Latest @ instagram

♥  Følg med gjerne på instagram: astrid1108 ♥ 

Det er alltid spennende å følge nye mennesker, så hva heter du på instagram? Bruker du appen mye? Ha en super dag videre fine dere!

Hashtags: #instagram #bilder #hverdag #studentlivet #astridjohansen

Kommenter innlegget

Latest @ instagram

Instragram er absolutt en av mine favoritt apper som jeg bruker ofte. Nå er det lenge siden jeg har laget et instagram innlegg på bloggen, så jeg tenkte det kunne vært morsomt å lage et nytt innlegg nå. Noen av bildene fra min instagramprofil blir brukt på bloggen, men jeg legger også ut bilder som ikke kommer på bloggen. Hvis du har lyst til å følge meg er det veldig hyggelig, mitt brukernavn er astrid1108. Legg gjerne igjen deres instragramprofil i kommentarfeltet, så kan jeg ta en titt. Hva heter du på instagram?
Bilde 1 og 2: En varm sommerdag på akerbrygge. Bilde 3: Et koselig bllde av jentene. Bilde 4: Lunsj på "Det lille pannekakehuset" i Lillehammer. Bilde 5: Ny fin blomstervase fra Kahler. Bilde 6: Lunsj. Bilde 7, 8, 9: Bilder fra fine skiturer i påsken med familie. 10 og 11: Fra vinterballet på hunderfossen. Bilde 12: En fin gjeng på kino. Bilde 13,14,15: En super helg i fine Bergen. Bilde 16: Fine nye negler fra strøgetnegldesign. Bilde 17: Verdens beste mormor og morfar, dette er virkelig ekte kjærlighet. Bilde 17: Fine vipper til påsken.   


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

♥ Følg med gjerne på instagram: astrid1108

Hashtags: #instragram #stortogsmått #hverdagen #studentlivet #bilder #skjønnhet  #astridjohansen

 

Kommenter innlegget

Tankevekker i julestria

Jeg har skrevet dette innlegget på min tidligere blogg, men jeg tenkte jeg skulle reposte det igjen her fordi nettopp dette er så viktig.

Ordene "livet er urettferdig"er noe de aller fleste av oss har hørt de gangene noe ikke går vår vei, fra vi var barn til vi blir voksene. Desember er en måned "flertallet" av oss gleder seg til. En stemningsfull og koselig måned fylt med god mat, gaver og familiehygge. Hvor ofte tenker vi over de som faller utenfor betegnelsen "flertallet"? Det er flere som gruer seg til julen av ulike grunner. Det kan være enslige mennesker, mennesker som har det vanskelig og ikke minst familier som sliter med å få endene til å møtes. For disse menneskene kan desember være den såreste måneden i året, fortvilelsen over å ikke kunne lage den julen som barna/familien drømmer om.

Dette er en liten tankevekker for de fleste av oss. For de "fleste" av oss handler desember måned om hyggelige kvelder med god mat, julegaver, juleshopping, nye antrekk, julebordsesong og andre aktiviteter som å spise ute, gå på teater og kino.  Det er måned vi gleder oss over, hvor vi bygger opp forventingene og drømmer om den perfekte jul.

Personlig synes jeg det er litt skremmende at desember måneden kan være noens drøm og andres verste mareritt. Visste du at i følge SSB lever det 74000 barn under fattigdomsgrensa i Norge? Mange av disse barna føler seg utenfor og ikke like inkludert i samfunnet.  I beskrivelsen om disse 74000 barna, står det at de ofte har dårlige bovilkår og legger seg ofte sultne om kvelden. Flere av disse barna gruer seg til julen og føler seg enda mer utenfor når de andre barna på skolen for eksempel snakker om ønskelister, planlegger juleferien eller om pakkekalenderen de får allerede fra 1.desember.  Familiene deres har kanskje verken mulighet til å gi dem en julegave eller julemat.  Mens de andre har store forventinger, må de skru ned sine egne. Er det da egentlig så rettferdig at de som har "alt" skal få mer?Jeg synes det er helt grusomt at i ett av verdens rikeste land, sitter det flere titalls tusen barn og voksene som er sultene. Det er trist og tenke på at en måneden som gir så mange mye glede skal bli tung og trist for andre. Så hvordan bidra til å gjøre julen litt bedre for andre?

Frelsesarmeen  står rundt omkring  i Norges gater med julegryten og samler inn penger. Disse pengene skal gå til mat, klær, varme og verdighet til de som trenger det.

Du kan også bidra med å levere innpakkede julegaver som er merket med kjønn og alder til frelsesarmeen som vil overlevere gaven til noen som virkelig trenger den.

Kirkens bymisjon har en kampanje som heter"Gled en som gruer seg til jul" hvor du sender en SMS med kodeordet "Glede" til 2490. Dette koster 80kr og du bidrar da med to middager til noen som trenger det.

♥ Levere inn leker eller klær. Ting du ikke bruker lenger, kan kanskje glede andre?


Det er viktig å være snille og ta godt vare på hverandre, spesielt i slike perioder. Stopp opp og tenk på alle de, som ikke har det like godt som deg selv. Hva vil DU gjøre denne julen? 

Kommenter innlegget

MinMote - 17.mai

Nå nærmer virkelig 17.mai seg og i den anledningen har minmote laget en film med tips til hele 17.mai antrekket. Hvordan lage en nydelig flette til bunaden? Hva bør man ha på om det regner eller er super sol? Svaret finner du i filmen under. Anbefaler alle å ta en liten titt. Filmen tar spesielt for seg alle som ikke skal ha på bunad, med unntak av forslag til frisyren. Jeg synes hvertfall dette var en film som gir en fin liten oversikt, det kan jo hende at du faktisk får noen gode tips. Jeg vurderer blant annet å prøve meg på fletten, men det har jeg ikke helt bestemt meg for enda.  Er ditt 17.mai antrekk klart? Hva skal du ha på deg?

Hasjtags: #minmote #outfit #17mai #mote #klær #fashion #hår #tips #astridjohansen

Kommenter innlegget

SWEATSHOP - Blodig mote

Jeg kom nettopp over aftenpostens serie/repotasje "Sweatshop". Det eneste jeg har å si er SE DEN.  Jeg har ikke ord, men dette er en serie som alle burde se. Det setter så perspektiv på hvordan verden er og hvilke forskjeller som finnes. Jeg synes det er flott at de kaster lys over sitvasjonen å åpner øynene til Norges befolkning. Vi høres ofte at verden er urettferdig, men vi har så godt av å se noe av det som faktisk skjer. Livssitvasjonen til en gjennomsnittelig nordmann kan ikke sammenlignes på noen områder. Vi kjøper billige klær i kjedebutikkene, mens de som har laget dem ikke har råd til å kjøpe dem selv engang. De har så vidt penger til mat for å overleve. Jeg blir nesten kvalm av tanken på hvordan noen mennesker kan ha så "flaks" å bli født i land som Norge, der vi nærmest ikke har et eneste problem sammenlignet med blant annet disse menneskene i Phnom penh. Vi aner rett og slett ikke hvor heldige vi er.

Jeg lånte dette bilde fra aftenposten.

 Det er så viktig at vi setter fokus på dette, at vi ikke bare lukker øynene å later som dette er helt greit. Som det sies i serien, må man oppleve det med egne øyne før man skjønner hvor ille det er. Sett av litt tid for å se alle de fem episodene jeg har lagt ved i innlegget, det bør åpne flere øyne. Jeg håper flere bloggere vil spre serien. Hva tenker du om serien sweatshop?

Episode 1.

 
Episode 2.
Episode 3.
Episode 4.
Episode 5.

Hasjtags: #sweatshop #urettferdig #fattigdom #mote #innkjøp #aftenposten #viktig #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg

Nytt design

 Da jeg startet min nye blogg, tok jeg med meg mitt gamle design. Jeg har hatt designet i litt over 1 år, så nå synes jeg det var på tide å skifte det ut. Designet er igjen laget av super flinke Rikke. Anbefaler virkelig å bruke henne om du skal fornye bloggen din. For å se litt av arbeidet hennes, kan du besøke hjemmesiden hennes ved å klikke her! (Link) Jeg likte mitt gamle design veldig godt, men forandring fryder! Jeg er super fornøyd.

Mitt gamle bloggdesign

For de som skulle være litt forvirret, så finner du nå kategoriene på høyre side. Bloggen har blitt mer leservennelig ved at du nå kan søke i bloggen, samt oversette innholdet til flere språk (om det skulle være et behov). Disse funksjonene finner du også på høyre side. Hva synes du om mitt nye bloggdesign?

Hasjtags: #bloggdesign #nytt #fint #rrhwebdesign

Kommenter innlegget

Det som gjør meg glad

Nå har jeg fått satt sammen et innlegg med det som gjør leserne glade. Tusen takk for fin respons på forrige innlegg, det er mange fine ting som gjør dere glade. Jeg synes dette ble et fint og inspirerende innlegg. Det er ofte små ting som skal til for å snu på humøret.  Sett pris på de små tingene i hverdagen og lag deg en fin dag.♥♥ Kjælighet gjør meg glad (å trist egentlig)

♥ Kjæresten min gjør meg glad.

♥ Å vite at jeg har en å elske, som elsker meg tilbake. :)

 ♥ Solskinn gjør meg glad!

♥ Blide barn.

♥ Jeg blir glad når folk smiler til meg.

♥ Blomster og kjærleik gjør meg glad

♥ Det gjør meg glad å kunne gjøre jobben min.♥ Energien jeg får av trening, gjør meg glad. :)

♥ Å våkne opp ved siden av samboeren min hver dag gjør meg glad

Når jeg merker og ser framgang fra trening.

♥ Musikk og musikaler,en god treningsøkt filmkveld eller bare å lese noe moro.

♥ Kjøpe en god is i varmen.

♥ Årets første svømmetur.

 
♥ God tid sammen med familie. 

♥ Sol, varme, latter, venner, trening men aller mest blir jeg lykkelig sammen med barna og når jeg er på konserter/live band på byen.

♥ At min sønn er lykkelig og masse kjærlighet i luften. 

♥ Det å ha ting å se frem til. 

♥ Jeg blir glad av mestringsfølelse. 

♥ Sommer og sol gjør meg glad. 

♥ Det å ha ting å se frem til. 

♥ Gode venner. 

♥ Liker å være med gode venner å spille brettspill eller kortspill. 

Kommenter innlegget

Hva gjør deg glad?

I dag er ikke været helt på topp, så med andre ord blir det nok ikke noen skitur i dag. Været satte likevel ingen stopper for å røre litt på seg. Jeg, Madeleine og Jonathan startet dagen med en joggetur bort til kirken, etterfulgt av intervaler opp bakken på Atna. Vi var alle gode og slitene, men det er bare en fantastisk følelse. Da smakte hvertfall frokosten veldig godt godt etterpå. Merker at trening og "ny energi" er noe som gjør meg veldig glad. Jeg ble derfor sittende å lure på hva som gjør dere glad? Jeg tenkte jeg skulle lage et samlet innlegg med hva som gjør leserne mine glad, så legg gjerne igjen en kommentar.Hva gjør DEG glad?
♥ Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her!

♥ Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

hasjtags: #hvagjørdegglad #stortogsmått #hverdag #trening #løping #glede #jogging #astridjohansen

 

 

 

 

Kommenter innlegget

Latest @ instagram

Instragram er absolutt en av mine favoritt apper. Instagram sjekker jeg flere ganger dagelig og poster ofte bilder. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av de siste bildene jeg har lagt ut på insta i det siste. Det er flere bilder som går igjen i bloggen, da jeg "reklamerer" litt for bloggen på instraprofilen min. Likevel er det også bilder på insta som ikke ligger på bloggen. Om du har lyst til å følge meg, er det veldig koselig. Jeg heter astrid1108 på instragram. Legg gjerne igjen deres navn på instagram, så kan jeg ta en titt. Hva heter du på instagram? Bruker du instragram?Bilde 1 og 2: Freshe armbånd fra #CMYK, Bilde 3: Bilde til giveaway, Bilde 4:Tatt på hotellrommet i Berlin, 5:Bursdagkaken vi spiste hos Ane, Bilde 6: Koselig shopping middag med mamma og Celine, Bilde 7: Nydelige negler laget av superflinke Beth, Bilde 8: #selfie, elsker den sangen! Bilde 9:Treningsutfordring, Bilde 10: kveldskos, Bilde 11: Motivasjonsbilde, Bilde 12: Planleggning av treningsuken, Bilde 13: Spillekveld, monopol, Bilde 14: Kjempe koselig lunsj hos Jonathan, Bilde 15: Gjengen i Berlin, Bilde 16: Frokosten på flyplassen, Bilde 17: tips til bloggen, Bilde 18: Mine elskede vipper, Bilde 19: Freshe statementsmykker fra CMYK, Bilde 20: Klar for trening!


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #Instagram #bilder #blogg #kollasj #sminke #smykker #trening #mat #negler #astridjohansen

Kommenter innlegget

BlOGG UTFORDRING

I dag våknet jeg til en utfordring på bloggen, denne måtte jeg jo bare ta. Jeg fikk utfordringen fra super søte Hookvalley (link). Utfordringen går ut på å svare på forskjellige spørsmål så ærlig som mulig, og sende utfordringen videre til to nye bloggere. Vel, her kommer spørsmålene:

♥ Hvorfor heter bloggen din det den gjør?

Hmm, det er egentlig et godt spørsmål. Kanskje et resultat av dårlig fantasti? Neida, dette er jo en blogg jeg skriver på, så jeg tenkte at navnet mitt måtte være en greit tittel på bloggen. Jeg opprettet en blogg tidligere som heter astridstoreverden.blogg.no. Den gangen denne ble opprettet var det populært at bloggene skulle hete "lilleverden". Dette var desverre opptatt den gangen, så det ble "storeverden". Jeg ønsket en forandring fra denne bloggen, så da ble det "astridjohansen" istedet.

♥ Hvis du kunne forandre navet ditt, hva ville det ha blitt?

Det er faktisk et veldig vanskelig spørsmål. Mine foreldre vurderte Ingrid da jeg ble født, men nå føler jeg ikke at jeg kan passe til å hete noe annet enn Astrid. Jeg er egentlig veldig glad i navnet mitt "Astrid Margrethe" fordi jeg er oppkalt etter to veldig flotte damer, nemmelig mormor og farmor. 

♥ Om du kunne gått tilbake til ditt yngre jeg, hva ville du sakt til henne?

Alt ordner seg tilslutt. Ta sjanser og lev i nuet. Mennesker forandrer seg og livet går fremover, ta vare på de som virkelig bryr seg om deg.♥ Hva ville du bli når du var liten?

Tror faktisk jeg var innom de fleste yrker. Det startet med at jeg skulle bli prinsesse, popstjerne eller filmstjerne. Jeg skjønnte fort at dette ikke var så realistisk så da var jeg blant annet innom advokat, lege, dyrlege, lærer, sykesøster, journalist, jobbe i NRK, politi, eiendomsmegler osv. Tror som sagt jeg egentlig var innom det mesteDette var jo et veldig fjernt spørsmål den gangen, så det er lov til å fantasere, drømme og være ubesluttsom. Likevel tror jeg dyrlege og journalist var det jeg tenkte mest på en periode.

♥ Hva bruker du å bestille på starbucks?

Jeg er veldig sjeldent på starbucks, men det må bli varm sjokolade. Kaffe, drikker jeg fortsatt ikke. 

♥ Når lo du mest, og hvorfor?

Jeg synes egentlig jeg ler ganske mye. Det er derfor vanskelig å komme opp med en sitvasjon jeg er 100% sikker på at jeg lo mest. Likevel kommer latteren fort når jeg er med gode venner, dere er herlige!

