordentlig platespiller?  CDene er påvei ut og er i stor grad erstattet med ulike musikkspillere, men platespillerne holder seg fortsatt på topp. Hvor kult hadde det ikke vært å ha en egen platespiller i stua? Det er en egen stil over de gode gamle platespillerne, som gjør dem både litt retro og trendy på samme tid. LP plater selger like godt som før og de fleste nyutgivelsene er også tilgjenglig på LP. Så hvorfor ikke kjøpe en platespiller til jul? Dette må jo være den perfekte julegaven til en musikkelsker eller bare noen som vil lene seg tilbake med god musikk. På expert.no har de platespillere fra kjente merker som Sony, Pioneer, Ion og Maratz som ligger fra 999 - 2199 i pris. Personlig hadde jeg blitt kjempeglad for en platespiller til jul, det tror jeg virkelig kunne gitt rommet et kult preg, både som spiller og som interiør.  Kunne du kjøpt en platespiller til jul? Har du noen gaveideer eller noe spesielt du ønsker deg?

 Hashtags: #tips #gave #ide #sponset #expert.no #expert #platespiller #jul #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Hvitevarer på nett

 

Dette innlegget er skrevet i sammarbeid med 123hvitevarer.no

Visste du at man kunne kjøpe hvitevarer på nett? Ikke jeg heller, før jeg hørte om 123hvitevarer.no. Hvitevarer på nett her! Er ikke det bare helt fantastisk at man til og med kan kjøpe hvitevarer på nett? I dagens samfunn får man virkelig kjøpt alt man trenger igjennom internett, tenk alt er bare noen tastetrykk unna.Helt utrolig, synes nå jeg. 123hvitevarer har virkelig det meste du kan tenkte deg, som blant annet kaffe & espressomaskin,vaskemaskin, tørketrommel, kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin, innebygd ovn, mikrobølgeovn, kjøkkenvifter og støvsuger.  Jeg tenker det kan være en stort fordel å kunne kjøpe hvitevarer på nett hvert fall om man bor langt unna og gjerne skulle få skiftet ut den ødelagte komfyren. 123hvitevarer tilbyr gratis frakt på alle ordre over 0kr,  hvis du har postnummer 0001-2079. Skulle ditt postnummer falle utenfor denne kategorien vil frakten komme på 299kr. som slett ikke er ille. De har også en egen kategori på sin hjemmeside som heter "lagersalg" hvor man kan gjøre noen gode kupp.  De fører kjente merker som blant annet Bosch, Electrolux, Simens, Aeg, Voss, Whirlpool og Zanussi.  Har du  noen gang hørt om 123hvitevarer.no? Ville du handlet hvitevarer på nett, hvorfor/hvorfor ikke?

Hashtags: #123hvitevarer #nettkjøp #interiør #tips #sponset  #astridjohansen                                                                          

Kommenter innlegget

De perfekt sommerskoene fra eshoes.no

 

Dette innlegget er skrevet i sammarbeid med eshoes.no

God kveld fine dere. Har dere noen gang hørt om eshoes.no før? Ta en titt på årets sandaler her! Nå som sommeren nærmer seg, er sandaler virkelig et must. Sommersesongen gir absolutt en strålende anledning til å oppgradere skoskapet. Personlig pleier jeg å ha flere par sandaler, både i forskjellig farger og fasonger. Sandaler er nemlig noe jeg bruker mye på en varm sommerdag, et litt casual par til hverdags, et litt finere par på fest & jobb og selvfølgelig de elskede flippfloppene på stranda. Det finnes jo så mange fine og ulike typer å velge imellom, så disse skoene kan brukes til alle anledninger. 

 


Trykk her (for brune laidback london med blomster), her (for Birkenstock), her (for de freshe fra Merell) og her (for de glittrende flotte fra Marenas)

 På eshoes.no har de et godt og bredt utvalg av sko og merker.  Ikke minst fører de sko av ordentlig kvalitet og som er komfortable å ha på. Dette er utrolig viktig, uansett hvordan sko du skal gå til innkjøp av. Siden sommerferien er rett rundt hjørnet er det en gylden mulighet til å oppgradere sko garderoben litt. Eshoes fører blant annet sandaler for Marenas, Nome, Birkenstock og Merrell. Birkenstock sandaler står helt klart på min ønskeliste dette året, de er både fine, tøffe og komfortable samtidig. Merrell sandalene vet jeg er super komfortable av erfaring, jeg har alltid et par fra dem.  Det er mange fristende sandaler på eshoes, men jeg har satt sammen noen av mine favoritter over. Hvilken er din favoritt? Har du hørt om Eshoes.no før? Er årets sandaler kjøpt inn og er dette en skotype du pleier å bruke?


Hashtags: #sko #mote #fashion #eshoes #sandaler #sommer #nettkjøp #sponset #astridjohansen                                  

 

Kommenter innlegget

Gavekort - den perfekte gaven til en som har alt

 

//Sponset innlegg

Jeg elsker å gi bort gaver, spesielt hvis det er en ting jeg vet at mottakeren virkelig ønsker seg. Gleden i å glede andre er ubeskrivelig. Likevel kan det være veldig vanskelig å finne den "perfekte gaven". Når jeg skal kjøpe gaver kan det innimellom være vanskelig å finne ut akkurat hva.Jeg kan ofte stille meg spørsmålet om hva man gir en person som allerede har "alt"? Spørsmålet kan besvares ganske enkelt, nemlig et gavekort.Det som er så bra med gavekort er at man selv velger et beløp og at mottakeren kan bruke det på hva han/hun vil. Gavekort på en butikk mottakeren liker er alltid en super ide.  Gavekortene har blitt mer tilgjengelig enn tidligere, for nå kan du nemlig bestille dem enkelt på nett. 

Huuray er en side som tilbyr gavekort til alle og enhver. Jeg vil absolutt si at de dekker alle sjangere innenfor gavekort.De tilbyr blant annet gavekort for de motebevisste, musikkelskere, spillinteresserte, interiørbeviste, dyreelskere og sportsinteresserte. Butikkene du kan velge mellom er blant annet miinto, zalando, Itunes, oneplay, cdon.com, siba, coolstuff, klokkegiganten, ipet og room. Ta gjerne en titt her, for å få en fulloversikt over de andre butikkene de selger gavekort for. Nå som gavekortene er så tilgjengelig gir de deg en gylden mulighet til å overraske noen du er glad i. Benytt sjansen nå til å gjøre noen glad. Liker du å få gavekort? Har du kjøpt gavekort på nett tidligere?

Hashtags: #gavekort #gaveide #tips #huuray #astridjohansen

Kommenter innlegget

Musikk i hverdagen

// Sponset innlegg

Er det flere enn meg som ofte sliter med at mobilen fort kan gå tom for strøm? Når jeg tenker over hva jeg bruker mobilen til er det ofte i forbindelse med sosiale medier, musikk og fotografering. Musikk er hvert fall en stor del av min hverdag, det er alltid en sang som surrer i bakgrunnen uansett hva jeg gjør. Om jeg blogger, studerer, er på trening, går til bussen eller kjører bil. Nå som de fleste av oss har smarttelefoner har vi ofte med musikken vår over alt, noe som kan tære veldig på batteri kapasiteten. Jeg som hører mye på musikk er derfor veldig glad for at det finnes ulike typer musikkspillere, jeg har faktisk alltid hatt en form for musikkspiller så lenge jeg kan huske. Expert har et bredt og godt utvalg av ulike musikkspillere, både når det kommer til merke, pris,  størrelse og farge. Expert har en egen nettbutikk, slik at du enkelt kan bestille deg en musikkspiller og få den sendt hjem i posten. Se utvalget av ulike musikkspillere ved å klikke her.

Jeg har valgt meg en musikkspiller fra Apple, nemlig  Ipod Shuffle.  Denne Ipoden er helt genial fordi den er så liten og lett, samtidig som den  inneholder min favorittmusikk. En ekstra fordel med Ipod shuffle er at den har en klype på baksiden, noe som gjør at den er super enkel å feste på en bukse eller topp. Dette er uten tvil min bestevenn når jeg skal ut på trening, det er bare å knipse den fast. Det er absolutt å anbefalle å invistere i en musikkspiller enten det er en Ipod Shuffle, Ipod  Nano, Ipod Touch eller en MP3-spiller fra Philips eller Creative.  Min Ipod er hvertfall godt brukt og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den.

Har du en musikkspiller? Er musikk en stor del av din hverdag?

Hashtags: #expert #musikkspiller #ipod #tips #musikk #trening #helse #livsstil #astridjohansen #nettbutikk

Kommenter innlegget
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits