Kverneriet

God kveld fine dere! Har dere hatt en bra dag i dag? Jeg tenkte å stikke innom for å tipse dere om en resturant jeg besøkte igår sammen med noen av jentene. Kverneriet er en restaurant som ligger på Majorstua ikke langt fra Colosseum kino. Kverneriet har masse god mat, men de er spesielt kjent for for hamburgerne sine. Jeg gikk selv for en veldig god cheesburger med fries til, den falt virkelig i smak. Kverneriet har et fint lokale med en hyggelig atmosfære. De ansatte var veldig hyggelige og serviceinnstilte, de sørget virkelig for at man hadde alt man trengte. Det var heller ikke noe å si på prisen, så det er absolutt et pluss. Jeg vil anbefale å ta turen innom om man er i område på shopping eller kanskje skal en tur på kino?  Jeg skal nok tilbake hit engang. Selv var vi på kino å se på filmen "Joy" med Jennifer lawrence. Jeg synes filmen var helt okei, det var verken den beste eller verste filmen jeg hadde sett. Så den kan trygt sees, om noen skulle være intressert i å se den.  Alt i alt var det en veldig hyggelig kveld med god mat og godt selskap.  Har du sett "Joy", isåfall hva synes du? Har du hørt om Kverneriet før? Hva er din favorittfilm? Ha en super kveld videre! 


Hashtags: #mat #tips #restaurant #majorstua #oslo #hverdagen #astridjohansen

Kommenter innlegget

Min personlige almanakk

Etter at jeg begynnte å studere ble jeg spesielt avhengig av avtaleboka mi. Det er så greit og praktisk å ha en slik bok, så har man alltid fulloversikt over jobbtider, forelesninger, bursdag, avtaler og andre gjøremål. Jeg er helt avhengig av boken min og har alltid fullkontroll så lenge den er med. Nå går skolealmanakken min ut, så da var det på tide å bestille en ny. Jeg ble tipset om en side som heter personligalmanakk (kom direkte til siden ved å klikke her) hvor du kan designe din egen bok. Du kan designe forside og bakside med farger eller egen bilder. Bestemme tema og farger for sidene, samt legge inn andre funksjoner. Jeg har blant annet lagt inn noen bursdager i boka mi, en rute til dagens trening, ukens gjøremål og en mulighet til å skrive litt ekstra notater. Det tok kort tid fra jeg bestilte boka til den dumpet ned i postkassen min og hittil er jeg super fornyød. Nå har jeg full oversikt over sommerjobbingen og andre små ting. Anbefaler alle på det sterkeste å gå til innkjøp av en slik bok. Det er smart og praktisk samtidig som det er ekstra morsomt å kunne gjøre den personlig. Har du en slik bok eller har du lyst på en?Hasjtags: #tips #hverdag #studentlivet #almanakk #student #avtaler #astridjohansen

Kommenter innlegget

STYLE DIN IPHONE

Jeg kom over en app som heter CocoPPa her om dagen. Denne aplikasjonen gir deg muligheten til å style din iphone (mulig andre telefoner også) akkurat slik du vil. Jeg synes hvertfall det er litt morsomt og har selvfølgelig testet den litt ut. Hvordan tema ønsker du egentlig at telefonen din skal ha? Kanskje du vil ha en rosa facebook knapp istedet for en blå? Isåfall er dette appen for deg. Anbefaler alle å laste den ned å teste den ut hvertfall. Se så søt mobilen min har blitt så langt.

Når jeg er først er inne på app anbefallinger vil jeg også tipse dere om appen Shazam. Jeg kom over denne for et par uker siden, da en vennine som visste meg den. Hvor ofte har du ikke hørt en sang og tenk hva heter den? eller "Hvem synger den sangen?". Jeg har hvertfall vært borti dette tilfelle flere ganger, men nå er virkelig ikke dette et problem lenger. Shazam gir deg nemmelig svaret! Jeg har testet den litt på ulike sanger (både kjente og mindre kjente sanger) og det er utrollig hva den finner ut. Samtidig jobber den raskt og effektivt. Anbefaler alle å prøve denne også.

Har du prøvd noen av disse appene før? Har du en kul app å anbefalle?


Lik gjerne facebook gruppen til bloggen her! 

Husk giveawayen, meld dere på her. (link)

Hasjtags: #app #apper #tips #cocoppa #shazam #iphone #style #astridjohansen

Kommenter innlegget

Tips: Sminke organiserer

Har du en del sminke er det greit å organisere litt, og da kommer denne godt med! Disse smarte sakene er fra Makestyle, ta gjerne en titt på disse her. Makestyle selger flotte sminke organiserere, leppestift holdere osv til en billig penge. (Den jeg kjøpte koster 174 kroner) Nå har jeg  virkelig fått orden på mye av sminkerotet mitt og jeg synes det ser veldig rent og pent ut nå. Derfor tenkte jeg at jeg måtte tipse dere om dette. Jeg elsker den allerede, kjempe smart og veldig oversiktelig. Nå har jeg alltid full oversikt over hvor alt er, fordi alt er samlet på en plass. Anbefaller alle å invistere i en slik organiserer. Dette er også et supert gavetips!Har du prøvd en slik organiserer før?

Hasjtags: #sminke #makestyle #organiserer #orden #smart #tips #astridjohansen

Kommenter innlegget

MY FAVORITES

God kveld alle sammen.♥  Jeg elsker tv-serier. Noen ganger fortrekker jeg heller å se et par episoder av en serie, enn å se en hel film. Det finnes så mange serier der ute og listen på serier som skal sees er lang. Noen ganger blir jeg sittende å se en serie på kort tid, mens andre ganger bruker jeg lang tid ved å kose meg med en episode engang i blant. Så hvilke serier bør man få med seg? Listen over serier er ufatterlig lang og tipsene er mange. Tanken bak innlegget er å vise dere noen av mine yndlingsserier.  Kanskje man blir insiprert til å se en selv i senere anledning?


The carrie diaries. Møt Carrie Bradshaw før hennes tid i sex and the city. The carrie diaries omhandler tenåringslivet til Carrie. Dette er en sikkelig jenteserie fylt med drama, high school, kjærlighet, gutter, mote og problemer som står i sentrum. Carrie har også fått seg et ''internship'' i New York for Interview Magazine, hvor hun får gå i fantastiske klær og være på store fester. Hvordan skal hun balansere high school og jobben i Manhattan? Serien har 2 sesonger med 26 episoder, så det er bare å krype under deppe og lene seg godt tilbake. Denne vil garantert få deg til å smile. Jeg elsker denne serien og håper virkelig de lager en oppfølger snart. Om det kommer flere sesonger er usikkert, pågrunn av at serien kun skulle være forløperen til "sex and the city".  Liker du "Sex and the city" bør du absolutt sjekke ut "The Carrie diaries"  Alle episodene av The carrie diaries ligger ute HER.Pretty little liars. Dette er absolutt min favoritt i nyere tid. Den er utrolig spennende, samtidig som den har humor, er litt skummel og har romantikk. Dette er serien jeg er blitt helt avhengi av! Venter i spenning på at neste episode skal komme ut, så teller ned dagene. Serien handler om fire jenter; Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, og Emily Fields, som sammen bærer på en stor hemmelighet. Første episode starter med at deres bestevennine Alison forsvinner, og blir etterhvert erklært død. Etter begravelsen hennes får de 4 jentene en melding fra såkalt A. Jentene fortsetter å få meldinger fra A hele veien, men hvem er egentlig denne A? Serien er spennende fra første episode, og for hver episode man ser får man vite mer og mer.  Alle episodene av pretty little liars ligger ute HER♥ One Tree hill er en serie jeg regner med at de fleste har vært borti? Det er hvertfall alltid vært min yndlingsserien igjennom alle tider. Serien endte opp med 9 fantastiske sesonger. Dette er en serie som virkelig har alt, de får meg både til å le og gråte. Vi følger livene til karakterene igjennom de 9 sesongene. I starten møter vi gjengen på High school hvor basket er en viktig sport. Det er veldig lett å bli glad i karakterne i serien, vi møter blant annet Lucas, Nathan, Brooke, Peyton og Haley. Denne må virkelig bare oppleves.

 ♥ Suits tar oss med inn i det travle og utfordrende hverdagen i et anerkjent advokatkontor på Manhattan. Her møter vi den dyktige advokaten Harvey Specter som velger å ta en stor risiko ved å ansette den smarte, men rastløse Mike Ross som sin nye advokatfullmektig.  Det store problemet her er nemmelig at Mike ikke har avlagt en juridisk eksamen. Dette blir deres godt bevarte hemmelighet som knytter dem sammen til en uslåelig duo.  Jeg som selv studerer juss synes dette er en veldig morsom serie, men den har blitt tatt godt imot av de fleste. Ta en titt da vel?

 
♥ Frusterte fruer er alltid en god serie. Den handler om vennegjengen som bor i det nydelige nabolaget Wisteria Lane. Vi møter familiene deres, og serien byr på kjærlighet, drama, humor og spenning. I dette nabolaget kan virkelig alt skje. Det kan være realistiske hverdagshendelser "alle" kan kjenne seg igjen i, til helt merkelige ting. Jeg ble fort glad i damene som alle har forskjellige, men sterke personligheter. Det er absolutt verdt å gi denne en sjanse om du fortsatt ikke har sett den. 

♥ The O.C er litt i samme sjanger som One three hill, så jeg regner med at de fleste har sett denne også.  Serien utspiller seg i et kystområde sør i California der grunnverdiene er penger og skjønnhet. Familien Cohen tar inn den problemfylte og fremmede Ryan Atwood som forandrer alt. Cohen-familien er villige til å gi en nykommer en sjanse og Ryan får fort en venn i Seth. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler, generasjonskonflikter, med mer.

 


♥ Friends handler om seks venner som tilbringer det meste av tiden sin sammen. Det oppholder seg som oftest i hverandres leiligheter eller på cafeen Central Perk. Dette er virkelig en feel good serie man sitter å koser seg med. I serien møter vi Monica, Ross, Joey, Phoebe, Rachel og Chandler.  Serien sendes blant annet på TVnorge med jevne mellomrom, så følg med om du vil le litt.

 

 

♥ Sex and the city er den ultimate jenteserien i mine øyne. Vi møter Carrie Bradshaw som lever av å skrive i Manhatten. Med sine tre venninner og seg selv som forsøkskaniner, undersøker hun hva en kvinne i trettiårene må gjøre for å ha det gøy i en by full av veldig ugifte menn. Menn som for øvrig mener at forpliktelse er for karer som burde innlegges. Vi følger Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte gjennom opp- og nedturer i jakten på den perfekte mannen, fra utsvevende singelliv til ekteskap og barn, i den pulserende storbyen New York.

 

Serier som står på lista mi for øyeblikket er blant annet "The vampire diaries", "Big bang theory", "Breaking bad", "Girls", "Glee" og det siste av "Game of thrones".

Har du sett noen av de nevnte seriene eller har noen gode tips til serier? 

 

#TVSERIER #tips #Onetreehill #friends #sexandthecity #carriediaries #TheOC #Suits #Prettylittleliars #astridjohansen

Kommenter innlegget
Vis flere innlegg
Astrid (:

På bloggen min kan du lese om livet som jusstudent, hverdag, trening, kosthold, interiør og mote. Mine tanker, mine ord. Velkommen til min lille verden! Kontakt: astrid_1108@hotmail.com

Translate

Lenker

Instagram @ Astrid1108

Bloggdesign

Kodet og designet av RRH Webdesign.
hits