♥ Hvis du kunne spilt et instrument, hva ville det vært?

Jeg har alltid drømt om å lære meg å spille gitar. Jeg lærte noen få grep på ungdommsskolen når vi skulle fremfør "tom dooley", men jeg kan ikke noe mer enn det.  Det hadde vært fantastisk å virkelig kunne spille.

♥ Hva er din favoritt ting å gjøre når du er sur?

Hmm, jeg er veldig enten eller. Jeg kan enten snakke om det med noen som jeg virkelig stoler på eller så vil jeg bare være alene. 

♥ Hva er din favoritt film?

Jeg elsker filmer! Om jeg må velge så må dette enten bli "The notebook" eller "A walk to remember". Begge er helt fantastiske. ♥ Hvilken mattype klarer du ikke leve uten?

Hmm, jeg tror nok jeg måtte hatt en form for kjøtt. Tror ikke jeg hadde klart å leve som vegetarianer i lengden. Setter altfor stor pris på en god biff eller kjøttdeigen i taco. Fisk er også en sikker vinner hos meg, så mattypen her må nok bli kjøtt.

♥ Hva er din favoritt dessert?

Favoritt dessert må bli noe med sjokolade. Kanskje sjokoladefondant mmmm!

♥ Hva er din favoritt pizzatopping?

Jeg elsker pizza. Jeg spiser gjerne pizza med skinke, tacokjøttdeig, pepperoni, kylling, tortillachips osv. Pepperoni er alltid en sikker vinner. 

♥ Hvis du skulle hatt superkrefter, ville du helst lest tanker eller vært usynlig?

Jeg hadde valgt å lese tanker.  Da hadde jeg visst hva folk egentlig mente, noe som kan være praktisk. 

♥ Hvordan feiret du din siste bursdag?

Min forrige bursdag var en minneverdigkveld. Jeg hadde en bursdagsfest hvor alle menneskene jeg digger var til stedet.  

♥ Om du hadde fått ett ønske oppfylt, hva ville det ha vært (det skal handle om deg og ikke resten av verden)?

Mitt ønske for meg selv akkurat nå må være at jeg lykkes i det jeg vil. Det er blant annet flere eksamner rett rundt hjørnet før ferien, så å ha klart disse med glans hadde vært topp! 

Håper dere synes svarene var greie. Jeg sender videre utfordringen til Mari Thorsberg Andreassen og primaballerinaa :)

Hasjtags: #utfordring #blogg #spørsmål #favoritt #astridjohansen

Kommenter innlegget

STØTT KAMPEN MOT KREFT

I morgen ringer det på din dør. Per dags dato overlever 2 av 3 som får kreft takket være forskning. Likevel, er det flere som fortsatt taper kampen, og flere som trenger en mer tilpasset behandling. Årets pengeinnsamling skal gå til: Personlig tilpasset behandling for hver enkelt. Dette er et kjempe viktig fokus fordi kreft rammer forskjellig og derfor kan ikke alle behandles likt. Målet med personlig tilpasset behandling er å gi riktig behandling til riktig pasient for å minske bivirkninger og at flere overlever. Dagens kreftforskning er godt påvei, men vi har fortsatt en langvei å gå. Denne forskningen er desverre ikke gratis, derfor oppfordrer jeg ALLE sammen til å støtte årets innsamlingsaksjon når bøssebærere kommer på akkurat din dør. Vi kjenner alle noen som var/er rammet av kreft, bli med å støtt kampen nå. I morgen ringer de på din dør, og husk: det er fortsatt nesten 11.000 som dør av kreft i Norge hvert år og alt for mange får alvorlige senskader i lang tid etter en kreftbehandling. Du er viktig i dette arbeidet og vi trenger din støtte. Vi er på rett vei og har ingen tid å miste. Er du ikke hjemme i morgen? Da kan gi 200 kr ved å sende GAVE til 2277.

 
Kommenter innlegget

Pastellfarger


Åhh, jeg elsker pastellfargene. Det er derfor helt fantastisk at dette skal fortsette å være en trend denne våren/sommeren. Det er så lyse, fine og samtidig delikate. Et antrekk trenger jo ikke kun bestå av pastell, man kan lett trekke momenter av fargen inn. Et eksempel kan jo være et lyserosa skjerf til en sort kåpe. Det er utrolig hva disse fargene kan gjøre med helhets inntrykket av antrekket. Jeg gleder meg masse til sommersolen dukker opp og skal nok handle mer klær og tilbehør i pastell. Jeg kjøpte meg et kjempe søtt kjede i pastellfarger, samt et rosa belte og en liten rosa veske i Berlin så jeg har allerede startet forbredelsene til våren/sommeren. Jeg merker også at jeg blir veldig glad av de lyse og fine fargene. Selv er jeg på jakt etter en fin og lys kåpe jeg kan bruke fremover, gjerne i lys rosa eller lys blå. Har noen noe tips om dette, så si gjerne ifra. Hva synes du om pastellfarger?

Hasjtags: #pastell #pastellfarger #farger #mote #trend #fashion #astridjohansen

Kommenter innlegget

VALENTINES DAY IS COMING UP

Nå er det ikke lenge igjen til fredag 14. Februar, kjent som valentines dagen. Jeg har eksamen på starten av dagen, men ser veldig frem til slutten av kvelden. Valentines har alltid vært en dag jeg ELSKER. Det er helt fantastisk å ha en dag hvor man setter ekstra fokus på de man er glade i. Jeg tror det er flere enn meg, som virkelig ser frem til denne dagen. Noe jeg har blir litt oppgitt over igjennom årene, er at det er så stort fokus på kjærstepar. Valentines dagen handler om å vise mennesker du er glade i, at du setter pris på dem. Jeg har tilbringt valentines med venner i  flere år, noe som er kjempe koselig. Valentines dagen er derfor like aktuelt for single som par. Planen min er hvertfall å kose meg masse igjennom dagen med kjæresten min, det blir kjempe bra. Personlig er jeg mest for hverdagskjærligheten, men det er fortsatt fint å kunne avse en dag i året til akkurat dette. 

Hva er dine planer for valentines dagen?

Kommenter innlegget

Vesker - til alle anledninger

Jeg er en av de jentene som "aldri" får nok vesker. Jeg tenkte jeg skulle gå litt nærmere inn på de ulike veskene. Hva er det egentlig vi skal se etter i en veske?  "Eksepertene" mener vi kun trenger 3 vesker, alt annet er en "bonus". De 3 veskene er følgende: 

♥ En som rommer det meste -> Denne vesken bør ha noen lommer samt at den bør tåle vekt. Dette er vesken du kan ta med "hele livet ditt" i. Foreksempel den bærebare pcen, et par sko, sminken, bøker osv. Som dere skjønner, så blir det alt i alt et par kilo. Det er derfor viktig å ha en veske som tåler akkurat den vekten. Det sier seg selv at det kan bli mye i en slik veske, derfor er de små lommene praktisk så du alltid vet hvor du har husnøkler eller mobilen. Jeg personlig anbefaller å kjøpe en veske med mulighet for lang rem slik at du har muligheten til å ha den over skuldrene.  

♥ En som fungerer til fest -> En festveske trenger ikke være så stor, men den bør ha plass til litt sminke som en leppestift, nøkler, mobil og penger. Personlig er jeg glad i at vesken skal ha en liten lomme på innsiden hvor jeg blant annet kan legge penger og bankkort. På denne måten vet jeg alltid hvor jeg har disse tingene. Hvor kjedelig er det ikke å tømme ut alt innholdet i veska i ren "panikk" fordi du tror du har mistet bank eller busskortet?

♥ En du kan bruke til hverdags -> Det absolutt viktigste er å tenke over hva du faktisk har med deg og tilpasse størrelsen på vesken etter dette. Når det kommer til farge kan man egentlig velge det helt selv. Hvis man ikke er en veskeperson og ikke vil ha så mange vesker, vil jeg anbefalle å enten kjøpe en sort eller brun. Dette vil nemmelig mest sansnylig passe til det meste du har. 
♥  Clutchen er den vesken de fleste av oss ser på som den mest "klassiske" festvesken. Vi får den i alle størrelser og fassonger. Nå i det siste har det foreksempel kommet clutch med "ringer" som man kan holde den i. Det synes hvertfall jeg er ganske tøft! Du får Clutchen i alle mulige farger som sort, sølv, glitter, lilla, blå, rød osv. Det sikreste er å ha den i sort, da går den nemmelig til det aller meste. Likevel kan det være kult at den bryter litt. Kanskje velge en som står til stil med skoene? Jeg personlig har mange clutcher i flere forskjellige farger. Det viktigste man bør tenke på når man skal gå til innkjøp av en slik partyveske er at du får plass til det mest nødvendige uten at vesken "sprenges" når alt ligger nedi. Se også etter om låsen på vesken kommer til å holde,  samt at du har mulighet til å ha over skulderen.

 

♥  Oversized clutchen: Jeg er personlig mer glad i den "oversized clutchen". Dette er fordi den gir mulighet til å ha med så mye mer. Noen ganger kan det foreksempel være smart å ha med en ekstra strømpebukse når du skal ut? Hva med en mobillader eller kanskje en lommebok? Sminke kan jo også være praktisk å ha med. Alt dette vil du ikke få plass til i en vanlig clutch. Jeg synes også de større veskene er litt tøffere enn de små, men det er en smakssak. Jeg har både små og store "party vesker".

 

Weekend bagen er alltid praktisk å ha i skapet. Den er perfekt på kortere reiser, foreksempel en hyttetur eller når du skal besøke noen. Her er det igjen greit med noen små lommer på innsiden, hvor du kan legge små ting. Jeg har en weekend bag fra CMYK jeg er veldig glad i. Den blir brukt til mange små turer eller når jeg har behov for å ha med meg mye. Det er veldig smart å velge en weekend bag med skulderrem slik at du igjen har mulighet til å være den over skulderen.

 

 

 

♥ Er du glad i vesker? Har du en favoritt?

Hashtags: #vesker #sort #brun #partyveske #clutch #hverdag #astridjohansen

Kommenter innlegget

Fashionweek - Bukser under kjolen

Moteukene er i full gang (og over) rundt om i verden. Forrige uke ble moteukten i Danmark avsluttet. Jeg elsker å følge med på dette, det er alltid mye "rart" som kommer på catwalken etter min mening. Mye kan være kjempe kult, likevel er det kanskje ikke noe jeg ville tatt på meg før jeg gikk ut på gata. Likevel tror jeg at det er sånn det skal være og det kan gi stor inspirasjon. Etter moteuken i Danmark ser det ut som "alt er lov". Det vi kan se på som et "must" i klesskapet vårt er skjørt til knærne, storekåper (oversized), vide bukser, herreinspirerte dressbukser, pologenseren i alle former/farger,  joggesko og bytte ut hverdagsveskene med store clutchvesker. 

Lånt illustrasjonsbilde

Det ble blant annet vist skjørt i metalliske materialer, som skinn og tykk ull. Skjørte var kombinert med en høyhalses genser. Det jeg kanskje stusset mest over at nå skal du ha bukser under kjolen/skjørtet.  Å ha en bukse som forseksempel en jeanse har blitt visst flere steder nå og de fleste moteskaperne har minst en modell i dette antrekket. Litt rart men intressant. Kankje buksen kommer til å erstatte strømpebuksa og tightsen fremover? Vi får se, spennende blir det uansett.

Lånt illustrasjonsbilde

Hva synes du om noen av årets trender?

Ville du hatt en bukse under kjolen/skjørtet?

Hashtags: #mote #fashionweek #fashion #bukse #skjørt #klær #astridjohansen

Kommenter innlegget
Astrid

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits